Találatok a következő kifejezésre: Mivan akkor egy (75 db)

Függ egy ramtol hogy milyen alaplapba jo? Vagy ha csak nagyobb a ram mhzje (1600) mint aamit az alaplap tamogat (1333) akkor lefog csokenni arra nem? Es akkor 1333 dolgozik? De mivan akkor ha egy egy kisebb mhz dolgozik mint amit az alaplap tamogat?

egy ati radeon hd 6850 es egy kingston 4 gb ddr3 1333 mhz ram belemegy egy asus m5a97 le r2 be? ha nem . tudnatok olyan alaplapot mondani ahol egy fx 6300 az ati radeon hd 6850 es a ram 1333mhz 4 gb jo egyutt.

Legjobb válasz: Jó bele,de inkább ezt a lapot vedd. http://www.pcx.hu/termek/asus-m5a97-r2-0-alaplap-110758 HD6850 megvan már?

Jó bele, de inkább ezt a lapot vedd. http://www.pcx.hu/termek/asus-m5a97-r2-0-alaplap-110758 HD6850 megvan már?
A kérdező hozzászólása: Jaja megvan!
A kérdező hozzászólása: Gondolom más videokártyát ajánlottál volna de én még megvagyok elégedve ezzel is.

Mivan akkor ha egy lány nekrofil?

akkor a fiunak már nem áll fel, meg a lány nemtudja megkurni a srácot. ilyenkor mivan? :DDDD

Legjobb válasz: Tudja õ azt... csak nem értitek mit írt. Ha egy lány nekrofil, tehát egy halott fiúra izgul - akinek ugyebár mivel halott nem áll fel - és tény hogy a lány meg nem tudja megdugni a fiút, szóval ha ez a helyzet, akkor mit csinál a nekrofil lány? Ezt kérdezte az kérdezõ... Hát jó kérdés...

Tudja õ azt... csak nem értitek mit írt. Ha egy lány nekrofil, tehát egy halott fiúra izgul - akinek ugyebár mivel halott nem áll fel - és tény hogy a lány meg nem tudja megdugni a fiút, szóval ha ez a helyzet, akkor mit csinál a nekrofil lány? Ezt kérdezte az kérdezõ... Hát jó kérdés...
Ha elmúltál 18, akkor keresd meg a Nekromantik címû német gyöngyszemet, ami egy nekrofil párról szól. A fazon egy hullatakarító cégnél dolgozik, egyszer találnak egy fasza vízi hullát, amibõl épphogy hiányzik egy-két alkatrész. Hazaviszi és anyuval meg a szaftos bácsival eltöltenek pár kellemes estét. Na ott pl.: mivel már nincs minek állnia, egy vascsövet használnak, hogy anyu is kiélvezhesse a helyzetet.
Amikor egy fiúnak már nem áll fel az az impotencia. A lányok meg nem szokták a fiúkat dugni ( jobb esetben ). A nekrofil pedig aki a halottakra izgul.
Egy nekrofil ember a halottakat töfködi... szóval amit te írsz, annak semmi köze a kifejezéshez.
Hullamerevségnél a [email protected] is merev lesz, nem? Amúgy ha neked jó én eljátszom a halottat:D
boccs az off-ért, de anyám...
ÉN IS, ÉN IS :D:D
ha függõleges helyzetben hal meg a pasi, akkor merev marad a pénisze
Keress magadnak egy vámpírt, mint az Alkonyat filmekbõl megtudhattuk, azoknak bizony feláll :DD
Én egy halott vagyok. Nem akarsz megerõszakolni? :D
Hmm mindenesetre elég érdekes válaszok érkeztek xD és mi van a vizihullával? xD
Mi van akkor ha a nekrofil lány halott nökhöz vonzódik mert olyan is van ám.ez egy abnormális pschihés betegség eltorzult vágy az agyban termelödö hormonok felborulása.magam is ezzel küzdök.mindenesetre egy jó orvos segíthet.
Ezt nem értem. Aki mondjuk vízbe fullad, annak feláll? Miért? Errõl még nem hallottam.
Ha a csávó fulladásos halált halt, akkor feláll neki. Ezután a csajnak már nyert ügye van. Legalábbis egy darabig.
És itt jön a képbe, hogy mi a betegebb, pingvinre, sziámi ikerre vagy halottra izgulni? Amúgy jó a kérés, esetleg felzselézi az intim szervet, vagy szerez valami cuccot amit belenyom mondjuk egy inekcióstûvel, és felállítja. Én látok benne fantáziát.
Szerintem amúgy a lányoknak ilyen nem jut eszébe:D Nem elég betegek ien dolgokhoz.
A kérdező hozzászólása: 21:31 köszi hogy kifejtettél. :) egyébként én nem vagyok nekrofil, nem kell megjátszani a halottat :' DDD csak úgy kiváncsi voltam hogy ilyenkor mivan. amugy köszönöm : )
én látam filmet hogy nõ vitt fel hullát mivel a hulla már régg oszlásnak indult valami hihetetlen undoritó és nyálkás volt persze a nõt nem zavarta simán nyalogata a száját
Egy agyhalott vámpírkutyává. :D
Így készül a politikus. :)
Kérdezd meg Puzsér Robi-t hátha tudja a választ :) ))) kevesebbet sasold azt a tv-t kisember mert egy szép nap neked is netán kiszívják az agyad és gondolkodhatsz amivel tudsz :) )) xDDD
A kérdező hozzászólása: "Így készül a politikus." XD Akkor ez nagyon gyakori jelenség.
Csillámpóni lesz.
És így született a rézfaszú masiniszta és a disznómedve ember

