Találatok a következő kifejezésre: Miután megszületik baba, mennyi (3 db)

Miért romlnak meg a házasságok miután megszületik a baba? Illetve mennyire törvényszerű ez?

Legjobb válasz: Itt mindent elolvashatsz a kérdésedröl. http://www.babaszoba.hu/articles/fullpage/Anya_es_Apa_szeret..

Itt mindent elolvashatsz a kérdésedröl. http://www.babaszoba.hu/articles/fullpage/Anya_es_Apa_szeret..
Egyetértek az elsõ válaszolóval. Nálunk most jön az elsõ baba (nem vagyunk házasok, de szerintem ugyan ez a helyzet a nem házasokra is) Remélem tudunk majd egymásra is figyelni. Már tapasztalom, hogy mennyire toleráns a párom velem. Nagyon kibírhatatlan vagyok a terhességem alatt (ez idáig). Szerencse is kell hozzá azt hiszem. De nem minden párnál történik ez szerencsére.:D
nem törvényszerû szerintem a gyerekre terelõdik a figyelem, nem pedig egymásra, ezáltal a párok elhanyagolják 1mást.
Fõleg pasiknál jellemzõ ez a fajta merevség, bár van rengeteg kivétel is!
Azért, mert az anya utána sokkal többet foglalkozik a babával, mint a férjével....éjszaka hozzá kell fel, egész nap vele van, fáradt és talán kedve sincs a férjével foglalkozni...vagy ideje. A másik dolog, meg az, hogy a férfiak nehezen viselik el, ha az addig csak rájuk irányuló figyelem megoszlik. Önzõek és ezt most nem feltétlenül negatív értelemben mondom. Nehezen viselik, hogy elõbb a baba és utána õk! Nah meg a gyereknevelési kérdések, stb.
Jah mert megoszlik a figyelem, és ahhoz túl önzõek a felek hogy ehhez a szinthez felnöjenek :) Akiknek ettõl tönkremegy a házasságuk azok nem értek meg a gyereknevelésre..
mert sokan csak vilá[email protected]ák a gyereket egy friss kapcsolatra és még lehetne sorolni
Meg az is be szokott játszani hoyg sok ember nem tud különbséget tenni gyerek és felnõtt között. Nem képes azonosulni egy gyerekkel és úgy kezeli mint egy akármit, aztán csodálkozik ha nem bír vele...
mert a férfi féltékeny lesz a gyerekre mert a feleség nem vele foglalkozik
[email protected] lesz féltékeny a férfi a saját kölykére. Inkább azért van ez, mert a nõ az által, hogy a világra [email protected] egy gyereket már azt hiszi, hogy õ [email protected] a spanyolviaszt is.
Utolsó válaszoló: Ez totál igaz, végre valaki kimondja!!!!!
A szabadidõ, és az egymásra fordított percek száma drasztikusan csökken, mindketten fáradtabbak lesznek. A nõ elhanxagolja magát, és megszûnik nõnek kinézni, anya lesz helyette. A pasinak persze nõ kell, és nem anya!
az durva, hogy kiszarja a gyereket...ezt csak egy pasi mondhatja..megszülni egy gyereket a legszebb érzés a világon...egyébként figyelni kell egymásra és magadra is a gyerek mellett...
Durva, nem durva ez van. Én legalább kimondom, amit gondolok. Nem tudom milyen érzés megszülni egy gyereket, de õszintén megmondom, hogy nem is érdekel, és nem is akarom megtudni, hogy milyen érzés. Egyébként nem talált nem pasi vagyok. És tartom magam ahhoz, amit mondtam. Ja, hogy fáj az igazság? Arról nem én tehetek.
Szerintem nem feltétlen a gyerek születése miatt mennek tönkre a házasságok.Jöhet az a bizonyos harmadik fél aki belerondit mindenbe.Mi a volttal 1 éves házasok voltunk és majdnem 1 éves volt a gyerekünk amikor jött a csábitó.Elhagyott minket az ex, valami uj kellett neki, valami más.Akkor nagyon fájt, de mára már nem hibáztatom.Szóval ez is válóok!De visszatérve a kérdésre.Találkoztam valakivel aki elfogadott engem és a lányom, hamarosan megszületett a fiunk és most tervezzük a harmadikat.Házasok vagyunk és nagyon jol megvagyunk.Sokmindentõl függ hogy két ember mennyit, mit és meddig bir ki egymás mellett.Mentalitás, tolarálás és sorolhatnám.Ha nem egyezik az értékrend akkor nem sok esély van a folytatásra.Én megtanultam a saját káromból. Még valami, azok akik ugy gondolják hogy kisz.rjuk a gyereket nagyon tévednek.Bizonyára hiányoztak biologia órán!!! :) Nem minden nõ gondolja ugy, hogy azzal hogy szült megváltotta a világot.Én azért szültem mert családra vágytam és vállaltam ami ezzel jár.Ha elõröl kezdhetném ugyanezt tenném.21 éves voltam amikor az elsõ megszületett most 26 vagyok.Imádom hogy fiatal anya vagyok.Nem fásultam még bele az életbe.Tudok nevetni velük és letudok ülni velük játszani.Eltudom látni a napi teendõimet és tudok maradni feleség és nõ is, amellett hogy anya vagyok.Egy szó mint száz nem mindenki passzol hozzánk és ez lehet az ok ha egy házasság megromlik.De NEM törvényszerû!!!
Úristen! Mikor fogjátok már fel, hogy a harmadik nem a tökéletesen mûködõ házasságba érkezik? Ennyi ostoba és buta nõt életemben nem láttam! Mindig a harmadik a szemét, a feleség a tökély, valószínûleg azért csalta meg a férje, mert olyan jó felesége volt! Fejezzétek már ezt be!!! Valamiért csak félremegy a férjetek, keressétek már magatokban a hibát! Annyira egyértelmû, csak ti nem láttok ki a fejetekbõl: valami nincs a házasságotokban, valamit nem adtok meg, vagy egyáltalán nincs is bennetek, amire a férjeteknek szüksége van, ezért talál harmadikat. Még nem láttam olyat, hogy nagy szerelemben jön egy kivûlálló és a férjetek akarata ellenére szexuális és szerelmi kapcsolatot létesít vele. VAKOK VAGYTOK ÉS ENNYIRE BEKÉPZELTEK?????? Nem vagytok jók, más kell a férjeteknek, nem ti!!!!!! Vagy belátod, vagy így jártál!!!
