Találatok a következő kifejezésre: Miután megírtam kérdést vagy (2 db)

Mit gondoltok 2012 világvége elméletről? - Tudom még egy ilyen kérdés de ez már szempon és lusta vagyok megnézni a többit miután megírtam a kérdést! - Állítólag napkitörés lesz, de nem olyan pusztító csak nem lesz áram.

Tudom sok h.ü.l.y.e.s.é.g. fog jönni de nem érdekel, remélem lesz pár értelmes is.

Legjobb válasz: Napkitörés 2013-ban lesz. És amúgyis volt már olyan napkitörés,ami érte a Földet és nem volt "semmi" galiba. 2012-ben sem lesz semmi. A maják egy naptár végéhez értek... ez olyasmi nálunk, mint nálunk az éves naptár: 2010 december 31-e után nem világvége lesz, hanem 2011 jan 1. a majáknál is ilyenmi lesz, csak más idõ. nyugi :)

Napkitörés 2013-ban lesz. És amúgyis volt már olyan napkitörés, ami érte a Földet és nem volt "semmi" galiba. 2012-ben sem lesz semmi. A maják egy naptár végéhez értek... ez olyasmi nálunk, mint nálunk az éves naptár: 2010 december 31-e után nem világvége lesz, hanem 2011 jan 1. a majáknál is ilyenmi lesz, csak más idõ. nyugi :)
Én már komolyan azt kívánom, hogy legyen világvége. Már annyira beleéltem magam. Végre lenne valami izgalom.
Forrás: http://www.idokep.hu/hirek/klimacsucs-2012-vilagvege-szindroma "A Maja naptár véget ér 2012. december 21-én, ez tény. Pontosabban, a maja naptárban meghatározott ciklus ér véget, a maják sohasem állították, hogy ez egyben a világvége is; ennek ellenére Hollywood bizonyára szépen keresett a sokadszorra megrendezett katakizmával. Tény viszont, hogy a Maja naptár ciklusának vége nem véletlenül esik ekkorra; ez a hihetetlen csillagászati és matematikai ismeretekkel rendelkezõ nép úgy tûnik, ennyivel elõre megjósolta azt a pillanatot, amikor a Nap, a Föld és a Tejúrendszer középpontja különleges konstellációt alkot majd - a Naprendszer ekliptikus síkja úgy metszi galaxisunk centrumát, hogy a Föld éppen a téli napforduló pillanatában esik egy vonalba azzal*."
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek nagyon érdekes válaszokat kaptam, és ha nem is lesz semmi, akkor is öröm ezeket a dolgokat olvasni (nem a világvégére gondoltam, hanem érdekel a csillagászat)

Miután megírtam egy kérdést vagy választ (és mentettem is), és észreveszem, hogy mondjuk elírás van benne, tudom még módosítani?

Legjobb válasz: Nem tudod, viszont a moderátorok értékes munkaidejének nagy része azzal telik, hogy a kérdésekben lévõ helyesírási hibákat, helytelen fogalmazást javítgatják. A válaszoknál úgy marad ott a válasz, ahogy azt a válaszadó beírta.

Nem tudod, viszont a moderátorok értékes munkaidejének nagy része azzal telik, hogy a kérdésekben lévõ helyesírási hibákat, helytelen fogalmazást javítgatják. A válaszoknál úgy marad ott a válasz, ahogy azt a válaszadó beírta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!