Találatok a következő kifejezésre: Mivel érjem hogy ne (30 db)

Mit csináljak, hogy ne érjen össze a combom?

Mielőtt valaki olyat írni, hogy fogyjak le, mert egy dagadt disznó lehetek kb., annak üzenem, hogy 157cm és 50kg vagyok, szóval normális testsúlyú. Visszatérve a kérdésemre, mit ajánlotok? Próbáljak mégis fogyni pár kilót, vagy mi? Mert ez így ciki, hisz ilyen halványbarna folt lett ott, ahol összedörzsölődtek.

Legjobb válasz: Nem mondom, hogy dagadt disznó vagy, félre ne érts. De én 168 cm vagyok, azaz több, mint 10 centivel magasabb nálad, és 50 kg. Mégis ha nem figyelek oda, vagy nem mozgok eleget, akkor van egy kis felesleg a combomon és a csípõmön. Szóval úgy gondolom, hogy nem fogynod kéne, inkább sokat mozognod, hogy ezt a súlyt megtartsd, de úgy, hogy a zsírt izommá alakítod át.

Nem mondom, hogy dagadt disznó vagy, félre ne érts. De én 168 cm vagyok, azaz több, mint 10 centivel magasabb nálad, és 50 kg. Mégis ha nem figyelek oda, vagy nem mozgok eleget, akkor van egy kis felesleg a combomon és a csípõmön. Szóval úgy gondolom, hogy nem fogynod kéne, inkább sokat mozognod, hogy ezt a súlyt megtartsd, de úgy, hogy a zsírt izommá alakítod át.
Te tudod. Szerintem egy szellõs nadrág kellemesebb viselet, mint a szoknya - különösen annak, akinek ÖSSZEÉR a combja :-D
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
na látod, igazam volt:) jó fogyózást/éltmódváltást:)
A kérdező hozzászólása: Anno mikor kb 45-46 kg voltam nem ért össze. Majd valamit sportolni fogok, köszönöm a válaszokat! :) Amúgy azért nyáron 30 vagy több fokos melegben ne járjak már nadrágban:D
Alkati, járj nadrágban.
3-as! Álmaidban! Kérdezõ! ALKATI kérdés, hogy kinek ér össze a combja és kinek nem! Van, akinek bármekkora felesleggel sem ér össze, másnak meg 40 kiló vasággyal is. Ha az utóbbi kategóriába tartozol, csinálhatsz bármit, nem fogod elérni, hogy ne érjen össze. Persze a sport sose árt.
157hez lehetnél 40kg is lazán. Akkor nem érne össze:)
Csinalj terpeszt :) de viccen kivül: itt csak a sok sport, kerekpar, gyaloglas segithet. Futhatsz is, ha birja a szived, sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Jaaa, azt hittem hosszú nadrágra gondolsz. :D Egyébként short nadrágokban járok, szoknyát sosem veszek fel.

Mit csináljak hogy ne adjam magam oda könnyen? Hogyan érjem el h teperjen utánam?

Párommal(34éves férfi) 3éve élünk együtt. Nem sokszor, sőt szinte soha nem utasítom vissza ha közeledik, ő viszont már megtette párszor. Mit tegyek h jobban akarja velem a szexet, h harcoljon érte?Nem az a nagy szex mániás, van h hetente 4xer szeretkezünk, de van h egy hétig semmi. Nagy Átlagban hetente 1-2x-er közeledik hozzám.

Legjobb válasz: Azt, hogy nem adod oda magad, nem egészen értem. Miért lenne ez jó és kinek? Ettõl nem fog javulni semmi, max. csak romlani. Próbáljatok meg több idõt aktívan egymásra fordítani, pl heti egy nap csak kettesben, együtt, egymásért -- ha növekszik a kapcsolatotok intimitása, javul a szex is.

