Találatok a következő kifejezésre: Mivel és tudnák (2526 db)

Miben és hogy tud segiteni a processzornak?

tehát a mai modern grafikus kártyák hatalmas számolási teljesitményel rendelkeznek és egy pár éve divat hogy különbözö folyamatokban betudnak segiteni a proceszornak,ezek a folyamatok és számolások mik is pontossan??tehát mien folyamatoktol tudják tehermetesiteni a proceszort vagy besegiteni neki ezt pontossan hogy is képzelhetem el??

Legjobb válasz:
A GPU-k egyrészt a mátrixokkal tudnak nagyon gyorsan számolni, mert a grafikus transzformációkhoz ezeket használják leginkább. Ezen kívül még nagyon jók abban, ha sok adaton kell ugyan azt a mûveletet elvégezni. Pl.: ha van egy képed és annak minden pixelét kicsit sötétebbre szeretnéd állítani. A CPU mit csinál? Beolvas 1 pixelt, azon megcsinálja a munkát, majd olvas még egyet. Ha elég intelligensen van megírva a szoftver, akkor kihasználhatja a magokban rejlõ elõnyt és egyszerre akár 4 pixelt is be tud olvasni, azzal számolni. Ezzel szemben mivel a GPU-ban speciálisan pixelek feldolgozását szolgáló fizikai elemek vannak egyszerre 8-256 pixelt is be tud olvasni és azt feldolgozni. Mivel a GPU-nak saját RAM-ja van, letöltheti a teljes képanyagot magának, megcsinálja a melót, visszatölti a saját memóriájába és szól, ha készen van. Meló közben csak minimális feladata van pluszban: képet megjeleníteni, ami kb a CPU elõállít neki, szóval a számítási igénye ennek szinte 0. Ezzel szemben a CPU-nak ki kell szolgálni az operációs rendszer többi kérését is, futtatni kell más programokat, ezek között váltani kell, ami mind mind idõ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A GPU-k egyrészt a mátrixokkal tudnak nagyon gyorsan számolni, mert a grafikus transzformációkhoz ezeket használják leginkább. Ezen kívül még nagyon jók abban, ha sok adaton kell ugyan azt a mûveletet elvégezni. Pl.: ha van egy képed és annak minden pixelét kicsit sötétebbre szeretnéd állítani. A CPU mit csinál? Beolvas 1 pixelt, azon megcsinálja a munkát, majd olvas még egyet. Ha elég intelligensen van megírva a szoftver, akkor kihasználhatja a magokban rejlõ elõnyt és egyszerre akár 4 pixelt is be tud olvasni, azzal számolni. Ezzel szemben mivel a GPU-ban speciálisan pixelek feldolgozását szolgáló fizikai elemek vannak egyszerre 8-256 pixelt is be tud olvasni és azt feldolgozni. Mivel a GPU-nak saját RAM-ja van, letöltheti a teljes képanyagot magának, megcsinálja a melót, visszatölti a saját memóriájába és szól, ha készen van. Meló közben csak minimális feladata van pluszban: képet megjeleníteni, ami kb a CPU elõállít neki, szóval a számítási igénye ennek szinte 0. Ezzel szemben a CPU-nak ki kell szolgálni az operációs rendszer többi kérését is, futtatni kell más programokat, ezek között váltani kell, ami mind mind idõ.
A kérdező hozzászólása: értem mostmár töbet tudok erröl is de pl mien alkalmazások vanak még amikben ezt felhsználó ként kamatoztatni tudom egy komolyab grafikus kártyával?? pl tervezö programoknál egy integrált gpu rol váltás külsö joval eröseb dedikáltra észrevehetö külömbség lenne például különbözö szolidworks-ös szimulációk gyorsabb végrehajtásához??
A kérdező hozzászólása: pl mikor itt a flow s nél(http://www.youtube.com/watch?v=ctBA_4rkhPo) elkezdi 6 percnél szomolni a különbözö dolgokat azt jól látom hogy nagyon idö igényes és a proceszorom mind a 4magját 100 százalékon terheli és ennél a számitási müveletnél betud segiteni a nagyon erös gpu várhatok majd valami sebeség növekedést ilyen téren??
Az ilyen programok eleve így vannak megírva. Egy már megírt program feladatait nagyon nehéz lenne "röptében" áttolni egy GPU-nak. Még az is komoly feladat, hogy a progik szálait optimálisan elossza az oprendszer a CPU magok között, gyakran az sem sikerül neki. :)

Robogóknál mitől van ez a visszacsattogó hang, hogy húzom a gázt és mikor elengedem tü tü tü tü tü tü tü tü? Haverom sr 50 factoryja sosem "csattog" így vissza. Ezen lehet segíteni?

