Találatok a következő kifejezésre: Miután együtt pár (22 db)

Mitől lehet hogy miután együtt voltam a barátomal pár óra múlva csípett a vizeletem véres is volt, és kipirosodott a hüvelyem körül? Néha szokott fájni a vesém is!

De a barátomnak semmi baja de ha együtt vagyunk nekem utána mindig el? jön ez. Mit?l lehet? Volt már ilyennel dolgotok?

Legjobb válasz: Hólyaghurut, amikor az exemel együtt voltam, nekem is állanódan ez volt. alhasi görcs, borzasztó fájdalmas, véres pisilés. urológushoz kell vele menni, és egy alapos vizeletvizsgálatot végeztetni. nõgyógyászhoz sem ártana tenni egy látogatást. sajnos szextõl is lehet bakteriális hólyaggyulladást kapni, iszonyú pocsék dolog. majd az orvos elmondja, hogyan lehet elkerülni a további fertõzéseket.

Hólyaghurut, amikor az exemel együtt voltam, nekem is állanódan ez volt. alhasi görcs, borzasztó fájdalmas, véres pisilés. urológushoz kell vele menni, és egy alapos vizeletvizsgálatot végeztetni. nõgyógyászhoz sem ártana tenni egy látogatást. sajnos szextõl is lehet bakteriális hólyaggyulladást kapni, iszonyú pocsék dolog. majd az orvos elmondja, hogyan lehet elkerülni a további fertõzéseket.
http://blog.mfor.hu/egeszsegmustra/516.html "A nõknél a húgycsõ jóval rövidebb, mint a férfiaknál. Ez kedvez a kórokozók bejutásának a húgyhólyagba. A húgycsõnyíláshoz meglehetõsen közel van két másik nyílás is: a végbél és a hüvely. Mindkettõbõl könnyen bejuthatnak a kórokozók a húgycsõbe, onnan pedig a húgyhólyagba. • Ajánlott a bõséges folyadékfogyasztás ("vese-, hólyagmosás"). • Fontos a rendszeres hólyagürítés, nem ajánlott tartogatni a vizeletet, mert a hólyagban pangó vizelet kedvez a kórokozók szaporodásának. • Figyeljen a rendszeres székletürítésre és a helyes toilette használatra. • Zuhanyozáskor használjon intim szappant, tusfürdõt. • Kerülje a túl feszes, mûszálas alsónemû viselését."

Azzal emeltem a teherbeesésem esélyét hogy miután együtt voltam a párommal, elmentem lefürödni és még kielégítettem magam? !

Legjobb válasz: Õszintén, szerintem nem igazán emelkedett ettõl az esély. A spermiumok ígyis úgyis eljutnak ahova kell. Az, hogy egy esetleges orgazmus minimális szinten "gyorsít" rajtuk, az nem sokat jelent.