Akkor mivan ha egy 14 éves lány és egy 15 éves fiú 1-és fél éve vannak eggyütt de sokat veszekednek? De szeretik egymást?

:O

Legjobb válasz: A veszekedések gyakran csak összekovácsolják a kapcsolatot, ha szeretitek egymást nincs baj, ha a veszekedés után nagy a kibékülés, akkor megnyugodhatsz.

A veszekedések gyakran csak összekovácsolják a kapcsolatot, ha szeretitek egymást nincs baj, ha a veszekedés után nagy a kibékülés, akkor megnyugodhatsz.
Örülj amíg van!

Mivan akkor ha valaki egy kisebb kapszulában lenyel egy mágnest?

vagy a felmágnesezett fémb?l lekapar valamennyit porrá és azt nyeli le?

Legjobb válasz: Minek neked a mágnes? Lenyeled és jól összekavarja a szervezeted. El tud úgy vándorolni a mágnes a szervezetben h röntgennel se találják meg. Akk mit csinálsz? Orvosi vizsgálatokra h mennél? tüdõszûrésre pl? Doktornõ 1 mágnes van a szervezetemben ne lepõdjön meg. Ne is agyalj ezen mert nem poén az ilyen.

Minek neked a mágnes? Lenyeled és jól összekavarja a szervezeted. El tud úgy vándorolni a mágnes a szervezetben h röntgennel se találják meg. Akk mit csinálsz? Orvosi vizsgálatokra h mennél? tüdõszûrésre pl? Doktornõ 1 mágnes van a szervezetemben ne lepõdjön meg. Ne is agyalj ezen mert nem poén az ilyen.
Majd alul kijön. Fémport inkább nem nyelnék, éles lehet. Esetleg felsérti a fenekedet, amikor jön kifele.

Fiúk! Ha van egy csúnya lány, mit értetek ezalatt? Mi csúnya benn? és mivan akkor ha rendes? Akkor sem járnátok vele?

Legjobb válasz: Tudod ez olyan dolog, hogy kinek mi a szép, kinek melyik lány a csinos, ha az illetõ pasi számára a csaj "csúnya" másképp nem tetszik neki akkor kicsi a valószínûsége annak, hogy attól hogy rendes meg kedves járna vele. Minden ember aki nem a neten ismerkedik, az meglát valakit és úgy megy oda hozzá, nem tudja nem lát bele a fejébe így külsõ alapján megy oda hozzá, szóval ha tetszik neki odamegy hozzá...

