Találatok a következő kifejezésre: Miután a vége, (65 db)

Miután beraktam a csavarokat hajamba, fújjam le lakkal vagy azt csak a végén amikor már száraz a hajam?

hajhabot tettem az elején hajamba

Legjobb válasz: szerintem csak miután megszáradt akkor fujd be hajlakkal en is ugy szoktam ... es utana mindig jol all .... es sokaig kibir ..... remelem hogy segitettem...:) :)

szerintem csak miután megszáradt akkor fujd be hajlakkal en is ugy szoktam ... es utana mindig jol all .... es sokaig kibir ..... remelem hogy segitettem...:) :)

Terhes lehet? Van egy kerdesem melyre surgos valaszt kernek ma a baratnommel szeretkeztunk es a gumink nem lyukadt ki de feljebb csuszott amit sajnos csak a vegen vettem eszre miutan elmentem

nem csuszott le rolam es miutan elmentem rovid idon belul kivettem es akkor lattam meg bar benne maradt az ondo de felek attol hogy terhes lehet Szerintetek? a mensese harom napja ment el igy nemtudom mit tegyek velemenyetek ? a gyors es normalis valaszokat megkoszonnem

Legjobb válasz: Annak az esélye hogy emiatt lenne terhes végtelenül kicsi. A gumi vége eleve rá ragad a dákó végére, valószinüleg azért csuszott feljebb mert nagyobbat vettél mint amekkora kellett volna (XD). Másrészt ha ondó ki is szivárgott volna belõle, azt hátrafelé tette volna, és még ha jutott is volna a barátnõd belemehjébe, akkor se jutott volna el a méhéig, semmilyen módon. Tudnillik, az ondó ott bent önmagától nem úszik sehova, ez a hülye mese hogy magától odamegy teljesen baromság, az ondó "úszása" onnan ered hogy te azt a nõ méhébe belelövöd. Szó szerint.

Annak az esélye hogy emiatt lenne terhes végtelenül kicsi. A gumi vége eleve rá ragad a dákó végére, valószinüleg azért csuszott feljebb mert nagyobbat vettél mint amekkora kellett volna (XD). Másrészt ha ondó ki is szivárgott volna belõle, azt hátrafelé tette volna, és még ha jutott is volna a barátnõd belemehjébe, akkor se jutott volna el a méhéig, semmilyen módon. Tudnillik, az ondó ott bent önmagától nem úszik sehova, ez a hülye mese hogy magától odamegy teljesen baromság, az ondó "úszása" onnan ered hogy te azt a nõ méhébe belelövöd. Szó szerint.
C. Ronaldo nem csak a focihoz, de a szexhez is nagyon ért...
A kérdező hozzászólása: Köszön szepen remélem igazad lessz és télleg nem lehet terhes :)
én amondo vagyok hogy a bizi kedveert beszeljetek meg a dolgot. marmint jobb lenne h vmit szedne, tudod
Senki se tudja amíg be nem jelentik. Sok anime vár éveket következõ seasonre. Ez is lehet nem is lesz.
hát ha megvárod, míg lelankad a farkad, természetesen lehet....
Nincs rá sok esély, de elõfordulhat, fõleg ha nem tökéleseten van felhelyezve. Ha menet közben lyukad ki, azt általában halljátok, mert elég nagyot pukkan, és állítólag pár lökés után pedig totál szétfoszlik. Ha nagyon biztosra akartok menni, akkor közvetlen élvezés elõtt húzzátok ki - kicsit macera, de sztem még ez a legegyszerûbb 2.esély. Meg kombinálhatjátok még fogamzásgátlóval vagy krémekkel, de azt én már túlzásnak érzem.
Ha a koton kilyukad akkor teljesen észreveszed. Amúgy meg folyjon.
Lényeg, hogy teljesen szétfoszlik. Olyan nincs, hogy szivárog belõle.
A kérdező hozzászólása: jo folyjon folyjon...de ha ott is kifolyik akkor abbol is lehet baj..ez aggaszt engem..
Egyébként oldalt kijöhet persze, de spricc után még benne maradsz a csajban??? Mindegy. Lényeg ettõl nem eshet teherbe. Gondolom ezért aggódsz.Amúgy is a kotonnak ott van elöl a kis g.citartály:) Oda gyûlik minden. 28F
Hajhab, wax a végeire?
Látam valami party boltban. Olyat ami állitólag egy bulit is kibír. Asszem lakk
1.Gyenge a hajlakkod.(én syons-t hasnálok és mükszik) 2. Rossz vagy alacsony hõn használod a vasalód (200fok ax alap) 3. Simán göndör a hajad. Nekem is van 1 helyen. amit elég sok idejik kell hogy vasaljak mert el áll a [email protected]~-ba. még lehet ax hogy sokat igazgatod vagy párás ax idõ. esetleg még a sampon. sok dolog lehet :p 17/emoboy

