Találatok a következő kifejezésre: Miután elment barátom (21 db)

A barátod hülye. Te pláne az vagy.
Dugj fel egy porszívót, és szippantsd ki a spermát, ha nem akarod fizetni az abortuszt.
na ezt most nem értem.mit jelent pontosabban, h pettingeltetek, és mi köze van ennek a mensidhez?ha nem szexeltetek, nem lehetsz terhes... volt aktus v nem?
A kérdező hozzászólása: bizony !
Hát még egy gyereket felnevelni, az milyen drága! :)
A kérdező hozzászólása: 9/9 köszönjük, drága vagy :) )
Menstruáció közben a terhesség esélye igen-igen kicsi. Mondjuk, elhanyagolható az esély. nyugi!
Attól, h megvan a havid, még teherbe eshetsz.Kisebb az esélye ugyan, de elõfordulhat.
Láttam! És?
A kérdező hozzászólása: De most írtam hogy menstruálok!
Nem kevés spermium maradhat a húgycsõben orgazmus után! Sokkal több mint az elõváladékban! Igen, lehetsz terhes!
A kérdező hozzászólása: De írtam : "Úgy voltunk petting után együtt " . Én kézimunkáztam neki. Elment. Letörölgette törölközõvel.Rá olyan 5-10 percre pedig szeretkeztünk, úgy hogy menstruálok, az nap jött meg, de csak gyengén volt meg. De szexközben csak én mentem el, õ neki elõtte kézzel csináltam.
Ezt a nõk egészsége topikban kell kérdezni.

Nem szeretnék még teherbe esni! Együtt voltam a barátommal és miután elment, felnyult nekem, azt hiszem hogy olyan volt rendesen! Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes!Miért nem vigyáztok jobban?A barátod elég felelõtlen,olyan kézzel nem kéne felnyúlkálnia,ha nem akartok babát! Egyébként gondold végig,hogy hol tartassz a ciklusodban,számold ki,hogy a szeretkezéshez képest mikor lehetett peteérésed!Hátha megúszod!Ha nem jön meg tesztelj!

Lehetsz terhes!Miért nem vigyáztok jobban?A barátod elég felelõtlen, olyan kézzel nem kéne felnyúlkálnia, ha nem akartok babát! Egyébként gondold végig, hogy hol tartassz a ciklusodban, számold ki, hogy a szeretkezéshez képest mikor lehetett peteérésed!Hátha megúszod!Ha nem jön meg tesztelj!
Megmosta a kezét, tehát nem, csak akkor ha belement volna.
nem vagy az, nyugi :)
Esetleg a körme alatt maradhatott spermium, szóval... Lehetsz!Két hét múlva tesztelj.
Ha jól mosta meg a kezét, akkor nem bizony:)
Sajnos terhes vagy! 100%! Ezek a kis spermák olyan aprók, hogy simán ott maradhatott néhány egyed a kezén, hiába mosta meg! Ráadásul mire ezt olvasod, már több mint 72 óra eltelt, így nem marad más mint a küret. Sürgõssen menj és kapartasd ki amíg lehet!
nemigazán
Nem túl valószínû. Velem is történt már ilyen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Igen: összekeni a párnát.
Nem valószínû.

Abbol lehet gaz hogy baratom miutan elment meg bennem maradt?

aratommal lefekudtunk es miutan elment, meg bennem maradt. vedekezdtunk oveszerrel, nem lyukadt ki,de lehet ebbol gaz? kb egy hete volt es a menstruaciomra nem bizhatkm mert vmikor nem jon meg vagy csak siman nem pontos.

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Ha az óvszer rajta volt és nem ment össze annyira, hogy "rés" keletkezzen, akkor nem.
Ha nem folyt ki, akkor nincs baj, de ezzel vigyázni kell, ilyenkor a legjobb ha megfogja a tövénél és azonnal kiveszi, vagy ha nem is veszi ki, szintén fogja a tövénél, nehogy lecsússzon.
Csak annyira gaz mint ha lezart kupakkal megforditani egy müanyag palackban vizet. Kb annyira kepesek a spermak a kis csakanyaikkal atvergödni a gumin.
De most a farka maradt benned, vagy az óvszer??
A kérdező hozzászólása: a farka

3hónapja szexeltem a barátommal és miután elment folytatta és elszakadt a gumi. Mindig megjött akkor igaz nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: 3 hónap után már több jele is mutatkozik a terhességnek, szóval szerintem nem vagy az.

