Találatok a következő kifejezésre: Miután megszületik baba, mennyi idő (2 db)

Miután megszületik a baba mennyi idő amíg a méhlepény is kijön? Az is fájdalmas?

Legjobb válasz: Rögtön utána jön, azt is meg kell szülni....barátnõim elmondása alapján, az már semmi a szüléshez képest, nem fáj, még csak nem is kellemetlen, egy bluggyanás és kint van...

Rögtön utána jön, azt is meg kell szülni....barátnõim elmondása alapján, az már semmi a szüléshez képest, nem fáj, még csak nem is kellemetlen, egy bluggyanás és kint van...
Olyan 5 perc múlva a baba után. Az elsõ gyerekem után simán meglett. A második babával nagyon elfáradtam, és nem volt erõm kitolni. A doki nagyon összenyomkodta a hasamat mire kijött. Másnap olyan vacak volt, hogy hidegvizes ruhával kellett borogatni a hasam. De 1 nap alatt elmúlt.
Idõzavarban voltam akkor, így nem akarok hülyeséget írni, hogy mennyi idõ, de röviddel a baba után, az biztos. A második kérdésre viszont tudom a választ: Egyáltalán nem fáj!
Nekem sem fájt, csak abba volt rossz belegondolni, hogy megint egy olyat kell nyomjak mint a babára, mert nekem sem akart kijönni. De végülis kicsúszott, és "jól is esett".
A kérdező hozzászólása: Az összes válaszadónak: KÖSZI

Miután megszületik a baba, mennyi idő alatt változik meg a szeme színe?

Legjobb válasz: Szia! A gyerekek végleges szemszine hároméves korra alakul ki:)

Szia! A gyerekek végleges szemszine hároméves korra alakul ki:)
Én úgy tudom, 1 év...:-)
Nekem a lányom szeme kékes szüre volt kb 6 hetes koráig.Utánna fokozatos bebarnult, fél éves korára barna lett, és azóta se változott(9 éves már).A többi gyermekem barna szemmel született nem is változott nekik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!