Találatok a következő kifejezésre: Mitol van hogy reggel (79 db)

Mitől lehet, hogy reggel, mikor felkeltem, a bal szememmel homályosan láttam? A szemüvegem már rajtam volt! 6-os szemüvegem van, minuszos! Mitől van ez?

Legjobb válasz: Ilyen velem is van. nem tudommi lehet de nekem mellé néha szédülés is jár. Mondjuk a minusz 6 az elég erõs. Nemkem cak minusz kettes van. Minden esetre nekem azt javasolták forduljak háziorvoshoz.

Ilyen velem is van. nem tudommi lehet de nekem mellé néha szédülés is jár. Mondjuk a minusz 6 az elég erõs. Nemkem cak minusz kettes van. Minden esetre nekem azt javasolták forduljak háziorvoshoz.

Mitől van hogy 16 hónapos fiam minden reggel pukizik egy csomót?

Legjobb válasz: Felébred, mozog, beindul a bélmûködése. Az én 13 hónaposom is úgy ébred, hogy fordul kettõt a kiságyban és durrant hozzá hármat. Azután nagy nyögések közepette föláll, még három durrantás. De akkorák, hogy könnyesre röhögöm magam mellette :-) és sokszor mindezt követi a kaki is, szóval szerintem ez teljesen normális. Amikor meséltem a szüleimnek, apukám közölte velem, hogy nála ugyanez a helyzet, ahogy felébred reggel, máris beindul a bélmûködés és jönnek a gázok kifelé :-)

Felébred, mozog, beindul a bélmûködése. Az én 13 hónaposom is úgy ébred, hogy fordul kettõt a kiságyban és durrant hozzá hármat. Azután nagy nyögések közepette föláll, még három durrantás. De akkorák, hogy könnyesre röhögöm magam mellette :-) és sokszor mindezt követi a kaki is, szóval szerintem ez teljesen normális. Amikor meséltem a szüleimnek, apukám közölte velem, hogy nála ugyanez a helyzet, ahogy felébred reggel, máris beindul a bélmûködés és jönnek a gázok kifelé :-)
A kérdező hozzászólása: :) , köszönöm a válaszod, megnyugtató.Egyébként minden úgy van, ahogy leírtad.Csak én túl aggódós anyuka vagyok :)

Az mitől van, hogy két különböző wifivevővel is gyenge a jelerősség arról a routerről, ami a mellettem lévő szobában van 10 cm vályogfallal közte? A konyhából meg egy régi laptoppal simán netezek jó jelerőséggel.

Legjobb válasz: Ja és azt még hozzátenném, hogy arról a laptopról ugyan abban a szobában, amiben a gyenge jelerõsségel fogó gép van, szintén simán netezek 3 egység jelerõséggel, maximum sebeséggel... az asztalival két vevõt próbáltam eddig, egy USB-set meg egy PCI kártyásat, mindkettõvel 1 egyés jelerõsség, az USB-sel éppen még lehet netezni, de mindig megszakad, a kártyával meg éppen hogy befogja de a net használhatatlan, egy google nem tölt be normálisan. Az USB-s vevõ egy 54Mbps TP-Link, a PCI kártyás meg egy LevelOne 300Mbps, és tulajdonképpen feldughatom mindkettõt, pedig nem voltak olcsók... És azt a világért sem értem meg, hogy az asztali géptõl fél méterre letett laptop meg miért tudja normálisan fogni... kábelt nem veszek, mert nem tudom hol átvezetni, meg ha már van két vevõm akkor csak hasznát tudjám már venni valamelyiknek...

