Találatok a következő kifejezésre: Miutan a elmegy (29 db)

Miután a fiu elmegy, akkor a lány már ne folytassa tovább a sexet? Vagyis huzzam ki?

Legjobb válasz: Miközben elmegy,ne hagyd abba,miután elmegy,csak maradj nyugton.Majd kijön magától. :)

Miközben elmegy, ne hagyd abba, miután elmegy, csak maradj nyugton.Majd kijön magától. :)
én példál azt szeretem, h miközben elélvezek, a barátnõm nem mozog, utána viszont egy kicsit fickándozik. vagyis mindenkinek más a jó. beszéljétek meg. mégis miért gondoltad, hogy rajta kívül bárki más tudja mi jó a srácnak? beszélgetnibeszélgetnibeszélgetni.
Most ezt lány kérdezi, vagy fiú? Ha a fiú elmegy majd õ kihúzza ha akarja. Ha tovább csinálja, tovább birja és talán esély van arra hogy a nõt is kielégitse. Ha gumi van rajta ki kell venni, mielõtt elernyed, ha nem akar beleélvezni akkor is ki kell venni. Ha a fú elmegy és a lánynak még nem sikerült, akkor vagy úgy marad a lány, vagy a tapasztaltabb férfiak tovább ingerlik a nõt másképpen, hogy õ is elélvezzen.
Ha gumi van rajta, és a fiú elmegy, akkor HAMAROSAN ki kell húzni - MIELÕTT még elernyedne. Akkor ugyanis lecsúszik a gumi kifelé, és folyik minden szerteszét... az meg nem jó mulatság. Ha nincs gumi, akkor maradhat bent, teszés szerint - ha tud. De kicsúszik az, magától is...

Kiszakdhat a gumi miután ő elmegy?

A barátom még belém se hatol és már elmegy. Utána nyugodtan szeretkezhetünk nem? Attól hogy van benne attól még lehet? VAgy kiszakadhat? Hoyg van ez?:S

Legjobb válasz: kiszakadni kiszakadhat bármikor, de ált ha egy pasi elmegy lelankad és csak 8-10p múlva áll neki fel. javaslás: cseréljetek gumit.

kiszakadni kiszakadhat bármikor, de ált ha egy pasi elmegy lelankad és csak 8-10p múlva áll neki fel. javaslás: cseréljetek gumit.
ha elmegy, akkor lelankad a pénisze, amitõl kifolyhat a sperma a gumi mellett, akkor is, ha az nem szakad ki, szóval vigyázzatok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat igazán sokat segített...
Nem kiszakad, az nem attól van, hogy van egy kis folyékony cucc benne. Én kipróbáltam a párommal (szedek gyógyszert) õ nem lankad le, de a folyamatos tilitolitól szépen megy felfelé a cucc ott oldalt. A végén még kijutna? Nekem para lenne, ha nem szednék gyógyszert, jobb lenne, ha cserélnétek.
Nem lehet még tudni.
Én olyan pletykákat hallottam, hogy mikor Caleb visszajön, akkor már nem Hanna-val fog járni.:(( Nekem nagy szívfájdalmam lenne ha nem jönnének össze:((Olyan jól néztek ki együtt!!
Nem fognak össze jönni! Mire Caleb vissza jön Hannah Lucassal lesz együtt! :) )) De nem is baj....:DD
#Az eredeti nevét írtam bocsi, a sorozatbeli neve TRAVIS! :) ))

Mit tegyek h miután a párom elmegy ugyanugy kemény maradjon neki?

Legjobb válasz: Utána nem marad. max ha mûtéttel beleraknak ilyen tartószerkezetet :)

Utána nem marad. max ha mûtéttel beleraknak ilyen tartószerkezetet :)
hagyd pihenni picit, aztan ugyanugy fog reagalni az ingerekre, jo esetben :D ez teljesen természetes dolog :)
Vagy adj neki pár perc pihit.
Várj pár percet utána, másképp nem tudsz ezen segiteni...
Mindenképpen kell pár perc, ez biológia!
Ezer férfiból egy ilyen van. Annyit tehetsz, hogy gyakorol, és akkor tovább bírja.
Ha elment, utana lelohad, ez igy van kitalalva, ez ellen te semmit sem tudsz tenni. Intezd ugy, hogy ne menjen el elotted. Vagy te menj el elobb, vagy egyszrre, bar az leginkabb csak a meseben van, vagy ha erzed hogy hol tart, es masztizol is kozben, de az csak sok kozos gyakorlas utan mukodik. Ha meg nagyon hamar megy el, akkor varni kell 10-15 percet, megint felizgatni, a masodik alkalommal mar lassabb lesz. ;)
Az elottem szoloknak valoban igazuk van, DE! Ha benned elvez el, kozben egy kicsit elszoritja maganak a tovenel, majd szep ovatosan folytatja, meg lehet oldani, hogy kemeny maradjon. Gyakorolni kell, ez biztos, es nem mindig sikerul , de gyakran bevalhat.

