Találatok a következő kifejezésre: Mivan akko mind a (18 db)

Mivan akkor ha a bank végrehajtónak adja ki az ügyet? De nincs se ingatlanom, se ingóságom, és most nem is dolgozom hanem gyeden vagyok a gyermekemmel? Párom nevén van a lakás meg minden

Legjobb válasz: nekem pl a munkáltatóm utalja bankszámlára a gyedet munkabér címén, ha neked is így jön a pénz, akkor annak a 33%-át letilthatják simán

nekem pl a munkáltatóm utalja bankszámlára a gyedet munkabér címén, ha neked is így jön a pénz, akkor annak a 33%-át letilthatják simán
A kérdező hozzászólása: Hát egy bajom van ezzel kapcsolatba hogy Párom errõl nem tud. Mert ez az elõzõ kapcsolatból van fent . Hát nem tudom mit tegyek. Vagy és ha kijelentkezek errõl a címrõl?
Akkor arra a helyre megy a végrehajtó ami a bejelentett címed. Viszont a Párodnak meg kellene indokold miért jelentkeznél be máshová. Meg a posta is bonyolult lesz. Menned kell hetente esetleg átirányítással postafiókot nyitnod. Vagy beszéljétek át vagy szard le ha olyan a kapcsolatotok amiben ilyen szintû dolgokról titkolózni kell. Nem csak a jó szexrõl szól egy stabil párkapcsolat hanem közösködésrõl melyben a szar dolgok leküzdése is szerepel. Szerintem ma este oszd meg vele mi emészt vagy belebetegszel. Sok sikert !
A válasz korrekt. Azonban a rózsaszín csekket nem javaslom, mert több hét mire beér Bankba, inkább menj el a végrehajtóhoz és kérj tõle részletfizetési lehetõséget (melyet egyeztet a végrehajtást kérõvel)és közvetlenül neki fizess. A végrehajtónak kötelessége a végrehajtást kérõ részére bejelenti a részletfizetést és az összegekrõl tájékoztatni.

Függ egy ramtol hogy milyen alaplapba jo? Vagy ha csak nagyobb a ram mhzje (1600) mint aamit az alaplap tamogat (1333) akkor lefog csokenni arra nem? Es akkor 1333 dolgozik? De mivan akkor ha egy egy kisebb mhz dolgozik mint amit az alaplap tamogat?

egy ati radeon hd 6850 es egy kingston 4 gb ddr3 1333 mhz ram belemegy egy asus m5a97 le r2 be? ha nem . tudnatok olyan alaplapot mondani ahol egy fx 6300 az ati radeon hd 6850 es a ram 1333mhz 4 gb jo egyutt.

Legjobb válasz: Jó bele,de inkább ezt a lapot vedd. http://www.pcx.hu/termek/asus-m5a97-r2-0-alaplap-110758 HD6850 megvan már?

Jó bele, de inkább ezt a lapot vedd. http://www.pcx.hu/termek/asus-m5a97-r2-0-alaplap-110758 HD6850 megvan már?
A kérdező hozzászólása: Jaja megvan!
A kérdező hozzászólása: Gondolom más videokártyát ajánlottál volna de én még megvagyok elégedve ezzel is.

Mivan akkor, ha van egy középszintű érettségim, és 1év múlva szintemelőznék, de az rosszabb lenne, mint a középszintűm?

De már nem járnék suliba., akkor fizetnem kéne érte?

Legjobb válasz: mindig azt veszik számításba, amelyik Neked elõnyösebb :) és igen, kell fizetned, ha már nem jársz suliba

mindig azt veszik számításba, amelyik Neked elõnyösebb :) és igen, kell fizetned, ha már nem jársz suliba


Mivan akkor ha se élni, se meghalni nem akarok? Viszont minden nap megfordul a fejemben hogy végetvessek az életemnek.

Hetente legaláb 2-szer tényleg elgondolkodom hogy ér-e valamit az életem, és hogy a metró ugorjak vagy sem. 15 évesen nem hinném hogy mindenkinek megfordul a fejében az öngyilkosság. A családomnaknem akarom elmondani mert nem hinném hogy megértenék. Szerintetek mit tegyek? Vessek véget tényleg az életemnek?, Vagy, vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Márbocs de hülyevagy???? Az öngyilkosság semmit sem old meg!!! Inkább nézd meg az afrikai gyerekeket!! Éheznek meg minden mégse akarnak öngyilkosak lenni!!! És a családodra is gondolj mit tennének a szüleid ha öngyilkos lennél!!! Gondolkodj már!!