Õszintén, szerintem nem igazán emelkedett ettõl az esély. A spermiumok ígyis úgyis eljutnak ahova kell. Az, hogy egy esetleges orgazmus minimális szinten "gyorsít" rajtuk, az nem sokat jelent.
Mond, hogy csak vicc a kérdés...neharagudj de hány éves vagy? Hogy lehet ennyire felkészületlenül gyereket csinálni?? Anélkül is teherbe eshetsz hogy elélveznél. A kettõnek semmi köze egymáshoz.
A fürdés nem tett jót az biztos:D
Én úgy estem teherbe, hogy aktus elõtt lefürdötem, elmentem wc-re, Szeretkeztünk 1-2 órát és után befordultam a fal felé és aludtam reggelig. Semmi gyertya, semmi varázslat, semmi sámánkodás a hõmérõvel. 1, 5 évesem épp szuszog.. :)
Miért gondolod az önkielégítéstõl is teherbe lehet esni?
Bocs, 21/23-nak akartam írni az elõzõt.
Szerintem beszéljük meg és ha én elégítelek ki akkor nagy esélyed van rá. Nekem már van gyerekem.
Ha csinos vagy és szép csaj akkor én vállalom hogy teherbe ess.
Macskajancsi! Ez NEM az a kategória! Valamit nagyon benéztél!
Az igaz, hogy az orgazmus segíti a spermiumok bejutását a méhbe. Ez ha minden jól mûködik, megtörténik aktus közben. :) Viszont azt jó, ha tudod, hogy a vízben a spermiumok azonnal mozgásképtelenné válnak. Tehát a fürdés az nem tesz jót nekik! A spermiumok életképességének, és mozgékonyságának, a teáltalad termelt természetes nedvesség tesz a legjobbat! :)
Itt ketten is azt írják, hogy a nedvesség jót tesz a spermiumoknak. Nos, én úgy tudom, hogy a hüvely PH-ja savas, míg a sperma szállító közege lúgos. Ha tehát azt szeretnénk, hogy minél több életképes spermium maradjon versenyben, akkor nem célszerû "elõmelegíteni". A szex közbeni orgazmus ugyanakkor valóban segíthet, mindkét, feljebb megemlített okból. Érdekesség még, hogy az XY kromoszómás (tehát lány) spermiumok jobban bírják a savas közeget, míg az XX kromoszómával rendelkezõk ( fiúk ) nehezebben viselik, hamarabb elpusztulnak. Napjaink betegsége a test "elsavasodása" a sok bevitt cukornak, szénhidrátnak köszönhetõen. Ezt szó szerint kell érteni, ugyanis a hüvelyváladék savassága ilyenkor tovább erõsödhet, ami szó szerint megöli a "fiú" spermiumokat. Nekem is valószínû, hogy emiatt vannak lányaim. Téves tehát az a "viccelõdés", hogy ha egy férfinak csak fiai, vagy lányai vannak, az azért van, mert õ "nem tud" mást. Ez inkább a hüvelyváladék savasságának mértékétõl függ. A "fiúk" gyorsabbak, de sérülékenyebbek, a "lányok" lassabbak, de kevésbé sérülékenyek. Ha tehát kevésbé savas az illetõ anyuka, akkor nagyobb eséllyel lesznek fiai.
Az orgazmus rendkívüli peteérést válthat ki, ezáltal növeli a megtermékenyülés esélyét. Zuhany közömbös, fürdés ronthat a helyzeten.
21/22-nek: Mit irogatsz te?! Az XX jelenti a nõt, az XY a fiút, azaz fordítva mint ahogy te írtad! De ez is csak hogy úgy mondjam az "egész ember" esetében, pontosabban a testi (szomatikus) sejteknél, mert a spermiumok vagy X, vagy Y kromoszómát hordoznak. A pete ellenben mindig X-et. 1 darab X-et... Azaz mindig a férfitól függ a leendõ gyermek neme, mert ha egy tõle való, Y kromoszómát tartalmazó spermium termékenmyíti meg a petét, akkor lesz ott az embrióban meg az XY pár, s ettõl az fiú lesz; ha ellenben a spermium is X-et szállít, akkor az embrióban XX lesz, s így kislány fog születni.
Próbáld meg orálisan!!Ha nincs is nagyobb esélyed de a párod biztosan értékelni fogja majd...:D Ez kb ugyanakkora marhaság mint amit tettél.
Ezzel a kérdéssel , mint a többiek, önmagadat minõsíted.
Miért nem kérted meg a párod, hogy még egyszer-kétszer elégítsen ki kézzel? Szerintem az kellemesebb, mint ha a zuhanyrózsával szexelsz...
A kérdező hozzászólása: 1 válaszoló, de mielõtt lefürödtem , vártam 30 percet . 2 válaszoló , nem attól , hanem hogy talán könnyebben jutnak el a spermiumok ....
A kérdező hozzászólása: A többi buta kérdés mellet elfér ez is .
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó válaszoló , igen pontosan azért tettem fel a kérdést amire értetted . Sziasztok.
A kérdező hozzászólása: De aranyos lehet . :) Köszi neked is a választ.
Szerintem elobb elegitsd ki magad es aztan szex mert a nedveseg tesz jot az spermiumoknak.Minel nedvesebb vagy annal konnyebb nekik uszni folfele.
Én gondolom mire gondolsz, kérdezõ! Láttam a Spektrumon talán egy mûsort, abban volt egy ilyen kísérlet, egy nõt figyeltek meg, sperma volt belejuttatva a hüvelyébe, és betolták egy ágyon, aztán valahogy kielégült ott az ágyon (szerencsére azt nem mutatták), hanem a lényeg az volt, hogy mikor orgazmusa volt, a méh összehúzódások egy úgynevezett vákuumot hozott létre, ezért a spermák sokkal gyorsabban mentek a méh felé... Szóval lehet benne valami! :)
Én meg arra gondoltam, hogy az orgazmussal az ovulációt akarta elõsegíteni, elõidézni a kérdezõ. Nekem sokszor csak elindul a peteérés, de az ovuláció nem következik be. (Ezt a hõgörbém és a nyák is igazolja.) Ezért gondoltam arra, hogy segítek egy kicsit a szervezetemnek, és most ebben a ciklusban úgy tûnik, 2. nekifutásra meg is történt az ovuláció. :)
A kérdező hozzászólása: 11/12 ! Köszi !!! Igen , erre gondoltam , csak nem tudtam hogyan kifejteni a kérdésem . Mindenkinek köszi a választ ! :)
Én csak a fürdést nem értem...nagyon csatakos voltál?
Ez akkora hülyeség, hogy még a primitiv népek is röhögnek

