Találatok a következő kifejezésre: Miután elmúlt menszeszem, rá (2 db)

o.O Ezt nem kéne elmismásolni , minél elõbb menj dokihoz , mi okozta ezt !
A kérdező hozzászólása: Nekem van cistam de nem csinálnak vele semmit azt mondjak jobb ha nem piszkálják. Elõkészületek alatt értem a felkészülést olvastam cikkeket hogy hogyan fogan meg legjobban a baba. Mert mar volt egy vetelesem azóta nem esem teherbe . Es most nagyon szeretnénk mar .
???
Milyen elõkészületeket?
Ez semmiképp nem normális. Nem kisbaba, sokkal inkább lehet mióma vagy ciszta. Menj orvoshoz. Jobbulást.
Eddig nem szexeltetek? Vagy mit értesz elökészületek alatt? De ettöl függetlenül ha szex után vérzel - akár csak kicsit is, irány az orvos, mert a legrosszabb esetben rák tünete is lehet.
"A párommal kis babát szeretnénk" Nagy már nem is jó? :)
Te jó ég... Ugye ez kamukérdés?
NEm írom le, mi az õszinte véleményem. Inkább csak annyit, hogy mutasd meg magad orvosnak.
Milyen elõkészületeket! Elõtte nem volt hasonló? Mit csináltatok másképpen?
Akkor irány az orvos... Lehet a cisztád fakadt ki. A vérzés lehet méhszájaebbõl eredõ is. Mindet kezelni kell, de minimum megnézni mitõl van.. Ha csak pecsételés volna, akkor azt mondanám beágyazódásos vérzés de így kb esélytelen, hogy az volna.. /ezek az "elõkészületekre" elég lett volna már akkor amikor várandós vagy/ Mennyi idõsek vagytok? (Elég éretlennek tünsz az írásod alapján, csak emiatt kérdezem) Egy felnõtt érett, gyerekvallalásea készbnõ, nem gyakorin krdezget a váratlan élénk piros vérzésekrõl, vagyis lehet felteszi a kérdést, de közben már intézi a nõgyõgyászt.

Miután elmúlt a menszeszem, rá 5 napra barnás folyásom lett, ami még mindig tart. Ez normális? Menjek vissza a dokihoz?

Ebben a hónapba kezdtem el el?ször szedni foggátlót (Belarat). Mindjárt ahogy megjött az els? nap bevettem az els? szemet.

Legjobb válasz: Bár baromi rég szedtem tablettát, de úgy emlékszem az elsõ 3 hónapban normálisnak mondható a barnázgatás. Asszem talán ez az áttöréses vérzés?

Bár baromi rég szedtem tablettát, de úgy emlékszem az elsõ 3 hónapban normálisnak mondható a barnázgatás. Asszem talán ez az áttöréses vérzés?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!