A 9:35-nek! Vagy nem olvastad el végig mait irtam vagy értetted meg!Mindegy.Mint irtam mára már nem hibáztatom sõt megtaláltam a párom, a lelki társam, a férfit akit szeretek, aki a barátom, szeretõm, szerelmem, a gyermekeim apja egyben.Neveli a volt férjem gyerekét mintha a sajátja lenne, lett egy közös fiunk és tervezzük a harmadik babát.Felhõtlen a kapcsolatunk.Tehát nem a csábitót szidom, csupán elmondtam a véleményem arról hogy nem törvényszerûen pusztán a gyerek születése miatt romlanak meg a házasságok.Sosem állitottam hogy tökéletes vagyok.Nem tudom ezt mibõl vontad le!!!És még valami az elsõ gyerek nem rossz kapcsolatba született, mert akkor még nagyon is jol megvoltunk a exszel.Uj munkahelye lett, elköltöztünk egy másik városba találkozott valakivel aki jobban passzolt hozzá és ezt igy mérlegelve elhagyott minket.És azt hiszem jobban jártunk mindannyian.Õ, Én és fõleg a gyermekem mert egy rosszul mûködõ házasságot a lányom sinyledte volna meg a legjobban.Nos ennyi!Azt hiszem világos volt!
Persze a nõknek el van nézve minden és a párjuk álljon meléjük a végletekig... És a férfiaknak mikor van ilyen engedményük? Szerintem sosem... Amikor azt mondhatják hogy bocs a hormonok meg stb...
Hogy mindenbe Istent kelljen belekeverni :( Mitõl lenne az õ ajándéka. Nálunk a gyerek csak egy szimpla kis "szórakozás" eredménye, nem Isten ajándéka. Miért nem lehet elfogadni, hogy nem mindenki vallásos, nem mindenki hisz ezekben a dolgokban?
Mert a legtöbb ember elfordult Istentöl, hiszen az ujszülött gyerek nem más mint Isten ajándéka két egymással házasságot kötött ember számára. Ha minden házaspár ily módon tekintene a gyermekére akkor a gyermek nem megosztaná hanem sokkal inkább összetartaná a házasságot.
A nõk sokkal inkább önzõk, mint a férfiak
A nõ hordja ki a gyereket (9 hónap) megszüli, nem könnyû az egész, utána dög fáradt, ismeretlen neki a gyerek, õ tud felkelni szoptatni, és akkor még 100%-ig legyen nett és friss, szeretõ feleség is, háziasszony, stb. Azért sokszor a férfiak rontják el (tisztelet a kivételnek!), mert türelmetlenek, a nõ annyi mindenen keresztül megy 9 hónap alatt és még utána is, a legtöbb férfi azt hiszi gyaloggalopp ez az egész, hogy utána "csak" otthon ül a gyerekkel és nem csinál semmit. Ezen kéne egyeseknek elgondolkodni, ne az legyen, hogy az anya nem tesz meg semmit, mikor egy hatalmas tortúrán megy át. Persze vannak biztos olyan nõk, akik ezek után még rontanak a helyzeten, de olyanról még nem hallottam.
Üjra a 17.o3 vagyok. A 17-es hozzászólása tipikus pédája az általam említetteknek. 3 gy dolgoztam.Az elsõ terhességenél 3 hónapig állandóan hánytam, injeksiókra jártam, és mellette a minkahelyemen dolgoztam. Egyik esetben sem érezetem sem a terhességet, sem a szülést stresszes dolognak. ( És a többi nõk sem érezték annak ).Ma is elég sok fiatal nõt ismerek, akiknek ez természetes dolog, és nem hisztiznek miatta. A terhesség és a gyerekszülés egy nõnél TERMÉSZETES folyamat. Kivétel ezalól, aki veszélyeztetett terhes. Nem kellene a nõknek fetisizálni sem a terhességet, sem a szülést.
ami még fontos: egy férfi (férj) igen is becsülje a feleségét. Ne ajnározza , meg hasaljon elõtte mert megszülte a gyermekét; hanem mint ANYÁT tisztelje. Ez a minimum. A férfin is sok múlik, a mentalitásán. És igen, nagyon rossz dolog szülni, nekem rém megrázó érzés volt, amikor már azt hittem minden erõm elhagy, és még mindig nyomni kellett. Ha ezt egy férfi utánamcsinálja, megkövetem. De ott volt a férjem és segített, lelkileg segített elviselni a fizikai fájdalmat. Én tisztelem õt és szeretem, mint apát, és õ ugyanezt viszonozza. Ennyi csak a titok. De ez nem a szülés közben/után jön ki; hanem már ott van a kapcsolat alapjaiban...
Egyik elozo valaszolo vagyok. Szerintem nem kellene vitat nyitni arrol, hogy jaj, a no milyen szemet vagy a pasi az. Ez egy hatalmas altalanositas. En pl. nem 1-2 olyan hazassagot lattam, amiben a ferfi akart gyereket inkabb, megis o ment felre, mikor mar megvolt a gyerek, mert o szabad akar lenni, de olyan is sok van, hogy a feleseg otthon van es megis az apa keljen mindig a gyerekhez. Sokszor mondja a ferjem, hogy latja a munkaban a faradtsagot sok ferfin, mert ejjel azt mondja nekik a feleseg, hogy most ok a sorosak. Szoval ez nem fekete-feher, hogy biztos ennek vagy annak a felnek a hibaja! Es az egyik elozo valaszolonak mondanam, hogyha gond van 1 kapcsolattal, elobb meg kellene beszelni, es ha nem megy, szepen kulon menni, nem pedig kozben szeretot tartani. Ugy irta le, mintha ez lenne a megoldas, pedig nem az.
Ekkora hulyeseget meg nem olvastam, mint amit a 17:03-as irt... reg rohogtem ekkorat:-D ez ugye csak vicc akart lenni?
Mi a baj a 17:03-assal?
A 17:03 tökéletesen leírta! Szerintem sokkal több esetben hibásak a nõk... Mert õk sokkal jobban követik a mai divatot az egész dologgal kapcsolatban. Amúgy az is elkeserítõ hogy mennyi pontosan ilyen kérdés volt már. Szóval ez nem ilyen ritka dolog. Talán még sok olyan tökéletesen csodás, rózsaszín dolog a gyerek ahogy reklámozzák...
Mert a nõk a gyerekkel megfognak, hogy utánna így vagy úgy pénzt hajtsanak ki belõlled, magyarul Te csak eszköz vagy.
Miért van az, hogy ha valaki leírja ide azt, ami valójában történik és nem úgy, ahogy azt a feleség szeretné, ha hinné mindenki, akkor jönnek a szent asszonyok/feleségek és rögtön lepontoznak...
ma 12:11 be tudnád kapcsolni a privát e-mail funkciót?

