Találatok a következő kifejezésre: Mitol van hogy reggel is (21 db)

Az mitől van, hogy két különböző wifivevővel is gyenge a jelerősség arról a routerről, ami a mellettem lévő szobában van 10 cm vályogfallal közte? A konyhából meg egy régi laptoppal simán netezek jó jelerőséggel.

Legjobb válasz: Ja és azt még hozzátenném, hogy arról a laptopról ugyan abban a szobában, amiben a gyenge jelerõsségel fogó gép van, szintén simán netezek 3 egység jelerõséggel, maximum sebeséggel... az asztalival két vevõt próbáltam eddig, egy USB-set meg egy PCI kártyásat, mindkettõvel 1 egyés jelerõsség, az USB-sel éppen még lehet netezni, de mindig megszakad, a kártyával meg éppen hogy befogja de a net használhatatlan, egy google nem tölt be normálisan. Az USB-s vevõ egy 54Mbps TP-Link, a PCI kártyás meg egy LevelOne 300Mbps, és tulajdonképpen feldughatom mindkettõt, pedig nem voltak olcsók... És azt a világért sem értem meg, hogy az asztali géptõl fél méterre letett laptop meg miért tudja normálisan fogni... kábelt nem veszek, mert nem tudom hol átvezetni, meg ha már van két vevõm akkor csak hasznát tudjám már venni valamelyiknek...

A kérdező hozzászólása: Ja és azt még hozzátenném, hogy arról a laptopról ugyan abban a szobában, amiben a gyenge jelerõsségel fogó gép van, szintén simán netezek 3 egység jelerõséggel, maximum sebeséggel... az asztalival két vevõt próbáltam eddig, egy USB-set meg egy PCI kártyásat, mindkettõvel 1 egyés jelerõsség, az USB-sel éppen még lehet netezni, de mindig megszakad, a kártyával meg éppen hogy befogja de a net használhatatlan, egy google nem tölt be normálisan. Az USB-s vevõ egy 54Mbps TP-Link, a PCI kártyás meg egy LevelOne 300Mbps, és tulajdonképpen feldughatom mindkettõt, pedig nem voltak olcsók... És azt a világért sem értem meg, hogy az asztali géptõl fél méterre letett laptop meg miért tudja normálisan fogni... kábelt nem veszek, mert nem tudom hol átvezetni, meg ha már van két vevõm akkor csak hasznát tudjám már venni valamelyiknek...
A router wifije 100%-os teljesítményre van állítva? Az antennája rendesen be van tekerve, jó irányba áll? (pl. nem a kábelköteg mellett) A laptop kijelzõjének 2 oldalára van kivezetve 2 különálló többnyire 5cm körüli antenna, tehát az elektromos zaj (alaplap, HDD) fölött van, ezért erõsebb. Az asztali gép esetében a fém ház rengeteget árnyékol, mellesleg még a rádiófrekvenciás zaj is nagyobb. Vagy az antennát kéne kivezetni a kártyából egy magasabb pontra, de az antennakábel drágább, ritkább, vagy az USB-s kütyüt tedd jó minõségû (USB 2.0, max 1, 2m)kábellel magasabb helyre, ahonnan légvonalban jobb a rálátás a routerre. Találkoztam már mini antennás német routerrel, ami padlófûtéses (vasrácsos) emeletet nem vitt át 5m-re, de ugyanott egy Asus router normál antennával 2 emeletet is átvitt, sõt "buhera" firmware használatával a teljesítménye közel 2x-ese is beállítható volt. Próbálkozz az antenna (vevõ) áthelyezésével!

Mitol van az hogy reggel is 36, 9 vagy 37 a testhom, napkozben is, de a teszt negativ?

nov 15en volt peteeresem elotte is utanna is voltunk egyutt ferjemmel,ezt kovetoen fajt a hasam a derkam azthittem h megjon.kicsit faradekonyabb vagyok.mas tunetem sajnos nincs de a mensimnek hetfon kellett volna megjonnie,maig semmi.maskor napokkal elotte erzem h keszuloben van,most semmi.ma reggel teszteltem negativ lett.lehet hogy korai volt vagy biztos h nem vagyok terhes?semmifele betegsegem es hormon problemam nincs.elozo terhessegem 6 hetig eszre se vettem,talan most is igy lehet?mi a velemenyetek,nagyon szeretnem ha jonne a baba.:((((((

Legjobb válasz: Mi is szeretnnk ha babád lenne! :) Csinálj még egy tesztet hétfõn, és ha nem is jön meg, ha pozitív ha negatív menj dokihoz. Azért azt te is érzed hogy gyanús ha nem jött meg. Viszont a tesztek ki szokták mutatni általában ilyenkor már. Várj hétfõig, és csinálj új tesztet! Szívbõl kívánom hogy sikerüljön!