Miért jön ki belőlem vmi folyadék miután a btom elmegy bennem?

Szeretkezünk, elmegy bennem.(szedek fogamzásgátlót) és aztán egy idővel később kijön belőlem egy csomó "vmi" olyasmi mint a folyás vagy nem tudom.

Legjobb válasz: az a barátod spermája valószínûleg

az a barátod spermája valószínûleg
nem lehet , h a barátod spermája távozik belõled ??
Na az elég nagy gáz, ha nem tudod. Akkor egyelõre még inkább barbizzál.
Faith in Humanity Lost again.... Ha ilyen kérdést teszel fel akkor nem hogy szexhez túl fiatal vagy de fogamzásgátlót se kéne mert elrontja a növekvõ szervezeted....
Gáz.
takarodjá má barbizni te tirpak!
"aztán egy idõvel késõbb" ha spriccelne az orgazmus alatt történne, és igen eleget láttam már itt hogy tudjam nem arról van szó.
Ami befolyik az ki is folyik. Nem?!
Ti elottem valaszolok, lehet gumival csinaljak, s lehet a csaj spriccelos fajta, s az folyik ki belole.
Amúgy jah , ha 1 ennyire alapvetõ dolgot nem tudsz 1átalán nem kéne még dugnod sem -.-"" hány éves vagy 13, 14 ??
sperma...

Samsung Galaxy Y telefonom van, és ha hív valaki, miután felvettem, elmegy a hang és a telefon kikapcsol és bekapcsol magától. Miért lehet ez?

Meg valami olyasmit írt ki a beállítások>hívás-nál,hogy "a hálózat nem várt választ adott", nemrégiben meg valami hasonlót is írt ki. Ja és még annyi,hogy a memória kártyán vannak az alkalmazásaim, és azt írta ki,hogy valaki leválasztotta az memo. kártyát. pedig nem nyúlt senki sem hozzá. Utána kivettem és visszatettem,minden jó volt.

Legjobb válasz: Aki ilyen gyenge telót megvesz, mert rá van írva, hogy galaxy, az meg is érdemli...

Aki ilyen gyenge telót megvesz, mert rá van írva, hogy galaxy, az meg is érdemli...
sztem meg jó teló!!!!!!
Neked mi számít nem jónak? 2mp kamera, 240*320-as felbontás 65k színárnyalattal, az egyik leggyengébb broadcom proci... Ne röhögtess már, hogy ez jó. Erre a telóra igaz, hogy galaxy névvel el lehet a xart is adni.
jo telo nekem is ilyen van.
Galaxy néven bármi jó...

Nachdem meine Frau DIE WÄSCHE BEENDET, gehen wir zu meiner Schwiegermutter. Miután a feleségem befejezi a mosást, elmegyünk az anyósomékhoz. Helyes ÍGY ez a mondat?

A megoldókulcs csak egy megoldást közöl: Nachdem meine Frau MIT DER WÄSCHE FERTIG GEWORDEN IST, gehen wir zu meiner Schwiegermutter.

Legjobb válasz: "Nachdem meine Frau MIT DER WÄSCHE FERTIG GEWORDEN IST, gehen wir zu meiner Schwiegermutter." Így helyes a mondat. A "nachdem"-mel kezdõdõ mellékmondat igeideje attól függ, milyen igeidõ van a fõmondatban. Ha a fõmondatban jelen vagy jövõ idõ van, akkor a mellékmondatban Perfekt áll, ha a fõmondatban múlt idõ van, akkor a mellékmondatban Plusquamperfektnek kell lenni. "gehen wir zu meiner Schwiegermutter" - ugyebár jelen, tehát a mellékmondatban Perfektnek kell lennie: "Nachdem meine Frau MIT DER WÄSCHE FERTIG GEWORDEN IST" helyes. (werden, wird, wurde, IST GEWORDEN). Üdvözlet: Suzana Guoth

"Nachdem meine Frau MIT DER WÄSCHE FERTIG GEWORDEN IST, gehen wir zu meiner Schwiegermutter." Így helyes a mondat. A "nachdem"-mel kezdõdõ mellékmondat igeideje attól függ, milyen igeidõ van a fõmondatban. Ha a fõmondatban jelen vagy jövõ idõ van, akkor a mellékmondatban Perfekt áll, ha a fõmondatban múlt idõ van, akkor a mellékmondatban Plusquamperfektnek kell lenni. "gehen wir zu meiner Schwiegermutter" - ugyebár jelen, tehát a mellékmondatban Perfektnek kell lennie: "Nachdem meine Frau MIT DER WÄSCHE FERTIG GEWORDEN IST" helyes. (werden, wird, wurde, IST GEWORDEN). Üdvözlet: Suzana Guoth
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm Tanárnõ!

