Találatok a következő kifejezésre: Mitol van hogy mensi utan, (6 db)

Mitől lehet hogy mensim után a hasam aljátol egészen a köldökömig kemény a hasam? Vizes valamikor krémes folyásom van, mi lehet?

Legjobb válasz: Ha kevesebb volt a menzid,mint máskor,lehet terhes vagy!Azért csinálj 1 tesztet.Ha negativ,akkor lehet fel vagy fázva!

Ha kevesebb volt a menzid, mint máskor, lehet terhes vagy!Azért csinálj 1 tesztet.Ha negativ, akkor lehet fel vagy fázva!
A kérdező hozzászólása: oksi cisinálok.amugy menszim elött kb 1 héttel a mrllbimbomon a bör ilyen száraz volt kicsit kevesebb volt, röülnék a babónak:)

Mitol van az hogy mensi utan, de elotte is és kozben is, de foleg utanna 3 nappal 37, 5 a testhomersekletem, ugy erzem mintha lazas volnek (úgy erzem mintha a huvelyem is lazban volna)?

tudom vicces ez igy, de fokent alul erzem a forrosagot. Nem kellene alacsonyabbnak lennie a testhomersekletenek mensi utan kozvetlenul?ez nem influenza vagy hasonlo. Lehet terhesseg miatt?

Legjobb válasz: Lehet gyulladás miatt is vagy épp valami ellen küzd a szervezeted,viszont terhesség is elképzelhetõ ha nem jött meg a havid!Addig jó míg van hõemelkedésed!38 fölé menne akkor viszont vegyél be lázcsillapítót szívnek sem jó ,ha baba van neki meg pláne nem jó!Algopirin,rubophen nem árt a magzatnak sem! ui:csinálj azért egy tesztet is!

Lehet gyulladás miatt is vagy épp valami ellen küzd a szervezeted, viszont terhesség is elképzelhetõ ha nem jött meg a havid!Addig jó míg van hõemelkedésed!38 fölé menne akkor viszont vegyél be lázcsillapítót szívnek sem jó , ha baba van neki meg pláne nem jó!Algopirin, rubophen nem árt a magzatnak sem! ui:csinálj azért egy tesztet is!

Mitől van hogy minden wc-és után mensi szerű görcseim vannak?

Még pisilés után is.38+3 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! Nekem is. Erõlködés, hirtelen helyzetváltoztatás az oka szerintem. 39+1

Szia! Nekem is. Erõlködés, hirtelen helyzetváltoztatás az oka szerintem. 39+1

Lehet, hogy baj van? Az utolsó 2 mens.33 naponta jött meg! Ez mitől lehet? És ha menst. Után és előtt 1 héttel gumi nélkül csináljuk nem kellet volna már teherbe esnem? Lehet, hogy a vőlegényem spermáival van gond?

Holnap megyek a n?gyógyászhoz és nagyon félek!Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Nem szedtél korábban fogamzásgátlót? Mert velem hasonló volt a helyzet: majd 5 évig szedtem, órára pontosan 28 napra jött meg. Aztán abbahagytam a babaprojekt miatt. A biztonság kedvéért még 3 hónapig máskénpp védekeztünk és még mindig 28 nap maradt. Aztán amikor már tudatosan az "ügyön dolgoztunk" egyre kitolódott. A harmadik hónapban már azért, mert a picike lakhelyet talált magának:-) Ha ezt várod, akkor szorítok. De ha nem, arra is nagy az esély, hogy Neked tetszõ választ kapj a dokidtól!

Nem szedtél korábban fogamzásgátlót? Mert velem hasonló volt a helyzet: majd 5 évig szedtem, órára pontosan 28 napra jött meg. Aztán abbahagytam a babaprojekt miatt. A biztonság kedvéért még 3 hónapig máskénpp védekeztünk és még mindig 28 nap maradt. Aztán amikor már tudatosan az "ügyön dolgoztunk" egyre kitolódott. A harmadik hónapban már azért, mert a picike lakhelyet talált magának:-) Ha ezt várod, akkor szorítok. De ha nem, arra is nagy az esély, hogy Neked tetszõ választ kapj a dokidtól!
A vérzés elõtti és utáni egy-egy hétben lényegesen kisebb a teherbe esés valószínûsége mint a két vérzés közötti középidõ táján. Az, hogy eddig nem lettél terhes, még nem feltétlen jelenti azt, hogy bármi gond lehet. Két egészséges embernek minden védekezés nélkül átlag egy év alatt sikerül be a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nagyon megnyugtatóak!3-4 hónap múlva szeretnénk belekezdeni, de annyira félek, h valami baj van!A 2 vérzés között persze gumival védekeztünk!De már mindenfélét beképzelek magamnak, annyira szeretnék már babucit!Még költözködünk de nemsokára jöhet a kis picurikám!!!

Mitol van az hogy sarga szinu folyadek (2 kis csepp) jott a jobb mellembol mensi utan 5 nappal?

Legjobb válasz: elõtej, de ne aggódj nálam is elõfordul ilyen. Nem nyumogasdd a melled, ha nem muszály.

elõtej, de ne aggódj nálam is elõfordul ilyen. Nem nyumogasdd a melled, ha nem muszály.
A kérdező hozzászólása: az azt jelenti hogy babat varok?
Ha a melledbõl folyik vmi ha nem vársz babát, akkor ott probléma van. Mindenképp fordulj orvoshoz!
Menzeszkor elég valószínûtlen (de nem lehetetlen) h babát vársz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!