Találatok a következő kifejezésre: Mivel, milyen kell etetni a (3 db)

Mit tegyek a madáretetőbe? Mit szeretnek a madarak, és kb milyen gyakran kell etetni a madarakat

Legjobb válasz: Apró szemû szotyi. Ha sokan vannak akkor és fogy elég gyorsan a mag érdemes étolajos üvegbõl automata önetetõt csinálni. Nálam 5 literes volt kitéve úgy két éve. Volt amikor csak 2 napig volt elegendõ a benne lévõ mag. Azóta sajnos csökkent jelentõsen a madár állomány. Ami fontos: ha már elkezdted etetni a madarakat akkor tavaszig etesd. Különben elpusztulnak. Hozzászoknak a te általad kitett magvakhoz és nem mennek rovarokat, más magvakat keresni.

Apró szemû szotyi. Ha sokan vannak akkor és fogy elég gyorsan a mag érdemes étolajos üvegbõl automata önetetõt csinálni. Nálam 5 literes volt kitéve úgy két éve. Volt amikor csak 2 napig volt elegendõ a benne lévõ mag. Azóta sajnos csökkent jelentõsen a madár állomány. Ami fontos: ha már elkezdted etetni a madarakat akkor tavaszig etesd. Különben elpusztulnak. Hozzászoknak a te általad kitett magvakhoz és nem mennek rovarokat, más magvakat keresni.
Cinkéknek, pintyeknek olajos magvakat (szotyi, kendermag, tökmag, NEM SÓZOTT, NEM AVAS!!), esetleg faggyúgolyót (ha elég hideg van és nem romlik meg fél nap alatt). Verebeknek, galamboknak kölest (amit pl. a papagájok esznek). Rigóknak, vörösbegyeknek almát, sárgarépát.
Magvakat kell neki adni! Vagy raksz a madáretetõ szélére szalonnát azt nagyon szeretik! Attól függ amúgy hogy a kinti madarakra gondolsz vagy a bentire? Kintinél elég egy nap egyszer adni de ha látod hogy a madáretetõbõl kifogytak a magvak akkor nyugodtan adhatsz neki!A bentinél meg nem tudom! Remélem tudtam segíteni!
Utolsóhoz annyit fûznék hozzá: Igen, így van, folyamatosan. KORA TAVASZIG. Amint elkezdenek fiókát nevelni, a magas zsír-és fehérjetartalmú, könnyen megszerezhetõ etetõi magokat is behordhatják a pár napos fiókáknak, akiknek viszont a szervezete képtelen ezt megemészteni és egész fészekaljak pusztulhatnak el! Tehát: jó, ha etetsz, de amint tavaszodik és megindul a költés (onnan veszed észre, hogy elkezdenek fergetegesen énekelni a madarak a parkokban) le kell állni, etetõket beszedni. Hadd fogjanak kukacokat.
Vigyázz: ha elkezded etetni õket, akkor folyamatosan etetni kell, mert rászoknak, egyben elszoknak a természetes életmódjuktól!
csakis kizárolag brassói apropecsenyét adjál nekik a magoktol felpuffadnak és beledöglenek =/
Mi a piacon szoktunk venni ilyen fekete színû, apró szemû napraforgómagot, ami direkt az állatok számára eladó és ezért jóval olcsóbb, mint a másik fajta. Na, azt imádják, pár nap alatt kifosztják az etetõt :) .
Én konkrétan cinegéknek szoktam kirakni fekete magot, és sertés zsírt pici tálkába.Imádják naponta többször is rakok ki az ablakom párkányára.Rengetegen jönnek.Imádom õket.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm , sokat segítettetek.
Én madaraknak való makuka. Meg lehet kapni ilyen faggyús gömböt madaraknak 100Ft azt is nagyon szsretik meg szalonna bõr.
Valójában a madarak etetése a hófödte, és a fagyos napokon szükséges. Amikor nincs se hó, se fagy megtalálják a természetes táplálékaikat és a telerakott etetõt sem keresik fel. A hó + 5 Celsius fokig megmarad, ezért fontos a hófödte, de nem fagyosa napokon is eteni a madarakat.
A kérdező hozzászólása: Szerete uszni??
Az attol fugg, hogy kolyok kutyarol van -e szo vagy felnotrol. A kolyok kutyat 3-4 orankent, kesobb 3x naponta.A felnott kutyanak 1x vagy 2x kell enni adni ez a szoktatastol fugg, altalaban 1x. A tappal kapcsolatban legjobb kikerni az allatorvos velemenyet, vagy a tapot arúsíto szakuzletet - ok az allat koranak megfelelo tapot fognak ajanlani. Keruld a szarnysok csontjat, kart tehet a kutyusban.
Mi száraz táppal (acana) etetjük, napi 2x, de teszünk bele neki kicsi vizet is, és néha kapja maradékkal, csirkecsontot ami szilánkosan törik egyik kutyának sem szabad adni. És mi nem adunk nyers húst sem. Figyelni kell hogy elég kalciumot kapjon amíg kicsi. Mi el tudtuk érni hogy húzza a szánkót:) a havat imádja. Azt nem tudom hogy szeret-e úszni, de ha veletek kell úsznia akkor biztos fog mert csupa szeretet és miattad mindent megtesz. Figyeljetek oda, hogy keményen fogjátok az elején, vigyétek el kutyaiskolába, nagyon jót tesz!! Mi az elsõ berninket nem vittük el, a másodikat már igen, és nagy különbség van. Azért kell keményen fogni, mert amúgy iszonyatosan békés és barátságos, azért mégis hatalmas!! És jót tesz neki egy kutyatárs is.:)
A kérdező hozzászólása: Na s ha esetleg nem tapos kutyat akarunk nevelni??:) ) Mi nem szeretnenk tappal etetni a kutyat, hanem termeszetesen szeretnenk nevelni.
Ha tényleg természetesen akarod nevelni a legjobb a BARF szisztéma de ez itthon költséges mert nem kapsz akárhol olyan minõségû húst amit nyersen tudnál neki adni, mert ennek a rendszernek az a lényege hogy mindent nyersen kapjon.Szerintem a legjobb döntés a táppal etetés mert ebbe minden benne van ami kell, persze a tápot dúsíthatod egy kis házi koszttal felnõtt korában is 2x kapjon enni mozgás után 1-2 pihivel és kaja után is 1-2 óra pihi szükséges a gyomorcsavar elkerülése végett