Azt, hogy nem adod oda magad, nem egészen értem. Miért lenne ez jó és kinek? Ettõl nem fog javulni semmi, max. csak romlani. Próbáljatok meg több idõt aktívan egymásra fordítani, pl heti egy nap csak kettesben, együtt, egymásért -- ha növekszik a kapcsolatotok intimitása, javul a szex is.
Sajnálom, de mivel nem adtad meg a mediánt, valamint az év adott napján várható aktusok számát megadó függvény deriváltját sem, sajnos nem tudok pontos választ adni. Gyûjts egy kicsit több számszerû adatot, ez így kicsit kevés! /sarcasm

Mit tegyek, hogy ne érjen váratlanul?

Én teljesen tisztában vagyok az érzelmeimmel a szerelmem iránt. És úgy érzem, ? is nagyon szeret, de mindig attól félek, hogy mi lesz, ha egyszer már nem így gondolja, vagy olyan problémák -akár eltér? elvárások az élett?l- merülnek fel, melyeket nem tudunk megoldani és szakít velem. Én pedig majd ott állok szerelmesen egyedül.

Legjobb válasz: Te is õsszerelmes vagy... hát ln is ezzel küzdök, mondhatni annyira jó kapcsolatban élek, hogy nagyon félek, hogy ettõl csak rosszabb lehet... erre nem lehet felkészülni

Te is õsszerelmes vagy... hát ln is ezzel küzdök, mondhatni annyira jó kapcsolatban élek, hogy nagyon félek, hogy ettõl csak rosszabb lehet... erre nem lehet felkészülni
*hõsszerelmes :D
A kérdező hozzászólása: Tetszik az õsszerelmes kifejezésed. Nekem, és valószínûleg neked is, hatalmas érték a szerelem és a szó szerinti értelmében. Nem az tetszik benne, hogy másoknak mutogassunk magunkat, hanem a puszta érzelmek, amelyek csak ránk tartoznak. És az zavar, hogy én nem tudom befolyásolni, helyesebben irányítani a szerelmem érzelmeit, maximum mindent megtehetek, hogy jól mûködjön a kapcsolat. De ez a bizonytalanság... :(
Elõször azt hittem, hogy csaj irta a kérdést :) Aztán láttam hogy 19 éves fiú vagy... hát megkell mondjam becsülöm az ilyen fiúkat akik felvállalják az érzelmeik és nem törödnek a haverjaik beszólásával pl. papucs vagy meg hasonlók.. mert az a tróger aki ilyet mond.. nekem 1 éves kapcsolatom van és megmondom neked õszintén, hogy ugyanebben a helyzetben vagyok.. nagyon szeretem a barátomat és soha nem akarom õt elvesziteni... ugy érzem jobban szeretem õt mint ö engem, de aztán kitudja :) én nem fogom fel lazán a dolgokat nagyon komolyra tervezem vele és ugy érzem hogy ha szakitunk egyszer akkor utána soha többé nem leszek szerelmes.. szeresd csak a barátnõdet nagyon és tegyél meg mindent hogy ez a szerelem soha ne muljon el :) 16 / L


Amikor virágzik csipkedd le róla a virágokat.
Gondolom nem kicsi az a fa, fõleg, hogy még a garázs is akadályoz, szerintem a seprû meg a csipkedés gyakorlatban elég elérhetetlen dolog.
Szerintem keress egy cefrét gyûjtögetõ pálinkaszeretõ emberkét, és az levadássza a termést az utolsó szemig. Jó szilvórium pálesz lesz belõle.
Vagy zölden rázd le. Sajnos a beporzást egy nagyobb fánál nehéz megakadályozni.
Ha nem is a virágok lecsípkedését, de teljes virágnyíláskor egy nagy vesszõseprûvel a virágok leseprését javaslom én is... Nem baj, ha kis levélkék is áldozatul esnek, azok az alvó rügyekbõl pótlódnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de úgy néz ki a dolog, marad a fa kivágása, és egy gyorsan növõ fa kerül a helyére.Pl.oxy fa.

