Találatok a következő kifejezésre: Mivel és lehet az (8630 db)

14 éves vagyok és ( bizsu ) fülest szeretnék hordani ilyen kristályosat vagy valami ilyesmit. Lehet-e valami gond belõle? És ha lehet azok mik? És kérem azt is indokolni hogy ha lehet gond belõle hogyan lehet orvosolni? :/

Legjobb válasz: Mégis milyen gond lehet abból, hogy egy diszkrét ékszert hordasz??? Nekem is ovis korom óta van fülbevalóm, mindig volt valamilyen kis dísze.

Mégis milyen gond lehet abból, hogy egy diszkrét ékszert hordasz??? Nekem is ovis korom óta van fülbevalóm, mindig volt valamilyen kis dísze.
Hát ha a füled nem bírja a bizsut, akkor azt észreveszed, de akkor egyszerûen nem hordasz majd olyat. Begyulladhat a füled meg érzékeny lehet, de ha nem vagy különösebben allergiás a bizsura, akkor semmi komoly, nekem is picit érzékeny most a fülem, mert a kedvenc fülbevalóm sajna bizsu :D
2-4-es koromig fülbevaló függõ voltam, 95%-ban csak bizsut hordtam. semmi bajom nem lett. Már a kérdést sem értem. milyen gondokra gondoltál? 13L

Ha jogi karon elvégzek 1 szakot át lehet menni jogász szakra különbözeti vizsgával? Mikor és hogyan? Az emelt töri érettségi hiánya számít?

Legjobb válasz: Ha arra gondolsz hogy igazgatásszervezõ szakon vagy igazságügyi igazgatási szakon lediplomázol (jogi asszisztens képzés esetén nem mert az csak okj végzettséget ad), akkor felvételizhetsz úgy (de csak ettõl az évtõl van ez a lehetõség) hogy a diploma minõsítése alapján kapod a pontokat, max 400 pontod lehet + nyelvvizsga pontok. Ekkor nem kell az emelt érettségit letenned ha jogász szakra szeretnél jelentkezni. Az már más kérdés hogy ezzel a pontszámítási móddal nem lehet 500 pontod és hátránnyal indulsz az emelt érettségit letevõk között.

Ha arra gondolsz hogy igazgatásszervezõ szakon vagy igazságügyi igazgatási szakon lediplomázol (jogi asszisztens képzés esetén nem mert az csak okj végzettséget ad), akkor felvételizhetsz úgy (de csak ettõl az évtõl van ez a lehetõség) hogy a diploma minõsítése alapján kapod a pontokat, max 400 pontod lehet + nyelvvizsga pontok. Ekkor nem kell az emelt érettségit letenned ha jogász szakra szeretnél jelentkezni. Az már más kérdés hogy ezzel a pontszámítási móddal nem lehet 500 pontod és hátránnyal indulsz az emelt érettségit letevõk között.

Mitõl lehet az, hogy már 2x kimaradt a menszeszem, és a gyomrom folyton görcsöl? ( Terhes biztos nem vagyok! )

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz, mert lehet bármi, de biztos, hogy nem jó, ha kimarad, ráadásul 2x is. Lehet ciszta, érdemes minél hamarabb orvoshoz menni, mert elég váratlanul, gyorsan tudnak nõni és veszélyes lehet, ha nem foglalkozol vele.

Menj el orvoshoz, mert lehet bármi, de biztos, hogy nem jó, ha kimarad, ráadásul 2x is. Lehet ciszta, érdemes minél hamarabb orvoshoz menni, mert elég váratlanul, gyorsan tudnak nõni és veszélyes lehet, ha nem foglalkozol vele.
Attül függ mennsi idõs vagy. Ha még nem vagy 17, akkor teljesen normális ez, akár hónapokra is kimaradhat, majd 17, 18 körül beáll rendszeresre.

Nemrég vettem egy HP G6 2240SH laptopot. Mitõl lehet az, hogy mikor megy a gép és semmit sem csinálok rajta, apró kattanásokat lehet hallani. Mintha a winchester csinálná de nem vagyok benne biztos?