Márbocs de hülyevagy???? Az öngyilkosság semmit sem old meg!!! Inkább nézd meg az afrikai gyerekeket!! Éheznek meg minden mégse akarnak öngyilkosak lenni!!! És a családodra is gondolj mit tennének a szüleid ha öngyilkos lennél!!! Gondolkodj már!!
Kedves Z! Gondolkodj el azon, hogy mi miatt érzed így magad, és azon próbálj meg változtatni. És mellesleg igen, gondolj a családodra, ha miattuk ilyen vacak az egész, akkor ezt próbáld meg tisztázni. Attól, hogy elgondolkozol azon, ér-e valamit az életed, még nem fog érni semmit. Akkor fog érni valamit, ha teszel is valamit. Használd fel az idõdet arra, hogy kiderítsd, miben vagy a legjobb. Ez idõbe fog telni. És ha nem vagy valami hihetetlen csodagyerek, akkor sokba. Aztán mikor majd megtaláltad, és sikeres leszel, azt fogod mondani, hú, de jó, hogy nem öltem meg magam! Csak hát kell a türelem, hidd el, mindenkinek vannak hullámvölgyei, meg te még pont rossz korban is vagy. Ebben a korban én is rengetegszer roskadtam magamba, eltelt 8-9 év, és most már teljesen máshogy látom az egészet. És még valami. Eszedbe ne jusson a metró elé ugrani! Nyilván azért is mondom, hogy ne legyél öngyilkos, de még inkább azért, mert gondolj bele, milyen szr lenne a metróvezetõnek, hogy megölt egy embert! Meg ha hirtelen fékez, valaki komolyabban meg is sérülhet. Én megértem, hogy szr most neked, de másokra is gondolni kell. Összefoglalásként: ne öld meg magad, hanem kezdd el keresni azt, ami értelmet ad az életnek, amivel elfoglalod magad, amivel értéket teremthetsz. Az, hogy most még nincs ilyen, nem jelenti azt, hogy késõbb sem lesz.
Ne ugorj a metró elé, mert akkor késni fog és nem jutok be dolgozni.
Énis inkább meghalnék , bár megölni nemfogom magamat...de bárcsak annyi gondom lenne h éheznék!!!!! Mert hogy nekem sokkal több van, ha csak éheznék attól még nem ölném meg magamat!!!!bárcsak az afrikai gyerekek helyében lennék!!!!!

Mivan akkor ha minden lany iskolajaban van egy fiu aki tetszik neki es a fiu nezi ot es nem mer egyik sem kezdemenyezni?

mivan akkor ha minden lany kidobja a baratjat es utanna az ex elkezd csajozni es a nok feltekenyek lesznek?hogyan szerezzek majd vissza?

Legjobb válasz: Amíg vagy a csaj, vagy a bak nem kezd ez Schrödinger macskája elv szerint gondolkodni, addig nem találhatnak egymásra.

Amíg vagy a csaj, vagy a bak nem kezd ez Schrödinger macskája elv szerint gondolkodni, addig nem találhatnak egymásra.
Odamész, megfogod a seggét, azt "szevasz bébi, jössz dugni?"
tavasz.
Mi van akkor? Akkor mind a ketten szûzen fognak meghalni...
Most komolyan csak én nem értem, hogy mi a p.csa van?:D
A kérdező hozzászólása: sok ilyen kerdes volt es gondoltam hogy megkerdem en az osszes kerdezot egy kerdesben ne mindig kulon valaszokat keljen adni, mar vagy 50 et valaszoltam de meguntam :)

Mivan akko ha mind a 2-en szeretnénk smárolnid de még egyikünk se csinálta honnan fogjuk tudni h mit kell tenni?

Legjobb válasz: ösztönbõl jön az egész. Elsõre nem lesz olyan tökéletes, de idõvel, gyakorlással nagyon jó lesz és kifinomul majd a technikátok! óvatosan érintsétek meg egymás szájában a másik nyelvét, és lassan mozgasd körbe körbe.

