Találatok a következő kifejezésre: Miután belém miért (8 db)

Miután belém élvez miért folyik ki?

Legjobb válasz: Azért, mert nem lyuk van ott, hanem rés :-) Ha zavar, hogy kifolyik, akkor feküdj a hátadra és tegyél magad alá egy kispárnát. Ez arra is jó, hogy könnyebben és mélyebbre tud behatolni - és nagyobb eséllyel lesz gyereked is. Vagy tegyél magad alá egy törölközõt, és ülj fel utána. Akkor nem látszik, hogy mi és hogyan folyik.

Azért, mert nem lyuk van ott, hanem rés :-) Ha zavar, hogy kifolyik, akkor feküdj a hátadra és tegyél magad alá egy kispárnát. Ez arra is jó, hogy könnyebben és mélyebbre tud behatolni - és nagyobb eséllyel lesz gyereked is. Vagy tegyél magad alá egy törölközõt, és ülj fel utána. Akkor nem látszik, hogy mi és hogyan folyik.
Általában a hímivarsejtek nagy része elpusztul a hüvelyben mivel savas közegbe kerülnek. Másik része elindul fölfele a petesejt felé, és ha nem találnak sehol sem petesejtet, akkor elpusztulnak a méhben. A harmadik része pedig kifolyik.
gravitáció...
Ha valahogy be megy annak ki is kell jönnie hisz nem vagy te egy flakon amit meg kell tölteni és kész...:S Amugy meg utánna célszerû tisztálkodni. Jah amugy ha zavar akkor ne engedd.
Fiúja válogatja, hogy bírja - vagy netán tetszik is neki. Csukd össze a lábad, és ne forogj - akkor nem fogja látni. Amikor pedig fölkeltek utána, akkor kivételesen a fiúké az elsõbbség - és ahogy felkelsz, húzz rá valami takarót. Vagy eleve törölközõ...
A fiúk elõtt ez nem ciki?
Mindig ki fog folyni, mert nincs, ami bent tartsa.
A kérdező hozzászólása: Fogamzásgátlot szedek!Köszi a válaszokat.
Igen, minden alkalommal ki fog folyni. Célszerû egy törölközõt magatpk alá tenni. Nem használtok gumit? Remélem védekeztek valamivel!
A kérdező hozzászólása: És akkor minden egyes alkalommal kifog folyni ?
nekem kifejezetten tetszik :D

Miért lesz a gyümölcstea fekete, miután kiázott, és csak azután válik rózsaszínné, miután citromlevet öntöttem bele?

Legjobb válasz: Azért, mert az nem fekete volt, hanem nagyon sötét lila, a citromlé meg minden teát világosabb árnyalatúvá tesz, próbáld csak ki.

Azért, mert az nem fekete volt, hanem nagyon sötét lila, a citromlé meg minden teát világosabb árnyalatúvá tesz, próbáld csak ki.
A kérdező hozzászólása: Tényleg fekete volt, illetve sötétszürke :p
mert a citromlé savas:)

Miért ír az AVS videoeditor bele a videóm közepébe miután elmentettem?

Letöltöttem az AVS video editor 6.4.akárhányast és tök jól működik minden de mikor elmentem a videót az már úgy mentődik el hogy a közepében van valami írás de ki se lehet olvasni csak annyira jöttem á hogy valami weboldalt is írtak... miért van ez? hogy lehet eltüntetni?

Legjobb válasz: Eltüntetni csak úgy lehet, ha beszerzed az említett program teljes verzióját. A Próbaverziós kiadásokon egy úgynevezett vízjel látható, aminek az a célja, hogy az eltüntetése érdekében megvásárold a programot.

Eltüntetni csak úgy lehet, ha beszerzed az említett program teljes verzióját. A Próbaverziós kiadásokon egy úgynevezett vízjel látható, aminek az a célja, hogy az eltüntetése érdekében megvásárold a programot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ

Mindig rosszul leszek miután a barátom belém élvez. Miért?

A szex után, egy félórával mindig elkezdek émelyegni.

Legjobb válasz: lehet allergia

lehet allergia
Mert nem én élveztel beléd...
elsõ kapcsolat? lelki eredetû is lehet, érdemes ezzel foglalkozni, ha nem találnak orvosi okot a problémádra
A kérdező hozzászólása: 18
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem beszéltem neki a problémáról.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem a számba. Remélem nem ez van, mert akkor igen szerencsétlen vagyok.
van akinek a hasa fáj, miután lenyeli... a nõgyógyászodtól kérdezted már, ez miért van?
Tényleg létezik spermaallergia, de akkor a rosszullétnek szerintem azonnal kéne következnie, nem fél óra múlva. Vagy a szádba élvez, és lenyeled? Mert ha errõl van szó, akkor talán érthetõbb, hogy késõbb jön az émelygés.
gyere probáljuk ki hogy az én spermámtól és szédülögsz-e

Miért kapcsol ki a számítógépem, miután bekapcsolom max egy percen belül?

Ki lett benne cserélve a táp, de még mindig ugyanaz a baj...bekapcsolom...elkezd tölteni, és leáll....

