Találatok a következő kifejezésre: Miután a kielégítettem (6 db)

szabad levegõn a spermiumok 2-3 másodpercig bírják
Nem. Ha kezet mostál (gondolom szappannal) és meg is fürödtél nem lesz baj, csak ne aggódj, mert felesleges...
Az úgy van, hogy a spermiumok a szabad levegõn még élnek, és levándorolnak a kezedrõl a puncidba, mint a magyar vándorok vándoroltak a kárpát medencébe.Szóval ha egy hete késik, akkor odaértek.
viccelsz? :O ez nagyon komoly tuti teherbe estél ...-.-" x"D amúgy meg nem csak a terheség miatt késik vagy nem lesz abba a hónapba ... lehet az bármien stressz hatása is
Az anyád ezét-azát, a szex már megy, de eszed semmi !!! Szó szerint kis ribancok vagytok, nagy a pofátok, kinevettek mindenkit, de értelmesen gondolkodni nem tudtok !
Úristen!Hát ha a fürdõvízbe belemostad és az meg befolyt a hüvelyen át???
igen persze terhes vagy :P mond el ezt a nõgyógyászodnak, legalább lesz egy jó napja :D
Nem túl nagy rá az esély, de akármi megtörténhet. Szerintem mondjuk nem..
Szerintem nem. Mert megtörölted a kezed, és rá egy órával nyúltál oda, a spermiumok pedig levegõn elpusztulnak (igaz több mint egy óra kell ahhoz) és nem is a hüvelyedbe nyúltál, a csilkódról pedig nem vánorol a spermium a hüvelyedbe.
Szabad levegõn sztem 1 óra alatt elpusztulnak a spermiumok.
ha nemnyultál be akkor nem. de mondjuk ha nyálkáddal mejutot akkor igen. ha maszturbáltál akkor sik volt a nyálka és jobban betud jutni.
ha eddig terhes voltál akkor maradsz is ha nem voltál, ettöl nem leszel
1.000.000-ból 1x ha elõfordul, hogy így essen teherbe valaki, szóval nyugi:)
Lombikbébi program.
figyelj egy felnõtt patronba van kb 50.000.000 spermium. Abból pedig 1 jut el a méhedhez. Most ennek már a fele is édeskevés akkor..
ugyan ez nálam is a kérdés!

Azzal emeltem a teherbeesésem esélyét hogy miután együtt voltam a párommal, elmentem lefürödni és még kielégítettem magam? !

Legjobb válasz: Õszintén, szerintem nem igazán emelkedett ettõl az esély. A spermiumok ígyis úgyis eljutnak ahova kell. Az, hogy egy esetleges orgazmus minimális szinten "gyorsít" rajtuk, az nem sokat jelent.

