Találatok a következő kifejezésre: Mivan akko mind (26 db)

megsértõdött, mert azt hitte alakul köztetek valami, te meg mással táncoltál
A kérdező hozzászólása: velem*
jól értem h elhívott 1 csávó valahova és te a tevékenység közepén partnert váltottál és utána még meglepõdtél azon h felhúzta magát rajta és nyomatja a passzív agresszívat ?:D 2 verzió van: 1.: kijelentette h ez 1 randi lesz / utalt rá elég erõsen. ez esetben szimplán hülye voltál és elcseszted ne is várj mást. 2.: nem volt tisztázva h randi de a pasi attól még nem egészen haveri szándékokkal vitt magával ebben az esetben bevágta a durcit hogy végleges-e az majd kiderül. 3.: nem volt randi és ezt õ is így gondolta akkor szintén durcizik nem végleges a dolog. tök m1 melyik ha vki elhív ne hagyd már faképnél bakker :D Volna még egy kérdésem: naoszt vótá fenn.. akarom mondani tök véletlenül nem szõkének tetszik lenni? XDXD
2 verzió van.. és a harmadik.. :D oké magamnál vagyok XD
tál, tál...ráb***tál
A kérdező hozzászólása: de végülis nem úgy volt h vele mentem..hanem bnõmmel..de közbe õ is ott volt..dehát tök rossz kedve volt.engem meg hívtak táncolni..hát ha már egyszer buliba voltam..akkor most nem fogok ott üldögelni..és az a durva az egészbe h azóta nem is írt..

Szoptatás után mindig büfiztetni kell, de mivan akkor ha nem büfizik?

úgy félek, hogy nehogy baja legyen.

Legjobb válasz: Elõfordul, hogy nincs büfi,ha nem nyel levegõt, de mindig kell büfiztetni 15-20 percet minimum. Esetleg ha hasra teszed le, ha nagyon bealudt evés közben, de akkor meg figyelni kell, nehogy bukjon. Elõször az édeskömény tea evés elõtt, 1-2 kanállal, ha kevés akkor vannak jó készítmények babáknak. Én infacolt használtam kezdetben, minden evés elõtt kapott, késõbb és most is már nem fáj a poci csak néha, akkor pedig espumisant, azt bármikor oda lehet adni és 5 perc alatt elmulasztja a pocifájást nálunk.

Elõfordul, hogy nincs büfi, ha nem nyel levegõt, de mindig kell büfiztetni 15-20 percet minimum. Esetleg ha hasra teszed le, ha nagyon bealudt evés közben, de akkor meg figyelni kell, nehogy bukjon. Elõször az édeskömény tea evés elõtt, 1-2 kanállal, ha kevés akkor vannak jó készítmények babáknak. Én infacolt használtam kezdetben, minden evés elõtt kapott, késõbb és most is már nem fáj a poci csak néha, akkor pedig espumisant, azt bármikor oda lehet adni és 5 perc alatt elmulasztja a pocifájást nálunk.
szia én babám se büfizik mindig és a hasfájásra szoptatás elõtt egy párkorty babamosoly teát adok neki és az segit neki .Nekünk ez vált be!!
Nekem a védõnõ ajánlotta, elég durvának hangzik, de bejött.Ahogy biztosan tartod a karodban, óvatosan változtass a testhelyzetén.Lábacskái legyenek magasabban mint a feje.Semmi baja nem lesz ha óvatosan csinálod, nem kell mindenfélével megetetni és ingyen van.Tuti, hogy megjön a büfi.
Nem baj, ha nincs büfi minden evés után. Azért próbáld meg, de ha pár perc után semmi nem kell erõltetni! a hasfájásra nálunk nem volt semmi jó, csak az idõ segített.4 hónapos korára teljesen elmúlt, de addig sokat szenvedtünk, se az infkol, se a grappe water, se a teák nem sokat segítettek. Ezt túl kell élni. Viszont amijó tud lenni, fektesd a karodra, arccal a föld felé. és ringasd. Ez némiképp enyhítette a pocakpanaszt nálunk.

Függ egy ramtol hogy milyen alaplapba jo? Vagy ha csak nagyobb a ram mhzje (1600) mint aamit az alaplap tamogat (1333) akkor lefog csokenni arra nem? Es akkor 1333 dolgozik? De mivan akkor ha egy egy kisebb mhz dolgozik mint amit az alaplap tamogat?

egy ati radeon hd 6850 es egy kingston 4 gb ddr3 1333 mhz ram belemegy egy asus m5a97 le r2 be? ha nem . tudnatok olyan alaplapot mondani ahol egy fx 6300 az ati radeon hd 6850 es a ram 1333mhz 4 gb jo egyutt.