Miutan a baratom elmegy bennem utanna par perccel olyan erzest erzek a pocimban mint par nappal a menzim elott. Ezt a sperma teszi? Mi jatszodik le olyankor a pocimban? (szedek tabit, regulont)

Legjobb válasz: Csak egy picit csíp a sperma. Engem is szokott. Az a lényeg, hogy a hüvely savas kémhatású, az ondó pedig lúgos. Emiatt csíphet, irritálhat egy picit.

Csak egy picit csíp a sperma. Engem is szokott. Az a lényeg, hogy a hüvely savas kémhatású, az ondó pedig lúgos. Emiatt csíphet, irritálhat egy picit.
Az ondó csípése általában valamilyen lappangó fertõzés jele. Célszerû lenne egy Chlamydia és Ureaplasma tesztet csináltatni.

Létezik olyan, hogy a férfi miután elmegy ne lankadjon le? Mármint tabletták nélkül, meg minden segédeszköz nélkül. Vagy a 2-3 órás szex az úgy történik hogy addig a pasi nem megy el?

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik olyan, hogy nem lankad le, miután elmegy és folytatja. Meg olyan is, hogy sokáig nem megy el, ezt meg lehet oldani némi alkohollal vagy kis szünetekkel szex közben :-)

Persze, hogy létezik olyan, hogy nem lankad le, miután elmegy és folytatja. Meg olyan is, hogy sokáig nem megy el, ezt meg lehet oldani némi alkohollal vagy kis szünetekkel szex közben :-)
nekem is volt 3 órás szexben részben, de nem szeretem az ilyen maratoni dolgokat :) Ha elég tapasztalt az ulletõ, hogy hogyan tartsa vissza, akkor persze hogy segédeszközök nélkül i s megy :) de ehhez tényleg sok rutin kell :)
"meg lehet oldani némi alkohollal " hát ez pont bekavar. 2-3 órás szex úgy történik, hogy amikor már majdnem elsül, akkor vár egy 10-20másodpercet és ugyanúgy mehet továbbá ~1percig aztán megint kicsi pihenõ, aztán eljuthat egy olyan szintre hogy orgazmus nélkül ejakulál, de nem élvez el. szóval onnantól kezdve megint sokáig bírja. aztán eljön az idõ amikor már végkép elveszti az "önuralmát", és elélvez. természetesen sok gyakorláson múlik az egész. " férfi miután elmegy ne lankadjon le" igen, az orgazmus után, még 1-10.percig simán áll. ez nagyon függ hogy, milyen hamar következetett be az orgazmus. tehát ha 1óra után élvez el, akkor tovább marad "egyenes" a himbi. de ha 10perc után élvez el, akkor általánban gyorsan konyul...
Létezik, és ilyen kérdés is létezett már... (23/F) KG (A kérdezõk értékeljék a válaszaim)
Persze, hogy létezik, én is ilyen vagyok. Aktus közben általában nem bírom olyan sokáig (de nem emgyek el azért olyna nagyon hamar) de a legjobb barátom hosszú ideig bírja ha használatban van. :) KG: Neked meg miért lényeges h értékeljék a válaszod? Ettõl leszel nagyobb? Jézusom.
próbáljátok ki. mi ezt honnét tudjuk?
A kérdező hozzászólása: gondoltam, hátha van olyan, aki ugyanígy van vele
Lehetséges. Csak sokkal tovább fog tartani mire eljutsz az orgazmusig, meg kevesebb sperma fog jönni. Ennyi. Ezzel nem vagy egyedül, jópáran bírnak 2 menetet egymás után.
A pasim négyet is bír egyhuzamban, csak közben megállunk gumit cserélni. :)
Újra elmész, persze késõbb.
mikor még nem fogamzásgátlóval, hanem óvszerrel védekeztünk a barátommal, akkor nekünk mindig az volt h elment egyszer aztán még neki is állt elkezdtük megint és kb egy órahosszáig nemtudott elmenni..addigra meg meguntam :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!