Legjobb válasz: turbót... okos. Visszatérve a kérdésre, ez a visszacsattogó hang nem normális, bár nem teljesen érthetõ, mirõl beszélsz. Mivel a robogók általában variátoros automaták, így motorfékezéskor (elengedett gáz) a variátor görgõk ugyanúgy visszaszabályozzák a fõtengely fordulatot, mint felfelé gázadáskor, így ha gázadásra nem csattok, akkor gázelvételre se nagyon. Ha a kipufogód csattog, akkor elégetlen égéstermék jut a kipufogóba, azaz nem mûködik helyesen a kipufogó egyik fontos feladata, a diffúzor-konfúzor hatás, azaz hogy visszafojtsa a karburátorból áramló benzin-levegõ keveréket, hogy az ne a kipufogóban kapjon lángra. Hosszútávon tönkre fog menni a kipufogód, gondolom nem gyári, hanem valami sportkipufogónak "nevezett" szutyok van rajta?

turbót... okos. Visszatérve a kérdésre, ez a visszacsattogó hang nem normális, bár nem teljesen érthetõ, mirõl beszélsz. Mivel a robogók általában variátoros automaták, így motorfékezéskor (elengedett gáz) a variátor görgõk ugyanúgy visszaszabályozzák a fõtengely fordulatot, mint felfelé gázadáskor, így ha gázadásra nem csattok, akkor gázelvételre se nagyon. Ha a kipufogód csattog, akkor elégetlen égéstermék jut a kipufogóba, azaz nem mûködik helyesen a kipufogó egyik fontos feladata, a diffúzor-konfúzor hatás, azaz hogy visszafojtsa a karburátorból áramló benzin-levegõ keveréket, hogy az ne a kipufogóban kapjon lángra. Hosszútávon tönkre fog menni a kipufogód, gondolom nem gyári, hanem valami sportkipufogónak "nevezett" szutyok van rajta?
Ettõl a tütütütüzéstõl most aztán sokkal okosabbak lettünk:D Egyáltalán honnan jöna hang? Elölrõl, hátulról, a kipufogó vagy a variátor felõl, minden fordulatnál vagy csak ha magasabb fordulaton engeded el?
A kérdező hozzászólása: :D kipufogóból :D és ha nagyobb fordulatról akkor pont hogy nem annyira
a lefujószelep kiengedi a felesleges levegõt :D
A kérdező hozzászólása: nem lehet tenni valamit ellene? nrg powerrõl van szó
ki kell szedni a turbót!
A kérdező hozzászólása: Hát a kipufogóból jön a "visszacsattogás" :D Eltaláltad egy leovince zx van a motoron. Most kapott 70-es hengert, és még most is csinálja mondjuk 45 felé még nem mentem vele de kis fordulaton igen. Kipufogómmal mit kezdjek, akkor? Cserélni nem akarom még.

Mit tudnak azok akik meg tudják szerezni és tartani azt a nőt akit akarnak? És mit nem tudnak azok akik erre nem képesek, pedig akarnak és tesznek is érte és nincs semmi különös hibájuk? Ez csupán a szerencsén múlik?

