Találatok a következő kifejezésre: Mivel, hogyan kitisztítani az (8 db)

Mivel, hogyan tudnám kitisztítani az ágybetétet?

A matrac, ami az ágyban van, fehér, és sajnos izzadságfoltos és más egyéb foltos lett az évek folytán, szóval eléggé sárga néhány helyen. Mivel tudnám ezt kitisztítani úgy, hogy nem is ázzon szét a matrac, ne is tegyek kárt benne, és még a sárga foltok is kijöjjenek? Köszönöm a hasznos segítségeket!

Legjobb válasz: Ha megoldható, kicsit nedvesitsd meg (NE ÁZTASD EL) és tedd ki a napra, ha rendesen süt. Pár óra alatt a nap kiszivja a foltok szinét. De lehet, hogy egyszerübb - mivel csak a szine a gond - ha varrsz rá vagy veszel hozzá egy huzatot.

Ha megoldható, kicsit nedvesitsd meg (NE ÁZTASD EL) és tedd ki a napra, ha rendesen süt. Pár óra alatt a nap kiszivja a foltok szinét. De lehet, hogy egyszerübb - mivel csak a szine a gond - ha varrsz rá vagy veszel hozzá egy huzatot.

Hasított bőr szoknyát szeretnék kitisztítani házilag. Mivel lehetséges, anélkül, hogy tönkremenne az anyag?

Legjobb válasz: Szerintem ne próbálkozz vele,nem éri meg.Számold ki,hogy mennyibe került a szoknya,és mennyibe kerül a tisztítás.Ha olcsón akarod megúszni,ne Mister Minitbe vidd,hanem sima Patyolatba,ha van ilyen a környékeden,mert náluk a minõség az elsõ,nem a gyorsaság.

Szerintem ne próbálkozz vele, nem éri meg.Számold ki, hogy mennyibe került a szoknya, és mennyibe kerül a tisztítás.Ha olcsón akarod megúszni, ne Mister Minitbe vidd, hanem sima Patyolatba, ha van ilyen a környékeden, mert náluk a minõség az elsõ, nem a gyorsaság.
Bocs, arra a fajta Mister Minitre gondolok, ahol vegytisztító is van.
A kérdező hozzászólása: Végülis gondolatam egyet, és betettem a mosógépbe. Semmi baja nem lett - jó bõr - és kijött a folt. De azért mindenkinek köszi a választ!

Mivel és hogyan érdemes kitisztítanom az elektromos tûzhelyem sütõ részét?

Az eszköz egy bõ 40 éves Miele gyártmány, belül kosszal, némi rozsdával és talán ráégett zsírral is. Bevallom, ez az elsõ elektromos tûzhely, amit tisztítok, és kicsit félek nekiesni úgy, hogy 220-ba van dugva.

Legjobb válasz: Mr. Muscle spray (hab). Húzd ki a hálózatból (vagy ha nem megy, kapcsold le a biztosítékot) a tisztítás és az azt követõ száradás idejére!

Mr. Muscle spray (hab). Húzd ki a hálózatból (vagy ha nem megy, kapcsold le a biztosítékot) a tisztítás és az azt követõ száradás idejére!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet / tanácsot, azóta is keresem a kapcsolót...
Szerintem külön biztosìtèkon van azt kapcsold le èn se tudom mivel tisztìtsam meg nekem ùj tûzhelyem van azt mondtàk zsìroldòval nem lehet
Szódabikarbónát fel kell oldani meleg vízzel és azzal többször áttörölni. A legmakacsabb zsírt is leszedte nekem. Ha mégsem, akkor tedd egy kis tálkába a szódabikarbónát és egy mosogatószivacs dörzsi felével ess neki. Szerintem a nagyját biztosan leszedi.


Mivel, hogyan lehet kitisztítani az elektromos ágymelegítőt?

Olyan, amit leped? alá kell fektetni, vannak benne melegít?szálak és be kell dugni a konnektorba, hogy melegítsen. IMETEC márkájú. Légyszi valaki adjon tippet...!!! Köszi :) (sajna ezeket a jelöléseket nem ismerem, amik a céduláján vannak, ilyen kis rajzok, hogy lehet- e vasalni meg mosni, stb. Meg lehet ezt valahol nézni, hogy melyik mit jelent?)

Legjobb válasz: Szia! Nekem is van, simán be lehet tenni a mosógépbe és 40 fokon kímélõ programon kimosni. Teljes száradás után lehet visszadugni a kábelt és újra használható.

Szia! Nekem is van, simán be lehet tenni a mosógépbe és 40 fokon kímélõ programon kimosni. Teljes száradás után lehet visszadugni a kábelt és újra használható.

A kocsimban CD lejátszó van. Újabban minden CD-t amit berakok összekarcol és egy idő után hallgathatatlan. Hogyan tudnám kitisztítani, vagy mi lehet ennek egyáltalán az oka?

Legjobb válasz: Tönkre ment benne a rázkódás csillapító, ha egyátalán volt benne. Nem tudsz mit tenni csak csere.A javíttatása árából vehetnél egy újat.

Tönkre ment benne a rázkódás csillapító, ha egyátalán volt benne. Nem tudsz mit tenni csak csere.A javíttatása árából vehetnél egy újat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
netán vakarja is?
Lehet h fülatkás vagy begyulladt neki, ha lehet h sebes inkább vidd el dokihoz. Nekünk egyszer volt ilyen, kapott egy fülcseppet és angyon szépen helyrejött.
A kérdező hozzászólása: Igen sokat vakarja, és olyankor néha hallani hogy fáj neki! Akkor jobb ha elviszem orvoshoz, köszi!:)
Nemtudom, hogy áll a cica, de sztem fülatka. Nemrég találtam egy kismacskát, neki is ez volt a baja, csak neki már folyt is és nagyon büdös volt, ugyhogy ha nemakarod, hogy a tieddel is ez legyen, állatorvos.

Holnap reggel megyek vérvételre, a kérdés: hogy mivel lehetne addig (tudom h kevés az idő) kitisztítani a véremet (átmosni) h minden nem oda való anyag nagyjából kiürüljön?

El?re is köszönöm. :)

Legjobb válasz: Sehogy! Bizonyos anyagok használatát hónapokkal, évekkel késõbb megmondják. Viszont abban nem vagyok teljes egészében biztos, hogy egy egyszerû rutin vérvételnél foglalkoznak-e olyan dolgokkal amikért te a véredet akarod átmosatni.

Sehogy! Bizonyos anyagok használatát hónapokkal, évekkel késõbb megmondják. Viszont abban nem vagyok teljes egészében biztos, hogy egy egyszerû rutin vérvételnél foglalkoznak-e olyan dolgokkal amikért te a véredet akarod átmosatni.
Semmivel. Erre való a veséd meg a májad. Hogy tisztítsa a szervezetedet az oda nem való anyagoktól. Minden más csak humbug.
ez nemfog menni. magától tisztul az de nem egy nap alatt
Hogyha gyorsan szeretnéd átmosni a véredet akkor ajánlanám a Domestost mivel igen gyorsan elpusztítja a bacilusokat, de a Mr. Muscle is jó mert az a vízkövet is feloldja. Csak egy pácolótûre és fecskendõre van szükséged az egészhez (1 literes elég).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!