Hahó! Készítettem ma egy terhességi tesztet, miután a párommal együtt voltunk, ez 2 hete történt. Túl korán készítettem, és azért halvány a 2. csík, mert alacsony a HCG-szint?

Nagyon halványan kirajzolódott egy második csík, de menstruáció el?tti tüneteim vannak. Tényleg igaz a mondás, hogy a halvány csík is csík? Akkor miért vannak a menstruációs tünetek? Kétségbe vagyok esve, szeretném, ha baba lenne!

Legjobb válasz: igen ha van csík akkor van hcg,és akkor terhes vagy!gratula!Nekem minden kora terhességi tünetem olyan volt mintha mindjárt megjönne,még betétet is raktam be. 37hkm

igen ha van csík akkor van hcg, és akkor terhes vagy!gratula!Nekem minden kora terhességi tünetem olyan volt mintha mindjárt megjönne, még betétet is raktam be. 37hkm
A görcsölgetés normális, a vérzés nem. ha elkezdesz vérezni menj el orvoshoz (akár ügyeletre is!). A pozitív teszt két csíkos. A két csík erõssége a koraterhességben nem egyforma. Ha látod a második csíkot, biztosra látod, akkor pozitív, mégha halványabb is. A pici görcsök természetesek, majd kapsz rá magnéziumot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, már nagyon aggódtam, azért elmegyek dokihoz 2 hét múlva!
A halvány csík is csík! Amikor terhes lettem, de még nem tudtuk biztosra, akkor én is görcsölgettem picit, de nem jött meg a szokott idõben, csak barnázgattam. A teszt még egy hét után is negatív volt. De mivel továbbra is görcsölgettem-barnáztam, hát megismételtem a tesztet, és pozitív lett, nagyon halványan! El se hittem, hogy végre!!! Két nap múlva egyértelmû volt a két csík. Pár nap múlva kaptam idõpontot a dokihoz, örömömben mindennap csináltam tesztet, de aggasztott a barnázás. A doki a hüvelyi ultrahangon közölte: nincs petezsák, semmi terhességre utaló jel, tehát nem vagyok terhes. A pozitív hcg lehet hormonzavar, vagy méhen kívüli is, ki kell vizsgálni. Két nap múlva, az ismételt ultrahangon megállapították, hogy hat hetes terhes vagyok! Mégis van gyerek. Azóta majdnem egy éves az én gyönyörû, makk egészséges lányom!
Ilyenkor nekem is halványabb volt a csík, csak 5 hetesen lett ugyanolyan erõs, mint a kontroll. Valamint folyton azt hittem meg fog jönni, és a nemvárt napján még pár csepp barnám is volt, nagyon megijedtem, szaladtam a dokihoz, de még semmit sem látott. Azóta 15 hetes vagyok. :)
elõször isgratula:) amúgy a szervezeted emlékszik, h ilyenkor meg kell jönnie.én is görcsöltem mindig, sõt mert napra pontos volt így volt mikor már a kis fájdalomcsillapítom is bevettem, h túléljem a napot és csak másnap esett le, h nem jött meg.2 naponta dupplázódik a hcg így csinálj újabb tesztet ha nem vagy biztos:)

Nagy baj ha miután együtt voltam a párommal véreztem egy picit?

A cucc véresen jött ki bel?lem, de utána már nem véreztem egyáltalán. Duphastont szedek, felhívtam az orvost is és azt mondta hogy ez el? szokott fordulni.