Legjobb válasz: Becsülik, tisztelik, szeretik és mindezt kifejezik szavakkal és tettekkel is. Ennek ellenére nem csak a férfin múlik a dolog. Sok nõ egyszerûen bedilizik és mindent felrúgva új kapcsolatba kezd. Ezért személyesen fõleg a nõi magazinokat hibáztatom, ahol bebeszélnek minden szart, hogy milyen az ideális férfi és a tökéletes kapcsolat. Valaki meg elhiszi, hogy hogy minden reggel rózsaszirmos ágyban fog ébredni és az álomférfi, aki mellesleg testfelépítésben veri a görög isteneket tálcán hozza a reggelit. Mindez természetesen egy olyan éjszaka után mikor a nõnek sorozatban vagy ötször volt orgazmusa ami feltöltötte energiával és még a pattanásait is elmulasztotta. Mivel ez a való életben igen ritkán jön össze keresget. Ja és nõként ez a véleményem. Boldog házasságban élek és szeretem a férjemet akkor is ha reggel arra ébredek, hogy a ruhát megint a padlóra szórta le. :)

Becsülik, tisztelik, szeretik és mindezt kifejezik szavakkal és tettekkel is. Ennek ellenére nem csak a férfin múlik a dolog. Sok nõ egyszerûen bedilizik és mindent felrúgva új kapcsolatba kezd. Ezért személyesen fõleg a nõi magazinokat hibáztatom, ahol bebeszélnek minden szart, hogy milyen az ideális férfi és a tökéletes kapcsolat. Valaki meg elhiszi, hogy hogy minden reggel rózsaszirmos ágyban fog ébredni és az álomférfi, aki mellesleg testfelépítésben veri a görög isteneket tálcán hozza a reggelit. Mindez természetesen egy olyan éjszaka után mikor a nõnek sorozatban vagy ötször volt orgazmusa ami feltöltötte energiával és még a pattanásait is elmulasztotta. Mivel ez a való életben igen ritkán jön össze keresget. Ja és nõként ez a véleményem. Boldog házasságban élek és szeretem a férjemet akkor is ha reggel arra ébredek, hogy a ruhát megint a padlóra szórta le. :)
Nõi logika. Soha senkinek sem sikerült még megfejtenie ezt. :D
Viccparádé az összes emberi kapcsolat.
Szia! A lány érzésein. Nem feltétlen hibás bármelyik fél is. Ez azért nem ilyen egyszerû :) Persze vannak kizáró hibák, de nem feltétlen történik bármi :) Szóval mondhatjuk, hogy szerencse :)
A kérdező hozzászólása: Vannak pénzéhes nõk és vannak akik nem azok. Ezek szerint ehhez is szerencse kell, hogy olyat találjunk aki vonzó is és nem pénzéhes. 17:48, Akkor ezek szerint a szerencsén múlik, mert a vonzóságomon nem tudok változtatni? Na és mi van azokkal akik úgy néznek ki mint egy plázacica és mégsem pénzéhesek?
Hogy a kérdésedre válaszoljak: sajnos vagy magasra teszed a mércét, vagy nincs szerencséd. Ritka az, ha két egymáshoz illõ ember talál egymásra úgy, hogy az kölcsönös is. Én 25 múltam és egy embernél éreztem ezt, és mégsem jöttünk össze. De sok nagyon barátságos fiú akart velem járni, nos, én nem vonzódtam. ezen nem tudok változtatni. a szerelem, vonzódás vagy jön, vagy sem. És valamennyire vonzónak kell tartanod azt az embert is! Nos, itt nem a macsó külsõt értem, hanem valamilyen vonzalom szerû érzést, hogy pl. szívesen hozzábújnál, átölelnéd...stb. De ha ez nincs meg, hiába imádod a pasi belsõjét, akkor is csak jó barát, beszélgetõpartner marad! L.25
61%-os veled nem az a baja a nõknek, hogy csóró vagy, hanem az, ahogy megnyilvánulsz, meg amit gondolsz a nõkrõl. Gondolom, te kinézetre a plázákra buksz, mert csak azok, akik buknak a BMW-s pasikra, meg a buta lányok. Gondolom ezek a nõk jönnek be neked...hidd el, náluk esélyed nincs, de a normális lányokhoz még annyira sem....és nem a lóvé miatt! L.25