Volt már valakinek ilyen problémája? Vagy ez természetes? S amikor kattan egyet olyan mintha picit felpörögne addig a ventilátor is.

Legjobb válasz: Nekem a több mint 2 éves Dell Inspironom HDD-je is szokott idõnként kattanni egyet, de még mindig mûködik, Hard Disk Sentinel szerint minden 100 %-os. Javasolnám hogy te is ellenõrizd ezzel a programmal. Egyébként meg valahol azt írták errõl hogy annak lehet kattanó hangja amikor az olvasófejet nyugalmi állapotba helyezi.

Nekem a több mint 2 éves Dell Inspironom HDD-je is szokott idõnként kattanni egyet, de még mindig mûködik, Hard Disk Sentinel szerint minden 100 %-os. Javasolnám hogy te is ellenõrizd ezzel a programmal. Egyébként meg valahol azt írták errõl hogy annak lehet kattanó hangja amikor az olvasófejet nyugalmi állapotba helyezi.
A kérdező hozzászólása: Igen ezt én is olvastam, de nem 2-3 másodpercenként kéne csinálnia szerintem. HDD sentinellel néztem 100%-os a kondíció. De valami biztos nem korrekt, mert haverom is most vett egy új laptopot, neki pedig nem csinálja.

Mikor nagyobb sebességre kapcsolok, és elkezdem nyomni a gázpedált, akkor halk kopogó hangot hallok. Mi baja lehet az autómnak?

Kocsiról: Suzuki Swift, 993cm3, 1999-es évjárat, 72.000km van benne, jó állapotú, megkímélt Amióta megvan (2 éve) semmi gondom nem volt vele.

Legjobb válasz: Én elsõ körben a hidrotõkére tippelnék. Lehet, hogy nagyon koszos az olaj ami benne van, mikor volt cserélve utoljára? Ha az elõírt cserét nem tartottad be, akkor olajcsere, és érdemes lenne megpróbálkozni motortisztító adalékkal.

Én elsõ körben a hidrotõkére tippelnék. Lehet, hogy nagyon koszos az olaj ami benne van, mikor volt cserélve utoljára? Ha az elõírt cserét nem tartottad be, akkor olajcsere, és érdemes lenne megpróbálkozni motortisztító adalékkal.
A kérdező hozzászólása: Tavaly tavasszal volt olajcsere, és akkor már elég rossz volt az olaj.De érdekes akkor semmi kopogás nem volt. Tehát sztem nem ez lehet a gond!
Hol lehet hallani a kopogást?Én a féltengelycsuklóra gondolok elõször ha esetleg a motortérben lehet hallani.Az én autómnak is ez volt a baja.A féltengelycsuklók és a csapágyak minõsége a Suzukiba nagyon gyenge néha még 100.000 km sem bírnak ki.Elõször szerintem azt nézesd meg.
Esetleg nem váltod el a fokozatot gyök2 fordulatnál újabban? 2 ezer el ne merd váltani, fõleg egy japán motort.
A kérdező hozzászólása: Nem teljesen 1értelmû, h honnan jön a kopogás, inkább hátulról. A 4. válaszoló kérdését nem értem.
Túl hamar elváltod szerintem. Pörgesd ki, és akkor nem fog kopogni. Túl alacsony fordulaton remeg kopog erõlködik a motor. Ez ugyebár benzin, ráadásul japán, tehát mindenféleképpen magasabb fordulaton kell váltani. Ebbe van már fordulatszámmérõ? Mert ha van, akkor 2 ezer alá ne engedd soha, csak ha országúton mész, és nem elõzöl meg ilyesmi. Ha nincs fordulatszámmérõ, akkor hang alapján próbáld jobban kipörgetni, és 50-nél ne legyél 5.-ben. Bõven elég a 4. fokozat, de a motor szempontjából még a 3. a legideálisabb.