A kérdező hozzászólása: Ja és azt még hozzátenném, hogy arról a laptopról ugyan abban a szobában, amiben a gyenge jelerõsségel fogó gép van, szintén simán netezek 3 egység jelerõséggel, maximum sebeséggel... az asztalival két vevõt próbáltam eddig, egy USB-set meg egy PCI kártyásat, mindkettõvel 1 egyés jelerõsség, az USB-sel éppen még lehet netezni, de mindig megszakad, a kártyával meg éppen hogy befogja de a net használhatatlan, egy google nem tölt be normálisan. Az USB-s vevõ egy 54Mbps TP-Link, a PCI kártyás meg egy LevelOne 300Mbps, és tulajdonképpen feldughatom mindkettõt, pedig nem voltak olcsók... És azt a világért sem értem meg, hogy az asztali géptõl fél méterre letett laptop meg miért tudja normálisan fogni... kábelt nem veszek, mert nem tudom hol átvezetni, meg ha már van két vevõm akkor csak hasznát tudjám már venni valamelyiknek...
A router wifije 100%-os teljesítményre van állítva? Az antennája rendesen be van tekerve, jó irányba áll? (pl. nem a kábelköteg mellett) A laptop kijelzõjének 2 oldalára van kivezetve 2 különálló többnyire 5cm körüli antenna, tehát az elektromos zaj (alaplap, HDD) fölött van, ezért erõsebb. Az asztali gép esetében a fém ház rengeteget árnyékol, mellesleg még a rádiófrekvenciás zaj is nagyobb. Vagy az antennát kéne kivezetni a kártyából egy magasabb pontra, de az antennakábel drágább, ritkább, vagy az USB-s kütyüt tedd jó minõségû (USB 2.0, max 1, 2m)kábellel magasabb helyre, ahonnan légvonalban jobb a rálátás a routerre. Találkoztam már mini antennás német routerrel, ami padlófûtéses (vasrácsos) emeletet nem vitt át 5m-re, de ugyanott egy Asus router normál antennával 2 emeletet is átvitt, sõt "buhera" firmware használatával a teljesítménye közel 2x-ese is beállítható volt. Próbálkozz az antenna (vevõ) áthelyezésével!
valószínûleg az egyik ruha fog.
szürkés, kellemetlen szagú foltok? mennyi idõs a masina?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak: Nem hiszem, hogy ezt valami ruha okozza, mert ha csak fehér ruha van benne akkor is elõfordul, hogy egyiken másikon paca szerû szürkés foltok vannak.
A kérdező hozzászólása: Norberto79-nek: Szürkés paca szerû foltok, a szagát még nem figyeltem illetve nem tûnt fel, hogy van neki. A mosógép 5 éves, felültöltõs whirlpool. Már lejárt a mandátuma...?
Elképzelhetõ, hogy valami kosz került a mosószeradagolóba?
Nos, tölts kb. 2 liter 20%-os ecetet a mosópor, az öblítõ helyére, 90 fokos mosást indits! Utána csak egy sima mosást megintcsak ruha nélkül, aztán mos ki valami rongyot vagy valami nem normál ruhát (pl. konyharuhát.) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Norberto79 nek: Kb 3 hete ezt megcsináltam 1 liter ecettel, különösebbet nem vettem észre utána, illetve a dobon felüli peremre vastagon lerakódott valami barnás trutyi, amit letörölgettem ahol csak tudtam. Megismélem 2 literrel, mert hátha kihozza a koszt belõle. Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
A kifolyócsövön is jelentõs mennyiségnek kellett volna távozni, na mindegy akkor viszont a férjed következik ha van némi mûszaki érzéke, de egy szerelõ is lehet elvállalja, szétszedés után érdemes átmosni az összes csövet, ha bele tudsz nézni nincs fixen bekötve a kifoylócsõ akkor nézz bele a peremén belüröl ugyanaz a lerakodás lesz látható, a mosogép belsejében szintén számos csövecske, és tartály van ami tartalmazhat hasonlókat, ezek nagyrészét is érdemes kitakaritani
A készüléked egyértelmûen, el van koszolódva. Ez az évek alatt lerakódott vízkõ, s öblítõ együttes eredménye. Azért látod a ruhán a barnás-olajos foltokat. Sajnos ezt nem is nagyon lehet utólag kiszedni a ruhából. A gépet ki kell tisztítani. Azt hogy melyik megoldást választod, a gép programja szabja meg. Ha a mosást szivattyúzással kezdi, utólag kell az ecetet beleönteni, különben a bekapcsoláskor kiszivattyúzza. Kaphatóak már tisztító porok, amiket a mosópor tartóba kell tölteni, úgy indítani a gépet. Tisztító mosáshoz, egy 60 Cf-os programot kell lefuttatni, teljesen. Az olj szerû folt, az öblítõbõl van, valószínû koncentrátumot használsz, hol ott higítani kéne:1-3, 1-4, - arányban, ahogy a flakonon van.

Mitől van, hogy kiskorom óta korán reggel szinte mindig fáj a gyomrom miközben hányinger kínoz és nyáladzok?

(most 24 éves vagyok)

Legjobb válasz: El kéne menned gasztroenterológushoz. Ami így elsõre eszembe jutott az a reflux, savtúltengés

El kéne menned gasztroenterológushoz. Ami így elsõre eszembe jutott az a reflux, savtúltengés
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válasz! Az veszélyes?
Kezeletlenül lehetnek veszélyei, valószínû a fekélyek kialakulása úgy. Refluxnál nem zár rendesen a gyomorszájad, visszaömlik a nyelõcsõbe a gyomortartalom, ott is felmarhatja a sav. Sajnos életmódbeli változtatásokra és gyógyszeres kezelésekre lesz szükséged ha tényleg ilyen problémád van.
A kérdező hozzászólása: Igen, éreztem hogy feljön. Csk nem fogalakoztam vele 6 éves korom óta mert ha iszok vagy eszek rá akkor hamarabb elmúlik, de anélkül is kb 5 perc.
Hát kiskorodban hánytál mert reggel suliba kelett menni most felnõtten meg azért mert munkába kell menni :D viccet félre téve nyitott a száj gyomrod sztem nincs szükséged gyógyszeres kezelésekre mert sajnos nem mindig válnak be meg olyanokat hallottam hogy nem érdekli az orvosokat hogy meggyógyulsz-e vagy sem csak TESZTELIK a gyógyszereket.
(az elõzõ komentet is én írtam) Sztem próbáld ki azt hogy este lefekvés elött nem eszel 2-3 óra elött ez azért jó mert nem lesz több tüneted és sokkal egézségesebb is :D. Am lehet hogy a savas hatást is kéne csökkentened csak most elfelejtettem a nevét de doktortól megkérdezed vagy utánanázel vagy gyógyszertárban biztos ajánlanak :D

