Találatok a következő kifejezésre: Miután voltam nem (38 db)

Én sem tudtam megszólalni a pénztárcám elvesztése után, fõleg, hogy elég sok pénz volt benne, bár én fiú vagyok.
hát én se tudtam megszólalni amikor nem volt helyén az autóm az én agyam se tudta feldolgozni csak járkáltam a hûlt helyén
te még ilyeneken sztem ne gondolkozz nézd a dolog jó oldalát xd mostmár nagy lány lettél nem tudom h segít e amit írok mert nekem nem volt utána ilyen gondom :) én utána faszagyereknek éreztem magam nagyon xd
Hát nem tudom, én csak annyit tudtam mondani, hogy tegye még vissza :D:D 19/L
Akik nagyon rágörcsölnek a témára azoknál elõfordul ilyesmi.
Én arra gondoltam, hogy ez volt akkora szám? Mármint az összes barátnõm úgy írta le, hogy mennyire fáj, alig bírta ki, milyen rossz volt meg ilyesmi. Nekem nem fájt, egy kicsit furcsa volt hogy mennyire kemény, de ennyi :D
20/F vagyok, amikor elvesztetttem én se szoltam utánna semmit azzal kapcsolatban, nem is nagyon az elvesztésre figyeltem, hanem az érzésre amit éreztem.
én se tudtam megszólalni egy darabig... hevesen vert a szívem, kapkodtam a levegõt. amikor a barátom megkérdezte, hogy milyen volt, csak annyit tudtam reagálni, hogy isteni, és utána egymáshoz bújtunk, és nem szólaltunk meg még vagy 15-20 percig. történt ez 4évvel ezelõtt, 10hónap járás után :) 20/L
Mandulák nélkül biztosan tágabb lett a torkod, több kaja lefér rajta.
ilyen dolgokra nincs hatással a mandula kivétel max betegesebb leszel mert tudtommal a mandula azért van hogy védjen..

Mennyi pénzbírságot kaphatok azért, hogy miután nem tudtam magam csendháborítás után igazolni a személyazonosságom még a hamis név megadásával a hatóságot is félrevezettem? (Ittas voltam, nem kicsit) :D

FáKK POLICE !!!

Legjobb válasz: én speciel nem vagyok mintapolgár, de attól még rühellem az ilyen semmirekellõ köcsögöket. puszilgasd inkább a rendõrbácsik seg gét, hogy nem büntettek meg.

én speciel nem vagyok mintapolgár, de attól még rühellem az ilyen semmirekellõ köcsögöket. puszilgasd inkább a rendõrbácsik seg gét, hogy nem büntettek meg.
te voltál ididóta, meg atomrészeg és akkor a police fakk???
reménykedjünk, hogy jó sokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a felettébb értelmes válaszokat a mintapolgár szentfazékoknak (Y)....az ügy lezárult: 0 HUF :P :D De azért puszi nektek
A kérdező hozzászólása: Semmirekellõ köcsög? Akkor tisztelnélek is ha szemtõl szembe is meg mernéd ezt nekem mondani...interneten mindenki vagány barátom:) A semmirekellõ köcsögrõl meg annyit, hogy 2 diplomás ember vagyok és ez a legnagyobb "bûn", amit életemben elkövettem...:) Örülnél Te, ha csak ilyen "semmirekellõ köcsögök" lennének ebben az országban..:)
Meg ne sértõdj, nem akarok személyeskedni, de máshogyan ezt nem lehet leírni. A megnyilvánulásaid vélhetõleg nem utalnak kétdiplomás emberre, talán ezért nyilatkoztak rólad lekezelõen a többiek. Habár való igaz, diplomát szerezni ma már mindenki tud. Örülök, hogy mûvelt vagy és annak is, hogy ez volt a legnagyobb bûnöd. Nagyobb sose legyen.


Miután voltam szoláriumban (nem előszőr) akkor előfordulhat, hogy másnak kicsit fáj a fejem v. hányingerem van?

8 percig voltam bent és estére a fels? testem rákvörös volt. lehet ehhez köze?

