Találatok a következő kifejezésre: Miután a kielégítettem kézzel, (5 db)

szabad levegõn a spermiumok 2-3 másodpercig bírják
Nem. Ha kezet mostál (gondolom szappannal) és meg is fürödtél nem lesz baj, csak ne aggódj, mert felesleges...
Az úgy van, hogy a spermiumok a szabad levegõn még élnek, és levándorolnak a kezedrõl a puncidba, mint a magyar vándorok vándoroltak a kárpát medencébe.Szóval ha egy hete késik, akkor odaértek.
viccelsz? :O ez nagyon komoly tuti teherbe estél ...-.-" x"D amúgy meg nem csak a terheség miatt késik vagy nem lesz abba a hónapba ... lehet az bármien stressz hatása is
Az anyád ezét-azát, a szex már megy, de eszed semmi !!! Szó szerint kis ribancok vagytok, nagy a pofátok, kinevettek mindenkit, de értelmesen gondolkodni nem tudtok !
Úristen!Hát ha a fürdõvízbe belemostad és az meg befolyt a hüvelyen át???
igen persze terhes vagy :P mond el ezt a nõgyógyászodnak, legalább lesz egy jó napja :D
Nem túl nagy rá az esély, de akármi megtörténhet. Szerintem mondjuk nem..
Szerintem nem. Mert megtörölted a kezed, és rá egy órával nyúltál oda, a spermiumok pedig levegõn elpusztulnak (igaz több mint egy óra kell ahhoz) és nem is a hüvelyedbe nyúltál, a csilkódról pedig nem vánorol a spermium a hüvelyedbe.
Szabad levegõn sztem 1 óra alatt elpusztulnak a spermiumok.
ha nemnyultál be akkor nem. de mondjuk ha nyálkáddal mejutot akkor igen. ha maszturbáltál akkor sik volt a nyálka és jobban betud jutni.
majd a kisgyereknek mond el hogy , hogy született
egyébként nem szoktál elõtte kezet mosni??????!!!!!! Teli van a kezünk mindenféle bacival! Nem csak , , amiatt" kell kezet mosni! Ez alap! pf...
jézusom nem!! elég gáz ha ezekel a dolgokal nem vagy tisztába..
Ha a kezedre ment miért lenne gáz? Érdekes, hogy "Szódázni és Ugrálni a barátodon tudsz" De ilyen alapvetõ dolgokat meg nem. Ha nem vagy tisztába a dolgokkal, akkor még mit akarsz csinálni?Akkor bármilyen következménnyel számolj is!
ha eddig terhes voltál akkor maradsz is ha nem voltál, ettöl nem leszel
1.000.000-ból 1x ha elõfordul, hogy így essen teherbe valaki, szóval nyugi:)
Lombikbébi program.
figyelj egy felnõtt patronba van kb 50.000.000 spermium. Abból pedig 1 jut el a méhedhez. Most ennek már a fele is édeskevés akkor..
ugyan ez nálam is a kérdés!

Mit tegyek? A barátommal kb 2 hete csak pettingeltünk, de egyik "érzékeny" pillanatomban magamhoz nyúltam miután őt kézzel kielégítettem.

miután ? elélvezett, letöröltem a kezemet. de nagyon félek h teherbe estem, mert kb 3napja minden reggel iszonyúan szédülök és hányingerem van. vettem egy terhességi tesztet, de nem jelzett se pozitívat se negeatívat, mert még nem marad ki a menstruációm, aminek elvileg hétf?n kéne megjönnie. mit tegyek? hétf?n ha nem jön meg ak vegyek egy újabb tesztet?

Legjobb válasz: Hát nem lehet tudni. A terhességi teszt nem azért nem jelez se negatívat, se pozitívat, mert nem maradt még ki mensid, hanem azért, mert nem jól csináltad meg. Lehet hogy nem vízszintes felületre tetted? Vagy kevés/sok vizelettel csináltad? Hétfõn, ha nem jön meg csinálj egy tesztet. Elvileg ki kellene, hogy mutassa. De, ha nem jön meg és negatív a teszt, akkor is irány a nõdoki!

Hát nem lehet tudni. A terhességi teszt nem azért nem jelez se negatívat, se pozitívat, mert nem maradt még ki mensid, hanem azért, mert nem jól csináltad meg. Lehet hogy nem vízszintes felületre tetted? Vagy kevés/sok vizelettel csináltad? Hétfõn, ha nem jön meg csinálj egy tesztet. Elvileg ki kellene, hogy mutassa. De, ha nem jön meg és negatív a teszt, akkor is irány a nõdoki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!