10.33 vagyok. Tudod, lehet hogy olyan barátaim vannak akik olyanok mint én, vagyis az embert értékelik és nem azt amije van. Itt vagyunk mi, már két éve együtt, és nem érdekelnek a négy csillagos szállodák stb. Az én iwiwemet nézheted, egy kirándulós kép van fenn, Visegrádon címmel:) (ami egy külön sztori, hogy hogy sikerült oda is eljutni) De ennek ellenére, simán el képzelem vele a jövõmet. Egyikünknek sincs autója, de még jogosítványunk sincs. Egyenlõre más dolgokat tartunk fontosnak. A családi körülményeink egyikünknek sem rosszak, de a szüleink nem pénzelnek minket mert annyira jól õk sem állnak. Ezt annyira nem is bánom, mert talán így mindketten jobban megbecsüljük azt amit megveszünk. Szerintem a 70% túlzás, van igazság abban amit mondasz, nem ezt firtatom. De max fele-fele lehet az arány. De azt se értem miért beszélsz így velem, miközben én pont a jó oldalon állok, amiben kételkedsz hogy létezik. Mégis úgy beszélsz velem, mintha azt írtam volna, hogy nem kezdek olyan pasival akinek nincs minimum egy autója. Pedig pont nem ezt írtam!
annak aki a péntest választ írta!: én egy kõgazdag gyerek mellett nem voltam egyáltalán boldog, megismertem a csóró festõ páromat egy aluljáróban, és már ott tudtam, hogy õ Õ...ennek már 5 éve, és leszarom hogy nem kapok mindennap valami anyagias dolgot, mindig fest rajzol valami szépet, szeret, szeretem, van amikor ennünk sincs mit, most a net az új 'csoda' de boldog vagyok mindazok nélkül, amiben részem volt a pénzes gyerek mellett...
11:18 tudod a férjemnek semmije nem volt mikor összeházasodtunk. A családjának se. Anyósom a mai napig önkormányzati lakásban lakik. Nem tudott elvinni rákot enni, csak egy cukrászdába sütiért. A mai fogalmak szerint még csak nem is jóképû. Amiért mégis bele szerettem azok pontosan a belsõ értékei. A kedvessége, a figyelmessége, ahogy velem beszélt stb... És persze a hite, az elképzelései a jövõrõl. Ne haragudj, de ahogy te itt írsz és vélekedsz a nõkrõl akkor se kellenél ha Adonisz lennél Ferrarival. (Nem mintha ez valaha is érdekelt volna) Szerintem add fel az elõítéleteidet és akkor több esélyed lesz normális nõt találni. Ha ilyen bunkó módon állsz hozzá, hogy minden nõ pénzért hajtó K... akkor ne csodálkozz. Nem mindig a másik a hibás.
10:33.Szóval gratulálok neked elég érdekes lehet a baráti köröd.Kicsit írigyellek is.Csak tudod a statisztikák mást mutatnak.Csak nézz már meg my-vipen iwiw-en pár lányt(elég sok van)párommal egyiõtomban párommal görögban stb.Na és akkor nézd meg a lányt és nézd meg a fiút.Szóval szerinted a mai kapcsolatok 70%- nem az anyagiakról szól?De ha te ezt valóbgan így látod akkor gratulálok és kívánom h maradj meg a magad rózsaszín kis világában.Tudod lakótársam 23/L(egyetemista)ugyan ezt mondjaugyanúgy lenézi a pénzre hajtós csajokat meg a lóvéjukkal kocsijukkal nõkhöz jutó nyálgépeket.De valahogy õ is mindíg csak olyan palikkal áll össze akik a plázába hordják 1500ft-ért kávézni.Meg 4 csillagos szállodába rákot vacsorázni.Ja igen elsõ randin 20ezres bulgari parfümöt kap vagy aranyláncot és szerinte ez a helyes.