Mi baja lehet az aranyhalamnak, ha fekete foltok jelentek meg a fején és a szája körül?

Eddig még csak pikkelyhiányt és az uszonyán egy nagyobb penészfoltszer?séget vettünk észre. Külön gyógyfürd?be tettük és SERA baktopur direct-tel kezeltük már második hete. A kúrát abbahgyatuk, mert ugye nem segített. A vizet kicseréltük, gyógyszermentessé vált és kezdtek jönni ezek a fekete foltok. Egyébként aktív, úszik és eszik is.

Legjobb válasz: Ez egy nagyon makacs bakteriális bõrbetegség lehet. A bevérzések is erre utalnak.Ha SERA B D nem hoz eredményt, sajna nem sok az esélye.Talán a PH csökkentése és nitráttalanítás és antibiotikumos kezelés megmentheti.Ezeket a boltban megveheted, de nem olcsó dolgok.Én nem kínoznám tovább, de te látod, hogy milyen az állapota, mennyire beteg.Sajnos nem minden halat sikerül meggyógyítani.Ha mégis megpróbálod, akkor egy széles spektrumú szer kell, PL Chloramphenicol vagy Neomycinsulfát.Kérdezz rá mert lehet ,hogy modernebb antibiotikumok is vannak, vagy más a márkanevük.SN

Ez egy nagyon makacs bakteriális bõrbetegség lehet. A bevérzések is erre utalnak.Ha SERA B D nem hoz eredményt, sajna nem sok az esélye.Talán a PH csökkentése és nitráttalanítás és antibiotikumos kezelés megmentheti.Ezeket a boltban megveheted, de nem olcsó dolgok.Én nem kínoznám tovább, de te látod, hogy milyen az állapota, mennyire beteg.Sajnos nem minden halat sikerül meggyógyítani.Ha mégis megpróbálod, akkor egy széles spektrumú szer kell, PL Chloramphenicol vagy Neomycinsulfát.Kérdezz rá mert lehet , hogy modernebb antibiotikumok is vannak, vagy más a márkanevük.SN
allergiás lehet vmi kagylóra vagy kövekre, amik az akváriumban vannak, bármire
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszadónak: a halacska még mindig aktív, rendesen eszik és úszkál :) Ez még az egyetlen biztató dolog. A fekete foltok eltûntek, pedig semmivel sem kezeltük, de az uszonyán a penészféle folt még ott van és egy két pikkelye hiányzik. Az ATB kezelést mindenképpen ki fogjuk próbálni! Egyébként mindkettõtöknek köszönöm a válaszokat!
csökentett modba probáltad?
Ha az elõzõt próbáltad akkor reinstall..

Angela Merkel pálfordulása: a Birodalom építésének vége? Mi is lehet az új irány? És amit ennek érdekében eddig feladtunk azzal mi lesz?

Angela Merkel német kancellár mindeddig az Unió egyre szorosabb integrációjának híve, az Európai Egyesült Államok koncepció megvalósításának zászlóvivője volt. Többször felvázolt víziójában a tagállamok szuverenitásuk egészét egy brüsszeli, valamennyi politikai és gazdasági kérdésben központi döntést hozó uniós kormányra bízták volna, elfogadva saját szerepük regionális önkormányzati szintre redukálását - írja Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke pénteki sajtóközleményében. Merkel most világossá tette, hogy irányt vált az uniós politikában a vasárnapi parlamenti választás után felálló új német kormány – akkor is, ha ő marad a kormányfő. Véleménye szerint nem vált be az eddig követett módszer, a közösségi intézmények, mindenekelőtt az Európai Bizottság erősítése, ezért inkább a kormányok közötti együttműködésre kell támaszkodni. Azt is felvetette, hogy kompetenciákat helyezzenek vissza a Bizottságtól a tagállamokhoz.

Legjobb válasz: Van egy olyan érzésem, hogy Merkel is keleti nyitással fog foglalkozni és fõleg Oroszországgal lesz a fõ partner.

