Találatok a következő kifejezésre: Miután lefeküdtem barátommal, és (10 db)

átjött hozzánk a barátom és lefeküdtünk.. Felhúzta az óvszert és miután kivete a hüvelyemből el volt szakadva szerintetek terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hogy lehet ennyi hülye mber ebben az országban, INSTENEM?! Most hogyha itt mindenki azt írná, hogy nem vagy terhes, el is hinnéd és szarnál az egészre. Ahelyett, hogy itt megírod ezt a hülye kérdést menj és vegyél 72órásat! -_-'

Hogy lehet ennyi hülye mber ebben az országban, INSTENEM?! Most hogyha itt mindenki azt írná, hogy nem vagy terhes, el is hinnéd és szarnál az egészre. Ahelyett, hogy itt megírod ezt a hülye kérdést menj és vegyél 72órásat! -_-'
Ilyenkor szoktak 72 órás tablettáért menni. 50-50%
Hát bizony van rá esély!!!Azonnal irány a nõgyógyász, õ ír fel esemény utánit, ez a legbiztosabb módszer amit ilyenkor tehetsz!!
A kérdező hozzászólása: köszi én is arra gondoltam
Vegyél egy terhességitesztet aztán kiderül!

Egy szemet kihagytam a fog.gátlóból kb. az első hét végén. De miután lefeküdtem a barátommal csak akkor jutott eszembe hogy előző este nem vettem be és sex után bevettem a kihagyott szemet? Lehetek terhes egy szem miatt?

Legjobb válasz: Hogyne lehetnél...nem véletlenül kell folyamatosan és lehetõleg azonos idõben szedni. Te elolvastad a betegtájékoztatót? Hogy lehet elfelejteni egy szemet bevenni és csak másnap rájönni? Ha nem 12 órán belül voltál a pótlással akkor lehetsz terhes.

Hogyne lehetnél...nem véletlenül kell folyamatosan és lehetõleg azonos idõben szedni. Te elolvastad a betegtájékoztatót? Hogy lehet elfelejteni egy szemet bevenni és csak másnap rájönni? Ha nem 12 órán belül voltál a pótlással akkor lehetsz terhes.
Hát egy szem miatt nem, legfeljebb a barátod miatt :-) De amúgy tõle se valószínû. Úgy tudom ha véletlen kihagysz egy szemet akkor nincs gond.
sztem sajna lehetsz:S fõleg az elsõ héten:S olyankor ha kihagyod feltétlen kiegészítõ védekezés kell!!
az elsõ héten eredetileg is kiegészítõ fogamzásgátlás szükséges, mert csak egy hét után leszel védett...te nem olvasol betegtájékoztatót? mellesleg egy esetben maradhattál védett esetleg....hogyha már épp a hetedik szem volt az amit elfelejtettél bevenni és még 12 órán belül pótoltad (tehát pl este 8kor kellett volna bevenned, de te éjfélkor vagy hajnalban vetted be pl.)...de ha ez nem volt meg, akkor nagyon is lehetsz terhes, és még akkor is lehetsz, hogyha a többi szemet már bevetted idõben és úgy szexeltetek...ugyanis ha egy szemet elfelejtesz bevenni, megint várni kell egy hetet, mire védett leszel...
A kérdező hozzászólása: már egy éve szedem.....és most 18-19 órát késtem egy szemmel....remélem nem leszek terhes

Miután lefeküdtem a barátommal és belémment de bevettem a 72 órás gyógyszert. A mesim pedig az előtti nap mult el. ennek már kb 1 hete. Félek h terhes vagyok. Vagy azt már érezném?

Legjobb válasz: Általában félidõben van a peteérés, amikor általában a nõk többsége teherbe esik. TE a mensi után voltál együtt a pároddal, tehát elég kicsi a valószínûsége a terhességednak. Ha idõben vetted be az esemény utánit, akkor meg mégkisebb a teherbe esés lehetõsége. Azt viszont tudod, hogy a 72 órást nem lehet olyan sûrûn használni. Szóval szerintem találjatok valami más módot a védekezésre.