És hagy ne mondjam h milyen férfiakkal szokott összeállni.Nem nevezném õket jóképûnek.A mostaniról(hetente van neki 2-3)annyit tudok h mi a keresztneve meg h fûthetõ bõrülések vannak a kocsijában.De tegnap jöttek meg wellness hétvégérõl.Az én haverjaim is próbálkoztek nála akadt köztük nem 1 sokkal jobb képû jobb testalkatú src mint a paliai.Csak ugye no kocsi no pénz no 4csillagos szálloda.Aztán szerinted vette annyira is a fáradtságo h legalábbmegismerje õket?(mert ugye a nõk auzt mondják h a belsõ értékek)Dehogy vette inkább lelépett egy olyan sráccal akinek van 1 luxus bmw-je és akirõl az egész egyetem tudja h csak megkeféli aztán dobja a nõket.De volt drága vacdora volt kocsikázás.Így zéttette a lábát.Na kb ennyit a nõkrõl.
01.39 jól sejted jönnek a nõi válaszolok, de egy biztosan, én. Csak a saját baráti körömben ha körbe nézek egyetlen egy olyan csaj van akinek számít a pénz. Senki másnak nem. Köztük nekem sem, 21 éves vagyok és foglalkoztat a jövõm, ennyi erõvel szóba se kéne állnom a jelenlegi párommal aki örül ha a tandíját a hónap végén valahogy kifizeti (ami amúgy nem is olyan sok). Õ is 21 éves, két éve vagyunk együtt és nem mérvadó az anyagi helyzete. Mégis tökéletesen boldog vagyunk, hát nem jutunk el minden évben nyaralni meg ilyenek. De kit érdekel? A saját városkánkban is lehetünk pont olyan boldogok mint mondjuk a Balaton mellett. Úgy gondolom, aki nõ és pénzre hajt az sekélyes és lelki szegény õket csak sajnálni tudom, de téged is hogy ezt feltételezed, nem találkozhattál még igazi nõvel.
Vann benne szerencse is, megtalálni azt a nõt, és azt a hangot, igen. Szerelmesnek lenni, és ezt kifejezni. Nem mindenkinek megy ez olyan könnyen, de vannak "szerencsések", akik nyíltabbak ilyen téren.
Haver a kúlcsszó a 4 betû.Tudod a pénz.A nõk mielõtt belemennének 1 hosszú kapcsolatba azért elég rendesen felmérik a terepet h mi a szitu pénz terén.Akik nem tudják megtartani azok többségében mondom többségében nem megfelelõek anyagilag.Most persze majd jönnek a nõi kommentek h ez nem igaz õt a nõket egyáltalán nem érdekli a pénz bla bla bla.Elég ha kimész az utcára és megfigyeled h a sok nyálas gyíkarcú hülyegyerekek milyen nõkkel szaladgálnak.És mondjuk nézz meg pár jóvágásû srácot de olyat akinek se kocsi se milliók.És a kérdésedre meg is kaptad a választ.Remélem segített.
Azért ez felháborító h még így névetelenül is milyen álszentek a nõk.Én nem azt mondom h minden nõ csak a pénzre hajt.Mert ez nem igaz 10bõl 7 megy kimondottan a pénzre.De viszont ez bizonyított tény ha gazdag vagy akkor nincs az a nõ akit nem kaphatnál meg.A képlet 1szerû drága vacsorák drága ajándékok wellnes 7vége.És kb ennyi is.Az pedig h milyen vagy vele szart se ér.Csak nézzük már meg h a sok bunkó h beszél a nõjével h a haverjai eõtt alázza a párját.És a lány mégis velük marad mert ugye van pénz.Én 25/F vagyok.Albérletben lakom 2 "4 éves egyetemista lánnyal.Mikor múltkor megkérdeztem az egyiket h te figyu mát tudod van az a srác a egyetmenaki minden héten új barátnõt tart.Na ha neki nem lenne luxus mercije(típúst nem tudom mert nem értek hozzá)akkor szerinted szóba állna vele ennyi lány?Na most a dologhoz tartozik h a gyerek nagyon csúny(arcra)testalkatra meg katasztrófa.A lakótársam hangosan röhögött h hol vele dehogy is szegény csúnya és hozzátette h neki nem tetszik(ja meg persze nagyké bunkó is)Aztán 1 hét se elet bele és közölte a lány h este nem lesz itthon mert....na kivel megy Miskolc legelegánsabb éttermébe vacsorázni??????


