Találatok a következő kifejezésre: Miután elment barátom bennem (4 db)

Abbol lehet gaz hogy baratom miutan elment meg bennem maradt?

aratommal lefekudtunk es miutan elment, meg bennem maradt. vedekezdtunk oveszerrel, nem lyukadt ki,de lehet ebbol gaz? kb egy hete volt es a menstruaciomra nem bizhatkm mert vmikor nem jon meg vagy csak siman nem pontos.

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Ha az óvszer rajta volt és nem ment össze annyira, hogy "rés" keletkezzen, akkor nem.
Ha nem folyt ki, akkor nincs baj, de ezzel vigyázni kell, ilyenkor a legjobb ha megfogja a tövénél és azonnal kiveszi, vagy ha nem is veszi ki, szintén fogja a tövénél, nehogy lecsússzon.
Csak annyira gaz mint ha lezart kupakkal megforditani egy müanyag palackban vizet. Kb annyira kepesek a spermak a kis csakanyaikkal atvergödni a gumin.
De most a farka maradt benned, vagy az óvszer??
A kérdező hozzászólása: a farka

Ugye nem lesz gond? Éjjel lecsúszott a gumi, miután elment bennem a barátom, ahogy kivette, a gumi kicsúszott a hüvelyem szélére de bennem maradt.

ki nem szakadt, minden benne maradt a gumiban úgy láttuk, de nem tudom, folyt-e mégis vmi ki...utána gyorsan kiöblítettem magam és 10 óra múlva bevettem az Escappele esemény utánit. A ciklusom 20. napján történt ez. Köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: nem lesz gond, ne aggódj.

nem lesz gond, ne aggódj.
ha esemény utánit is vettél be, akkor tuti, hogy nem lesz gond. Azonban a kiöblítésrõl én azt hallottam, hogy csak beljebb mossa vele az ember a spermát. Nem tom, de nyugi, nem lesz baj!!! Meg amúgy is, tök sok ember azért kínlódik, hogy ezredszerre végre összejöjjön nekik a baba, akkor te meg egy kicsit kaphattál csak esetleg. Bár biológiailag lehetséges, de nem túl valószínû, hogy terhes lettél volna sztem. De azért jó, hogy vettél be esemény utánit.
Valószínûleg minden rendben lesz, ha vettél be esemény utánit. De a kimosás az kb annyit segít, mint halottnak a csók. Magyarul: semmit. Úgyhogy a továbbiakban tudd, erre nincs szükséged fogamzásgátlás okán.
Minden rendben van nincs okod az aggodalomra :)
Nem szokott ebbõl gond lenni

Miután elment a barátom bennem csíp a spermája. Ez mitöl lehetséges?

Viszont ha két ora mulva ujra szexelünk,akk nem csip. Nomrális ez?

Legjobb válasz: sztem normális.

sztem normális.
Bár nincs egyikötöknek valami fertözése?

Mennyi esély van rá, hogy miután elment a barátom - és még bennem volt egy kis ideig -, hogy kifolyhatott a gumiból a spermája? Észre lehet venni, ha ilyen történik?

Mert mi nem éreztünk semmit, hogy kifolyt volna, de azért aggódom...

Legjobb válasz: Kicsi. Elég szoros az a gumi, és a nyílása sem a hüvelyed felé van, tehát én ilyenen nem aggódnék.

Kicsi. Elég szoros az a gumi, és a nyílása sem a hüvelyed felé van, tehát én ilyenen nem aggódnék.
Szerintem se aggódj, nem sok esélyt látok a kifolyásra hacsak nem órákról van szó...
Ne aggodjál. Az ovszer nagyon szorosan rátapad a himvesszõre még akkor is, ha már nem áll teljesen a szerszám.
Igen, igazat adok, nem tud kifolyni, hacsak nem biztosan volt rajta. de mivel aktus után voltatok, kétlem, hogy valami gond lenne...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!