Mit tegyek, hogy ne érjen össze a belső combom?

Mit tudnátok ajánlani, hogy ne érjen össze? Épp, hogy csak összeér, de engem zavar. Pl. kép:

Legjobb válasz: ha zsírt szeretnél leadni, szálkásító étrend és aerob/intervallumedzések kellenek, ha anorexiás divat helyett hasonló is megtenné: http://kepfeltoltes.hu/120324/hg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg, akkor tömegnövelõ étrend és súlyzós edzés.

ha zsírt szeretnél leadni, szálkásító étrend és aerob/intervallumedzések kellenek, ha anorexiás divat helyett hasonló is megtenné: http://kepfeltoltes.hu/120324/hg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg, akkor tömegnövelõ étrend és súlyzós edzés.
Tárd szét...
Állj terpeszbe, vagy használj rövidujjú bugyit.
Foggyj le dagadt!!!!!!
ez egy vékony comb... szerintem az zavar, hogy a tiéd zsíros és formátlan, kellene egy kis izom.
A kérdező hozzászólása: És mit tegyek, hogy az enyém is így nézzen ki ?:/
ajánlom a pilates edzéseket. youtuben keress rá ugy, hogy blogilates! én innen csinálok videokat popsira és combra, és nekem kezd optimális lenni.:)

Egy hete késik, a hányingeren kívül minden tünetem stimmel. Mikor teszteljek, hogy ne érjen csalódás, ha babás vagyok?

Izgulok, és nem tudom mikor csináljak tesztet, hogy ne csalódjak.

Legjobb válasz: Szia! Ha egy hetet késik akkor már megcsinálhatod a tesztet, légy bátor, ess túl rajta. Vegyél 2 db-ot és nézz egy ma délutánit és holnap reggelit. Drukk!!

Szia! Ha egy hetet késik akkor már megcsinálhatod a tesztet, légy bátor, ess túl rajta. Vegyél 2 db-ot és nézz egy ma délutánit és holnap reggelit. Drukk!!
Nyugodtan tesztelhetsz már.Elvileg ki kell mutatnia.De a regeli elsõ vizeletbõl.szoritok!
Szerintem is csinálj egy tesztet. Akár már ma délután! Annyira nem fontos megvárni a reggeli elsõ vizeletet. Én a Gabriel tesztet ajánlom a legjobban! Sok sikert! :-))

Fiú társaim. Ti mit javasoltok, hogyan érjem el, hogya barátnõm jobban szeressen? Vagyis ne unjon ki belõlem, legyen boldog.

Ne írjátok hogy szex xÛD most komolyan fontos..:) a Lényeg, hogy ha találkozni akar pl velem, akkor ne mindig érjek rá, legyek néha elérhetetlen számára? vagy legyek mindig vele? vagy milyen tulajdonságom kell legyen, hogy legyen boldog és ne unjon belém? ELÕRE IS KÖSZI MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET :))

Legjobb válasz: A legfontosabb, hogy add magadat. Nem tudom milyen típus, de ha olyan, akkor ne lógj rajt mindig, hagyd, hogy õ is keressen, ne mindig te õt.