Legjobb válasz: Elõfordul az érzékeny méhszáj miatt. Nekem is volt 10 hetesen. Mindenesetre a szexet szüneteltettük egy kicsit. Csodálom, hogy ezt a doki nem mondta...

Elõfordul az érzékeny méhszáj miatt. Nekem is volt 10 hetesen. Mindenesetre a szexet szüneteltettük egy kicsit. Csodálom, hogy ezt a doki nem mondta...
Szia! Igen sajnos elõfordul, és az érzékeny méhszáj okozza. Nálunk még a 6. héten volt ilyen, és a 12. hétig nem is mertük együtt lenni. De azóta!:-) Lehet, hogy egy kis várakozás nem árt, biztos, ami biztos. De nektek kell érezni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Most vagyok 7 hetes, két hétig még biztos türtõztetjük magunkat.
várjatok még pár hetet..bár nekem pont most volt a 12.héten de semmi gáz nincs.max használjatok sikositot nekem a dokim azt javasolta

Tegnap, miután együtt voltunk párommal, közvetlenül utánna elkezdett fájni a hasam alja. Egészen másnap reggelig éreztem. Mi lehet ez? Soha nem volt még ilyen rögtön szeretkezés után? Ovúm a hét elején volt!

Feltétlenül megérzi egy n? a beágyazódást? Nem volt semmi maszatolásom, és elméletileg ha összejött az ovúmkor, kb most kéne beágyazódnia?!

Legjobb válasz: Én így voltam, Akkor elõször szeretkeztünk védekezés nélkül. És ugyanezt éreztem és rögtön teherbe is estem.

Én így voltam, Akkor elõször szeretkeztünk védekezés nélkül. És ugyanezt éreztem és rögtön teherbe is estem.
Várjál, itt kicsit nagy a kavar! A beágyazódás eleve 7-8. napon kezdõdik, tehát ha te tegnapelõtt voltál a pároddal, akkor azt kizárt, hogy érezd. Ráadásul nem értem, hogy ha neked hét elején volt ovud, akkor egy pénteki együttléttõl kb. 5% esélye van, hogy teherbeestél.
A kérdező hozzászólása: én csak azért írtam, hogy mikor volt ovúm, mert nem hiszem, hogy a peteérésbõl adódhatna a fájdalom! Egyébként voltunk együtt az ovúmkor is! A beágyazódás intervallumával meg nem voltam tisztában!
Azért írtam le!:) Sok sikert!
A tuneteidnek nincs koze a beagyazodashoz vagy a terhesseghez. Tul korai meg. Az ovu utan ket het mulva (bar elobb is lehet) tesztelj, abbol fog kiderulni. A tunetek nagyon kiszamithatalanok es nem biztosak.

Ma együtt voltam barátommal, és miután befejeztük pár percre iszonyatosan el kezdett fájni a hasam, mi történhetett?

szúró csikaró érzést éreztem a hasamban, és mozdulni is alig tudtam. nagyon rossz volt.

Legjobb válasz: lehet hogy meg akar jönni a mensi...

lehet hogy meg akar jönni a mensi...
vagy nagyon megböködött.

Miután együtt voltam a párommal másnapra csípett a vizeletem és véres is volt! Ez mitől lehet? Már elmúlott lehet egy egyszerű felfázás volt és nincs a két dolog között összefüggés?

Legjobb válasz: Ez egy hólyaghurut volt(?), ami egy felszálló húgyúti fertõzés. Az most már mindegy, hogy van/volt köze ehhez a közösülésnek, vagy sem. Ami ettõl lényegesebb, az az, hogy ez visszatérhet, és akkor orvoshoz kell fordulni, aki a megfelelõ gyógyszert rendelve meggyógyít. A nõi húgycsõ igen rövid, ezért azon a kórokozók hamar a hólyagba juthatnak. Ezért fontos a megfelelõ tisztákodás, és a vizeléskor, de a közüsüléskor is a higiéniés szabályok betartása.

Ez egy hólyaghurut volt(?), ami egy felszálló húgyúti fertõzés. Az most már mindegy, hogy van/volt köze ehhez a közösülésnek, vagy sem. Ami ettõl lényegesebb, az az, hogy ez visszatérhet, és akkor orvoshoz kell fordulni, aki a megfelelõ gyógyszert rendelve meggyógyít. A nõi húgycsõ igen rövid, ezért azon a kórokozók hamar a hólyagba juthatnak. Ezért fontos a megfelelõ tisztákodás, és a vizeléskor, de a közüsüléskor is a higiéniés szabályok betartása.
A kérdező hozzászólása: épp ezért volt ez számomra fura mert bár elõtte nem de utána fürödtünk és wc-re is elmentem!de legközelebb ha ilyen lesz azonnal doki csak pont hétvége volt!