Legjobb válasz: Jó bele,de inkább ezt a lapot vedd. http://www.pcx.hu/termek/asus-m5a97-r2-0-alaplap-110758 HD6850 megvan már?

Jó bele, de inkább ezt a lapot vedd. http://www.pcx.hu/termek/asus-m5a97-r2-0-alaplap-110758 HD6850 megvan már?
A kérdező hozzászólása: Jaja megvan!
A kérdező hozzászólása: Gondolom más videokártyát ajánlottál volna de én még megvagyok elégedve ezzel is.


Mivan akkor ha se élni, se meghalni nem akarok? Viszont minden nap megfordul a fejemben hogy végetvessek az életemnek.

Hetente legaláb 2-szer tényleg elgondolkodom hogy ér-e valamit az életem, és hogy a metró ugorjak vagy sem. 15 évesen nem hinném hogy mindenkinek megfordul a fejében az öngyilkosság. A családomnaknem akarom elmondani mert nem hinném hogy megértenék. Szerintetek mit tegyek? Vessek véget tényleg az életemnek?, Vagy, vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Márbocs de hülyevagy???? Az öngyilkosság semmit sem old meg!!! Inkább nézd meg az afrikai gyerekeket!! Éheznek meg minden mégse akarnak öngyilkosak lenni!!! És a családodra is gondolj mit tennének a szüleid ha öngyilkos lennél!!! Gondolkodj már!!

Márbocs de hülyevagy???? Az öngyilkosság semmit sem old meg!!! Inkább nézd meg az afrikai gyerekeket!! Éheznek meg minden mégse akarnak öngyilkosak lenni!!! És a családodra is gondolj mit tennének a szüleid ha öngyilkos lennél!!! Gondolkodj már!!
Kedves Z! Gondolkodj el azon, hogy mi miatt érzed így magad, és azon próbálj meg változtatni. És mellesleg igen, gondolj a családodra, ha miattuk ilyen vacak az egész, akkor ezt próbáld meg tisztázni. Attól, hogy elgondolkozol azon, ér-e valamit az életed, még nem fog érni semmit. Akkor fog érni valamit, ha teszel is valamit. Használd fel az idõdet arra, hogy kiderítsd, miben vagy a legjobb. Ez idõbe fog telni. És ha nem vagy valami hihetetlen csodagyerek, akkor sokba. Aztán mikor majd megtaláltad, és sikeres leszel, azt fogod mondani, hú, de jó, hogy nem öltem meg magam! Csak hát kell a türelem, hidd el, mindenkinek vannak hullámvölgyei, meg te még pont rossz korban is vagy. Ebben a korban én is rengetegszer roskadtam magamba, eltelt 8-9 év, és most már teljesen máshogy látom az egészet. És még valami. Eszedbe ne jusson a metró elé ugrani! Nyilván azért is mondom, hogy ne legyél öngyilkos, de még inkább azért, mert gondolj bele, milyen szr lenne a metróvezetõnek, hogy megölt egy embert! Meg ha hirtelen fékez, valaki komolyabban meg is sérülhet. Én megértem, hogy szr most neked, de másokra is gondolni kell. Összefoglalásként: ne öld meg magad, hanem kezdd el keresni azt, ami értelmet ad az életnek, amivel elfoglalod magad, amivel értéket teremthetsz. Az, hogy most még nincs ilyen, nem jelenti azt, hogy késõbb sem lesz.
Ne ugorj a metró elé, mert akkor késni fog és nem jutok be dolgozni.
Énis inkább meghalnék , bár megölni nemfogom magamat...de bárcsak annyi gondom lenne h éheznék!!!!! Mert hogy nekem sokkal több van, ha csak éheznék attól még nem ölném meg magamat!!!!bárcsak az afrikai gyerekek helyében lennék!!!!!

Mivan akkor, ha van egy középszintű érettségim, és 1év múlva szintemelőznék, de az rosszabb lenne, mint a középszintűm?

De már nem járnék suliba., akkor fizetnem kéne érte?

Legjobb válasz: mindig azt veszik számításba, amelyik Neked elõnyösebb :) és igen, kell fizetned, ha már nem jársz suliba

mindig azt veszik számításba, amelyik Neked elõnyösebb :) és igen, kell fizetned, ha már nem jársz suliba

Mivan akkor ha a bank végrehajtónak adja ki az ügyet? De nincs se ingatlanom, se ingóságom, és most nem is dolgozom hanem gyeden vagyok a gyermekemmel? Párom nevén van a lakás meg minden