3 hónap után már több jele is mutatkozik a terhességnek, szóval szerintem nem vagy az.
Vegyel egy terhessegi tesztet, ha nem magadert, akkor az en kedvemert. Aztan meglatod mi a helyzet. Amugy jelzem a terhesseg alatti verzes GYAKRAN jeletkezik nagyon sok nonel, s ezt osszetevesztik a havi ciklussal, szoval irany tesztet venni
Ki jött meg?
Ha nem szedsz fogamzásgàtlót és belédélvezett kiszakadt spermàs gumival, akkor valamelyikõtök bajos...
NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM
A kérdező hozzászólása: akkor lehetek így az???
Nyugi, nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: oké veszek amúgy mindig pontosan jön meg és ugyan olyan erõsségû a vérzés mint az eset elõtt meg ugyan úgy görcsöl a hasam szóval semmi nem változott csak picit félek.... am köszi a válaszokat
Es ezt is hozzatennem: Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel: a fogantatás viszonylag késõn történik, ezért a “szokásos” idõpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses idõpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az idõpontban jelentkezik, hanem az elsõ harmad folyamán bármikor
A kérdező hozzászólása: nincs semmi jele.. miért menjek nõdokihoz?
Szerintem nézesd meg magad 1 nõgyógyásszal ha nem estél teherbe.. peace
Ha három hónapja volt az eset, és azóta normálisan menstruál, akkor nem terhes. Viszont ha a pasi elélvez, akkor abba kell hagyni, a még merev péniszrõl lehúzni a gumit. Olvassátok el az óvszer tájékoztatóját.

Ugye nem lesz gond? Éjjel lecsúszott a gumi, miután elment bennem a barátom, ahogy kivette, a gumi kicsúszott a hüvelyem szélére de bennem maradt.

ki nem szakadt, minden benne maradt a gumiban úgy láttuk, de nem tudom, folyt-e mégis vmi ki...utána gyorsan kiöblítettem magam és 10 óra múlva bevettem az Escappele esemény utánit. A ciklusom 20. napján történt ez. Köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: nem lesz gond, ne aggódj.