30 hetes vagyok. Tegnap és tegnapelőtt miután együtt voltunk a párommal rendszeresen keményedett a hasam, és hiába vettem be magnéziumot, nem használt. Lehet a spermától?

Nem mondta az orvos, hogy ne lehetne szeretkeznünk. Nem hiszem, hogy az orgazmustól, gumit kellene használnunk?

Legjobb válasz: Elõfordulhat. Én úgy tudom oxitocint tartalmaz a sperma, ezáltal keményedhetsz be. Próbáljátok meg egy ideig gumival, utána meglátod. Remélem tudtam segíteni. 17 hetes pocakos

Elõfordulhat. Én úgy tudom oxitocint tartalmaz a sperma, ezáltal keményedhetsz be. Próbáljátok meg egy ideig gumival, utána meglátod. Remélem tudtam segíteni. 17 hetes pocakos
Hát mi gumival csináljuk, még is bekeményedik a pocim orgazmus után, de 1-2 perc és elmúlik.Nekem sem mindig használ a magnézium. 30heteske
Nekem minden alkalommal, az orgazmus után rögtön be szokott keményedni a hasam pár másodpercre :( Nem hiszem, hogy a spermától keményednél, inkább a méhösszehúzódások a szex miatt. Ha az orvos nem tilt a szextõl, akkor nyugodtan csináljátok!! Üdv 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem csak orgazmus után keményedett egy pár percig, hanem utána egész nap. Na majd kipróbáljuk ma gumival. Tegnap nagyon megijedtem, mert 10-15 percenként keményedett, végül nospát vettem be az használt.

Miután együtt vagyunk pár nap múlva kifolyik belőlem valami áttetsző valami. Lehet hogy így távozik belőlem AZ amitől megfoganhatnék?

Régen örültem ennek mert azt hittem az a bizonyos terhességi folyadékosodás, de ma már megszakad a szívem mikor ezt látom, mert tudom h megint nem sikerült....Talán tiltakozik a szervezetem? kilöki magából? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nyugi ez normális! A spermiumok elindulnak felfelé a nem életképesek meg a maradék anyag az kifolyik. Azért, ha gondolod gyertyaállást alkalmazhatsz a biztonság kedvéért.

Nyugi ez normális! A spermiumok elindulnak felfelé a nem életképesek meg a maradék anyag az kifolyik. Azért, ha gondolod gyertyaállást alkalmazhatsz a biztonság kedvéért.
ez igy van én is "folyok"néha NYUGI AMI AKAR AZ ELMENT MÁR OLYANKOR!!!!
Szerintem a párod "maradéka" folyik belõled akkor. Mire ez bekövetkezik a kis fickók mré eljutottak oda, ahova nekik kell.:)

Hogy mondjam meg a szuleimnek hogy 8 honapja egyutt vagyok a parommal? ! Ugy hogy ok nem tudnak rola mert eltiltottak tole miutan bevallottam hogy lefekudtem vele .

Legjobb válasz: Attól függ, hány évesek vagytok. Emellett tegyél fel még pár kérdést magadnak: Mennyire szereted a párod? Mennyire stabil a kapcsolatotok? Hajlandó lennél-e és megéri-e nekimenni a szüleidnek érte? Csak azért tiltottak el a barátodtól, mert lefeküdtél vele? Van-e olyan egyéb okuk, amiért nem szimpatizálnak a fiúval? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?

