Találatok a következő kifejezésre: Mitol van hogy sarga (10 db)

Mitől van, hogy sokkal erősebben izzadok, mint máskor és nagyon sárga?

N? vagyok, 22 éves. Abszolút egészséges, nincs semmi panaszom. Izzadóa vagyok, de deóval nem szokott gond lenni. Most viszont hiába használom, bármit felveszek, beleizzadok a hónaljamnál rövid id?n belül , és amikor leveszem a ruhámat, er?sen sárga a hónaljamon. És nagyon kellemetlen szagú. Máskor is kissé nedves lett, de a deótól nincs szaga. Most mi a baj? Mit?l lehet ez most? Nagyon zavar.

Legjobb válasz: Hirtelen megváltozott testszag, izzadságmennyiség utalhat homonális gondokra vagy szorongásra. Más tüneteid nincsenek? Súlyváltozás, szõrõsödés, menstruációs zavarok? Ha ezek nincsenek, és nem úgy érzed, hogy idegi alapú lehet, akkor lehet elég csak egy mérgtelenítõ kúrát tartani egy hétvégén vagy párszor elmenni szunába.

Hirtelen megváltozott testszag, izzadságmennyiség utalhat homonális gondokra vagy szorongásra. Más tüneteid nincsenek? Súlyváltozás, szõrõsödés, menstruációs zavarok? Ha ezek nincsenek, és nem úgy érzed, hogy idegi alapú lehet, akkor lehet elég csak egy mérgtelenítõ kúrát tartani egy hétvégén vagy párszor elmenni szunába.
Akkor sportolj sokat, próbálkozz a Valeriánával, kb 500 Ft és az az egyik legerõsebb gyógynövényes nyugtató. Citromfû, levendula, orbáncfû, és sok baráti beszélgetés. Ha ez sem, akkor pszichológus, a legvégsõ a pszichiáter.
A kérdező hozzászólása: Nem rég voltam vért adni, még meg is dícsértek, milyen remek a hemoglobin szintem. Egészséges vagyok, voltam már vizsgálaton korábban , bár nem ezokból. Én tudom, hogy az ideg lehet.
Nyugtató is, és izzadáscsökkentõ hatása is van. De tényleg menj el egy vérvételre, sima nagylaboron is néznek TSH-t nehogy a pajzsmirigyeddel legyen tényleg gond.
A kérdező hozzászólása: Levendula tea? Nyugtató hatású?
Én se:D Azt mondtam volna, hogy nézz utána neten, de akkor valószínû nem is azért van, hogy méreganyagok halmozódtak volna fel a szervezetedben. Szerintem menj el a háziorvoshoz vérvizsgálatra, hogy jó-e a pajzsmirigyed.(Túlmûködésnél lehet fokozott izzadás, szorongás, idegesség, stressz, fogyás, stb). De igazából a fogyás és az izzadás ugyanúgy az idegességtõl is lehet simán. Ha tényleg stressztõl van, akkor igyál levendula teát, és vegyél levendula fürdõt/dezodort.
A kérdező hozzászólása: Méregtelenítõ kúra? Mit tanácsolsz, soha nem csináltam még olyat?
A kérdező hozzászólása: Fogytam szeptember óta 5 kg-ot, de az tény, hogy ideges vagyok, nem tudok aludni sem legtöbbször. Ideg vagyok egy ideje egy probléma miatt. Akkor emiatt lehet?
szaunába, csak nem tudok írni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Lehet pont ez a baj, nincsenek barátaim, magamban örlõdöm. Nincs kivel megbeszélnem a gondomat.

Mitől van az, hogy besárgult a tv-m képernyője. Eleinte úgy kezdte hogy csak néha váltott sárgára, majd visszajött a rendes színe, most meg már teljesen sárga?

Bekapcsolás rendes színnél kb 3mp míg így sárgán kb 20mp...

Legjobb válasz: A lemágnesezõ tekercsnek és a PTC- nek semmi köze ehhez. Akkor a képernyõ sarkaiban volna elszínezõdés. Az igaz, hogy az Pal-Secam dekódert kihagytam a számításból. Nem vagyok távszervíz, látatlanban nehéz megmondani....