nem lesz gond, ne aggódj.
ha esemény utánit is vettél be, akkor tuti, hogy nem lesz gond. Azonban a kiöblítésrõl én azt hallottam, hogy csak beljebb mossa vele az ember a spermát. Nem tom, de nyugi, nem lesz baj!!! Meg amúgy is, tök sok ember azért kínlódik, hogy ezredszerre végre összejöjjön nekik a baba, akkor te meg egy kicsit kaphattál csak esetleg. Bár biológiailag lehetséges, de nem túl valószínû, hogy terhes lettél volna sztem. De azért jó, hogy vettél be esemény utánit.
Valószínûleg minden rendben lesz, ha vettél be esemény utánit. De a kimosás az kb annyit segít, mint halottnak a csók. Magyarul: semmit. Úgyhogy a továbbiakban tudd, erre nincs szükséged fogamzásgátlás okán.
Minden rendben van nincs okod az aggodalomra :)
Nem szokott ebbõl gond lenni
be kell hozni a traktorgumit és lenyalatni vele
Szót fogadsz.
Gumis a pinád?
a pasid egy retardált majom. hagyd ott a francba.
én is utálom a gumi ízét/szagát...és szex után ott marad a puncin is...én nem sértõdnék meg ilyenen épp emiatt, mert én se bírom, olyankor valszeg a puncid ízét nem is érzi csak a gumiét 22/L
Szerintem mindketten hülyék vagytok. Teljesen lehetetlenül álltok hozzá és úgy is csináljátok. 1. Hol van elõírva, hogy egy lányt kizárólag orálisan lehet kielégíteni? Lehet kézzel is. Nekem ne mondja senki, hogy nem lehet, én gyakran kézzel elégítem ki a barátnõm, és akkorákat élvez, hogy na. Vagy netán igyekezni kéne a csávónak hogy összehozzon neked egy hüvelyi orgazmust. Izgassa a csiklódat szex közben, úgy tanulható. 2. Ha úgy gondolod, hogy gáz, ha nem akarja a gumiízû puncid nyalni, akkor kezdj el nyalogatni egy óvszert és ha neked se jön be az íz, többet ne elégedetlenkedj.
Hát ha így fogalmazott, ahogy te írtad, hogy gumit nem nyal, akkor elég hülye vagy már ne haragudj. Nõként lehetne benned annyi tartás, hogy ilyennel nem kezdesz, mert szégyent hozol mindannyiunkra... Az ilyen csávóknak mindaddig egyedül kéne maradniuk, amíg nem hajlandók változtatni egy kicsit a stílusukon és normális hangnemben, tisztelettel beszélni a barátnõjükkel, aki szereti õt... A kérés tartalma viszont teljesen érthetõ, mert a guminak tényleg rettenetes íze van. De szex közben segíthetett volna neked kézzel is, vagy akár te magadnak, ha nem szeretnél elmenni mosakodni (ami érthetõ, merthát ha épp csak kicsire vagy az orgazmustól, akkor jó hogy nem szeretnél mosakodni menni..).
Most lehet hogy hülyén hangzik, de a csiklonak is gumi íze lesz sex után ? Mert én mindíg ott nyalow a barátnõmeg. Bocs de még sosem kellett nyalnom szeretkezés után.
Telorol vagyok bocs a helyesírásért
Mióta vagytok együtt? Hogy-hogy nem tablettát szedsz?! Nem köteleezõ persze, de akkor nem lesz 'gumi ízû a puncid ' .. ahogy azt a barátod mondja.. amugy meg szerintem ez a srác egy bunkó .. -.-
Egy remek tanács! A barátoddal játszd meg hogy miután te elmentél, váltsatok farkas pózba: a srác ül a lyuk mellett és vonyít!
A kérdező hozzászólása: én 21, õ pedig 23
Szerintem úgy kéne reagálni, hogy elküldöd a p.csába.
Lányvagy?
Legközelebb fogazz...
Kérdezõ, milyen nemû vagy? Ha fiú, akkor még meg is értem, de ha lány vagy akkor ott valami probléma van...
akkor az a csávó egy bunkó [email protected] -.-
hát vessz vele össze....az a srác hülye...
A kérdező hozzászólása: Igen lány vagyok... -.- Gumival csináljuk és az a baja, hogy õ gumi után nem nyal ki, ha nem mosom meg.
õszintén hány évesek vagytok mert ez...
a csákó egy idióta....
ne haragudj de a barátod elég nagy gyökér. rémesen tuskó. legközelebb te meg mondd meg neki hogy te meg nem fogod bevenni a szádba ameddig meg nem mossa. és érdekes a farkára fel tudja húzni....-.-
Semmi nincs, Nem hiszem hogy felmásztak volna beléd. Olvasgass utána kicsit.
Ne aggódj 100%, hogy nem lettél terhes! :D
Szürreális. Régen ezekbõl írták a paródia-jeleneteket. Ma már lassan természetesnek vesszük. (jó öreg doktor Veress Pali bácsi."....lenyeltem az óvszert, ugye nem lehetek terhes?" "..a barátom bevette a Postinort. Ugye nem lehetek terhes?)
Nyugodj meg semmi baj nem lehet, hiszen egybõl levetted és nem húztad vissza.
Így nem lehetsz terhes, nyugodj meg.
Nyugi, nagyon valószínû, hogy nem leszel terhes! az esély rá kb. 0.1%! szóval, igen kevés!
nem vagy terhes. OFF: Nem ide kéne ezt írni de mindegy. Nemigaz , hogy olvasni se tud a sok kis csitri... ki van írva, hogy ha a kérdésed "terhes vagyok-e?" jellegû akkor a terhességhez írd... erre ideírod, ennek semmi köze a fogamzásgátláshoz se a sex-szerelem témakörhöz!
nem kizart, de nem is valoszinu. legkozelebb iktassatok be 1 gyors kezmosast a biztonsag kedveert vagy elobb elegitsen ki o teged.
a spermiumok mikroszkópikusak és egy hétig is elélnek! Tuti terhes vagy vagy leszel drágám! Remélem fiúgyermekkel örvendezteted meg a barátodat. Majd legközelebb biosz órára fogsz járni kufirc helyett. Legyen a neve Kázmér. Egyébként tényleg lehetsz ettõl terhes.....csak kicsi a valószínüsége..igazából annak a függvénye mennyire alaposan tisztította meg a kezét az embered.... Lehet lepontozni...:) :) Akkoris jó vicc volt.
Nem lehetsz terhes SZTEM de 100% hogy más szerint is szal nyugodj meg :)
nem tom miért kell [email protected] a másikat mert feltett egy kérdést biztos vok benne h te is feltettél már olyan kérdést ami nem 1x volt már.... a kérdezõnek pedig üzenem h nyugodjon meg nem valószinû h terhes
A kérdező hozzászólása: utolsónak: bocsi hogy feltettem egy kérdést! am úgy tudtam bárki bármit feltehet itt... ha nem tetszik, akk sajnálom.
istenem könyörgöm naponta 20 ilyen kérdés van bazz... hogy a ló[email protected] maradna olyan sokáig élve a spermium??? ész hol van?? inkább tanulni kéne nem [email protected] üres fejjel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kedves válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Jó, bocsi, hogy ide írtam, utólag eszembe jutott. Máskor figyelek!
bármilyen nehéz is ebben a korban, máskor inkább elõtte kérdezz, és utána cselekedj!ez vonatkozik a barátodra is .beszélgess vele arról is , hogy te mit szeretnél és hogyan?mit engedsz meg neki, v mit nemv miben vagy bizonytalan.ne törõdj senkivel, kérdezd meg, amit nem tudsz!!!inkább többször, minthogy 1*bajba kerülj!!!
hány éves vagy? mert sztem 10 max...
A kérdező hozzászólása: utolsónak: kössz a "kedvességed"! jah, és üzenem, hogy nem vagyok nyomorék!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!