Általában félidõben van a peteérés, amikor általában a nõk többsége teherbe esik. TE a mensi után voltál együtt a pároddal, tehát elég kicsi a valószínûsége a terhességednak. Ha idõben vetted be az esemény utánit, akkor meg mégkisebb a teherbe esés lehetõsége. Azt viszont tudod, hogy a 72 órást nem lehet olyan sûrûn használni. Szóval szerintem találjatok valami más módot a védekezésre.
A kérdező hozzászólása: hát gumival szoktunk csak kiszakad.....de fogamzásgátlót meg nem akarok szedni

Lefekudtem a baratommal es miutan ejakualt eldobta az ovszert, meg folytattuk az aktust, a spermiumok rajta maradhattak a nemiszerven?

Legjobb válasz: Hát jó hogy, rajta maradtak... szerinted azok maguktól felszívódnak? De legalább védekeztetek egy ideig...ha annyira óvszer nélküli szexre vágytok ott a fogamzásgátló!! Egy érett petesejthez elég 1!!!!!!db sperma és kész meg volt a megtermékenyítés....

Hát jó hogy, rajta maradtak... szerinted azok maguktól felszívódnak? De legalább védekeztetek egy ideig...ha annyira óvszer nélküli szexre vágytok ott a fogamzásgátló!! Egy érett petesejthez elég 1!!!!!!db sperma és kész meg volt a megtermékenyítés....
Ha nem mosta meg akkor nyilván ott maradtak, ez elég egyértelmû!
elég felelõtlen...mivel amikor elélvezett, a makkján egy csomó sprema maradt ha csak nem mosta meg. kb beléd is élvezhetett volna.
nem akarlak elkeseríteni, de simán bejutotak a spermiumok a hüvelyedbe, és van esély a terhességre. a védekezés nem így megy, ezt tudhatnátok.
Ha meg is mossa a péniszét, akkor is marad ondó a hugycsõben, és az ismételt mozgásra az a hüvelybe kerül.
remélem, nem jön össze a baba, mert sajnálnám szegénykét, de téged nem, IQ-harcos, idióta...A dugáshoz van eszed, de ennyi nem jön le?? szomorú...
Persze, hogy normális. Minden nõ nedves, ha kellõképpen felvan izgulva.
Igen, normális ha elég nedves vagy :)
Gumi használata közben erre figyeljetek: - aktus után a pasi ne maradjon benned, mert egy idõ után a pasi pénisze nyugalmi állopotba kerül és ilyenkor "kiszivárog" a sperma, tehát a nõ lehet terhes. - ha az óvszer kilyukad és nem veszitek idõben észre, akkor irány eseményutáni tabiért. - aktus közben ellenõrizheted nem-e lecsúszott az óvszer - "olyan" kézzel soha ne fogd meg az óvszert, ha után hazsnálni akarod Hány évesek vagytok?
Arra kell figyelni, hogy a péniszt még teljesen merev állapotban vegye ki, és fogja közben a gumi alját, így nem folyhat ki belõle semmi. Felül biztos, hogy nem folyik, ha nem lukas. Amúgy ha elég nedves vgy, lehet a te nedved az, ami kifolyt, nem kell aggódni.

Mi van ha megjön a mensim miután egy hete lefeküdtünk a barátommal és két napra rá már elmúlt? ( óvszermentes szex volt)

a válaszokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: nem vagy tisztában a biológiával,ha szexelsz terhes lehetsz védekezés nélkül közel 50% az esélyed fõleg fiatalon,ha nem vagy meddõ,védekezéssel 1-2% na melyiket érdemesebb választani okostojás? hány éves vagy te nagyon értelmes?