Legjobb válasz: mármint nem másnak, hanem *másnap*!! bocsi

A kérdező hozzászólása: mármint nem másnak, hanem *másnap*!! bocsi
hät ez furi.vagy nem toom.én nagy szolifüggö voltam(most 6 honapos a kisfiam) :) , és nekem ha jol emlékszem ha volt is lyen tàn nem sokra rä beteg lettem, és igy jött ki rajtad.märmint nem a szolitol:) .vagy nem tudom..:S. de sztem szüneteltesd most a szolit, ne menj egy darabig.miota kezdtél el järni?elöször kezd ugy hogy most vàrsz kb 1-2 hetet.aztän elmész 6-8 percre és krémmel kend be magad elötte!!, aztän4-5 nap mulva menj ujra.elöbb ne.
Szia. Nekem is volt ilyen. Ez ugyanolyan , mintha napszúrást kaptál volna. Vagy nagyon fehér bõrû vagy, vagy pedig érzékeny a bõröd és sok volt ez az idõ. Próbáld legközelebb csökkenteni. 5 perc is elég lenne, de ha nagyon kellemetlen volt az élmény ne menj többet.
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg az a baj, hogy nagyon fehér a bõrõm. De már voltam a 8 perces elött többször is 4 percre és gondoltam kipróbálom a 8-at hátha bírom... amúgy csak másnap fájt a fejem meg kicsit hányingerem volt, de semmi több.
Szerintem simán lehet, hogy másnap emiatt rosszul vagy. Most eszembe jutott, hogy én egyszer 18 percre mentem be állóba, és azthittem, nem érek haza...Hányingerem volt, és nagyon szédültem. Azóta 9 percre járok fekvõbe. :D
A kérdező hozzászólása: fekvõtõl nem leszel csíkos?

Tegnap a barátommal együtt voltunk és miután elment nem húzta ki emiatt az ondó a gumi és a hímvessző között hátrafelé kifolyt. Ilyenkor mi a tehendő? Terhesség?

Legjobb válasz: Ilyenkor bizony elõforul, hogy terhes lehetsz. Menj el szakorvoshoz és írass fel 72 órás tabit, azt még holnap is be tudod venni.

Ilyenkor bizony elõforul, hogy terhes lehetsz. Menj el szakorvoshoz és írass fel 72 órás tabit, azt még holnap is be tudod venni.
Szia. Ha nem akartok még babát, keress fel egy sürgõsségi klinikát 72 órán belül, ott kapsz gyógyszert. http://www.vital.hu/themes-inter/er/fogamzas.htm http://fogamzasgatlas.lap.hu/
A kérdező hozzászólása: De a gumi nem volt lyukas, meg az ondó se olyna volt mint máskor inkább a sikosítóhoz volt hasonlo me folyékony volt eléggé es vél percen belül megszáradt:S
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés, hA már érintkezik velem, vagy ha belljebb kerül az ondó akkor lehet a baj? Mindenkinek köszönöm a vállaszát!
Miért kell nemi életet élned, ha ennyire tájékozatlan vagy még??? Olvass utána, hogy mit és hogyan kell "csinálni"!
Az elöttem szólónak csak annyit hogy ez a fórum pont azért van kitalálva, hogy aki nem olvasott utána, vagy nem annyira "jártas" ebben a dologban nyugodtan feltehesse a kérdéseit. Amugy kedves kérdezõ, a kis spermák nagyon jól tudnak "úszni" ezért pár nap múlva tesztelj vagy menj el dokihoz!
Ha a gumi tartalmazott spermicid anyagot, akkor ahhoz tényleg "nagyon tökös legénynek" kellett lenni a spermának, hogy életben maradjon, míg kifolyik hátrafelé.

Holnap van a nemvárt napja. Tegnap este amikor szeretkeztünk a férjemmel nagyon szűk voltam, amikor betette egy picit fájt. Aktus közben nem volt semmi gond, de miután végeztünk mensi szerű fájásaim voltak (azóta semmi jele mensinek) Babától lehet?

mindig szokott fájni a hasam,derekam duzzad a cicim de most semmi.)

Legjobb válasz: Ha tegnap együtt voltatok, és azóta nem jött meg, akkor könnyen lehet, hogy baba fejlõdik, növekszik a pocidban. Nekem legalábbis mikor nemvárt elõtt 1-2 nappal együtt voltunk, akkor másnap folyamán megjött. Csak amikor már ott fejlõdött a picikénk, akkor nem :) Szurkolok, hogy tényleg baba legyen! Aztán majd írd meg mi a helyzet...

