Találatok a következő kifejezésre: Mitol lesz lany jo (8 db)

Mitol lesz egy lany jo az agyban? Hogy lehet egy fiut oralisan igazan jol kielegiteni?

Legjobb válasz: Ha a lány (jól) fõz, akkor mindegy, milyen az ágyban. Egyébként mitõl lesz jó? Ha élvezi amit csinál, ha a párjának szeretne örömet okozni - ebbe az is beletartozik, hogy önmagának jót tesz, hiszen a pasik általában szeretik, ha a csaj is jól érzi magát. Az orális szex: ki kell próbálni. A fütyi nagyon eltérõ mindenkin, így nincs tuti recept. Bõ nyállal, fogak nélkül, nem túl finoman, de nem is túl durván.

Ha a lány (jól) fõz, akkor mindegy, milyen az ágyban. Egyébként mitõl lesz jó? Ha élvezi amit csinál, ha a párjának szeretne örömet okozni - ebbe az is beletartozik, hogy önmagának jót tesz, hiszen a pasik általában szeretik, ha a csaj is jól érzi magát. Az orális szex: ki kell próbálni. A fütyi nagyon eltérõ mindenkin, így nincs tuti recept. Bõ nyállal, fogak nélkül, nem túl finoman, de nem is túl durván.
Te figyu, kb. 5 millió ilyen kérdés volt már. MI LENNE ha néha a keresõt is használnátok??
Szerintem akkor jó egy lány az ágyban, ha odaadó, és önzetlen. (jobb adni, mint kapni:) ) ) Orális szex? Gyakorolj, ill, figyeld a partnred reakcióit amikor csinálod! Ja, és szerintem úgy az igazi, ha végig csinálod. :) ) (vannak akik viszolyogonak a spermától, ill. az ízétõl, de szerintem ez az "undor" legyõzhetõ)
jaja! vegigcsinalni nagyon fontos, kiabrandito, ha vegen egyszeruen kikezelnek :) )
sztem is tök részletes irások vannak rola a neten, én csak pár trükköt mondog, pasik szoljatok ha igy van v nem igy van sztetek:P(nekem eddig bevállt)1kicsit húzom elõtte az agyát"a környékét izgatom majd mikor már látom szegény nagyon aakrja tapadok a vesszõre, elõször ugy nyalom erõsen"h elõször 1ik oldalon lentrõl fel majd másikon, mint 1 fini fagyit:Dnyamm)kicsit lehet szivogatni a makkot(de ne erõsen)aztán a kezemet is használomvan h a nyálas(nedves)vesszõre rá helyezem nyitott tenyerem ugy h a vesszõ a hasán"áll"és ugy simizem(ezt barátom imádja)majd 1kis pillango rebegtetés a nyelvemmel néha(szbad kezeddel simizd a combját vvmit)fujj rá levegõt ettõl kicsit hûset fog érezni s nyál miatt, majd lehelj rá meleget ez a kettõs is jo játék, ezeket alkalmazhatod az alapfpgáson kivül:Psok sikert(rem segitettem vmit)ja és ami még fontos, én gyakran dicsérem meg barátom himtagját(Tritont)h milyen szép , ügyes stb...kell a biztatás, (ui:szopás közbe kis hangokat hallathatsz h érezze te is élvezed, hogy örömet nyujdhatsz neki:P)
*nyujthatsz

Fiúk/lányok! Mit vártok egy kapcsolattól? Nektek mitől lesz egy fiú/lány JÓ? Milyen tulajdonságok fontosak, és milyen kapcsolati célból? Akár a saját nemetek szempontjából is leírhatjátok, hogy milyennek kellene lennie egy jó férfinak/nőnek.

Remélem érthet? a kérdés, nemi érdekl?dést?l függetlenül is jöhet. Kíváncsi vagyok, ti mire vágytok egy kapcsolatban, milyen kapcsolatra van szükségetek, mit vártok a másiktól, mit tudtok nyújtani...

Legjobb válasz: Legyen jó beszélgetõpartner, õszinte és megbízható, hûséges, családcentrikus, kreatív, spontán, rajongással szeressen, mûvelt, figyelmes, legyenek fontosak számára az élmények (kicsit éljünk a mának szellemmel, de csak mértékkel), tudjon nagyokat álmodni, ne legyen annyira földhözragadt. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Ez lenne körülbelül, még annyi, hogy fogjon meg valami a külsejében is. (--férfi ideál--) Egy kapcsolat szerintem többnyire attól jó, ha sok minõségi idõt tölt együtt a pár, ha kölcsönösen megtudják nevettetni egymást, önmagukat tudják adni a kapcsolatukban, ez maga után vonja az õszinteséget is, hasonló az értékrendjük, felnéznek egymásra és nem utolsó sorban nem unatkoznak egymás mellett! Mindkét listát tudnám bõvíteni, még sok dolog van a fejemben, de ha mind kiírnám ijesztõ lenne ez a sok "elvárás".

Legyen jó beszélgetõpartner, õszinte és megbízható, hûséges, családcentrikus, kreatív, spontán, rajongással szeressen, mûvelt, figyelmes, legyenek fontosak számára az élmények (kicsit éljünk a mának szellemmel, de csak mértékkel), tudjon nagyokat álmodni, ne legyen annyira földhözragadt. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Ez lenne körülbelül, még annyi, hogy fogjon meg valami a külsejében is. (--férfi ideál--) Egy kapcsolat szerintem többnyire attól jó, ha sok minõségi idõt tölt együtt a pár, ha kölcsönösen megtudják nevettetni egymást, önmagukat tudják adni a kapcsolatukban, ez maga után vonja az õszinteséget is, hasonló az értékrendjük, felnéznek egymásra és nem utolsó sorban nem unatkoznak egymás mellett! Mindkét listát tudnám bõvíteni, még sok dolog van a fejemben, de ha mind kiírnám ijesztõ lenne ez a sok "elvárás".
Szerintem 1 lányban fontos:haj, arc, magasság, jófejség, duma!!!!, SZERESSEN!!
Fiú voltam
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válasz kellemes meglepetés volt. :)
Miért is? :-) Elsõ válaszoló vagyok

Mitől lesz egy lány "jó csaj"? Mitől függ, mi teszi azzá? Fiúúk? !