A legfontosabb, hogy add magadat. Nem tudom milyen típus, de ha olyan, akkor ne lógj rajt mindig, hagyd, hogy õ is keressen, ne mindig te õt.
Bár én lány vagyok, azért remélem nem baj ha írok, elvégre mi csajok jobban tudjuk hogy mit kell ahhoz tennetek, hogy ne unjunk rátok. Vidd el néha sétálni, fagyizni, kajázni, szánj rá idõt, foglalkozz vele, érezze a törõdést, szeretett. A normális nõk erre vágynak.. Szerintem. 21L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) persze szívesen várom a köviket azért :) hátha van még valami amit jó tudni :/ :)
Én is lány vagyok, azt tudom tanácsolni, mint az elõzõ hozzászóló. Éreztesd vele, hogy szereted, tudasd vele, hogy neked õ a legfontosabb, törõdj vele és legyél mindig mellette ha szüksége van rád.. Azt nem javasolnám, hogy "ne érj rá" mikor találkozni akar veled, ez nekem nagyon rosszul esne.
Mindig figyelj ra, nagyon sokat beszelgessetek , tudj rola mindent , tudd befejezni a mondatait . Legy onzetlen a szexben, probald elerni, hogy a leheto legtobb esetben jo legyen neki ( nagyon ritkan mondja el egy no, ha nem jo) , dicserd meg amikor csak lehet, ereztesd vele, hogy egy kivanatos, vonzo no , soha ne tiltsd el a barataitol, ne feltekenykedj , ne legy szamonkero - hirtelen ennyi. Ezek nagyon apro dolgok, nagyon kis raforditast igenyelnek , de az egesz eletere kihatassal vannak .
Szintén lány vagyok. Szerintem még az se kell, higy vacsizni vidd meg ilyenek, fõleg mert ez hosszú távon sokba kerül. Persze tökjó ha néha elmentek vacsizni, csak érted...:) Személyes tapasztalatom szerint érdekessé és megunhatatlanná teszi a kapcsolatot a nõ számára, ha érzi, hogy figyelsz rá. Apróságok. Mondjuk tudod hogy nagyon szereti a piros tulipánt és egyszer random megleped egy szál virággal... Tudod milyen édességet szeret, szerzel neki... Tudod mi a kedvenc filmje, felajánlod hogy nézzétek meg együtt... Ilyesmik... :) )
Amit a lányok írtak nagyon igaz. ---- Annyival egészíteném ki, hogy jó lenne , ha elmennétek olyan programokra, ami "kapcsolatépítõ" és kicsit eltér a megszokottól. ( és lehetõleg a barátnõd is szereti) Pl. : Színház, koncertek, táncház, túrázás, bármi. " Nyomozd ki " hogy mit szertne ! Ja, persze jó, ha te is szereted. ----- Én férfi vagyok. 27 éve házas. Nekünk ezek nagyon bejöttek. A közös, jó programok nagyon össze tudnak hozni !

Mire kell figyelmen kapusként, mely tanácsokat érdemes megfontolnom? Illetve a műfüves pályára esetleg van bármilyen tipp, hogy ne érjen kellemetlenség (elcsúszás, stb. )?

Amat?r vagyok, baráti szinten szoktam focizni. Az iskolai bajnokságban én leszek a kapus. M?füvön fogunk játszani. A cip?m talpát érdemes teljesen letisztítani? Legyen száraz, azaz egyáltalán ne legyen nedves? Még mire figyeljek oda (akár mozgás, akár felszerelés tekintetében)? (Most kicsit nedves a pálya, csütörtökön játszunk meccset.)

Legjobb válasz: ne engedd be a labdát

ne engedd be a labdát
A kérdező hozzászólása: Komolyabb válaszokat is mondjatok légy szíves! Köszönöm!
Én is kapus vagyok, szóval tudok pár tippet adni. Az elsõ meccs ha még nem játszottál mûfüvön, furcsa lesz, mert teljesen más, mint a beton vagy terem. Nekem ki is ment a bokám, mert rosszul léptem. A talpa nem árt, ha száraz, de nem kell sokat foglalkozni vele. És nem árt ha nem terem, hanem salakcipõt veszel. A bemelegítõnadrág a legfontosabb hiszen vetõdésnél, kicsúszásnál nem sérülsz meg, én is mindig mackóalsóban játszok. Élj együtt a játékkal, figyeld mindig a labdát, ne menj bele veszélyes szituációkba, mindig üres emberhez passzolj. Irányítsd a többieket hátulról, hiszen te látod õket hátulról. A sorfalat te állítsd be, hány ember, hova álljanak. A védõknek szólj hogy jöjjenek háttra vagy hogy hol van üres ember. Ha pedig van fent csatárotok akit nem fog senki, akkor dobd fel gyorsan neki a labdát. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a tanácsokat! :)

Mit tehetnék még, hogy ne érjen össze a combom?

