Találatok a következő kifejezésre: Mivel és lehet fertőtleníteni, (6 db)

Az akváriumi növények leveleiről mivel tudom letakarítani a fonal algát? Mivel lehet fertőtleníteni a növényeket, hogy nekik se és a halaknak se ártson?

Legjobb válasz: szerintem az alha valamelyest növényi eredetû,szoval ha olyan szert használsz akkor a virágnak is lehet baja,de sztem valami alhaölõ tabit kipróbálhatsz,a halaknakelvileg nem árt.

szerintem az alha valamelyest növényi eredetû, szoval ha olyan szert használsz akkor a virágnak is lehet baja, de sztem valami alhaölõ tabit kipróbálhatsz, a halaknakelvileg nem árt.
Nem vagyok egy nagy szakértõ.Nekem a Magyar gyártmányú-talán Panzi termék-algaölõ szer használt.Tanácsos algaevõ halat tartani.Úgy tudom az Anci nem eszi meg a fonalalgát, de van más fajta.Én a márnák között keresgélnék, de az Anci is elengedhetetlen, az én véleményem szerint.
Ha teljes kínálatod van algából, abból valószínûleg sokat etetsz, túltelepített az akvárium és/vagy gyenge a szûrésed. (Vagy nem megfelelõ a tisztítása.) Az algaírtó csak tüneti kezelés lesz. Nem (legalább is nem elsõsorban) a fény a probléma. Fonalalgára próbáld ki ezt: http://bekas-halas.hu/index.php?page=shop.product_details&ca..
szerezz be pár fonálalgázót /repülõ rókamárna a közönséges neve/
Ki lehet dobni. Semmivel nem tudod kiszedni belõle.
ecettel ki tudod venni belõle a szagot
Le kell cserélni a szivacsot. Utána érdemes letakarni valamilyen vízálló anyaggal, mert ha egyszer odapisilt, akkor rendszeressé válhat. Sokszor féltékenységbõl teszik, pl. az õ területükön és alvóhelyükön megjelenik egy új lakó (egy pasi pl.).
nalam a karpittisztito kivette a szagot es a foltot is
cseréld ki a matracot utána neveld meg a macskát, hogy mégygyszer ne forduljon elõ

Mivel és hogyan lehet az akváriumi kellékeket fertőtleníteni?

Legjobb válasz: Háát... Konkrét fertõtlenítõszerrel nem, mert akár milyen alaposan öblíted is el õket, szennyezik majd a vizet és kipusztlnak az állatok. Én forró vízzel szoktam és van egy külön kis fogkefém és üvegmosóm, amit csak erre a célra használok.

Háát... Konkrét fertõtlenítõszerrel nem, mert akár milyen alaposan öblíted is el õket, szennyezik majd a vizet és kipusztlnak az állatok. Én forró vízzel szoktam és van egy külön kis fogkefém és üvegmosóm, amit csak erre a célra használok.
Nem biztos, hogy fertõtlenít, de az algát, vízkövet remekül leszedi az ecet!
önts bele hipot!
Fertõtleníteni egyáltalán nem kell, csak megtisztítani az esetleges "akváriumi piszoktól" pl. algától, homoktól.
Ilyen normálatlanok minek válaszolnak mint az elõttem szóló...??? Minek jársz te erre az oldalra? Azért, hogy mindenkinek haszontalan és káros tanácsokat adj?
Én úgy tisztítom az akváriumomat, hogy a köveket és kagylókat forró vízbe ásztatom majd egy kefével lesikálom róla a koszt. Aztán az akváriumot átöblítem vízzel, majd ecettel és szivaccsal áttörlöm (ezt mondjuk azért használom, hogy a víz ami nyomot hagy az akváriumot azt leszedjem meg a vízkövet ha van) de gyönyörûen megtisztítja az akvárium üvegét :) Aztán meg visszapakolom a cuccokat bele majd feltöltöm vízzel és a végén belerakom a békákat:D


Mivel és hogyan lehet fertőtleníteni, (áztatni? ) tisztán tartani a babák eszközeit ( pld bimbóvédő, bimbókiemelő)?

Legjobb válasz: Használhatsz sterilizálót vagy fertõtlenítheted tiszta gyógyszertári alkohollal is, de teljesen megfelel, ha egyszerûen kicsit kifõzöd.

Használhatsz sterilizálót vagy fertõtlenítheted tiszta gyógyszertári alkohollal is, de teljesen megfelel, ha egyszerûen kicsit kifõzöd.
Én úgy sterilizáltam ezeket, hogy egy csak erre a célra vett zománcos edénybe tettem a cuccokat, felengedtem vízzel, hogy elfedje és egy teáskanál patikában kapható citromsavval, -hogy ne legyen vízköves- fõztem forrás után még 10-15 percig fedõ alatt. De ezt is csak, amíg 1 hónapos lett.

Mivel lehet tisztán tartani, fertőtleníteni a női intim zuhanyt? És hol lehet venni a "fertőtlenítőszert"?

Legjobb válasz: Neomagnol fertõtlenitõ tablettával. Gyógyszertárban lehet kapni.

Neomagnol fertõtlenitõ tablettával. Gyógyszertárban lehet kapni.
egy kis hippós viz vagy domestos is megteszi

Ha kiveszem a köldök pc-m akkor mivel lehet szépen megtakarítani és fertőtleníteni?

Legjobb válasz: Ha ezüst, akkor ezüst tisztítóval, vagy sikáld meg szódabikarbóna-fogkrém kombóval. Tök szépen letisztítja. :)

Ha ezüst, akkor ezüst tisztítóval, vagy sikáld meg szódabikarbóna-fogkrém kombóval. Tök szépen letisztítja. :)
ha fertõtleníteni is akarod akkor betadine
Köldök pc? O.o Ez ilyen mikroszámítógép? o.O
WD-40-nel, vagy sûrített levegõvel. Hülye kérdésre hülye válasz. Rohadtul unom már, hogy mindenki pc-nek mondja a piercinget. Nem tudod hogy kell leírni? Vagy mi van? Most én akkor kezdjem el a monitort mn-nek mondani, és mindenhova úgy írni, csak azért, hogy kemény legyek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!