Találatok a következő kifejezésre: Mivel érhetem hogy a (69 db)

Mit tegyek ha akutyám sétálni viszem huzz a porázon mindennek ami mozog neki akar menni, autó, járó kelők, nem hallgat rám egyálltalán! Mi tegyek hogy ne huzzon, figyeljen rám? Mivel érhetem el a figyelmét? Vagy ezen már nem tudok segíteni?

? egy 1éves am.staffordshire kutyus,az udvaron belül minden feladatot teljesít amire kérem,sétál szorosan láb mellet is!!De amint kilépünk a kapun mint ha elvágták volna tölem!Semmire nem hallgat!

Legjobb válasz: szeret sétálni a kutyus ugye? Kiléptek a kapunk elkezd húzni vagy járókelõknek nekimenni fogod magad és visszafordulsz, nem mentek sétálni. Otthon nem veszel tudomást a kutyáról egy ideig. Másnap elölrõl, elõbb utóbb le fog esni neki, hogy ha húz, akkor nincs séta. Ez így nagyon dióhéjban, de a problémádról nagyon jó leírás van Jan Fennell kutyapszichológia c. könyvében :)

szeret sétálni a kutyus ugye? Kiléptek a kapunk elkezd húzni vagy járókelõknek nekimenni fogod magad és visszafordulsz, nem mentek sétálni. Otthon nem veszel tudomást a kutyáról egy ideig. Másnap elölrõl, elõbb utóbb le fog esni neki, hogy ha húz, akkor nincs séta. Ez így nagyon dióhéjban, de a problémádról nagyon jó leírás van Jan Fennell kutyapszichológia c. könyvében :)
Nézd meg ezeket az anyagokat: http://arm.uw.hu/newsite/downloads.html ...és ha megnézted kezd is el Õket alkalmazni, bár sokkal jobb lenne hogy kutyaiskolába vinnéd de ez a megoldást itt valamiért mindig lehurrogják. :(

Ha leesik a köldökcsonk, hogyan kell tovább ápolni a köldököt? Mikor érheti leghamarabb víz?

Legjobb válasz: víz érheti már születés utáni napokban is, csak az a lényeg, hogy ne percekig. Amíg be nem gyógyul teljesen alkoholozni és hintõporozni kell, de érheti víz nyugodtan.

víz érheti már születés utáni napokban is, csak az a lényeg, hogy ne percekig. Amíg be nem gyógyul teljesen alkoholozni és hintõporozni kell, de érheti víz nyugodtan.
Szaliciles alkohollal kell letörölni és köldökre való hintõporral kell beszórni (a doki felírja + steril vattát kell venni hozzá a patikában) napjában legalább 5x. Kb 1-1, 5 mire leesik, utána elég ha csak az alkohollat törölgeted át napi 2-3 alkalommal. Ha leesett, hintõport ne szórj rá, mert beleragad. Én a fürdésnél vigyáztam rá még kb 2 hétig. Az a biztos.
Nekünk a kórházban se kellett ápolni semmit se engedtek rászórni se lefedni le is esett nemegész egy hetesen. A védõnõ egyszer nézte meg csak. Már aznap fürdettük úgy hogy a pocakját is locsolgattuk. Csak annyit kell figyelni hogy nem-e pirosodik be nem-e fertõzõdik (nem fog)
Na errõl mi több véleményt is kaptunk. A kórházban azt mondták, hogy minden peluscserénél alkohol+hintõpor. A védõnõ azt mondta, hogy csak napi 5 alkalommal, de alkoholt ne, csak hintõport. Máshol azt olvastam, elég napi 3 alkalommal. Így én saját magamtól azt csináltam, hogy napi 2 alkalommal alkohol és napi 3-4 alkalommal hintõpor is. 1 hét alatt esett le a köldökcsonk, utána még hintõporozgattam, amíg be nem gyógyult a seb rendesen. Mi egybõl fürdettük a babát, és érte víz a sebet, persze nem áztattuk, kb 3 percig tartott a fürdetés, és úgy engedtük a vizet, hogy ne érjen fel a hasáig.
Ez érdekes, nálunk a kórházban is ápolták és a gyerekdoki is írt fel 2%-os szalicilsavas alkoholt, fülpucival kell elõször kezelni, majd fertõtlenítõ hintõporral beszórni. 1 hét után leesett a csonk, de utána az egy nyílt seb, még pár hétig kezeltem, csak utána vizeztem be.