Õszintén, szerintem nem igazán emelkedett ettõl az esély. A spermiumok ígyis úgyis eljutnak ahova kell. Az, hogy egy esetleges orgazmus minimális szinten "gyorsít" rajtuk, az nem sokat jelent.
Mond, hogy csak vicc a kérdés...neharagudj de hány éves vagy? Hogy lehet ennyire felkészületlenül gyereket csinálni?? Anélkül is teherbe eshetsz hogy elélveznél. A kettõnek semmi köze egymáshoz.
A fürdés nem tett jót az biztos:D
Én úgy estem teherbe, hogy aktus elõtt lefürdötem, elmentem wc-re, Szeretkeztünk 1-2 órát és után befordultam a fal felé és aludtam reggelig. Semmi gyertya, semmi varázslat, semmi sámánkodás a hõmérõvel. 1, 5 évesem épp szuszog.. :)
Miért gondolod az önkielégítéstõl is teherbe lehet esni?
Bocs, 21/23-nak akartam írni az elõzõt.
Szerintem beszéljük meg és ha én elégítelek ki akkor nagy esélyed van rá. Nekem már van gyerekem.
Ha csinos vagy és szép csaj akkor én vállalom hogy teherbe ess.
Macskajancsi! Ez NEM az a kategória! Valamit nagyon benéztél!
Az igaz, hogy az orgazmus segíti a spermiumok bejutását a méhbe. Ez ha minden jól mûködik, megtörténik aktus közben. :) Viszont azt jó, ha tudod, hogy a vízben a spermiumok azonnal mozgásképtelenné válnak. Tehát a fürdés az nem tesz jót nekik! A spermiumok életképességének, és mozgékonyságának, a teáltalad termelt természetes nedvesség tesz a legjobbat! :)
Itt ketten is azt írják, hogy a nedvesség jót tesz a spermiumoknak. Nos, én úgy tudom, hogy a hüvely PH-ja savas, míg a sperma szállító közege lúgos. Ha tehát azt szeretnénk, hogy minél több életképes spermium maradjon versenyben, akkor nem célszerû "elõmelegíteni". A szex közbeni orgazmus ugyanakkor valóban segíthet, mindkét, feljebb megemlített okból. Érdekesség még, hogy az XY kromoszómás (tehát lány) spermiumok jobban bírják a savas közeget, míg az XX kromoszómával rendelkezõk ( fiúk ) nehezebben viselik, hamarabb elpusztulnak. Napjaink betegsége a test "elsavasodása" a sok bevitt cukornak, szénhidrátnak köszönhetõen. Ezt szó szerint kell érteni, ugyanis a hüvelyváladék savassága ilyenkor tovább erõsödhet, ami szó szerint megöli a "fiú" spermiumokat. Nekem is valószínû, hogy emiatt vannak lányaim. Téves tehát az a "viccelõdés", hogy ha egy férfinak csak fiai, vagy lányai vannak, az azért van, mert õ "nem tud" mást. Ez inkább a hüvelyváladék savasságának mértékétõl függ. A "fiúk" gyorsabbak, de sérülékenyebbek, a "lányok" lassabbak, de kevésbé sérülékenyek. Ha tehát kevésbé savas az illetõ anyuka, akkor nagyobb eséllyel lesznek fiai.
Az orgazmus rendkívüli peteérést válthat ki, ezáltal növeli a megtermékenyülés esélyét. Zuhany közömbös, fürdés ronthat a helyzeten.
21/22-nek: Mit irogatsz te?! Az XX jelenti a nõt, az XY a fiút, azaz fordítva mint ahogy te írtad! De ez is csak hogy úgy mondjam az "egész ember" esetében, pontosabban a testi (szomatikus) sejteknél, mert a spermiumok vagy X, vagy Y kromoszómát hordoznak. A pete ellenben mindig X-et. 1 darab X-et... Azaz mindig a férfitól függ a leendõ gyermek neme, mert ha egy tõle való, Y kromoszómát tartalmazó spermium termékenmyíti meg a petét, akkor lesz ott az embrióban meg az XY pár, s ettõl az fiú lesz; ha ellenben a spermium is X-et szállít, akkor az embrióban XX lesz, s így kislány fog születni.
Próbáld meg orálisan!!Ha nincs is nagyobb esélyed de a párod biztosan értékelni fogja majd...:D Ez kb ugyanakkora marhaság mint amit tettél.
Ezzel a kérdéssel , mint a többiek, önmagadat minõsíted.
Miért nem kérted meg a párod, hogy még egyszer-kétszer elégítsen ki kézzel? Szerintem az kellemesebb, mint ha a zuhanyrózsával szexelsz...
A kérdező hozzászólása: 1 válaszoló, de mielõtt lefürödtem , vártam 30 percet . 2 válaszoló , nem attól , hanem hogy talán könnyebben jutnak el a spermiumok ....
A kérdező hozzászólása: A többi buta kérdés mellet elfér ez is .
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó válaszoló , igen pontosan azért tettem fel a kérdést amire értetted . Sziasztok.
A kérdező hozzászólása: De aranyos lehet . :) Köszi neked is a választ.
Szerintem elobb elegitsd ki magad es aztan szex mert a nedveseg tesz jot az spermiumoknak.Minel nedvesebb vagy annal konnyebb nekik uszni folfele.
Én gondolom mire gondolsz, kérdezõ! Láttam a Spektrumon talán egy mûsort, abban volt egy ilyen kísérlet, egy nõt figyeltek meg, sperma volt belejuttatva a hüvelyébe, és betolták egy ágyon, aztán valahogy kielégült ott az ágyon (szerencsére azt nem mutatták), hanem a lényeg az volt, hogy mikor orgazmusa volt, a méh összehúzódások egy úgynevezett vákuumot hozott létre, ezért a spermák sokkal gyorsabban mentek a méh felé... Szóval lehet benne valami! :)
Én meg arra gondoltam, hogy az orgazmussal az ovulációt akarta elõsegíteni, elõidézni a kérdezõ. Nekem sokszor csak elindul a peteérés, de az ovuláció nem következik be. (Ezt a hõgörbém és a nyák is igazolja.) Ezért gondoltam arra, hogy segítek egy kicsit a szervezetemnek, és most ebben a ciklusban úgy tûnik, 2. nekifutásra meg is történt az ovuláció. :)
A kérdező hozzászólása: 11/12 ! Köszi !!! Igen , erre gondoltam , csak nem tudtam hogyan kifejteni a kérdésem . Mindenkinek köszi a választ ! :)
Én csak a fürdést nem értem...nagyon csatakos voltál?
Ez akkora hülyeség, hogy még a primitiv népek is röhögnek
majd a kisgyereknek mond el hogy , hogy született
egyébként nem szoktál elõtte kezet mosni??????!!!!!! Teli van a kezünk mindenféle bacival! Nem csak , , amiatt" kell kezet mosni! Ez alap! pf...
jézusom nem!! elég gáz ha ezekel a dolgokal nem vagy tisztába..
Ha a kezedre ment miért lenne gáz? Érdekes, hogy "Szódázni és Ugrálni a barátodon tudsz" De ilyen alapvetõ dolgokat meg nem. Ha nem vagy tisztába a dolgokkal, akkor még mit akarsz csinálni?Akkor bármilyen következménnyel számolj is!