Bátran , az igazat, és hallgasd meg szüleid véleményét is.
Attól függ, hány évesek vagytok. Emellett tegyél fel még pár kérdést magadnak: Mennyire szereted a párod? Mennyire stabil a kapcsolatotok? Hajlandó lennél-e és megéri-e nekimenni a szüleidnek érte? Csak azért tiltottak el a barátodtól, mert lefeküdtél vele? Van-e olyan egyéb okuk, amiért nem szimpatizálnak a fiúval? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?
"8 honapja egyutt vagyok a parommal" "Nagyon szeretem ot es o is engem." "komoly kapcsolatnak gondoljuk ezt az egeszet es tervezzuk a jovot is." Engem meggyõztél, áldásom rátok. Szerintem a szüleidnek is ezeket hangsúlyozd ki, esetleg hozzátéve hogy legyenek olyan bûbáj kedvesek, hogy nem kényszerítenek rá hogy választanod kelljen azok között akiket a legjobban szeretsz a világon. A nemi életedet meg a továbbiakban ne osszad meg édesapáddal akár milyen jó is a kapcsolatotok. Elég rosszul esik neki az is ha tudja(nyilván nem hülye) nem kell hallania is.
Odemész a szüleidhez, és megmondod, hogy te tényleg nagyon szereted ezt a fiút, és komolyan gondoljátok. Meghogy már 8 hónapja együtt vagytok. Sokmindent ezekután már nem tehetnek. nem mondom, hogy szívük csücske lesz a fiú, de majd beletörödnek, hogy õt szereted.
tapintatosan
Minek kellett lefeküdni vele? Paráználkodtál! De ha igaz volt a vád, és a lány nem volt szûz, 5Móz. 22, 21 akkor vigyék a lányt apja házának a bejáratához, és kövezzék halálra a város férfiai, mivel gyalázatot követett el Izráelben azzal, hogy paráználkodott apja házában. Így takarítsd ki a gonoszt a magad körébõl!
A kérdező hozzászólása: Nem tudtok valami peldat ?! Mert gondoltam hogy beallitok a parommal es szemtol szembe akkor hogy megbeszeljuk .. De felek apum reakciojatol :( Ha meg elobb puhatolozok biztos nem akakr majd talalkozni vele hogy csak haggyon beken meg ilyenek :( Varom a tovabbi valaszokat !!!
A kérdező hozzászólása: varom a tovabbi segitseget hogy hogy kezdjem el a szuloknek elmeselni az egeszet ?! hogy azota megis egyutt vagyunk ?! vagy mit monddjak nekik hogy ne tiltsanak tole ? vagy hogy pozitiv benyomast keltsek ujra rola ?
A kérdező hozzászólása: 16 multam o 19 mult ... jo visoznyba vagyok a szuleimmel ! Nagyon szeretem ot es o is engem . Muszaly mostmar elmodnjam neki mert komoly kapcsolatnak gondoljuk ezt az egeszet es tervezzuk a jovot is. Addig keprol lattak teleofnon beszeltek vele meg amit meseltem es birtak , de miota lefekudtunk van problema :(
hát ha jó a kapcsolatod a szüleiddel, akkor menj oda eléjük(szerintem elõször a fiú nélkül), és mondd meg együtt vagytok a tiltásuk ellenére is, és szeretnéd, ha ezt valamilyen szinten elfogadnák, és nem mennének neki a srácnak ha meglátnak vele nem értem az ilyen szülõket, az enyémek nem izélnek ilyennel, most komolyan mit gondoltak mikor még együtt voltatok, hogy kártyázni jártok össze?! mondjuk nem tudom, te mért mondtad el, hogy lefeküdtél vele, csak rátok tartozik, mert ez egy intim kapcsolat.. de amúgy mért tiltottak el? azon kívül hogy lefeküdtél vele, mondtak valami más indokot? vagy ez az a fajta szülõi felfogás alapján történt hogy "ohh az én pici lányom szexuális életet él, pedig õ még akkor is csak az én pici lányom, és ezt neki még nem szabad"
A kérdező hozzászólása: igen ezert .. hogy " anyuci egy szem lanya es h ..." De igy teszem .. elobb anyummal beszelem meg es hogy fogadja el ! Amugy meg meirt mdontam el ?! Anyum jott mindig azzal hogy neki monddjam el elsonek .. hat igen de mikor meghallotta meg se fogadta olyan szivesen .. es hiaba megfogadta hogy apumnak nem sozl nem birta megallni .. Mostmar anyumon ugy latom hogy beletorodott de viszont apum kesz katasztrofa :( Monddjuk neki nehez is megfelelni anelkul is ! koszi a valasozkat es a segitseget !!
A kérdező hozzászólása: egy hosszu beszelgetest erre iranyitottam xD Es mar nem feltenek .. elfogadtak hogy pasimmal vagyok es hogy szeretjuk egymast .. koszi midnenkinek !!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!