Mit tegyek? Hogy érhetem el, hogy szerdára elmúljon a menstruáció? Mit tudtok ajánlani az erős hasi görcsök ellen?

Rettenetes a mosatni menstruációm. Hányingerem van, görcsöl a hasam, gyenge vagyok, erős a folyás, de szerda délután mennem kell valahova, hosszabb időre, de ha marad az állapotom, nem tudok menni. Kérlek titeket segítsetek, nagyon szenvedek!!! 14/l

Legjobb válasz: Menj el az orvosodhoz,vannak olyan betegeink,akik havonta visszatérnek ilyen panaszokkal,mert csak injekcióval tudnak "létezni".

Menj el az orvosodhoz, vannak olyan betegeink, akik havonta visszatérnek ilyen panaszokkal, mert csak injekcióval tudnak "létezni".
igyál cickafark teát
Bár nem azonnali segítség, de sok amerikai blogban és tudományos leírásban olvastam, hogy gyakran az eldobható betétekben/tamponokban lévõ káros anyagoktól (klór, dioxin) görcsöl a hasunk. Én már 7 hónapja 100% pamutból varrt mosható betéteket használok és a 4. hónap után teljesen elmúltak a fájdalmaim. Egy próbát megér.
Elmúlni nem fog elõbb semmitõl, de a tüneteidet lehet csökkenteni, elmulasztani. Nem szoktál fájdalomcsillapítót , görcsoldót bevenni? Próbáld meg az Algoflex M-et, vagy Algoflex + No-Spa, ha van otthon Cataflamot, Apranaxot, amit most szedjél 3x naponta. Ha nem segítenek menj el a háziorvosodhoz, õ ad injekciót (Algopyrin, No-Spa, Voltaren, hányingerre Cerucal).
Addigra elmúlni nem fog, viszont a görcsök enyhítése érdekében tudsz tenni. Próbáld kerülni a nehéz zsíros ételeket, egyél inkább zöldséget, gyümölcsöt, plusz rengeteg mentes víz. A meleg levesek, teák is jók, ezek ugyan enyhítik a fájdalmat, (a meleg lazítja az izmokat) viszont erõsebb vérzést okoznak, ami viszont megintcsak jó, mert így elvileg gyorsabban tisztul a szervezet.
A kérdező hozzászólása: bocsánat, *mostani
A kérdező hozzászólása: Vettem be, de nem sokat használ :(

Fiúk hogy érheti el egy lány nálatok hogy fontossá váljon nektek? Mit kell tenni vagy miket kell megtennie egy lánynak akkor hogy a szívetekbe lopja magát?

Legjobb válasz: Ez vagy jön belõletek, vagy sem. Az útánzás, más ötleteinek kivitelezése az kínossá tud válni, ne tedd.