A kérdező hozzászólása: Mind a 4 üzemmódban sárga marad. Mennyi lehet ennek a hibának a kijavítása?
olyan tv nem létezik hogy nincs fekete fehér üzemmod !! egyszerüen le kell venni a szineket és késsz :) ha az y müvonal a hiba amit felraktam akkort kiszálással munkadijjal +alkatrész , , kb 6 000 ft de lehet kevesebb is szerelötöl függ
A kérdező hozzászólása: Nincsen Pal/Secam "opció"
A lemágnesezõ tekercsnek és a PTC- nek semmi köze ehhez. Akkor a képernyõ sarkaiban volna elszínezõdés. Az igaz, hogy az Pal-Secam dekódert kihagytam a számításból. Nem vagyok távszervíz, látatlanban nehéz megmondani....
Vigyázat! A TV képcsövon több ezer Volt feszültség is van!! Ha nem vagy jártas a TV-k belsõ lelki világában, ne nyújl bele, mert halálos áramütés érhet! Bízd szakemberre a javítást!
Üdv. Ez nem képcsõ hiba. A video- végfokozat kék színcsatornájan, vagy a képcsõfoglalat kék katód-csatlakozójában lévõ kontakthiba okozza....
jobb esetbe az R.G.B végfok rosszabb esetbe a szinkoder ic :) de ha 10 évnél öregebb tv d van lehet cin fáradás is egy kérdés ha lefeszed a szineket fekete fehérre akkort is sárga ?? mert ha igen akkort a lemágnesezõ tekercs nem müködik ill a tekercsnek semmi baja de van egy ptk ami rossz û http://www.arwill-elektronic.hu/img/tv/ptk.jpg
A kérdező hozzászólása: A kérdező hozzászólása: Tévedtem! Van PAL, NTSC, NTSC4, SECAM, A kérdező hozzászólása: Mind a 4 üzemmódban sárga marad. Mennyi lehet ennek a hibának a kijavítása?
:) na és fekete fehér üzemmodba is csinálja a sárgaságot ?
A kérdező hozzászólása: Mármint hogy azt mondtam, hogy nincs fekete-fehér..:)
És mi volt a hiba ?
A kérdező hozzászólása: Javítottam a hibát...
Kezd tönkremenni a katódsugárcsõ.
A kérdező hozzászólása: Tévedtem! Van PAL, NTSC, NTSC4, SECAM,
A kérdező hozzászólása: Nincs fekete-fehér üzemmód.
Fekete fehérben is ezt a jelenséget csinálja ? ha igen akkort lehet szindekoder hiba is de én az rgb elöfok hibájára gyanakszom de várja meg a többi választ is hátha valaki pontossan tudja a hiba okát de szokta ezt a jelenséget csinálni a képen látható alkatrész is http://oldradio.tesla.hu/szetszedtem/058kvarcok/1024/003muvo..
A kérdező hozzászólása: Teszek fel képet, de sajnos így mobillal készült képen nem adja vissza, ennél sokkal sárgább.. http://kepfeltoltes.hu/view/090805/PIC006_www.kepfeltoltes.h.. http://kepfeltoltes.hu/view/090805/PIC007_www.kepfeltoltes.h..
én vagyok a ptk s ha besárgul? minden szin megvan ? vagy a sárga elnyomja ?
11 47 nek :D igaz a ptk nak semmi köze de ha nem mágnesez rendessen lehetnek töle szinhibák A KÉRDEZÖNEK TUDNA FELRAKNI A TV KÉPERNYÖJÉRÖL EGY KÉPET ? valoszinüleg jobban tudnánk segiteni
A kérdező hozzászólása: Ez egy AKAI ATC-2155F típusú, 21", flat tv, 3 éves.
Hu elnézést rolad megfeletkeztem

Szórakozik velem a műtorrent. Hol zöld pipát mutat, majd átvált sárga felkiáltó jelbe, van, amikor piros felkiáltójel, aztán megint zöld. Mitől van ez, hogyan lehet megjavítani?

Ráadásul olyan érzésem van, mintha valami lekorlátozna. Egyik torrentem sem éri el az 1-es arányt, de még a felest is kevés.... Routerem és diginetem van...