Miután megszületik a baba mennyi idő amíg a méhlepény is kijön? Az is fájdalmas?

Legjobb válasz: Rögtön utána jön, azt is meg kell szülni....barátnõim elmondása alapján, az már semmi a szüléshez képest, nem fáj, még csak nem is kellemetlen, egy bluggyanás és kint van...

Rögtön utána jön, azt is meg kell szülni....barátnõim elmondása alapján, az már semmi a szüléshez képest, nem fáj, még csak nem is kellemetlen, egy bluggyanás és kint van...
Olyan 5 perc múlva a baba után. Az elsõ gyerekem után simán meglett. A második babával nagyon elfáradtam, és nem volt erõm kitolni. A doki nagyon összenyomkodta a hasamat mire kijött. Másnap olyan vacak volt, hogy hidegvizes ruhával kellett borogatni a hasam. De 1 nap alatt elmúlt.
Idõzavarban voltam akkor, így nem akarok hülyeséget írni, hogy mennyi idõ, de röviddel a baba után, az biztos. A második kérdésre viszont tudom a választ: Egyáltalán nem fáj!
Nekem sem fájt, csak abba volt rossz belegondolni, hogy megint egy olyat kell nyomjak mint a babára, mert nekem sem akart kijönni. De végülis kicsúszott, és "jól is esett".
A kérdező hozzászólása: Az összes válaszadónak: KÖSZI

Miután megszületik a baba, mennyi idő alatt változik meg a szeme színe?

Legjobb válasz: Szia! A gyerekek végleges szemszine hároméves korra alakul ki:)

Szia! A gyerekek végleges szemszine hároméves korra alakul ki:)
Én úgy tudom, 1 év...:-)
Nekem a lányom szeme kékes szüre volt kb 6 hetes koráig.Utánna fokozatos bebarnult, fél éves korára barna lett, és azóta se változott(9 éves már).A többi gyermekem barna szemmel született nem is változott nekik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!