Ez vagy jön belõletek, vagy sem. Az útánzás, más ötleteinek kivitelezése az kínossá tud válni, ne tedd.
Az, hogy megbízzak benne, tudjon szeretni, tudja mi az az igazi szerelem, ne csaljon meg.
Ez neked feladat lenne meg ponthalmaz. Ez jön magától idõvel minden kialakul. Nem kell ilyet terveni, hogy na akkor most ezt csinálom meg azt
Jó lenne tudni , én nem értem a férfi nemet és mindent elbaltázok .
Légy a mindennapjai része (ez nem ugyan az, mintha a nyakán lógnál). Értem ez alatt, hogy suliba/melóba menet vele mész és beszélgettek, vagy együtt kajáltok és beszélgettek. Bár általában ez fejben dõl el: ha a személyiséged taszítja (értsd: nyávogsz, túlontúl ragaszkodsz, szófosásod van, stb.), akkor teperhetsz, amennyire akarsz, veszett ügy. :( 19/F
A kérdező hozzászólása: értem és köszönöm a válaszokat csak gy a baj messze lakunk pár km-erre egymástol és nehéz lenne vele lognom minden nap sajnos
mûholdak...frekvenciák...
meg lehetne oldani, de ezt csak Mo.-ra szánják
És ezt miért itt kérdezed? xD Ha az RTL-en lenne mondjuk pornó, érteném h miért idd írtad, de így... XD
A kérdező hozzászólása: Az RTL csak példa volt.Mondhatnám a Hustlert is.
Mert drága lenne olyan részre is sugározni, ahol kicsi a kereslet rá.
A legfontosabb oka a szerzõi jogok korlátozása. A filmek, közvetítések jogtulajdonosai általában egy adott országra adnak ki vetítési jogot, ezért a tévétársaságok nem tehetik meg, hogy külföldre is sugározzanak. Í gy minden egyes országban külön-külön be tudják vasalni a nem kis összegû díjakat. Technikailag egyébként semmi akadálya, hogy egy mûsort egy egész kontinensen sugározzanak. Pl. a mûholdas szolgáltatok jelei fizikailag (UPC, Digi, stb.) egész Európát lefedik, de a titkosítás (kódolás) miatt Magyarországra korlátozzák.

Mivel érhetem el, hogy egy kicsit többet foglalkozzon velem? Hogyan ijeszthetném meg? Honnan tudom, hogy fontos vagyok neki és nem csak a szex miatt van velem?

Legjobb válasz: tûnj el pár napra. Telefont ne vedd fel. facere ne menj fel ne vélaszolj ne posztolj. 3 napig nem válsszolsz, akkor majd kiderül mennyire aggódik érted.

tûnj el pár napra. Telefont ne vedd fel. facere ne menj fel ne vélaszolj ne posztolj. 3 napig nem válsszolsz, akkor majd kiderül mennyire aggódik érted.
szerintem is dobd be az elmegyek a barinõimmel bulizni - dumát aztán ne jelentkezz.ha halálra keres téged akkor fontos vagy neki ha le se tojja a fejed a 3-4 napban akkor nem jelentesz neki túl sokat.
Ha nekem a barátnõ, azt mondja, hogy pár napra elmegy, akkor megbeszéljük, mikor nem zavarjuk a másikat és akkor hívjuk egymást. Ha azt mondaná, hogy nem hívjam, akkor nem hívnám. Talán egy kicsit tisztelni kellene a másikat és nem szívatgatni!
Nem ijesztgetni kell a másikat, hanem beszélni vele.

Mikor Sony Ericcson TxT Pro telefonomon csatlakozni szeretnék az internetre Wi-fi-vel azt írja ki hogy: A lap nem érhető el. Válasszon más címet. Akármilyen címet írok be, mindig ezt írja ki. Mit csináljak vele?

Ksözönöm

Legjobb válasz: Csatlakoztál wi-fi hálózatra(persze olyanra ahol van internet elérés)? Mert ezt azért írja ki, mert nincs internet!

Csatlakoztál wi-fi hálózatra(persze olyanra ahol van internet elérés)? Mert ezt azért írja ki, mert nincs internet!
milyen Wi-Fi Internet elõfizetésed van? (melyik csomag)
Egy ilyen tablettel wifi hotspotokra tudsz csatlakozni. A nagyobb forgalmú városi helyeken (plázák, bevásárlóközpontok, kávéházak) szokott lenni ingyenes hotspot, ezekre könnyen (szinte automatikusan) felcsatlakozhatsz, de ezek nem túl nagy hatósugarúak. Vannak olyan hotspotok, amiket ugyan látsz, de nem tudsz csatlakozni, ezek valószínûleg magán wifi routerek, amik jelszóval védve vannak. Ha van otthoni interneted vegyél egy wifi routert, és azon keresztül már csatlakozhatsz a saját internetedre. Ezt egyébként nem árt jelszóval védeni (WPA), mert mások így könnyen használhatják a te internetkapcsolatodat.
A kérdező hozzászólása: oké köszi :) énis gondolgodtam amúgy a wifi routeren.. :)
Nem, 3 méterre... Azt, hogy 3 perce volt utoljára aktív.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!