Legjobb válasz: TP-link routerem van. A gépen a tûzfalnál hozzáadtam a portot a kivételekhez, de a forward oldást nem tudom mi...

A kérdező hozzászólása: TP-link routerem van. A gépen a tûzfalnál hozzáadtam a portot a kivételekhez, de a forward oldást nem tudom mi...
Mi a router pontos típusa? Portot forward -oltad?
Az a router -eden kell elbégezni. Leírás: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13299 (Forwarding - portátirányítás -alcím)

Mitől van az, hogy egyik dohányosnak iszonyat sárgák a fogai, másoknak meg nem, pedig esetleg még többet is szívnak? Alkati kérdés, genetika?

Vagy helyesebben ápolják a fogaikat?

Legjobb válasz: Szerintem genetika, van, akinek ilyen, van, akinek olyan a szervezete.

Szerintem genetika, van, akinek ilyen, van, akinek olyan a szervezete.

Van a számban bal oldalon egy sárga gennyszeru duncs a az innyemen. Mivel kezelhetem és mitol lehet hogy egyszer elmulik és maskor elojon?

Legjobb válasz: Ajánlom a szájsebészetet. Ha az ínyeden van és sosem akar elmúlni, akkor valószínüleg van egy belsõ foggyulladásod, ott ahol a gennyzacskó van. Ha a fogadat rendbetetteted, akkor valószínüleg sosem jön elõ újra.

Ajánlom a szájsebészetet. Ha az ínyeden van és sosem akar elmúlni, akkor valószínüleg van egy belsõ foggyulladásod, ott ahol a gennyzacskó van. Ha a fogadat rendbetetteted, akkor valószínüleg sosem jön elõ újra.
Vagy csak éppen aftád van.Roppant módon tud fájni, és mindenhol elõjön a szádban, elég, ha véletlenül elkezded más tollát rágni....Glükoszept nevû öblögetõt használok rá, már évek óta.2-3nap alatt begyógyulnak.Gyógyszertárban kapható. De egyszer tényleg nem ártana megmutatni, akár a háziorvosnak, hogy tényleg az-e.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a tanácsokat, igazán hasznos volt számomra.

Mitől van az, hogy a gyertya szikrája a rendes kék helyett gyenge, sárga színű?

Simson s51 enduro, megszakítós 12V-os.

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem, akkor ez kondenzátor gond lesz.

Ha jól emlékszem, akkor ez kondenzátor gond lesz.
Mindnek vagy csak annak az egy gyertyának? Mert én jártam már úgy hogy a gyertya kezdett elérni meg már 100x álligatva hajligatva volt a testpatkó is rajta. i
döglõdik a trafód, ezt cseréld elõször, ha nem akkor kondi

Mitol van az hogy sarga szinu folyadek (2 kis csepp) jott a jobb mellembol mensi utan 5 nappal?

Legjobb válasz: elõtej, de ne aggódj nálam is elõfordul ilyen. Nem nyumogasdd a melled, ha nem muszály.

elõtej, de ne aggódj nálam is elõfordul ilyen. Nem nyumogasdd a melled, ha nem muszály.
A kérdező hozzászólása: az azt jelenti hogy babat varok?
Ha a melledbõl folyik vmi ha nem vársz babát, akkor ott probléma van. Mindenképp fordulj orvoshoz!
Menzeszkor elég valószínûtlen (de nem lehetetlen) h babát vársz.

Mitől lesznek szép egészségesek az akváriumi vizinövényeim? Kicsit sárgák élettelennek tünnek. Hogy lesz szép zőld? Hogyan tud gyorsan nőni? Van jávai mohám, szinte semmit nem nől.

Legjobb válasz: Lehet hogy több fény kell nekik és tápozás, pl easy-life profito folyékony táp, vagy bedobhatsz egy panzi aquaplantot is a vízbe, mind1

Lehet hogy több fény kell nekik és tápozás, pl easy-life profito folyékony táp, vagy bedobhatsz egy panzi aquaplantot is a vízbe, mind1
Fény kell nekik, CO2, meg mikro és makro elemek.
Táptalaj és folyamatos növénytápozás valamint elég fény. A jó biológiai szûrés is sokat számít. Az igény növényenként változik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségeket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!