Mi is szeretnnk ha babád lenne! :) Csinálj még egy tesztet hétfõn, és ha nem is jön meg, ha pozitív ha negatív menj dokihoz. Azért azt te is érzed hogy gyanús ha nem jött meg. Viszont a tesztek ki szokták mutatni általában ilyenkor már. Várj hétfõig, és csinálj új tesztet! Szívbõl kívánom hogy sikerüljön!
Igen ez már a "rizikófaktor", mikor nem tudsz mit kezdeni a rengeteg idõvel, ami eltelik, s mégsem árul el semmit. A tünetek egyértelmûen melléd (és a babád mellé állnak), de amíg nincs 2csík, nem lehetsz biztos benne. Együttérzek a türelmetlenségeddel, de ki kell bírnod még 3-4 napot, és csinálj egy újabb tesztet!!
Türelem, mást én sem tudok mondani, a tünetek nagyon babára utalnak! A hormonszintnek meg kell annyira emelkednie, hogy a teszt kimutassa. Muszáj kibírni... Drukkolok!
az átlag testhõ 36, 5-37, 5ig fogadják el, onnan beszélünk lázról.bármikor emelkedhet, a hõmérsékleted, a belsõ folyamatok hatására

Kisfiam 20 hónapos kb. egy hónappal ezelőtt napközben már csak reggel - ebéd utáni alváskor és - este lefekvéskor kért cicit, az utóbbi időben viszont van hogy óránként is, ez mitől lehet?

Legjobb válasz: attól, hogy adsz neki :) remekül tudja érvényesíteni az akaratát :D ha már neked kényelmetlen ennyi szopi akkor mondd neki, hogy nincs cici napközben, csak este, mert már elfogyott a tejci mára vagy valami ilyesmit... :)

attól, hogy adsz neki :) remekül tudja érvényesíteni az akaratát :D ha már neked kényelmetlen ennyi szopi akkor mondd neki, hogy nincs cici napközben, csak este, mert már elfogyott a tejci mára vagy valami ilyesmit... :)
Nálunk fogzásnál kéri töbször 1 évesem.Lehet csak megnyugszik töle ez az össszevisza idõjárás a felnöteket is kikésziti nem hogy, a kicsiket.Az én lányom is pár napja cicin log.Én meg dzédelgek fáj a buksim szoval biztos a változékony idõ miatt.


Készül a szervezeted a szülésre... De lehet, hogy csak gyomorrontás.
nekem ez az utolso napon volt.de volt barátnõm aki az utso heteket igy csinálta végig.
Ez még biztos nem szüléstõl van.....az még reméljük odébb lesz :) persze most sem lenne semmi baj ha megszületne de akkor is...még bent a helye :) ) Szerintem gyomorrontásod van .....vagy vírusos....kúrálgasd magad és pihenj sokat!
Vagy csak olyat ettél, amit nem szeretett a rendszer.Kész. tegnap nekem is ment a hasam vagy 3x, de nem éreztem betegnek magam.Én szoktam így járni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Mitől van az, hogy reggel szinte nincs is hasam, estére pedig kb. 5 hónaposnak nézek ki?

Nem érzem azt, hogy fel lennék fújódva és nem is fáj egyáltalán. 8 hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: Lehet, hogy sokat eszel? Amúgy nekem is kétszer akkora a hasam estére, mint reggel, most 15 hetes vagyok. Ha nem fáj, és mindennapos, akkor szerintem nincs gond. De mikor legközelebb mész a dokihoz, vagy a védõnõhöz, kérdezz rá.