Mitől van az hogy a bal vádlim sokkal vastagabb mit a jobb? Látszik hogy be van dagadva. Mitől lehet? Régen fociztam, és nem fáj.

Legjobb válasz: Jobban terhelted, erõltetted a bal lábadat, ezért annak az izmai erõsebbek, fejlettebbek. Ettõl lehet.

Jobban terhelted, erõltetted a bal lábadat, ezért annak az izmai erõsebbek, fejlettebbek. Ettõl lehet.
Helyzet nálam is ugyanez, hogy miért, azt pedig az elsõ válaszoló jól leírta. :S
A kérdező hozzászólása: De ennyire feltûnõen?Farmer jobban feszül a bal lábamon, és télen a csizmával is baj van!
és mit lehet ellene tenni? :S
FÉloldali ödémásodás(feldagadás, vizesedés) esetén a háziorvos ad neked beutalót az érsebészetre, az megállapaítja mitõl van. Bp-en a Szt, István kórház limfoödéma rehabilitásiós osztályán foglalkoznak az ödéma kezelésével, ha az érsebész azt mondja hogy nem, tud micsinálni vele.

Mitöl van az hogy reggel nagyon mélyan bealszok alig birok felkelni?

35 hetes vagyok és még ilyen nem volt a kisfiamat sem tudtam oviba vinni mert kb 10-ig alszok veletek is igy van ?

Legjobb válasz: Szia. Én még csak 16 hetes vagyok, de pár napja én is így vagyok ezzel. tegnap "reggel" sem bírtam felkelni, a párom alig bírt felkelteni 10-kor, hogy menni kéne már a boltba. Nagy nehezen felkeltem, de még utána is sokáig kómás voltam, este is hamar elaludtam. Ma reggel megint csak fél 10-ig aludtam, pedig én 7-fél8-nál tovább nem szoktam aludni!

Szia. Én még csak 16 hetes vagyok, de pár napja én is így vagyok ezzel. tegnap "reggel" sem bírtam felkelni, a párom alig bírt felkelteni 10-kor, hogy menni kéne már a boltba. Nagy nehezen felkeltem, de még utána is sokáig kómás voltam, este is hamar elaludtam. Ma reggel megint csak fél 10-ig aludtam, pedig én 7-fél8-nál tovább nem szoktam aludni!

Mitől van az hogy már nincs kedvem kiverni régen volt de mostanság már nincs ez mitől van?

Legjobb válasz: Nézz egy jó pornót! Nekem épp lenne,de nem megoldható most:D

Nézz egy jó pornót! Nekem épp lenne, de nem megoldható most:D
Elfáradt a jobb kezed :D
Biztos ugyanarra vered mindig, váltogatni kell a nõket közben, nem indig ugyanarra a képsorozatokra recskázz.
A közelmúltban nem történt veled olyan dolog, amitõl ide- ges, feszült vagy? Mert ez bõven okozhatja. Állj le, pihentesd a cerkát is és magadat is. Aztán mondjuk egy hét múlva próbáld meg ismét!
Most néztem egy jó czech amatõr pornót..hát ha ettõl sem akarnád kiverni, akkor semmitõl:D
vagy meguntad mert túl sokat verted
Nekem ez akkor volt, mikor rohadtul szerelmes voltam, és még csak fel sem állt, ez kb. 5 napig volt.
mert nem égsz a nemi vágytól, nem kívánsz senkit, nincs ami izgatna stb... Van hogy az ember kielégültnek érzi magát és nincs kedve hozzá pár napig(/hétig)
egy 3 napja én is így vagyok vele. nekem sincs kedvem hozzá nem tudom miért
Keress barátnõt
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek majd lessz kedvem megin? És utolsó kommenter bal kezes vok.
A kérdező hozzászólása: Hahooo
Mi volt undorító? Az ondó vagy a szex? Vagy most mivan? És ha a szex volt "undorító" akkor ez mit takar? És hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: A sex volt és 13 decemberbe 14 leszek
Omg... Remelem rosszul latok ><"" :$
neked még matchbox-szal kéne játszanod, nem a kukiddal.... -.-'
A kérdező hozzászólása: xD de most komolyan mitõl van? az régebben volt 11-12 évesen most csak annyi van h mindig tovább tart a 3. meg már talán else meek
naneeeee -.- xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!