nem vagy tisztában a biológiával, ha szexelsz terhes lehetsz védekezés nélkül közel 50% az esélyed fõleg fiatalon, ha nem vagy meddõ, védekezéssel 1-2% na melyiket érdemesebb választani okostojás? hány éves vagy te nagyon értelmes?
Semmi. Egészséges vagy.
hány napos szokott lenni? van olyan kismama aki a terhessége alatt is vérzik csak nem akkora mennyiségben és nem annyi napig
A kérdező hozzászólása: 6-7 nap szokott lenni átlagba de most csak 2 napig tart és a második nap már nem is annyira de az elsõ nap viszont nagyon meg volt
én tesztet vennék...
ez a terhesség jele.. vegyél egy tesztet, én azt javaslom. vagy esetleg valamilyen fertõzés stb.. elõször teszt, aztán nõgyógyász!
Sok boldogságot!
2. vagyok, szerintem egy eseményutánit jobb lenne bevenni:)
A kérdező hozzászólása: Én a második napján szedtem be, mikor már nem barna folyásom volt hanem rendes menstruációm.Voltam gyógyszertárban, ott azt mondták, hogy megvehetem, de nem kéne hogy baj legyen.. nemtudom mit tegyek, nem jönne jól egy terhesség..
Pontosan a múltkor olvastam egy cikket errõl a barnázós, rendes piros véres dologról. Ott azt írták, hogy az számít a ciklus elsõ napjának, amikor nem ez a barnás alvadt vér távozik a szervezetedbõl, hanem az élénkpiros, rendes vér. Ettõl függetlenül szerintem várhattatok volna még, ugyanis nem kizárt a terhesség. Értem én, hogy nem hiányozna a terhesség, de akkor miért nem tudtad elolvasni a betegtájékoztatót az elejétõl a végéig? Hiszen pont az ilyen esetekre találták ki... Én nem vennék be eseményutáni tablettát, egy normálisabb orvos fel sem írja, ha közlöd vele, hogy fogamzásgátlót szedsz. Annyi szerencséd lehet, hogy még a ciklusod elején voltál és a barátod (állítása szerint) nem élvezett beléd.
A kérdező hozzászólása: Értem.Azaz én az élénkpiros naptól kezdve szedtem a tablit, szóval onnantól védve vagyok, mivel elsõ nap, azaz annak az esélye hogy terhes lennék 1:100-hoz, nem?
Nézd... Fogalmam sincs, hogy az a cikk igaz volt-e, avagy sem. Errõl az orvosok véleménye is megoszlik, hogy akkor melyik is a ciklus elsõ napja. Az viszont biztos, hogy mindent összevetve elég kevés esélyed van a teherbeesésre (szedted a gyógyszert, a ciklusod elején jártál, valamint nem élvezett beléd a barátod). Szerintem azért a biztonság kedvéért 10-14 nap múlva végezz el egy terhességi tesztet, addig pedig marad az imádkozás. :)
A kérdező hozzászólása: :) az már a menstruációs ciklusom utolsó elõtti napja volt.Azt írja, hogy aki a második naptól szedi annak legalább kell 1 hét, hogy hasson, a holnapi nap(mivel holnap lesz 1 hete)az meg benne van a 72órában, vagyis ameddig él a sperma, ha netán lenne bennem, de annak az esélye hogy lett volna semennyi, mert akkor a takaróra is ment volna, de nem, mivel utána ment el.Vélemény?
Te nagyon komoly fogalmi problémákkal küzdessz Drágám. Tudod mi az a menstruációs ciklus? Nem az a(z) 5-7 nap, amíg véres a betét, vagy a tampon. A ciklus a menstruáció elsõ napjától számított idõszak, amely a következõ menstruáció elsõ napján ér véget. Ez általában, normál esetben késés nélkül 28 nap szokott lenni. Az pedig, amit leírtál, számomra értelmezhetetlen. Egyébként is eleget segítettem már neked és koptattam az ujjaimat a számodra. Ha te nem érted meg, az már a te dolgod.