Akik látták a D a Vámpírvadász ( Vérszomj) című animét. Mi történt a végén Charlotte-al? Most meghalt vagy miután a vámpír elvitte feléledt?

Nekem ez sajnos nem volt egyértelm? úgyhogy aki látta és értette az lécci segítsen.

Legjobb válasz: meghalt. mi nem egyértelmû ezen? a holttestet végén M. L. elvitte a rakétával.

meghalt. mi nem egyértelmû ezen? a holttestet végén M. L. elvitte a rakétával.

Mi a búra alatt című könyv 2. részének a vége? Elolvasni nem fogom, csak kiváncsi lennék rá, hogy eltűnik-e valaha, illetve hogy a külvilág megmarad-e (miután mondták az idegenek, hogy megvédi őket a búra) Aki elmondaná nagyon megköszönném

Legjobb válasz: A sorozatban teljesen más miatt lett a bura, másképp is lesz majd vége egyszer, mint a könyvben. Spoiler A könyvben megszûnik a bura pár nap múlva, külvilággal semmi különös nem történik.

A sorozatban teljesen más miatt lett a bura, másképp is lesz majd vége egyszer, mint a könyvben. Spoiler A könyvben megszûnik a bura pár nap múlva, külvilággal semmi különös nem történik.
A kérdező hozzászólása: és csak úgy eltûnik a búra?
A kérdező hozzászólása: könyvben mi miatt került oda a búra?
Spoiler A könyvben a bura tulajdonképpen csak a földönkívüliek szórakozását szolgálta. Hogy megfigyelhessék az embereket, de végül sikerül "eltüntetni". Spoiler vége Egyébként én belenéztem a sorozatba, de mihelyst nem úgy kezdtek történni a dolgok, mint a könyvben, inkább elkapcsoltam. A könyvet kedveltem, a sorozat nem tetszett.
A kérdező hozzászólása: És hogy sikerül eltüntetni?
Spoiler Nem emlékszem pontosan. Egészen biztosan volt valami kapcsoló, lehet, hogy azzal sikerült...vaaagy a földönkívüliek végül megkönyörültek az embereken...nem tudom pontosan, melyik. Lehet, hülyeséget írtam, de rég olvastam. :D
SPOILER! Az újságírónõ rájött, hogy a földönkívüliek csak szórakoznak velük, úgy, mint az embergyerekek például egy hangyabollyal tennék ezt. Pusztán kíváncsiságból. Miután ezt felismerte, könyörögni kezdett, és ez hatott, a búra eltûnt. Egyébként szinte alig valaki marad életben, mert a könyvben nincs szél a búrán belül, és amikor kitör egy tûzvész a városban, a sûrû füsttõl gyakorlatilag megfulladnak azok, akik túlélték a tüzet. Egyébként egyetértek azzal, aki nem nézte végig a filmsorozatot. Én is megdöbbentem, hogy mennyire eltérnek az eredeti sztoritól. A könyv sokkal jobb.

Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek c. könyvében a végén, miután megmenti julietet mi történik?

Visszamegy a balesethez és kettejük helyett csak ő hal meg? De hogyan ha nincs mi kitéritse a kocsit? Ès az elmúlt 6-7 nap igazàból meg sem történt?? Akkor tett jova mindent és azok mind kitorlodtek? Kent nem is tudja h volt köztük valami? Minden ugyanaz maradt csak juliete élete lett megmentve? Nektek tetszett ez a befejezés?