4 hónapos babátok miket tud, miket és hányszor eszik 1 nap és mennyi a súlyuk és hány cm?

Legjobb válasz: szia! Márkó holnap lesz 4 hónapos, a hasáról a hátára fordul, gagyarászik, nevetgél, nyúl a játékokér, ha hason van és van kedve akkor oldalra kúszik a játékér, kinyomja magát úgy hogy a tenyerére támaszkodik. kb ennyit tud. kb 7szer eszik egy nap, anyatejet. 68,5cm, kb 7, 30kg lehet mert 2 hete 7,11kg volt. és a te Babád?

szia! Márkó holnap lesz 4 hónapos, a hasáról a hátára fordul, gagyarászik, nevetgél, nyúl a játékokér, ha hason van és van kedve akkor oldalra kúszik a játékér, kinyomja magát úgy hogy a tenyerére támaszkodik. kb ennyit tud. kb 7szer eszik egy nap, anyatejet. 68, 5cm, kb 7, 30kg lehet mert 2 hete 7, 11kg volt. és a te Babád?
Kislányom 9-én volt 4 hónapos, éppen tegnap este mértem meg a súlyát 7720g. Este 7:30-tól reggel 8-fél9ig alszik(1szer vagy 2szer ébred fel enni alkalmanként max.15perc pelenkázással együtt), napközben kb. még 5ször eszik. Mondhatni hogy elég lusti baba, nem nagyon mozgolódik. Ügyesen nyúl a játékok után, megfogja aztán jól megrágcsálja, majd eldobja. Hason fekve sokáig tartja a fejét és egy pár napja már így is nyúl a játékok után, amiket elé lerakok. Ha a hasát oldalát puszilgatjuk hangosan nevet, imád kukucsosat játszani. Forogni még nem forog, sõt nem is mutat semmi hajlandóságot rá. Viszont ha a hátán fekszik és mondjuk a fele fölé teszek játékot, akkor gyorsan C alakba vágja magát, ha pedig az oldalára fektetem akkor erõlködik és az esetek nagy többségében át is fordul a hasára. Kíváncsi leszek mikor lesz ebbõl normális átfordulás! Ja visítani azt nagyon tud, fõleg ha akar valamit. Sírni nagyon ritkán sír.
Szia! kislányom Zsezsi ma 4 hónapos! 6400 g és 62 centi. (51 centivel és 2980 grammal született) hátról hasra fordul és már majdnem sikerül vissza is neki:) Nagyon sokat beszél, sikítozik és kacag (vagy két napja kacag). Ha hason van próbál kúszni, de nem mindig sikerül még neki. És 1 hónapja elkezdõdött a fogzás is, az oldalsó metszõfogai jönnek. Éjszaka 3-4 szer kell enni. Napközben 1, 5 óránként eszik, de csak 90-120 ml között (cicizik). Hozzápótlást még nem kap, de már apa nagyon szeretné, ha megkóstoltatnám vele az almalevet én még gondolkodom! Kellemes napokat!
Utolsó vagyok, persze a játékokért nyúl, ide-oda teszi, és nagyon mérges ha nem éri el. A csörgõt, ha meglátja, rögtön felderül az arca! Imád minden t a szájába venni! A te kisbabád miket tud?

Lányok! A barátnőm még szűz és már sokszor próbáltam vele lefeküdni, de soha nem tud ellazulni eléggé, mi lehet a gond? Ti mitől lazultok el, mi esik a legjobban ilyenkor?

Legjobb válasz: Gondolom azért nem tud ellazulni, mert fél valamitõl. (Behatolás és/vagy megfelelési kényszer.) Legyetek úgy együtt, hogy nem lefeküdni akarsz vele, hanem kényeztesd egy kicsit! Simogasd, csókold a nyakát, masszírozd a hátát, stb., ami neki jólesik, a lényeg, hogy figyelj oda rá. Erre az alkalomra szorítsd kicsit háttérbe a saját igényeidet, és csak rá koncentrálj.