Van egy olyan érzésem, hogy Merkel is keleti nyitással fog foglalkozni és fõleg Oroszországgal lesz a fõ partner.
Oroszországgal már régóta jóban vannak a németek. Elég jó, sok milliárdos üzleteket kötnek. Például Oroszország új büszkeségét is a németek gyártották.
Guten Morgen, Angela Merkel! "Európa pártiak vagyunk, de az európai egységet nem úgy képzeljük el, ahogyan azt a Lisszaboni szerzõdés körvonalazza. Nemzetek Európáját szeretnénk, nem pedig európai egyesült államokat. Új irányba kell Európa egységét elindítani, s azt várom hogy a hozzánk hasonló pártok – melyeket a sajtó rendszeresen populista, EU-ellenes pártnak nevez, én inkább EU-realistának – átütõ eredményt érnek majd el június 7-én." Vona Gábor, 2009
A kérdező hozzászólása: A keleti nyitás ok, de az Eu n belül mi a terve a németeknek?
Szintén 2009, szintén Vona Gábor... "Ma Európának egyetlen egy lehetõsége maradt. Megmaradni annak, ami mindig is volt. A nemzetek, a népek egyenlõségére és sokszínûségére épülõ kontinensnek, amelynek hármas talapzatát a görög gondolkodás, a római jog és a keresztény erkölcs adta. A nemzetek Európája nem csupán az egyes nemzetek megmaradásának záloga, hanem Európa túlélésének a kulcsa is. Egy olyan hagyományok nélküli országban, mint amilyen az Egyesült Államok, mûködõképes lehet a föderalizmus és a liberalizmus, de itt nálunk csak az értékekre, a tradíciókra és a rendre építkezhetünk. Én magyar vagyok, önök olaszok. Én büszke vagyok arra, hogy az Isten magyarnak teremtett, mert szerintem ez a világon a legcsodálatosabb dolog. Önök ugyanezt érzik, mert olaszok. És én ezért tisztelem Önöket. A barátomnak, európai testvéremnek tekintem Önöket. De ha elvennék tõlem a magyarságom, és azt akarnék, hogy innentõl kezdve ne legyek magyar, csupán európai, akkor sem magam, sem másokat nem tudnék becsülni többé. Mert én magyarként vagyok európai, mint ahogy önök olaszként európaiak. Aki azt hiszi, hogy a nemzetek már idejétmúlt közösségek, azok valójában nem igazi európaiak. Azok a mi és a gyermekeink ellenségei. "

Mitôl lehet az, hogy tökéletesen működött a gép aztán ki lett húzva minden, aztán rá olyan 3órával össze lett rakva és nem működik a monitor ha bekapcsolom? Narancssárgán világít, mint mikor kivan kapcsolva a gép és fekete a képernyô? !

Legjobb válasz: Nem jól dugtad össze újra vagy a szállítás alatt ha elvitted valahová a kábelt ami összeköti a monitort és a gépet eltört. De én az 1.-re gyanakodnék

Nem jól dugtad össze újra vagy a szállítás alatt ha elvitted valahová a kábelt ami összeköti a monitort és a gépet eltört. De én az 1.-re gyanakodnék
A kérdező hozzászólása: Jól van összedugva

A mellbimbó udvaromon lévő mirigyekből vagy miből mi folyik? Van mikor fehér. Lehet az is előtej? Az nem csak a bimbóból jön ki? Anatómia 1-es, le is ültem . : )

Legjobb válasz: "Ezek a Montgomery mirigyek.Bizonyos váladékot termelnek, aminek antibakteriális, fertõtlenítõ és bõrápoló hatásuk van."Keress rá a neve alapján! :)

"Ezek a Montgomery mirigyek.Bizonyos váladékot termelnek, aminek antibakteriális, fertõtlenítõ és bõrápoló hatásuk van."Keress rá a neve alapján! :)
Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 22hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm elsõ, utána olvastam így már mindent értek és okosabb lettem. Jó éjt!
Szívesen :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!