Tudod ez olyan dolog, hogy kinek mi a szép, kinek melyik lány a csinos, ha az illetõ pasi számára a csaj "csúnya" másképp nem tetszik neki akkor kicsi a valószínûsége annak, hogy attól hogy rendes meg kedves járna vele. Minden ember aki nem a neten ismerkedik, az meglát valakit és úgy megy oda hozzá, nem tudja nem lát bele a fejébe így külsõ alapján megy oda hozzá, szóval ha tetszik neki odamegy hozzá...
ha nem fog meg akkor csúnya de ezt sose mondanám egy lánynak, max nem az esetem nem az én stílusom a eféle...
attol függ mennyire csunya és mennyire rendes
testalkatra túl dagadt, ronda az arcbõre, ragyás, a haja zsíros és sehogy sem áll, semmilyenszínû, ronda sárga elõreálló fogai vannak, nagy fülcimpája van, ronda a lábfeje csúnya körmökkel és a kezén is ronda a köröm
Nálam elsõsorban az arcát jelenti, és nem, nekem nagyon fontos az is. Hiába rendes, keresnék olyat aki rendes is és szép arca is van. A testalkat kevésbé fontos, meg az amúgy is fejleszthetõ.
Azért , mert rendes nem.
Figyelj, ilyenkor tedd fel magadnak a kérdést: ha van egy fiú, aki a fent említett paraméterekkel rendelkezik, te járnál vele? A kérdésedre nagy többség 90% biztos azt mondja hogy nem. A maradék 10% pedig elõbb megismerné az illetõt, a személyiségét és csak azután döntene. Amúgy mint elõttem mondották, a szépség relatív.
Szerintem ez személyfüggõ... Elsõsorban az arcát nézem meg, és a szemeit. Aztán az alakját. Pl. Ha pattanásos, meg bokros szemöldökû, vagy carieses fogú, akkor tuti elfordulnék. Ha dagi, akkor az se jön be. Számomra lehet más csúnya, akinek az jelenti a szépet. "mindenki megtalálja a párját!" nyugi...

Mivan akkor ha minden lany iskolajaban van egy fiu aki tetszik neki es a fiu nezi ot es nem mer egyik sem kezdemenyezni?

mivan akkor ha minden lany kidobja a baratjat es utanna az ex elkezd csajozni es a nok feltekenyek lesznek?hogyan szerezzek majd vissza?

Legjobb válasz: Amíg vagy a csaj, vagy a bak nem kezd ez Schrödinger macskája elv szerint gondolkodni, addig nem találhatnak egymásra.

Amíg vagy a csaj, vagy a bak nem kezd ez Schrödinger macskája elv szerint gondolkodni, addig nem találhatnak egymásra.
Odamész, megfogod a seggét, azt "szevasz bébi, jössz dugni?"
tavasz.
Mi van akkor? Akkor mind a ketten szûzen fognak meghalni...
Most komolyan csak én nem értem, hogy mi a p.csa van?:D
A kérdező hozzászólása: sok ilyen kerdes volt es gondoltam hogy megkerdem en az osszes kerdezot egy kerdesben ne mindig kulon valaszokat keljen adni, mar vagy 50 et valaszoltam de meguntam :)

Mivan akkor ha tökön üt egy lány?

Engem valamelyik nap egy lány tökön ütött.Lehet ebb?l valamilyen probléma?

Legjobb válasz: Nem, de egy darabig biztos kellemetlenül érzed majd magad. Amikor a haveromat tökön rúgta az öcsikéje, egy 10 percig ugrált, lefeküdt, aztán megverte, de nagyon a tesóját.

