Találatok a következő kifejezésre: Miután együtt pár nap (5 db)

Miután együtt vagyunk pár nap múlva kifolyik belőlem valami áttetsző valami. Lehet hogy így távozik belőlem AZ amitől megfoganhatnék?

Régen örültem ennek mert azt hittem az a bizonyos terhességi folyadékosodás, de ma már megszakad a szívem mikor ezt látom, mert tudom h megint nem sikerült....Talán tiltakozik a szervezetem? kilöki magából? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nyugi ez normális! A spermiumok elindulnak felfelé a nem életképesek meg a maradék anyag az kifolyik. Azért, ha gondolod gyertyaállást alkalmazhatsz a biztonság kedvéért.

Nyugi ez normális! A spermiumok elindulnak felfelé a nem életképesek meg a maradék anyag az kifolyik. Azért, ha gondolod gyertyaállást alkalmazhatsz a biztonság kedvéért.
ez igy van én is "folyok"néha NYUGI AMI AKAR AZ ELMENT MÁR OLYANKOR!!!!
Szerintem a párod "maradéka" folyik belõled akkor. Mire ez bekövetkezik a kis fickók mré eljutottak oda, ahova nekik kell.:)

Tegnap (augusztus-9 én) együtt voltam a párommal és nem védekeztünk (belém élvezett) előtte lévő nap ugyan nem ment el belém, de miután elment visszatette, és folytattuk. Utolsó menstruációm július 25-én kezdődött. Mekkora az esélye a terhességnek?

És mennyi id? után érdemes tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Igen,elnézést félreírtam 8-át szerettem volna írni,nem 9-et.Beszélgettünk már a gyerekrõl,mindketten szeretjük a gyerköcöket,és fiatal szülõk szeretnénk lenni,de még nem olyan rég óta vagyunk együtt!

A kérdező hozzászólása: Igen, elnézést félreírtam 8-át szerettem volna írni, nem 9-et.Beszélgettünk már a gyerekrõl, mindketten szeretjük a gyerköcöket, és fiatal szülõk szeretnénk lenni, de még nem olyan rég óta vagyunk együtt!
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõ után kezdenek jelentkezni a terhesség tünetei, és mik az elsõ jelek, nagy általában?
Szia Nekem szintén 25.-én jött meg és a ciklus.hu szerint 11.én lesz peteérésem.Mivel nagyon szeretnénk még 1 babát így szombat óta már neki kezdtünk a dolognak mert mostanában eléggé esélyes a dolog. Szóval bõven van esélye a terhességnek! Hónap végén érdemes tesztelni.
Elég nagy az esélye.Vegyél tesztet, ha nem bírod ki, az pár napos terhességet is kimutat.Ha nem vagy türelmetlen akkor meg várd meg hogy megjön-e a hónapban.Örülnél neki amúgy?
Egyrészt még most is 9-e van, másrészt ha nem akartok gyereket, akkor ne élvezzen beléd, ha meg akartok, akkor meg ne vegye ki. Másrészt nagy esélyed van, mert eléggé közelítesz a "középidõhöz".
Azt kifelejtettem, hogy olyan 2 hét múlva érdemes tesztelni.
Szia Nekem mind2 terhességemnél annyi volt az össz tünet, hogy elkezdtek feszülni duzzadni a melleim, annyira nagy jelentõséget nem tulajdonítottam neki hiszen mensi elõtt pár nappal voltam, de aztán persze nem jött a vérzés :) Egyébként se hányingerem se ilyen egyéb tüneteim nem voltak (szerencsére)
Nekem volt hányinger meg ilyesmi, de már bõven azután, hogy pozitív lett a teszt. Úgyhogy nekem a késés volt az elsõ jel.

21-22 naponta szokott megjönni és 6 napig tart a menszem, miután elmúlt rá 1 nappal együtt voltam a párommal. Lehet következménye?

nem védekeztünk,de nem bennem ejakulált hanem közvetlen oda engete..éreztem hogy a hüvelyemre is ráfolyt,hiába töröltem le mikor elmentem lemosakodni éreztem hogy olyan....a hüvelyem.a ciklus.hu szerint 30án lesz ovum.Lehetek így terhes,az előváladéktól?

Legjobb válasz: Bármikor lehetsz terhes.

Bármikor lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: most vissza gondoltam, nem ment el elõtte pisilni, tehát az elõváladéka"erõsebb" gondolom én, aztán lehet hogy rosszul...annyi hogy elõtte megmosta, de gondolom ez nem sokat befolyásol.
Elvileg a ciklus 2. fele állandó, 14 napos, így egy 21 napos ciklusnál a 7. nap pont peteérés, de szerintem a 21-22 napos ciklus önmagában túl rövid ahhoz, hogy egykönnyen teherbe eshess, pláne így.
21 napos ciklus nem normális, ilyenkor általában ovuláció sincs. A normál ciklus 25-35 napig jó. A 21 rossz. Minél elõbb keress fel egy orvost. Bár a sógornõm is azt mondta, hogy neki 21 naponta jön meg. Aztán kiderült, hogy amikor elmúlik a vérzés onnan számolta a 21 napot. és 6 napig vérzett
A kérdező hozzászólása: Én is így számoltam ahogy a sógornõd onnantól miután elmúlt.ha attól a naptól kell számolni amikor megjön 27-28 nap.
Akkor teljesen normális, a ciklust a vérzés elejétõl kell számolni. Attól függetlenül bármikor lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: akkor a ciklusaim normálisak :) .nem tudom hogy mi lesz a vége mert a naptármódszer szerint mától a termékeny napjaimat élem, és ha az elõváladékában volt spermium, vagy mivel oda is folyt a végén, azt olvastam hogy a spermium kb 3napig él(aktív a méhben)akkor megvan az esély a terhességre.Majd kiderül :)

Elkezdtem szedni a 2. naptól a Clostit, mikor legyek együtt a párommal? Miután lement a kúra 5 nap múlva?

Mikor a legnagyobb az esély a teherbeesésre ?

Legjobb válasz: Vissza kell majd járnod a 8. naptòl renfszeresen uh-ra gondolom ezt a doki elmondta és uh-k alapján majd meg mondja mikorra vàrhatò a tüszõrepedés.

Vissza kell majd járnod a 8. naptòl renfszeresen uh-ra gondolom ezt a doki elmondta és uh-k alapján majd meg mondja mikorra vàrhatò a tüszõrepedés.
Ezek szerint nem 28 napos a ciklusod, hanem kevesebb. Tényleg uh.ra kell menni, nekem nem volt így sem érett tüszõm, de minden ismerõsömnek nem is egy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!