Ha tegnap együtt voltatok, és azóta nem jött meg, akkor könnyen lehet, hogy baba fejlõdik, növekszik a pocidban. Nekem legalábbis mikor nemvárt elõtt 1-2 nappal együtt voltunk, akkor másnap folyamán megjött. Csak amikor már ott fejlõdött a picikénk, akkor nem :) Szurkolok, hogy tényleg baba legyen! Aztán majd írd meg mi a helyzet...
Inkább elsõ pisibõl tesztelj, az még ilyenkor erõsebb!! Én is szorítok! :) 32hkm
Kedves kérdezõ! Neked mindig napra pontosan jön meg? Mert én is hasonló szituban vagyok, mint Te. Mi is tegnap együtt voltunk, a mensim elõtt vagyok, és még nekem sincs semmi. (holnap-holnap utánra nem várom)
Na, örülök neki! :) Nálam is ugyanez a helyzet, mensinek se híre se hamva :) Én is holnap reggel tesztelek. Neked hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Mensi sehol!!!Holnap reggel tesztelek!te hogy vagy?tünetek?
Én is köszi drukkot! :) Kedves kérdezõ, hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Kósa lenne a vezetékneve.Köszi a drukkot!
Drukk mindkettõtöknek:)
Nagyon aranyos vagy, köszi szépen. Mindenképp megírom, mi lett! Én is drukkolok Nektek, és persze várom a híreket felõletek!! Nekem a felsoroltak közül a Hanna tetszik a legjobban :) ) Mi lenne a kicsi vezetékneve?
A kérdező hozzászólása: Akkor nagyon nagyon szorítok érted!!!Remélem összehoztátok!! Szebb ajándékot nem is adhatnál!!
Sziasztok! 1. válaszoló vagyok. Mindenkinek másképpen jelentkezik, ha baba van a pociban. Van akinek az elsõ jel a nemvárt elmaradása. Nekem személy szerinte a melleim fájtak jobban, mint amúgy, szurkált a hasamalja, a csípõ csontomban éreztem úgy mintha kifelé feszítené valami. Ezek még ma is vissza-vissza térõ tünetek, csak már egyértelmûen tudjuk, hogy baba van a pocimban...Sõt már a mocorgását is érzem néha, pedig elsõ baba és még nem vagyunk 15 hetesek... Ja és még pont a nemvárt napján vendégek jöttek hozzánk, én egy pohárka boroskóla feléig jutottam, de rosszul éreztem tõle magam. Nem mint aki becsípett, más volt. Akkor már sejtettem, éreztem, hogy nem sima a havi késése van a dologban. Aztán mivel elég sápattka vagyok (vasam jó) így a 3. hónap elején ittam szó szerint két korty tiszta vörösbort -vérképzés címén-, na attól is rosszul lettem. Szurkolok mind a kettõtöknek és várom a fejleményeket! :)
Ja igen, a tünetek! Kb óránként járok pisilni, és ma olyan kába vagyok, úgy érzem, mintha visszafelé menne az idõ, és semmihez nincs kedvem. A hasamban meg olyan "ideges" érzés van..aztán néha fájdogál kicsit, majd abbamarad. Illetve kezd kialakulóban lenni egy kis herpesz a szám csücskében. (Épp ma olvastam, hogy régen ez egy terhességi jel volt:) )
A kérdező hozzászólása: hááát 30-32.(tudom picit hosszú).neked? kedves utólsó gratulálok a picihez!köszi a drukkot!holnap írom hogy mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: nekem általában estére fájdogál a hasa(szurkál, feszít). ma alig bírtam reggel felkelni és most is olyan álmosnak érzem magamat hogy a percen el tudnék aludni!! + hol testápolós, hol tojásfehérjés folyásom van.
hát nekem átlag 34 körüli. De pl az utolsó 4 hónapban 31-32 napra jött meg.
A kérdező hozzászólása: ja a pisi, hát nekem este elég sûrûn kell menni(20-30percenként).de ez inkább este jelentkezik.és fura nagyon, mert pisilek és 10-15perc múlva érzem hogy ismét kell.
na mi lett? Nekem sajna lehetõségem sem volt kivárni a reggeli tesztelést, mert este megjött :((