Lehet, hogy sokat eszel? Amúgy nekem is kétszer akkora a hasam estére, mint reggel, most 15 hetes vagyok. Ha nem fáj, és mindennapos, akkor szerintem nincs gond. De mikor legközelebb mész a dokihoz, vagy a védõnõhöz, kérdezz rá.
Szia.Szerintem ezzel mindenki így van. Èppen azért mert reggel üres gyomorral e´bredsz.Napközben eszel, olyan gyorsan nem tudsz eme´szteni, mint ahogyan eszel.(pla´ne, ha többet).Estére megtelik a gyomrod, és ezért tünik sokkal nagyobbnak.nekem is. 23hetes kismama.
Szia, én pont így voltam vele. Mostmár reggel is nagy, de este még nagyobb:) 20 hetes kismama
Szia, Ezzel én is így vagyok, talán a belek renyhe mûködése, a napi több folyadékbevitel és a lassúbb égetés lehet az oka. Nekem székelési problémáim is vannak (1x egy héten tudok csak), sajnos semmi sem használ rá. És fel is szoktam fújódni, pedig nem eszem többet, mint eddig. Tehát ne aggódj! Ahogyan a többiek is írták.
Mandulád rendben van? Nincs orrsövényferdülésed? Allergiás nem-e vagy esteleg? Számos oka lehet még.
A gyomorból is lehetséges, hogy visszaáramlik a szag (esetleg nyitott gyomorszáj). Vagy ha üres a gyomrod.
Menj el orvoshoz, mert rengeteg oka lehet, s más a kezelési módjuk! itt egy egész jó cikk, szerintem olvasd el: http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1060
Egyértelmû a rövid távozás miatt van . Nem tud kipárologni a lecsapodó pára ennyi . Dehogy hengerfejes ! :)
Az víz. Nem lehet hogy rövid távokon használod?
Néha kitörlöd, és annyi. Az olajat meg 10 ezrenként cseréld.
A víz jelenléte az olajbeöntõ nyílásnál utalhat hengerfejproblémára is. Tartsd figyelemmel a vízhõfokot, fogy-e a hûtõvíz, vagy az olaj, és hogy nem fehéres-e a kipufogófüst üzemmeleg motornál.
A kérdező hozzászólása: Persze, olajcsere megvan rendesen. A hûtõvíz rendben van, nem fogy, nem melegszik túl, stb. Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Legtöbb esetben melóhelyre megyek csak vele (kb. 7 km.). Mennyire ártalmas ez?
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem hengerfejes. Vízhõfok, mennyiség, stb. tökéletesen rendben van. Szerintem is a rövid táv okozza a jelenséget.
A sok rövid táv, ha tudod takaritsd ki én is ezt szoktam tenni, de ha túl melegszik lehet henger fej is.
Az elsõ és a harmadik vagyok. Nem tudom miért lettem lepontozva, de aki tette az biztos nagyon ért hozzá. :D Ha sokat van rövid távokon használva akkor ez ilyen. Persze lehet hengerfejes is, de itt se vízfogyás, se túlmelegedés, se fehér kipufogó füst, se kiegyenlítõ tartályban bugyborékoló víz nem volt megemlítve.
A kérdező hozzászólása: 1. és 3! Bocsi, én nem akartalak lepontozni. A te válaszoddal teljes mértékben egyetértek.
Gondoltam hogy nem te voltál.

2eves kisfiam mindig reggel kohog, de van ugy hogy ejjel is, napkozben nem kohog semennyit, mitol van ez es mit adjak neki?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy száraz a levegõ,a fûtés miatt?Esetleg párologtass a szobájában,illetve a sólámpa is jó erre.

Nem lehet hogy száraz a levegõ, a fûtés miatt?Esetleg párologtass a szobájában, illetve a sólámpa is jó erre.
Több okból lehet: száraz a levegõ, vagy allergia, vagy fent van a gyomorsava.Ha az orra nem folyik, akkor az elõzõek közül valamelyik.Nálunk a lányom minden éveben eljátssza pár hétig az éjszakai köhögést.Van, hogy egy gyógyszer sem használ.Akkor egyszerûen csak várjuk a párologtatás ( Salvus vízzel) mellett, hogy javuljon.

Decemberben megfáztam és sokat tüsszögtem, eddig nincs is semmi gáz. Viszont azóta minden egyes reggel úgy ébredek, hogy minimum 3-4-et tüsszentek de 10 pecenként. Mitől van ez?

Itt folytatnám: és nem csak tüsszögök, hanem folyik is az orrom. Nap közben is csomószór tüsszögök és olyan er?vel jön és olyan váratlanul, hogy csak na.:) nagyon irritál, és kellemetlen is már.

Legjobb válasz: pedig ez allergiára utal. Semmi köze a decemberi megfázásodhoz augusztus közepén. Nem csak állatkára, meg atkára és porra lehetsz allergiás, hanem bármilyen más pollenre, ami beszáll az ablakon, fõleg ugye hogy augusztus az egyik legerõsebb pollen szezon. akárhogy is van egy fül orr gégész szakorvost kéne felkeresned a tüneteiddel, õ majd érdemben tud válaszolni neked és elküldeni vizsgálatokra, ha úgy látja szükségesnek. Eü dolgozó

pedig ez allergiára utal. Semmi köze a decemberi megfázásodhoz augusztus közepén. Nem csak állatkára, meg atkára és porra lehetsz allergiás, hanem bármilyen más pollenre, ami beszáll az ablakon, fõleg ugye hogy augusztus az egyik legerõsebb pollen szezon. akárhogy is van egy fül orr gégész szakorvost kéne felkeresned a tüneteiddel, õ majd érdemben tud válaszolni neked és elküldeni vizsgálatokra, ha úgy látja szükségesnek. Eü dolgozó
Ne hencegj, mert úgy maradsz! :D
lehet, a csajod elégedetlen volt, és titokban viagrával etet...
Lehet, hogy jól érzed magad a csajoddal, és minden oké. Régebben nem így lehetett...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!