Gondolom azért nem tud ellazulni, mert fél valamitõl. (Behatolás és/vagy megfelelési kényszer.) Legyetek úgy együtt, hogy nem lefeküdni akarsz vele, hanem kényeztesd egy kicsit! Simogasd, csókold a nyakát, masszírozd a hátát, stb., ami neki jólesik, a lényeg, hogy figyelj oda rá. Erre az alkalomra szorítsd kicsit háttérbe a saját igényeidet, és csak rá koncentrálj.
Nekem az elsõ spontán volt, nem elõre megbeszélt, persze sokat beszéltünk elõtte róla... de nem úgy történt meg, hogy holnap akkor megtörténik és kész :) Közös fürdõ, masszírozás, nekem ez többször volt és utána felfedeztük egymás testét és egy alkalommal megtörtént , nem bántam meg, hogy így volt , semmi negatív élményem nincs ! Hány évesek vagytok ? 18/L
Na ezeken a lányokon segít Mr Jack Daniels vagy kedves barátja Jhonny Walker egy kis Egri bikavér és minden "olajozottan" fog mûködni remélem érted a lényeget 31ff
Ezek szerint õ még nem kész rá. Tényleg próbáld vele megbeszélni, hogy te még képes vagy várni, nem fogod emiatt elhagyni, van-e valami konkrét baja, vagy csak tényleg korainak érzi és nincs kész rá?
A kérdező hozzászólása: 19
Nem lehet, hogy valami komolyabb dolog van a háttérben? Szerintem próbáld megbeszélni vele, hogy miért reagált így. A barátnõd hány éves?
Nem tudjuk, mi a baj, talán volt már rossz tapasztalata, talán túl fiatal és éretlen hozzá, talán csak szimplán hisztérika...
A kérdező hozzászólása: Nekünk se megbeszélt volt csak elkezdünk csókolózni stb. Amikor megtörtént volna teljesen leblokkolt és sírva elrohant. Azóta már própáltam kényeztetni mondtam, hogy én még várok ha kell, de azt mondta hogy nem kel és megint megpróbáltuk ekõjátékkal, kényeztettem stb., de éreztem hogy feszült és hagytam. Velem van a baj? Én nem vagyok szûz és az elõzõve semmi baj nem volt. 19/F
Én is azt tudom mondani, mint a többiek, hogy ne legyen megbeszélve, hogy most aztán úgy lefekszünk egymással, hogy hûûhaa, hanem legyetek együtt ilyen "elvárás" nélkül, ne legyen kényszer a dologból. Érezzétek jól magatokat együtt, csók, simogatás, petting, ha kell több alkalommal, anélkül, hogy a szex egyáltalán felmerülne. Érezni fogod, hogy egyre oldottabb lesz, kevésbé görcsös. Érd el, hogy tudja élvezni, amit csinálsz, ne azon aggódjon mi lesz utána. Ha minden megy már görcsölés nélkül és tényleg elengedi magát, érzed, hogy nagyon nedves, fel van izgulva és a többi, mond neki, hogy kívánod, és ha benne van, próbáljátok meg, de nem muszáj.
xD Mond neki most megduglak azt csá de az ulyadal lyukaszd ki a szûzhártyáját mert ako nem fáj nekiannyira!

Szeretnék venni egy fényképezőt és találtam olyat ami tetszik de nem tudom hogy mit is tud?

A márkája:Fujifilm Instax Mini 7S polaroid fényképező. Ez a gép tud olyat hogy kép készítés után egyből kinyomtatja?

Legjobb válasz: Szia, http://analog-fenykepezogep.arukereso.hu/fujifilm/instax-min.. a leírásban itt azt írja hogy: "Használatával visszatér az azonnali fotó készítésének élménye!". Tehát valószínû, hogy tud azonnal nyomtatni, de itt egy videó, amin a fényképezõt mutatják be: http://www.youtube.com/watch?v=Vq8JguPxq3w

Szia, http://analog-fenykepezogep.arukereso.hu/fujifilm/instax-min.. a leírásban itt azt írja hogy: "Használatával visszatér az azonnali fotó készítésének élménye!". Tehát valószínû, hogy tud azonnal nyomtatni, de itt egy videó, amin a fényképezõt mutatják be: http://www.youtube.com/watch?v=Vq8JguPxq3w
Én most leültem. Nem hittem, hogy létezik, aki ezeket megveszi. Nos... Ha ez az igény, akkor nincs mit tenni. A fogyasztó igénye mindenek felett!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Eked is második válaszoló!! :)

Van egy minecraft serverem. Meg van az izone plugin és az lenne hogy mért csak az adminok tudnak levédeni? Mit és hol kell beállítani hogy mindenki tudjon?