A kérdező hozzászólása: sajnálom.nekem egy halvány pozi!:D drukkolok nektek hogy jövõ hónapban sikerüljön!!!!! holnap azért még tesztelek egyet, fõ a biztonság!!
1. vagyok Sajnálom 'demis' :(, de fel a fejjel, hisz nemsokára minden kezdõdik elõröl és lehet újra dolgozni a picurkán... Kedves kérdezõ, neked pedig tovább szorítok, hogy valóban pici legyen a pocidban. :D
A kérdező hozzászólása: Páromnak is tetszik a Bendegúz.nekem nem annyira.fiú nevet nem tudnék írni(esetleg:Patrik, Milán vagy nem tudom).Lánynál van több is:Hanna, Csekka, Ajsa, Letta, Veronika, Bianka)szerinted melyik a legjobb?
hát, ha nem jön meg közben (amit nagyon remélek), akkor 28-án reggel. Este ünnepeljük párom 30-ik szülinapját, és azt hiszem igen nagy meglepi lenne neki egy pozitív teszt! :)
A kérdező hozzászólása: Húú picit meg vagyok ilyedve mert nem számítottunk rá.(bár lehetséges :D)akkor holnap délután vagy holnap után reggel tesztelek egyet.(régen volt hogy kimaradt, vagy késett pár napot de meg sem fordult a fejemben a baba.DE MOST IGEN!Köldököm körül picit fura érzéseim vannak.
A kérdező hozzászólása: de nektek is fájt?vagy csak utána görcsöltetek?vagy nem is fájt semmitek?nem volt valami amit furáltatok?
Nekem nem volt semmi szokatlan dolog, nem fájt semmim. Ma délelõtt meg délután kicsit fájdogált a hasam, mintha meg akarna jönni, de aztán elmúlt. És ilyen testápoló szerû folyásom van...
A kérdező hozzászólása: nekem is olyasmi a folyásom.csak mondom elég szûk voltam(ami nem jellemzõ rám)picit fájt, meg utána a hasam is kezdett fájdogálni, de hamar elmúlt
hát pár nap múlva tesztelhetünk! :) Te mikor fogsz?
és mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: holnap délután vagy holnapután reggel tesztelek.mert nincs itthon tesztem.(nem számítottam rá hogy kelleni fog)
A kérdező hozzászólása: mi eddig úgy voltunk vele ha becsúszik sem baj.(1éve nem védekezünk rendesen).de ilyen még nem volt mint most.(de így belegondolva örülnék neki ha baba lenne)ha meg nincs baba, jövõ hónaptól gyúrunk majd rá.Ti mióta próbálkoztok?van már babád?
Drukkolok, hogy pozitívat tesztelj! Majd mindenféleképp írd meg! Mi november óta próbálkozunk, és nincsen még babánk, de már nagyon szeretnénk! Nálatok van már baba?
A kérdező hozzászólása: nincsen.hány éves vagy/vagytok?.én 23 párom 27.
Én 25, Õ 30.
A kérdező hozzászólása: és ha esetleg terhes lennél fiút vagy lányt szeretnél inkább?(persze egészséges legyen meg minden)
Fõ az egészség, és hogy sikerüljön végre. De ha már választhatnék, akkor elsõnek kisfiút szeretnék. Már látom a lelki szemeim elõtt, ahogy Apával rosszcsontkodnak :) ) És Te?
A kérdező hozzászólása: én lányt!(nem tudom miért de mindig is lányra vágytam).bár ha fiú lenne tuti kis rosszcsont és kis vagány lenne.meg azért sem szeretnék annyira fiút mert nem tudnék neki nevet adni :P
A kérdező hozzászólása: te amugy mikor tesztelsz?
Én már a nevét is kitaláltam, Bendegúz lenne :) ) És apja után õ is pont olyan kis virgonc, rosszcsont gyerkõc lenne..mint az Indul a bakterházban Bendegúz :) Kislány néven még nem gondolkodtam..de a Zsófi az tetszik! Te gondolkodtál már, hogy hívnád?
Gratula Neked! :) Sztem is tesztelj még egyet, biztos ami biztos! Örülök, hogy neked úgy néz ki, hogy összejött. Nekem pedig egy új, reményteli hónap kezdõdik. Elkezdtem hõmérõzni, remélhetõleg ez segít picit :)