Minden álmom, hogy szép, vékonyak legyenek a combjaim. Már rengeteget fogytam, futok is rendszeresen, tornázok is a combom még mindig összeér :( Ráadásul a fenekemen is van még felesleg. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: csináld tovább, majd a combodból is elkezdesz (jobban) fogyni. sajnos sosem onnan megy le elõször a zsír, ahonnan szeretnéd, hanem a tested egyéb részeirõl. én is combomból szeretnék legjobban lefogyni (amiatt is kedztem el fogyózni), de fél év alatt a hasamról, a fenekemrõl és oldalamról ment csak le eddig a háj, és mostanában kezd alakulgatni a lábam is. sajnos idõbe telik, sok-sok idõbe. ha már elkezdted, és eddig csináltad, akkor kitartást, és ne keseredj el! :)

csináld tovább, majd a combodból is elkezdesz (jobban) fogyni. sajnos sosem onnan megy le elõször a zsír, ahonnan szeretnéd, hanem a tested egyéb részeirõl. én is combomból szeretnék legjobban lefogyni (amiatt is kedztem el fogyózni), de fél év alatt a hasamról, a fenekemrõl és oldalamról ment csak le eddig a háj, és mostanában kezd alakulgatni a lábam is. sajnos idõbe telik, sok-sok idõbe. ha már elkezdted, és eddig csináltad, akkor kitartást, és ne keseredj el! :)
Megkérdezhetem hogy mennyire széles a csípõd? Mert ha keskenyke akkor lehet azért ér össze a combod. Ha keskeny a csípõd akkor nagyon-nagyon vékony kell hogy legyen a combod ahhoz hogy ne érjenek össze. Nekem szép szélés a csípõm, igaz én vékony vagyok, de anyumnak is széles a csípõje és az õ combján van felesleg és még úgy sem ér össze a combja. Szóval a csípõ szélességétõl függ a legjobban.
A kérdező hozzászólása: Széles a csípõm. És épp ez bosszant a legjobban, hogy a testem többi részével teljesen meg vagyok elégedve. Max 1-2 kg a felesleg :( Egyáltalán nem vagyok kövér.Meg amint írtam még a fenekemen van egy kicsi, de az se zavar annyira...csak a combom ne érne össze :(
A combja mindenkinek összeér, csak éppen arra mondják, hogy szép láb, ha a combjaid nem közvetlenül a szeméremnél érnek össze, hanem ott van egy "lyuk", alatta néhány cm-vel összeér, majd ismét hézag. Ha sehol nem érnek össze a combjaid, csupán a térdednél, az gáz, na akkor kezdj el aggódni!
Diéta nélkük nem elég a sport, ha a felesleget szeretnéd eltüntetni, akkor diéta, és mozgás koncentráltan a területre.
A kérdező hozzászólása: Hát a nagy meleg miatt, szinte alig eszek...Amikor igen akkor meg keveset, és azért odafigyelek, hogy mit. Mégis ez van :S

Csajok hüvelygyűrűről mi a véleményetek? Nem zavaró szex közben? Nem esik ki? Nem tud olyan mélyre csúszni hogy ne érjem el és ne tudjam kivenni?

Tablettát szedek 3 éve, viszont szeretnék váltani, de nem tudom hogy merjek e, mert nem tudom mennyi gond van a hüvelygy?r?vel. Segítsetek légyszi:)

Legjobb válasz: Én is hüvelygyûrût használok. Nekem teljesen bevált. Sex közeben sem csúszik fel.

Én is hüvelygyûrût használok. Nekem teljesen bevált. Sex közeben sem csúszik fel.
mi az a h gyûrû?
Nekem nem vált be, zavart engem, és a páromat is. De egyéne válogatja. Egy próbát kell tenni, és utána kiderül.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!