Találatok a következő kifejezésre: Miután elmúlt menszeszem, (2 db)

Miután elmúlt a menszeszem, rá 5 napra barnás folyásom lett, ami még mindig tart. Ez normális? Menjek vissza a dokihoz?

Ebben a hónapba kezdtem el el?ször szedni foggátlót (Belarat). Mindjárt ahogy megjött az els? nap bevettem az els? szemet.

Legjobb válasz: Bár baromi rég szedtem tablettát, de úgy emlékszem az elsõ 3 hónapban normálisnak mondható a barnázgatás. Asszem talán ez az áttöréses vérzés?

Bár baromi rég szedtem tablettát, de úgy emlékszem az elsõ 3 hónapban normálisnak mondható a barnázgatás. Asszem talán ez az áttöréses vérzés?

Mennyire normális, hogy menstruáció előtt olyan viszkető érzést érzek, mintha gombás fertőzésem lenne? Ez kb. egy fél évvel ezelőtt is előfordult, de miután megjött a menszeszem, a viszketés is elmúlt. Most megint előjött.

Legjobb válasz: Szia. Ez a tünet utalhat enyhe lefolyású visszatérõ gombás fertõzésre,ami a vérzéssel együtt "lestisztul",majd visszatér.Én 2 dolgot tudok javasolni: 1.Urogin nevezetû gyógyfüves termék,melyet itallal kell bevenni,nem épp élvezeti cikk sajnos,de az ügy érdekében ki lehet bírni,ez is gyulladás és fertõzés-csökkentõ. 2.Gyógyteás ülõfürdõ-kúra,ami teljes mértékig gyógyszer és mellékhatás mentes,és a gyógyszerekkel ellentétben a hatása tovább kitart,és jobban segíti a hüvely PH-jának helyreállítását.Amennyiben ez utóbbi érdekel,írj privit,leírom,hogyan csináld.Melody

Szia. Ez a tünet utalhat enyhe lefolyású visszatérõ gombás fertõzésre, ami a vérzéssel együtt "lestisztul", majd visszatér.Én 2 dolgot tudok javasolni: 1.Urogin nevezetû gyógyfüves termék, melyet itallal kell bevenni, nem épp élvezeti cikk sajnos, de az ügy érdekében ki lehet bírni, ez is gyulladás és fertõzés-csökkentõ. 2.Gyógyteás ülõfürdõ-kúra, ami teljes mértékig gyógyszer és mellékhatás mentes, és a gyógyszerekkel ellentétben a hatása tovább kitart, és jobban segíti a hüvely PH-jának helyreállítását.Amennyiben ez utóbbi érdekel, írj privit, leírom, hogyan csináld.Melody

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!