Találatok a következő kifejezésre: Mivan akko mind a 2-en (2 db)

Mivan akko ha mind a 2-en szeretnénk smárolnid de még egyikünk se csinálta honnan fogjuk tudni h mit kell tenni?

Legjobb válasz: ösztönbõl jön az egész. Elsõre nem lesz olyan tökéletes, de idõvel, gyakorlással nagyon jó lesz és kifinomul majd a technikátok! óvatosan érintsétek meg egymás szájában a másik nyelvét, és lassan mozgasd körbe körbe.

ösztönbõl jön az egész. Elsõre nem lesz olyan tökéletes, de idõvel, gyakorlással nagyon jó lesz és kifinomul majd a technikátok! óvatosan érintsétek meg egymás szájában a másik nyelvét, és lassan mozgasd körbe körbe.
írd be a keresõbe a bal oldali menü alatt hogy 'csók' és olvasgasd végig azokat a témákat amiket kidob. Elõttem lévõ nyelves csókot irt le, nektek nem hinném hoyg azzal kellene kezdeni. Egyébként vedd ajkaid közé az õ ajkát. A többi már megy ösztönösen.
magától jön ne parázz ;-) "essetek" egymásnak és minden meg lesz oldva :) Hidd el.. a csók nagyon jó dolog ;-)
A kérdező hozzászólása: kössz am beírtam már h csók de valami csokipuding receptet is kiadott xD ÉS kössz mindenkinek remélem menni fog :D
Nyugi menni fog!Szurkolok nektek:)

A barátom szakaított velem 2 hete. Azóta minden este felhív, órákat beszélgetünk. Tegnap bevallotta, hogy péntek óta van vkije, ezt msn-en mondta. Este újból felhívott, és azt mondta, h nem felejtett el engem és nem is fog soha! Most akkor mivan?

Legjobb válasz: Valószínüleg hiányzol neki és a másik lány azért "kell" neki hogy elfelejtsen téged.ha ez így van akk kérdezz rá hogy mit is akar!ha te is szereted még akk adjatok még1 esélyt egymásnak!!!soxerencsét pussz

Valószínüleg hiányzol neki és a másik lány azért "kell" neki hogy elfelejtsen téged.ha ez így van akk kérdezz rá hogy mit is akar!ha te is szereted még akk adjatok még1 esélyt egymásnak!!!soxerencsét pussz
na igen amit az elõzõ válaszadó irt az oké de akkor felmerül a kérdés miért szakitott és miért is kezdett bele egy uj kapcsiba
látod, ez egy jó kérdés??? vagy elsõ verió hát... most egyátalán nem tudom /mi van?/ a második szeret még eléggé:D
Én arra gondolok, hogy fokozatosan tud leválni rólad, s ezért nem szakította meg a kapcsolatot. Gondolom fáj most neked, hogy talált valaki mást. Én biztos nem tudnék beszélni vele ezek után, megszakítanám vele a kapcsolatot. S ha hetek után vissza akarna jönni, h mégis engem szeret, akkor visszafogadnám.
miért szakitott ezt elmondta? -igazából lehet, csak taktikázik veled, hogy megtudja mennyire szereted, ami nem szép dolog../nem biztos/de a jelek erre mutatnak -ha csak msn-en mondta el, hm nem látod az arcát, igy nem tudod eldönteni, hogy igaz-e -ha igaz lett volna, akkor nem hiv fel még aznap este, hogy nem felejtett el, -szerintem játszik veled egy kicsit..ami nem szép mi van most? a lényeg, hogy te mit érzel és akarsz!! ne õ rángasson téged dróton, hogy most akkor ma szeretlek, holnap már nem kellesz, döntsd el mit akarsz és közöld vele!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!