Legjobb válasz: Juliet helyett õ ugrik ki az autó elé és meghal. Az a 6-7 nap ami ugyanaz a nap volt megtörtént, csak ugye mindig újrakezdõdött. Aminek következtében a többiek nem emlékeztek rá, csak õ. (Az utolsó napra viszont mindenki emlékszik, mert az megtörtént.) Közben pedig rájött, hogy a barátja nem is szereti, hogy Kentbe szerelmes és hogy õ viszont szereti. Akkor Juliettel kapcsolatban hogy miért csúfolják hogy Lindsayvel jóban volt. És az õ emlékében ezek megmaradnak. A végén pedig ráébred a dolgok lényegére és ezért ugrik õ ki Juliet helyett.

Juliet helyett õ ugrik ki az autó elé és meghal. Az a 6-7 nap ami ugyanaz a nap volt megtörtént, csak ugye mindig újrakezdõdött. Aminek következtében a többiek nem emlékeztek rá, csak õ. (Az utolsó napra viszont mindenki emlékszik, mert az megtörtént.) Közben pedig rájött, hogy a barátja nem is szereti, hogy Kentbe szerelmes és hogy õ viszont szereti. Akkor Juliettel kapcsolatban hogy miért csúfolják hogy Lindsayvel jóban volt. És az õ emlékében ezek megmaradnak. A végén pedig ráébred a dolgok lényegére és ezért ugrik õ ki Juliet helyett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ így már minden világos, az utolso nap történt meg:)

Tegnap delelött kihanytam a terhesvitamint vagyis miutan bevettem ra 10percre hirtelen olyan hanyinger jött ram hogy hanyas lett a vege, eddig csak emelyegtem. Nem vettem be masikat de gondolom biztos nem szivodott fel ennyi idö alatt ugye?

Legjobb válasz: Nem, valószínû, h nem szívódott fel semmi. Nem lesz semmi baj, ha egyszer kimarad! Éhgyomorra vetted be? Nekem akkor okozott hányingert, ha nem ettem elõtte.

Nem, valószínû, h nem szívódott fel semmi. Nem lesz semmi baj, ha egyszer kimarad! Éhgyomorra vetted be? Nekem akkor okozott hányingert, ha nem ettem elõtte.
Biztos nem szívódott fel, de egy kimaradt gyógyszernek nincs igazán kézzel fogható következménye.
Nekem egy másik kismama tanácsolta, hogy próbáljam este bevenni a vitamint, mert attól is lehet reggel hányinger... Bejött, mert onnantól kezdve megszûnt a hányinger. Este is ugyanolyan hatása van, de reggel éhgyomorra már csak a mérete is (én gravidát szedtem) hányingert okozott. Amúgy biztos nem lesz gond, hogy egyszer kimaradt mert nem szívódott fel.
en is este szedem be a terhesvitamint. en elevitet szedek. nekem ez az esti bevetel bejott. en is emelyegtem kb 8-12 hetig rendesen minden nap es semmi etel nem ment le. en szaraz natur kekszet ettem reggel h megis legyen vmi a gyomromba es hideg naracslevet ittam az ugy ahogy enyhitette az emelygest. majd 13 hettol kezdett egy egy napokra elmaradni es most mar egesz jol vagyok, csak akkor jon elo ha vmi nem jo kajat eszek. kitartast egyszer az emelygos idoszaknak is vege. 18+5 hetes kismami
Nem hiszem hogy a terhes vitamintól hánytál, inkább csak ingerelhette a gyomrodat és a folyadéktól is lehet.Én is jártam így a terhesség elején, nem baj ha nem vettél be helyette másikat, ha egyet kihagysz, nem dõl össze a világ.Nyugi, ha szerencséd van, hamarosan elmúlik ez az émelygõs idõszak.39+4 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: alltalaban reggeli utan veszem be, de sajnos mar ebredes utan emelygek, igy a reggeli sem esik jol, nem megy neha enni sem, nem kivanok semmit, igy marad az emelyges...de megprobalom este mert addigra mindig elmulik
Szia! Én mindíg ebédkor veszem be a vitamint, fontos, hogy közben egyél, mert sok zsírban oldódó vitamin van benne, és ha nem eszel, így okozhat hányingert. 11+1heteske

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!