Honnan tudom hogy rendeltem e az iponról, ? Mert a kosaramban voltak kellékek és miután újra bejelentkeztem már nem voltak ott.

Legjobb válasz: Ha csak a kosaradba válogattál, akkor nem volt rendelés. Ahhoz a fizetés és az átvétel módját is kéri a rendszer több lépésben, legvégül a rendelés megerõsítésével kerül rögzítésre. A kosár bizonyos idõ elteltével automatikusan kiürül.

Ha csak a kosaradba válogattál, akkor nem volt rendelés. Ahhoz a fizetés és az átvétel módját is kéri a rendszer több lépésben, legvégül a rendelés megerõsítésével kerül rögzítésre. A kosár bizonyos idõ elteltével automatikusan kiürül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ :)

Volt már olyan életedben, hogy valakit nem ismertél, előítéleteid voltak iránta, aztán miután megismerted személyesen, beleszerettél és együtt jártatok?

Legjobb válasz: Sosem voltak elõítéleteim, arra kellett végül rájönnöm, hogy néha lehetnének, mert akirõl azt mondják szemét lesz, eddig úgy is lett. Nagy tanulság kislányoknak. Nem baj, elõbb-utóbb csak felnyílik az én szemem is.

Sosem voltak elõítéleteim, arra kellett végül rájönnöm, hogy néha lehetnének, mert akirõl azt mondják szemét lesz, eddig úgy is lett. Nagy tanulság kislányoknak. Nem baj, elõbb-utóbb csak felnyílik az én szemem is.
Nope.
nem jártam vele, de volt már ilyen pl barátokkal
Az elsõ barátom ilyen volt. Látásból ismertem a suliból, köztudott volt róla, hogy szeret csajozni, de még nem volt rendes kapcsolata, max pár hetesek, jópár csajtól meg lehetett hallani hogy mekkora egy barom, csak kihasználta õket... Aztán volt egy házibuli, amin mindketten ott voltunk, végig hülyültük az estét, nagyon jól éreztem magam vele. Teljesen más volt, mint amilyennek hittem, de azért tartottam tõle, hogy én is koppannék, mint a lányok elõttem, ezért inkább nem engedtem magamat beleesni. Utána egyre több idõt töltöttünk együtt, majd másfél hónapra rá szerelmet vallott. Több mint 2 évet voltunk együtt, egyáltalán nem olyan volt mint amit lehetett róla hallani.
Inkább az ellenkezõje, hogy én hittem jobbnak, mint ami végül kiderült róla :)
régen rossz ha valakit úgy itélsz meg h egy kicsit is ismernéd
Volt, de nem neten ismertem az illetõt. Egyetemrõl ismertem látásból, és nagyon nem volt szimpi az elsõ benyomás + a fb adatlapja sem. Aztán megismerkedtünk, és megváltozott bennem a róla alkotott kép, össze is jöttünk, majd végül kiderült, hogy mégis hallgatnom kellett volna arra az elsõ benyomásra. :D
Volt, csak nem éppen ennyire romantikus, inkább erotikus.
Ilyen nem volt, de a fordítottja már nem egyszer. Sajnos!!!
Kitti? Férfi vagyok, már elnézést.
Most is félrelátod a dolgokat, mint mindig...
A kérdező hozzászólása: 2: kitti vagy :D
igen
Lehet bármi. Elõváladék is akár, azt meg nem mindig érzi.
Tudod, a gumi nemcsak a nemibetegségtõl, terhességtõl, hanem az idegeskedéstõl is megvéd. Ahogy az elõzõ írta, lehet ez is, az is. Ezt itt mi nem tudjuk megmondani, h mi vlot az pontosan.
"volt"
A kérdező hozzászólása: és elõválsdéktol lehet teherbe esni mit tegyek? menjek nõgyógyászatra eseményutánit? mennyibe kerõl kb?
Itt egy kis infó róla, az ára változó, de jó pár ezer forint: http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..
A kérdező hozzászólása: Köszööm szépen
Én épp az elõváladéktól várom a 3. gyerekem!Nem volt tervben de már 14 hetes és imádom:-))))

Tegnap, miután együtt voltunk párommal, közvetlenül utánna elkezdett fájni a hasam alja. Egészen másnap reggelig éreztem. Mi lehet ez? Soha nem volt még ilyen rögtön szeretkezés után? Ovúm a hét elején volt!

Feltétlenül megérzi egy n? a beágyazódást? Nem volt semmi maszatolásom, és elméletileg ha összejött az ovúmkor, kb most kéne beágyazódnia?!

Legjobb válasz: Én így voltam, Akkor elõször szeretkeztünk védekezés nélkül. És ugyanezt éreztem és rögtön teherbe is estem.

Én így voltam, Akkor elõször szeretkeztünk védekezés nélkül. És ugyanezt éreztem és rögtön teherbe is estem.
Várjál, itt kicsit nagy a kavar! A beágyazódás eleve 7-8. napon kezdõdik, tehát ha te tegnapelõtt voltál a pároddal, akkor azt kizárt, hogy érezd. Ráadásul nem értem, hogy ha neked hét elején volt ovud, akkor egy pénteki együttléttõl kb. 5% esélye van, hogy teherbeestél.
A kérdező hozzászólása: én csak azért írtam, hogy mikor volt ovúm, mert nem hiszem, hogy a peteérésbõl adódhatna a fájdalom! Egyébként voltunk együtt az ovúmkor is! A beágyazódás intervallumával meg nem voltam tisztában!
Azért írtam le!:) Sok sikert!
A tuneteidnek nincs koze a beagyazodashoz vagy a terhesseghez. Tul korai meg. Az ovu utan ket het mulva (bar elobb is lehet) tesztelj, abbol fog kiderulni. A tunetek nagyon kiszamithatalanok es nem biztosak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!