Találatok a következő kifejezésre: Mivel, hogyan kitisztítani az elektromos (2 db)

Mivel és hogyan érdemes kitisztítanom az elektromos tûzhelyem sütõ részét?

Az eszköz egy bõ 40 éves Miele gyártmány, belül kosszal, némi rozsdával és talán ráégett zsírral is. Bevallom, ez az elsõ elektromos tûzhely, amit tisztítok, és kicsit félek nekiesni úgy, hogy 220-ba van dugva.

Legjobb válasz: Mr. Muscle spray (hab). Húzd ki a hálózatból (vagy ha nem megy, kapcsold le a biztosítékot) a tisztítás és az azt követõ száradás idejére!

Mr. Muscle spray (hab). Húzd ki a hálózatból (vagy ha nem megy, kapcsold le a biztosítékot) a tisztítás és az azt követõ száradás idejére!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet / tanácsot, azóta is keresem a kapcsolót...
Szerintem külön biztosìtèkon van azt kapcsold le èn se tudom mivel tisztìtsam meg nekem ùj tûzhelyem van azt mondtàk zsìroldòval nem lehet
Szódabikarbónát fel kell oldani meleg vízzel és azzal többször áttörölni. A legmakacsabb zsírt is leszedte nekem. Ha mégsem, akkor tedd egy kis tálkába a szódabikarbónát és egy mosogatószivacs dörzsi felével ess neki. Szerintem a nagyját biztosan leszedi.

Mivel, hogyan lehet kitisztítani az elektromos ágymelegítőt?

Olyan, amit leped? alá kell fektetni, vannak benne melegít?szálak és be kell dugni a konnektorba, hogy melegítsen. IMETEC márkájú. Légyszi valaki adjon tippet...!!! Köszi :) (sajna ezeket a jelöléseket nem ismerem, amik a céduláján vannak, ilyen kis rajzok, hogy lehet- e vasalni meg mosni, stb. Meg lehet ezt valahol nézni, hogy melyik mit jelent?)

Legjobb válasz: Szia! Nekem is van, simán be lehet tenni a mosógépbe és 40 fokon kímélõ programon kimosni. Teljes száradás után lehet visszadugni a kábelt és újra használható.

Szia! Nekem is van, simán be lehet tenni a mosógépbe és 40 fokon kímélõ programon kimosni. Teljes száradás után lehet visszadugni a kábelt és újra használható.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!