Találatok a következő kifejezésre: Miután együtt pár nap múlva (2 db)

Miután együtt vagyunk pár nap múlva kifolyik belőlem valami áttetsző valami. Lehet hogy így távozik belőlem AZ amitől megfoganhatnék?

Régen örültem ennek mert azt hittem az a bizonyos terhességi folyadékosodás, de ma már megszakad a szívem mikor ezt látom, mert tudom h megint nem sikerült....Talán tiltakozik a szervezetem? kilöki magából? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nyugi ez normális! A spermiumok elindulnak felfelé a nem életképesek meg a maradék anyag az kifolyik. Azért, ha gondolod gyertyaállást alkalmazhatsz a biztonság kedvéért.

Nyugi ez normális! A spermiumok elindulnak felfelé a nem életképesek meg a maradék anyag az kifolyik. Azért, ha gondolod gyertyaállást alkalmazhatsz a biztonság kedvéért.
ez igy van én is "folyok"néha NYUGI AMI AKAR AZ ELMENT MÁR OLYANKOR!!!!
Szerintem a párod "maradéka" folyik belõled akkor. Mire ez bekövetkezik a kis fickók mré eljutottak oda, ahova nekik kell.:)

Elkezdtem szedni a 2. naptól a Clostit, mikor legyek együtt a párommal? Miután lement a kúra 5 nap múlva?

Mikor a legnagyobb az esély a teherbeesésre ?

Legjobb válasz: Vissza kell majd járnod a 8. naptòl renfszeresen uh-ra gondolom ezt a doki elmondta és uh-k alapján majd meg mondja mikorra vàrhatò a tüszõrepedés.

Vissza kell majd járnod a 8. naptòl renfszeresen uh-ra gondolom ezt a doki elmondta és uh-k alapján majd meg mondja mikorra vàrhatò a tüszõrepedés.
Ezek szerint nem 28 napos a ciklusod, hanem kevesebb. Tényleg uh.ra kell menni, nekem nem volt így sem érett tüszõm, de minden ismerõsömnek nem is egy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!