Találatok a következő kifejezésre: Miutan atszakad szuzhartyam (3 db)

Miután átszakad a szűzhártya, mennyi ideig vérzik? Már ha vérzik.

Legjobb válasz: Minden 3. nap 21:21 2 napon át tartó vérzés várható..ha ez a jelenség nem következik be akkor : lisztet hugyozhatsz..

Minden 3. nap 21:21 2 napon át tartó vérzés várható..ha ez a jelenség nem következik be akkor : lisztet hugyozhatsz..
sokáig és erõsen, vigyázz elvérezhetsz, és ha a barátod Fekete Szemû, akkor még ki is issza a véredet!! ne engedd neki!!!!
Offer ment a like , mert like
1-5 nap.

Miutan atszakad a szuzhartyam az meddig verzik? Par perc vagy esetleg tovabb?

vagy lehetseges h ujjazaskor a partnerem megsebesitett vlmt ott bent es azert verzem? a menstuaciomnak nem most kellene megjonnie.....

Legjobb válasz: Ha párod megujjazott, elõfordul, hogy megsértett, de az akkora vérzést nem okoz. Viszont az ujjazás átszakíthatja a szûzhártyát, nálam is ezt történt. Nálam ez sokkal élénkebb, világosabb vér volt, mint a menses, onnan tudtam. Hogy meddig vérzett? Nem sokáig, Talán pár óra? nem emlékszem nagoyn, de annál nem tovább. Ha kétséged van, vagy nem marad a vérzés abba, menj el orvoshoz.

Ha párod megujjazott, elõfordul, hogy megsértett, de az akkora vérzést nem okoz. Viszont az ujjazás átszakíthatja a szûzhártyát, nálam is ezt történt. Nálam ez sokkal élénkebb, világosabb vér volt, mint a menses, onnan tudtam. Hogy meddig vérzett? Nem sokáig, Talán pár óra? nem emlékszem nagoyn, de annál nem tovább. Ha kétséged van, vagy nem marad a vérzés abba, menj el orvoshoz.
Nekem is ujjazás közben szakadt át a szûzhártyám. Tisztább vér volt, mint menstruációkor, inkább olyan rózsaszínes, de nem vérzel sokáig.
nekem egyik haverom mesélte egyik csajhaveromnak illetve tanácsot kért tõle hogy nem érti mert két lánnyal volt az hogy szex közben elkezdtek vérezni pedig egyiköjüknek sem akor kellett volna megjönnie a vérzésüknek és szüzek sem voltak, illetve volt egy csajjal aki az volt, de hogy a két csaj mért kezdett el vérezni, és a lány aki igen tapasztalt volt ezen a téren, azt mondta hogy lehet hogy maga az izgalom hatására ezt válltotta ki belõle az orgazmus, vagy hogy nagyobb volt a pénisz, vagy rég nem volt pasival és a hirtelen jött izgalomtól lehetett. mondjuk szerencsére velem még nem fordult elõ, mondjuk csak egy csajjal voltam eddig, ugyhogy nemvagyok valami nagyon tapasztalt. de remélem azért tudtam segiteni.
igen.illetve valószinû
Nem biztos. Az is lehet (sõt, valószínû), hogy csak felsértett.
mit jelent az, hogy "eléggé"? csorgott a vér? nem lehet, hogy a menzeszed kezdõdött éppen? egyébként pedig fogj egy tükröt és nézd meg! a szûzhártyaseb általában jól látszik...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!