Legjobb válasz: Figyelj! Jobban jársz ha csak az Adminok tudnak levédeni inkább adjatok ki telkeket mert én láttam emiatt egy FULL romos szervert mert a gyerek a várost védte le a másik egy egész világot. Üdv.: Dumbass

Figyelj! Jobban jársz ha csak az Adminok tudnak levédeni inkább adjatok ki telkeket mert én láttam emiatt egy FULL romos szervert mert a gyerek a várost védte le a másik egy egész világot. Üdv.: Dumbass

Milyen lenne az élet Boston, New York, vagy akár egy ezekhez közeli kisvárosban ha kimennék bébiszitternek vagy ilyesmi? Akkor a fizetésem mire lenne elég amerikai visznyolatban? Tudnék járni NFL, NBA, NHL meccsekre és tudnék költeni magamra is?

fizetés amerika

Legjobb válasz: Csak feketén mehetnél ki. De nem kapnál állandó munkát. Kellene egy lakást is keresned, ami nem olcsó. Ha van munkád, akkor elég jól megélhetsz belõle, de tartalékolnod kellene arra is, hogy akkor is legyen pénzed, ha hetekig nem találsz új munkát.

Csak feketén mehetnél ki. De nem kapnál állandó munkát. Kellene egy lakást is keresned, ami nem olcsó. Ha van munkád, akkor elég jól megélhetsz belõle, de tartalékolnod kellene arra is, hogy akkor is legyen pénzed, ha hetekig nem találsz új munkát.
A kérdező hozzászólása: És az ha van kint rokonom az segít a helyzeten ? Pl az állandó munkában?És az baj hogy feketén tartózkodom kint ?
Nem segít, és baj, mert ha lebuksz, kitoloncolnak, és vagy tíz évre feketelistára kerülsz. Én nem értem, miért akar mindenki odamenni. Ott sincs kolbászból a kerítés. Az oké, hogy itthon nincs munka, és ami van ott is botrányosan kevés a bér, de ha már külföld, miért nem kreatívabbak kicsit az emberek?

Mi ennek a neve? Ha a baba a hátsó ülésen ül, az első ülésre akasztható és tud vele játszani.

Legjobb válasz: Ahogy leírtad, arról a háttámla védõ jutott eszembe, de azzal nem tud játszani a gyerek, hisz csak a lábával éri el, de nagyon sok jó dolgot lehet benne tartani neki. Én erre gondoltam: http://bambino.hu/spd/STM603/STM_autosuleshez_hattamlavedo Lehet kapni ilyenbõl mesefigurásat is!

Ahogy leírtad, arról a háttámla védõ jutott eszembe, de azzal nem tud játszani a gyerek, hisz csak a lábával éri el, de nagyon sok jó dolgot lehet benne tartani neki. Én erre gondoltam: http://bambino.hu/spd/STM603/STM_autosuleshez_hattamlavedo Lehet kapni ilyenbõl mesefigurásat is!
Na, erre én is kíváncsi leszek! Próbáltam elmagyarázni karácsony elõtt a játékboltban, hogy milyen ez, nem tudtak segíteni! Olyat keresel te is, amin van kormány, tükör, csörgõ, rágóka stb.? Ha találsz, légyszi dobj egy privit! Bocs az off-ért!

Mivel és hogyan tudnék zenét transzponálni?

Konkrétan a Hair - Vízönt? c. számát szeretném egy kicsit lentebb vinni, mert ez így nagyon magas. Mivel lehetne ezt megoldani? Pl audacity tud ilyet csinálni? Ha igen hogy? El?re is köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Ami biztos, hogy a Transcribe! nevû progi tud ilyet, mondjuk az meg felvenni nem nagyon. Audiacity-nél nem tudom.

Ami biztos, hogy a Transcribe! nevû progi tud ilyet, mondjuk az meg felvenni nem nagyon. Audiacity-nél nem tudom.
Ha midiben van, nem probléma.A dobsávot kivételével az összes sáv transzponálható. Ha viszont audio, akkor fel kell készülnöd arra, hogy a dobok is mélyülnek. Ha csak 1, max 2 hangról van szó, az még annyira nem veszélyes. A wave editorok (Sound Forge, Wavelab, stb.) általában rendelkeznek Pitch Shift funkcióval, amivel megoldható a transzponálás. Lehet, hogy vannak más módszerek is, de én így szoktam megcsinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Akkor próbálkozom... :)
adobe audition-nal is lehet, vagy ugyanennek a régebbi verziója volt a Cool edit pro, azzal is lehetett de hát audacity-vel is lehet és az ingyenes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!