Találatok a következő kifejezésre: Miután elveszítem szűzességem, (4 db)

Miután elveszítem a szűzességem, mindig kell járnom szürővizsgálatra? Hogy is van ez? Félévente, évente?

Legjobb válasz: Senki sem mondja, hogy menj vizsgálatra, akkor mész, amikor akasz. Másrészt mielõtt elveszted a szüzességed, is ajánlatos járni, hogy minden rendben van e. A kettõ nem igazán függ össze.

Senki sem mondja, hogy menj vizsgálatra, akkor mész, amikor akasz. Másrészt mielõtt elveszted a szüzességed, is ajánlatos járni, hogy minden rendben van e. A kettõ nem igazán függ össze.
En mikor meg szuz voltam is mentem rakszuresre minden evben. Mar reg tulvagyok a szuzessegem elvesztesen sot evekig tarto fogamzasgatlo szedesen is, most anyasagra keszulok. Semmi extra. Evente egyszer el kell menni es pont. De a te dontesed, a te tested.
Évente egyszer...aki nem teszi azt csak a felelõtlen jelzõvel lehet illetni.Amúgy a méhnyakrák jobbára szexuális úton terjed.Tehát szerintem nem gáz, ha csak a szüzességed elvesztése után jársz.
Évente legalább egyszer rákszûrésre el kell menni, a saját érdekedben! De ha gond van, akkor mindig, amikor gond van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Így már tiszta.
De van köze egymáshoz. Mivel a méhnyakrákot a pasiktól kaphatjuk el, a nem megfelelõ higénia miatt. (kéz is...) Ezért kell csak utána, de elõtte is lehet azért...

Másképp fogjuk fel a világot miután elveszitjük a szüzességünket. Ti miket tapasztaltatok?

Legjobb válasz: Kb azt érzed hogy ez az a cucc ami annyira de kib*szottul kva jó.Az elsõ ilyen a többinél ez eléggé megfog változni :D

Kb azt érzed hogy ez az a cucc ami annyira de kib*szottul kva jó.Az elsõ ilyen a többinél ez eléggé megfog változni :D
Még a gerinced is egyenesebb lesz! Utólag már én sem tulajdonítok neki nagy jelentõséget, de akkor azért éreztem, hogy beléptem a klubba! De persze ez függ attól is, hogy milyen az ember hozzáállása, mert ha csak úgy 14-ben eltökéletlenkedve -mint itt sokan írják, hogy félig bedugva, vagy ujjazástól, meg mittoménhogy- csinálták, akkor lehet, hogy fel sem fogta, oszt akkor tényleg annyi...
Nem befolyásolja a kognitív képességeket, ha erre gondolsz.
A kérdező hozzászólása: másképp gondolkozol milyen téren? jöhet még válasz.
Kicsit másképp látod...de ez gyorsan megváltozik...én másképp gondolkodok azóta
Nekem semmi nem valtozott.
hát tényleg van 1-2 ember, akinek elszáll az agya, és azt hiszi menõ gyerek. Ezeknek le kéne nyomni pár pofont
Nem. semmi sem változik. avagy rossz esetben 1 nagy gonddal több lesz a válladon!
Bár tudnám én is, mekkora változásokat hozna 24 év magány után...
Nekem annyi változást hozott, hogy úgy éreztem, hogy ez (mármint a szex) még sokkal jobb, mint ahogy képzeltem. Ezért aztán nagyobb erõbevetéssel hatottam oda, hogy gyakorolhassam is. Más változást nem hozott. Azután is materialista maradt a világnézetem és utáltam a kémiát!

Egy lány miután elveszíti a szüzességét, mennyi időre van szüksége, hogy a szakadás, egyebek begyógyuljon és igazán élvezni tudja a szexet?

A kérdéses lánynak vagyok a barátja :)

Legjobb válasz: Tudtommal a szûzhártya átszakadása után nem lesz seb, a szûzhártya magától elszárad. Nem ez okozza igazán a fájdalmas együtt létet, persze ez is benne van, hanem inkább az, hogy ugye eddig nem volt semmi iylesmi dolog ahüvelyben így nem tágul olyan gyorsan. És nekem pl. az fájt, hogy nagyon veszített. Pár alkalom után elmúlik ez az érzés, mert jobban tud majd tágulni.

Tudtommal a szûzhártya átszakadása után nem lesz seb, a szûzhártya magától elszárad. Nem ez okozza igazán a fájdalmas együtt létet, persze ez is benne van, hanem inkább az, hogy ugye eddig nem volt semmi iylesmi dolog ahüvelyben így nem tágul olyan gyorsan. És nekem pl. az fájt, hogy nagyon veszített. Pár alkalom után elmúlik ez az érzés, mert jobban tud majd tágulni.
*feszített
Hát ez tényleg egyénfüggõ.Pl. az én barátnõm is szûz volt, de mivel sokat sportolt (összesen kb. 12 évet) neki nemvolt szûzhártyája.Az elsõ együttlét elõtt bõ 3 órás elõjáték volt és nagyon nedves volt, igy nem fájt neki, sõt, élvezte is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõ kommentelõ válaszát :)
Általában kb egy hét de tényleg egyénfüggõ... Mi az elsõ után együtt voltunk másnap is, utána is... csak arra kell vigyázni hogy a lány irányítson, és óvatosan... és ha fáj neki, akkor abba kell hagyni, ennyi...
várj míg felkel majd a nap , te csak várj míg felkel majd a nap
nemkell várni. ha van azért van mert elsõre nem szakadt át teljesen a szüzhártya, és a "maradék" még akkor szakadt át.
belsõvérzésed van!!
Miért kell bunkónak lenni?! Szerintem nem szakadt át teljesen, de várni nem szükséges.
Már nem emlékszem pontosan hányszor, de nekem is többször vérzett. Volt olyan is, hogy már régóta nem és aztán egyszer csak megint mikor 1 hétig nem szexeltem.
Nem mindenki vérzik az elsönél de ha a másodiknál is vérzel akkor az atol van h a párodnak vastag a fasza és nem birod ennyi ;D:P
szerintem masodjara mar tul erosen nyomtatok, vagy tul vastag volt a baratodnak a fasza.ennyi.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!