Szerintem hagyd abba a fogamzásgátlót, mert a kérdéseid alapján rohadt sok bajod van vele.
Ha olyan a tablettád, amit ha a vérzés elsõ napjától kezdve szedsz és véd, akkor gond nincs, védve vagy. Viszont ha nem olyan a tabletta, illetve ha olyan, de nem a vérzésed elsõ napján kezdted el szedni, akkor még nem hatott. Vagyis az olyan, mintha nem is szednél gyógyszert és úgy csináltátok volna. Fogamzásgátló szedése mellett pedig nem lehet esemény utáni tablettát bevenni.
Eseményutáni tabletta?! Uramisten... Legalább ne válaszolj már neki hülyeséget és bújj el. Fogamzásgátló szedése mellett TILOS bármilyen eseményutáni tablettát bevenni.
Második nagyon buta vagy... Miért riogatod szerencsétlent azzal, hogy óriási esélye van a teherbeesésre? Ez hülyeség. Ha a ciklusa elsõ napján vette be az elsõ szemet, akkor már az elsõ szemtõl védenie kell a gyógyszernek. Ha pedig nem az elsõ napon vette be az elsõ szemet, hanem a 2.-5. napon, akkor egy hét kiegészítõ védekezés (óvszer) kell! Ez általában így van a mostani gyógyszereknél.
Elnézést nem tudtam h nem lehet eseményutánit..:/
NEM lehet esemény utánit bevenni tabi mellett! Ne okoskodjon, aki nem ért hozzá. Kérdezõ, te meg helyettünk a betegtájékoztatót olvasd már el..... Ha véd az elsõ szemtõl, akkor csak annyi az esélyed a teherbe esésre, mint alapból a tabi mellett.
De egy bizonyos ideig szedned kell, h elkezdjen hatni!!!!:)
A betegtájékoztató azért van mellékelve a gyógyszerek mellé, mint a fogamzásgátlód mellé is, hogy szépen elolvasd A-tól Z-ig. Ott feketén-fehéren le van írva, hogy az általad szedett bogyó véd-e az elsõ szemtõl avagy sem. Keresd meg, aztán alkoss véleményt te magad.
A kérdező hozzászólása: attól függetlenül, hogy szedek fogamzásgátlót?
Elõször is szerintem h még csak 5 napja szedted a tabit akkor hatalmas esély van rá h még nem hat, ja és az egy dolog h nem ment el benned de elõváladék is tartalmaz spermát...
Szerintem egy hetet nyugodtan várhattál volna. Én most kezdtem alkalmazni a hüvelygyûrût, aminek a tájékoztatójában le volt írva, ha az elsõ 7 napon szexelnék, használjak mindenképp más fogamzásgátló módszert is, mint pl. óvszert. Én megvártam és bár nem élvezett belém sem a barátom, így is félek...nem is értem, hogy tudsz ilyen nyugodt maradni.
1. Tanulj meg helyesen írni, és fogalmazni! 2. Igen, lehetsz terhes. 3. Vegyél egy tesztet!
Igen, lehetsz.
ezt így nem lehet megmondani, hogy az vagy-e. vegyél tesztet és kiderül.
Megmosta a kezét, tehát nem, csak akkor ha belement volna.
nem vagy az, nyugi :)
Esetleg a körme alatt maradhatott spermium, szóval... Lehetsz!Két hét múlva tesztelj.
Ha jól mosta meg a kezét, akkor nem bizony:)
Sajnos terhes vagy! 100%! Ezek a kis spermák olyan aprók, hogy simán ott maradhatott néhány egyed a kezén, hiába mosta meg! Ráadásul mire ezt olvasod, már több mint 72 óra eltelt, így nem marad más mint a küret. Sürgõssen menj és kapartasd ki amíg lehet!
Ha a rendes idõ után nem telt el 12 óra, akkor nem lesz gond.
Aztán a használati utasítást és/vagy a betegtájékoztatót elolvastad-e?
Tájékoztatóban benne van, hogy mennyit lehet kihagyni. Olvasd el, azért mellékelték a bogyókhoz.
Csak, ha megakadt a torkodon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!