Wow! Hogyan kell etetni az állatot? Küldetésekről nincs valami leírás valahol? Mi a teendő ha szomorú az állat? Fegyvert, ruházatot hogyan miként kell, lehet váltani és hol? Milyen szintenként? én B. elf vagyok-hunter, 27-es és kezdő.

Legjobb válasz: Azt hiszem úgy kell etetni az állatot, hogy van egy spellje, egy ilyen csont formájú kutya kaja lényegében. Arra rákattintasz, aztán meg arra a húsra vagy akármire, amit eszik az állatod és megeszi. Letölthetõ progi: Quest Helper. A játékon belül a térképen jelzi a legtöbb küldetést. Ha szomorú az állat, akkor meg kell etetni. Az invertorydban ("i" betû) tudod leváltani a ruháid, fegyvereid. Amelyiket fel akarod venni, arra jobb klikkel egyszer rákattintassz. Minden cuccot más szinttõl tudsz hordani. Hogyha a cucc fölé viszed az egeret, kiírja hogy hanyas szinttõl tudod hordani, milyen kaszt tudja hordani, stb. Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy kaptál egy karit havertól vagy mi? Mert az ha kezdõ vagy nem túl szerencsés. Kezdj egy új karit.

Azt hiszem úgy kell etetni az állatot, hogy van egy spellje, egy ilyen csont formájú kutya kaja lényegében. Arra rákattintasz, aztán meg arra a húsra vagy akármire, amit eszik az állatod és megeszi. Letölthetõ progi: Quest Helper. A játékon belül a térképen jelzi a legtöbb küldetést. Ha szomorú az állat, akkor meg kell etetni. Az invertorydban ("i" betû) tudod leváltani a ruháid, fegyvereid. Amelyiket fel akarod venni, arra jobb klikkel egyszer rákattintassz. Minden cuccot más szinttõl tudsz hordani. Hogyha a cucc fölé viszed az egeret, kiírja hogy hanyas szinttõl tudod hordani, milyen kaszt tudja hordani, stb. Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy kaptál egy karit havertól vagy mi? Mert az ha kezdõ vagy nem túl szerencsés. Kezdj egy új karit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!