Mit tegyek? A barátommal kb 2 hete csak pettingeltünk, de egyik "érzékeny" pillanatomban magamhoz nyúltam miután őt kézzel kielégítettem.

miután ? elélvezett, letöröltem a kezemet. de nagyon félek h teherbe estem, mert kb 3napja minden reggel iszonyúan szédülök és hányingerem van. vettem egy terhességi tesztet, de nem jelzett se pozitívat se negeatívat, mert még nem marad ki a menstruációm, aminek elvileg hétf?n kéne megjönnie. mit tegyek? hétf?n ha nem jön meg ak vegyek egy újabb tesztet?

Legjobb válasz: Hát nem lehet tudni. A terhességi teszt nem azért nem jelez se negatívat, se pozitívat, mert nem maradt még ki mensid, hanem azért, mert nem jól csináltad meg. Lehet hogy nem vízszintes felületre tetted? Vagy kevés/sok vizelettel csináltad? Hétfõn, ha nem jön meg csinálj egy tesztet. Elvileg ki kellene, hogy mutassa. De, ha nem jön meg és negatív a teszt, akkor is irány a nõdoki!

Hát nem lehet tudni. A terhességi teszt nem azért nem jelez se negatívat, se pozitívat, mert nem maradt még ki mensid, hanem azért, mert nem jól csináltad meg. Lehet hogy nem vízszintes felületre tetted? Vagy kevés/sok vizelettel csináltad? Hétfõn, ha nem jön meg csinálj egy tesztet. Elvileg ki kellene, hogy mutassa. De, ha nem jön meg és negatív a teszt, akkor is irány a nõdoki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!