ösztönbõl jön az egész. Elsõre nem lesz olyan tökéletes, de idõvel, gyakorlással nagyon jó lesz és kifinomul majd a technikátok! óvatosan érintsétek meg egymás szájában a másik nyelvét, és lassan mozgasd körbe körbe.
írd be a keresõbe a bal oldali menü alatt hogy 'csók' és olvasgasd végig azokat a témákat amiket kidob. Elõttem lévõ nyelves csókot irt le, nektek nem hinném hoyg azzal kellene kezdeni. Egyébként vedd ajkaid közé az õ ajkát. A többi már megy ösztönösen.
magától jön ne parázz ;-) "essetek" egymásnak és minden meg lesz oldva :) Hidd el.. a csók nagyon jó dolog ;-)
A kérdező hozzászólása: kössz am beírtam már h csók de valami csokipuding receptet is kiadott xD ÉS kössz mindenkinek remélem menni fog :D
Nyugi menni fog!Szurkolok nektek:)

Mivan akkor ha ket tini szerelmes de a csaj nagyon ragaszkodik a pasihoz de a pasi nem? Meg mindig konyorog neki a lany h bocsass meg ne haragudj stb.

ugy ertve h pl ha mar egy rosz szot szol a lany akkor mar megsertodik a pasi facebookon sem ir vissza neki... mindig a csaj konyorog ..... mindenert.. (bocsi telorol vok ezert ekezet nelkul irok )

Legjobb válasz: Le kell szállni a pasiról. Annak a tininek lesz még bõven szerelme.Meg kell tanulnia, könyörögni sosem, senkinek.

Le kell szállni a pasiról. Annak a tininek lesz még bõven szerelme.Meg kell tanulnia, könyörögni sosem, senkinek.
Ha bele tudsz zúgni a pasid barátjába azt jelenti, hogy nem szereted a pasidat.
most úgy szereted mint a tesódat vagy szerelmes vagy belé? nem mindegy...
... hát, azért léteznek manapság még hosszú távú kapcsolatok is, és olyan hosszabb távú kapcsolat szerintem nincs is, ahol ne fordulna meg idõnként valamelyik fejében, hogy "ha a Hufnágel Pistihez mentem volna..." ... gondolatbûn nem létezik...
Nézd, va valaki, mint más alternatíva, megfordult a fejedben, a jelenlegi kapcsolatod már halálra van ítélve.
Én férfiként soha nem kavarnék a barátom párjával - és ez rögvest eldöntené az adott lány ezirányú dilemmáit... illetve hát egy kivételt tudnék elképzelni, amivel eddig egyszer találkoztam a környezetemben, hogy két pár tagjai egyszer csak felcserélõdtek... ott ugyanis nem volt senki vesztes.
A kérdező hozzászólása: :((((
én se tudtam akkor mit csináljak, lehet önzõ voltam, de a szívemre hallgattam és így két ember lett boldog és ráadásul nem is kellett tovább hazudnom
A kérdező hozzászólása: félek
A kérdező hozzászólása: oké köszi de én nem tudok mit csinálni sajnos :(
én összejöttem anno a pasim legjobb barátjával, a barátságuknak persze vége lett, meg azóta mi is szakítottunk...de egyáltalán nem bántuk meg, nagyon szerettük egymást majdnem 2 évig, ez volt 5 éve és azóta is nagyon jóban vagyunk elsõ voltam 23/L
A kérdező hozzászólása: ö engem szeretet az elejébe de én nem jártam vele mert tudtam hogy csak tetszés és azuta legjobb barátok lettünk csak én most ojan bizonytalan vagyok mert ugy érzem hogy kezdek belezúgni de itt a pasim is akive azt se tom mivan érted? ezt ugy értem hogy nem tisztázodnak benem azok az érzések hogy szeretem e még vagy sem ....
A kérdező hozzászólása: kösziii mindenkinek
biztos..
100% ha kiszakadt volna akkor a gumiban nem lenne cucc és látszana az hogy kiszakadt.NYugii, és élvezd az életed ;) nálunk is sokszor volt már ilyen, hogy azt hittük, hogy az az õ cucca de az enyém volt.
az a te anyagadot volt, nyugodj meg ;)
Biztos a tiéd volt. Dörzsöléstõl még picit fel is habosodik! :D
A kérdező hozzászólása: Jól van csak megijedtünk nagyon :) De köszi akkor
A kérdező hozzászólása: Akk megnyugszok vagyis igyekszem......Köszönöm a gyors válaszokat:)
az a te anyagod :)
A kérdező hozzászólása: Biztos??:(
A kérdező hozzászólása: Hát ez csak a tetején volt de nem folyt mellette csak eléggé beparáztunk:(Mert szerinttem az enyém volt az a cucc
ha szakad a gumi akkor szakad az egész.. azt meg észre lehet venni.
A kérdező hozzászólása: Biztos??? mert nagyon beparáztam :) De ha igazad van akkr köszönöm szépen a gyors választ
Ha a BARÁTODDAL feküdtél le, akkor ne parázz, mert nem lesz terhes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!