Legjobb válasz: Proci túlmelegedhet, ne legy olyan, mint én, hogy ha nem indul, bekapcsolom megint... Tanácsom, rakass rá egy másik ventit a procira.

Proci túlmelegedhet, ne legy olyan, mint én, hogy ha nem indul, bekapcsolom megint... Tanácsom, rakass rá egy másik ventit a procira.
A kérdező hozzászólása: okés köszi szépen:)

Miért fáj, miután a barátom belémélvez? Ha nem élvez belém, akk nem fáj utána

túl savas a spermája? vagy miért?

Legjobb válasz: a sperma nem savas -.-

a sperma nem savas -.-
ezt dokitól kéne megkérdezni de valószínûleg a sperma miatt h azzal van vmi gebazs
Nyugi... nem is fogsz kapni értelmes válaszokat. :)
Mert a pinamanót felingerlik a kis ostorosok erre az meg elkezd törni-zúzni!
õ Rambo
Terhes vagy!
ha jól tudom a sperma enyhén lúgos, gondolom a sok dirzsidörzsi kicsit "kikészít" ha érzékenyebb vagy(én pl az vagyok), és az õ tiédtõl eltérõ kémhatású nedvei irritálják.Én sem szeretem így natúran, csak gumival, pedig semmi para kedvesem spermájával:) ) 18/l
A kérdező hozzászólása: utolsó 2 válaszolónak köszönöm! :) felteszem másik kategóriába holnap:) 1 hónap múlva megyek nõgyógyászhoz rutin vizsgálatra...majd megkérdezem, addig nem élvez belém a barátom!
nekem is pont ugyanez van:( és én is arra gondoltam, mint az utcsó válaszoló:D remélem semmi komolyabb ._.
tényleg kérdezd meg nõgyógyásztól..oda elõdd utóbb úgyis el kell menned, szóval hamár ottvagy... vagy csak hívd fel telefonon..
Hümm. Létezik olyan, hogy spermaallergia. Az szívás.
A kérdező hozzászólása: igen, tudom... de elég sokan olvassák, ahhoz h legyen esélyem arra, h olyas vki is olvassa, kinek volt ilyen gondja... érted... erre való ez oldal...
szerinted olvassa ezt az oldalt nõgyógyász? de most komolyan itt a legtöbb ember idióta :D
A kérdező hozzászólása: akk felesleges ez az oldal... én azért reménykedem, h vki tud válaszolni...hátha volt más is ilyen helyzetben...
A kérdező hozzászólása: nem hinném h azért fájna, mert terhes lennék...
A kérdező hozzászólása: igazad van, mert lugos, bocsi de ötleteket még nem kaptam, h mitõl lehet ez...:S
A kérdező hozzászólása: ééértem, így már világos :D értelmes válasz?
Lehet, hogy vmelyikõtöknek vmi fertõzése van.

Miért sípol bele az MP3 lejátszóm a wav felvételeim végébe, miután lemegy 1-1 felvétel, de számítógépen nem hallatszik sípolás? Mit csinálhatnék, hogy ne sípoljon?

Átalakítanám más formátumba, de nem maradhat le bel?lük egy bet? sem, mert államvizsga tételek. Megpróbáltam mp3-ba alakítani, de lemaradt a vége, van olyan átalakító, ami nem vág le bel?le semmit?

Miért érzek égető vagy kicsit maró érzést miután a párom belém jön?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Elõtte gondolom óvszert használtatok. Nos, az óvszereken síkosító van, ezért ha tablettát szedsz, akkor csak a saját nedvességedre számíthatsz. Szóval tényleg idõt kell fordítani az elõjátékra, mert ha nem vagy elég nedves, akkor elõfordulhat ilyen érzés. És akkor is, ha rendkívül heves az aktus.

Elõtte gondolom óvszert használtatok. Nos, az óvszereken síkosító van, ezért ha tablettát szedsz, akkor csak a saját nedvességedre számíthatsz. Szóval tényleg idõt kell fordítani az elõjátékra, mert ha nem vagy elég nedves, akkor elõfordulhat ilyen érzés. És akkor is, ha rendkívül heves az aktus.
a spermának olyan hatása van hogy kicsit éget belül, pláne ha vadul vagy nagyon szárazan csináltátok mert megsérül egy picit belül. a legjobb hogy a volt férjemmel összeférhetetlenek voltunk testnedvekben. ritkán csináltuk mert külföldön dolgozott és mindig utána hugyuti gyulladásom volt. nagyon fájt ha pisiltem és csak mikor vele voltam. aztán adoki azt mondta hogy egy megoldás van ha gyakrabban csináljuk akkor a testem megszokja és nem fog fájni.
1. nem voltál elég nedves 2. lehet hogy hüvelygyulladásod van, de akkor a közösülés is fájhat 3. szoktál irrigátort használni? mert attól is lehet
Használjatok síkosítót, és akkor kiderül, hogy a nem elég nedvesség miatt van vagy más miatt. Ha nem használ, akkor menj el dokihoz.
hüvelygyulladás

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!