Legjobb válasz: nekem pl a munkáltatóm utalja bankszámlára a gyedet munkabér címén, ha neked is így jön a pénz, akkor annak a 33%-át letilthatják simán

nekem pl a munkáltatóm utalja bankszámlára a gyedet munkabér címén, ha neked is így jön a pénz, akkor annak a 33%-át letilthatják simán
A kérdező hozzászólása: Hát egy bajom van ezzel kapcsolatba hogy Párom errõl nem tud. Mert ez az elõzõ kapcsolatból van fent . Hát nem tudom mit tegyek. Vagy és ha kijelentkezek errõl a címrõl?
Akkor arra a helyre megy a végrehajtó ami a bejelentett címed. Viszont a Párodnak meg kellene indokold miért jelentkeznél be máshová. Meg a posta is bonyolult lesz. Menned kell hetente esetleg átirányítással postafiókot nyitnod. Vagy beszéljétek át vagy szard le ha olyan a kapcsolatotok amiben ilyen szintû dolgokról titkolózni kell. Nem csak a jó szexrõl szól egy stabil párkapcsolat hanem közösködésrõl melyben a szar dolgok leküzdése is szerepel. Szerintem ma este oszd meg vele mi emészt vagy belebetegszel. Sok sikert !
A válasz korrekt. Azonban a rózsaszín csekket nem javaslom, mert több hét mire beér Bankba, inkább menj el a végrehajtóhoz és kérj tõle részletfizetési lehetõséget (melyet egyeztet a végrehajtást kérõvel)és közvetlenül neki fizess. A végrehajtónak kötelessége a végrehajtást kérõ részére bejelenti a részletfizetést és az összegekrõl tájékoztatni.

Mivan akkor ha minden lany iskolajaban van egy fiu aki tetszik neki es a fiu nezi ot es nem mer egyik sem kezdemenyezni?

mivan akkor ha minden lany kidobja a baratjat es utanna az ex elkezd csajozni es a nok feltekenyek lesznek?hogyan szerezzek majd vissza?

Legjobb válasz: Amíg vagy a csaj, vagy a bak nem kezd ez Schrödinger macskája elv szerint gondolkodni, addig nem találhatnak egymásra.

Amíg vagy a csaj, vagy a bak nem kezd ez Schrödinger macskája elv szerint gondolkodni, addig nem találhatnak egymásra.
Odamész, megfogod a seggét, azt "szevasz bébi, jössz dugni?"
tavasz.
Mi van akkor? Akkor mind a ketten szûzen fognak meghalni...
Most komolyan csak én nem értem, hogy mi a p.csa van?:D
A kérdező hozzászólása: sok ilyen kerdes volt es gondoltam hogy megkerdem en az osszes kerdezot egy kerdesben ne mindig kulon valaszokat keljen adni, mar vagy 50 et valaszoltam de meguntam :)

Mivan akkor ha ket tini szerelmes de a csaj nagyon ragaszkodik a pasihoz de a pasi nem? Meg mindig konyorog neki a lany h bocsass meg ne haragudj stb.

ugy ertve h pl ha mar egy rosz szot szol a lany akkor mar megsertodik a pasi facebookon sem ir vissza neki... mindig a csaj konyorog ..... mindenert.. (bocsi telorol vok ezert ekezet nelkul irok )

Legjobb válasz: Le kell szállni a pasiról. Annak a tininek lesz még bõven szerelme.Meg kell tanulnia, könyörögni sosem, senkinek.

Le kell szállni a pasiról. Annak a tininek lesz még bõven szerelme.Meg kell tanulnia, könyörögni sosem, senkinek.

Mivan akko ha mind a 2-en szeretnénk smárolnid de még egyikünk se csinálta honnan fogjuk tudni h mit kell tenni?

Legjobb válasz: ösztönbõl jön az egész. Elsõre nem lesz olyan tökéletes, de idõvel, gyakorlással nagyon jó lesz és kifinomul majd a technikátok! óvatosan érintsétek meg egymás szájában a másik nyelvét, és lassan mozgasd körbe körbe.

ösztönbõl jön az egész. Elsõre nem lesz olyan tökéletes, de idõvel, gyakorlással nagyon jó lesz és kifinomul majd a technikátok! óvatosan érintsétek meg egymás szájában a másik nyelvét, és lassan mozgasd körbe körbe.
írd be a keresõbe a bal oldali menü alatt hogy 'csók' és olvasgasd végig azokat a témákat amiket kidob. Elõttem lévõ nyelves csókot irt le, nektek nem hinném hoyg azzal kellene kezdeni. Egyébként vedd ajkaid közé az õ ajkát. A többi már megy ösztönösen.
magától jön ne parázz ;-) "essetek" egymásnak és minden meg lesz oldva :) Hidd el.. a csók nagyon jó dolog ;-)
A kérdező hozzászólása: kössz am beírtam már h csók de valami csokipuding receptet is kiadott xD ÉS kössz mindenkinek remélem menni fog :D
Nyugi menni fog!Szurkolok nektek:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!