Nem, de egy darabig biztos kellemetlenül érzed majd magad. Amikor a haveromat tökön rúgta az öcsikéje, egy 10 percig ugrált, lefeküdt, aztán megverte, de nagyon a tesóját.
Igen, lehet. Maradandó károsodást is szenvedhetsz, megrepedhet a heréd, belsõ vérzés, heresorvadás. Csak jelzem, ha maradandó károsodás ér, akkor az súlyos testi sértés, a csaj simán kaphat érte akár felfüggesztett börtönt is (így ütögessétek poénból mások heréit)
A kérdező hozzászólása: Gyerekem lehet ettõl függetlenül? És én ezt honnam tudom megállapítani, hogy maradandó károsodás ért-e engem?
Nyugi, nem lesz semmi bajod!! Baromi fájdalmas tud lenni az igaz, de a herék megfelelõ védelemben vannak ettõl függetlenül. A herék a testhez vannak erõsítve és olyan szivacsos anyagból vannak, amelyek az ütések legnagyobb részét elnyelik. Nagyon extrém módon kell ahhoz valakit herén ütni, vagy rúgni, hogy komoly sérülés keletkezzen (vérzés, repedés).
Nyugi, ha nem baseball ütõvel vert tökön akkor nincs baj. Engem focilabdával találtak el a legutóbbi alkalomkor és még nem volt baj, bár egy ideig kételkedtem benne :D
Ha véletlen volt, kuporodj össze magzatpózba és hörögj mint aki a halálán van. A lánynak borzasztó lelkismeret furdalása lesz, gyõzd meg, hogy csak akkor múlik el a fájdalom, ha egy jó órán át maszírozza õket. Ha direkt volt és igazságtalan, vágj pókerarcot, és neveld meg a szukát. Ha megérdelmeted, akkor lõdd ki a csípõd, tedd szét a lábad és könyörögj, hogy rúgjon meg mégegyszer! Legalább a hülye emberek nem szaporodnak és csinálnak még több idiótát!
ettõl függetlenül könnyû testi sértés, becsületsértés és egyéb miatt simán feljelentheted.
Fordulj a háziorvosodhoz, õ tud valamit mondani.
A kérdező hozzászólása: Aha rendben köszi a választ!

Mivan akkor ha egy év után abbahagyon a fogamzásgátlo szedését és hogy utána lehet-e gyermek?

Legjobb válasz: Én 8 évig szedtem. Aztán tavaly rákérdeztem dokinál, hogy ha babát szeretnék, akkor mennyit várjak, ha abbahagytam? Azt mondta, 3 hónapot szoktak mondani, de igazából nem is kell várni, mert épp azért kell naponta szedni, mert 1 nap alatt is kimegy a hatása. Vártunk 1 hónapot, és rá 2 hónapra össze is jött a baba.

Én 8 évig szedtem. Aztán tavaly rákérdeztem dokinál, hogy ha babát szeretnék, akkor mennyit várjak, ha abbahagytam? Azt mondta, 3 hónapot szoktak mondani, de igazából nem is kell várni, mert épp azért kell naponta szedni, mert 1 nap alatt is kimegy a hatása. Vártunk 1 hónapot, és rá 2 hónapra össze is jött a baba.
A dokik azt szokták mondani, h kb. 3-4 hónap mire "kiürül" a szervezetedbõl a gyógyszer "hatása" (persze ez attól is függ, h milyen régóta szedted). Általában ezen idõ leteltéig még olyan, mintha szednéd a tablettát, aztán minden ok, és jöhet a baba, ha különben egészségesek vagytok :) Persze ez csak általános, vannak kivételek, vkinek már az elsõ napon összejön miután letette a tablettát.
A kérdező hozzászólása: DE ha egy év után már abba hagytam a gyogyszer szedését de utána sem estem teherbe. mizöl van ez?
Ez már megér 1 dokit, mindenképp menj el. Hogy mi a baj, azt így mi nem tudjuk megmondani. Lehet valami kisebb szervi dolog, és teljesen független attól, hogy szedtél gyógyszert. Egyértelmûen orvos.
Elsõ válaszoló vagyok. Mit értesz az alatt, h utána sem jött össze? Mármint mennyivel utána? Nálunk a családban volt ilyen, az elsõ babára majdnem egy évet kellett várni, a doki nem talált semmit, aztán orvosi segítség nélkül összejött a baba, a második baba meg 1 hónap után összejött. Sok mindentõl függ.
Még nem kell aggódnod. Nálunk a szedés abbahagyása után 1 hónappal jött a terhesség, bátyáméknál majd' 2 év után. Ha nagyon be vagy tojva, akkor dokihoz menj kérdezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!