Legjobb válasz: Kinek micsoda. Egyöntetû véleményt nem fogsz hallani. :)

Kinek micsoda. Egyöntetû véleményt nem fogsz hallani. :)
kedves, intelligens, szeretnivaló, érett, ápolt, igényes, jó alak, szép arc
A kérdező hozzászólása: Ezzel tisztában vagyok, nem is az lenne a cél :D Csak érdekel :)
Kedves, aranyos, mosolygós és fogjon meg a tekintete :)
kisugárzás
hatalmas mellek minden csajt azok tesznek jó csajjá!

Srácok! Szerintetek mitől lesz szép egy lány? Mitől jó a kisugárzása?

Legjobb válasz: ha boldog,szerintem ez forditva is igaz.ha mosolyog,ha vidám,az teszi igazán széppé a csajokat szerintem :) 20f

ha boldog, szerintem ez forditva is igaz.ha mosolyog, ha vidám, az teszi igazán széppé a csajokat szerintem :) 20f
Szerintem ezt a pasik nem fogják tudni megfogalmazni, mert csak érzik. A mágneses vonzást sem látod, mégis odavonz bizonyos tárgyakat - de nem mindegyiket! Van, akire hat az adott nõ vonzereje, van, akire nem. Ez a titok. :) Szerintem attól lesz szép egy lány, ha önmagát szépnek látja és szereti magát. De én nõ vagyok. :)
Ha csak a külsõt látom, akkor nekem eddig mindig a vékony, alacsony lányok jöttek be többnyire, igaz én is csak 165cm magas vagyok fiú létemre. De emellett még az arcát szooktam nagyon nézni a lányoknak mert a jó test önmagában kevés, ha nem fog meg az arcában valami, akkor csak azt mondom jó, szexi ez a lány, de nem az esetem. Szóval nálam nagyon sokat jelent az arc egy lányban és fõleg az ilyen csendes, félénk, aranyos lányokért bolondulok meg. :) 22/F
Hmm, nálam már az is szép, akinek átlagos/vékony testalkata és átlagos arca van. Kisugárzás: jól érzi magát a bõrében, közvetlen másokkal, nem feszengõ és nem bunkó. Az ilyen lányokhoz akaratlanul is elkezdek vonzódni. (De pl. számomra nagyon vonzóak a pici szépséghibák is, van, hogy valakinek teljesen átlagos az arca, de a nózijába 'beleszeretek'). Elég nehéz mondjuk ezt megfogalmazni.. egyszerûen valakinek olyan a személyisége, hogy nem tudok mit csinálni ellene. :) 23F
A mellétõl.
Mi nem értelmes azon, hogy a mellétõl? Jó a melle -> szép. Ennyi. Kõegyszerû.
A kérdező hozzászólása: De mármint én most arra gondoltam, hogy mitõl szép a szemetekben egy lány? pl. alakja, arca, szeme, hajszíne, stílusa stb...
Mitõl szép nekem? Ha szép az arca, a mosolya :) Hajszín, szemszín nem lehet kizáró ok. Alakra pedig csak túl sovány ne legyen, mert az nekem már visszatetszõ. Ha duci az se baj, csak ne olyan legyen, hogy hatalmas combok+fenék, felül meg vékony.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm valami ilyesmire gondoltam.:)
Ez szubjektív. Egy szomorú lány is lehet aranyos. És lehet, hogy szerinted (mint lány) ronda egy barátnõd, attól egy hetero férfinak tetszhet.
Ezt nem lehet leírni, hogy mitõl jó. Ránézek és érzem, hogy jó, de nem tudom elmagyarázni, hogy miért jó :)
1. arc 2. mosoly 3. 2 perc beszélgetés 24/f
Attól jó a kisugárzása, hogy van neki. Ezt nem lehet eldönteni. Valakinek vagy van felém kisugárzása, vagy nincs.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.:)
A kérdező hozzászólása: És te ezt egy kabát alatt, hogy szûröd le? Vagy mondok jobbat. Nekem van egy ismerõsöm aki akkora darab, hogy már folyik, de szép nagy formás melle van. Az arca viszont nagyon ronda akkor õ most szép?
A kérdező hozzászólása: 1. válasz adónak üzenem csak ÉRTELMES válaszokat szeretnék. 2. köszönöm szépen. 3. Igen ez lehetséges és neked is köszönöm.:) Aranyosak vagytok. Írhattok még!
A kérdező hozzászólása: Utolsó igen ezt értem. Csak egy egy ember véleménye érdekelne, hogy neki éppen mi jön be. Amúgy neked is köszönöm.:)

Mikor fog 3 hós lányom jobban aludni éjszaka? Mitől lesz jó alvó?

Mindenki azt mondta, hogy ha a 3 hót bet?lti nyugodtabb éjszakák következnek.Ehez képest 4x is felkel éjjel, cicin alszik vissza.Most már ugy sem alszik mint eddig.Ki, mit tenne?Segítsetek!

Legjobb válasz: Nálunk is hasonló volt a helyzet. Éjszaka 3-4x keltem, majd a 4. betöltött hónap után már csak 1x kelt, most, hogy már lassan 7 hós végigalussza az éjszakákat. Tudom, hogy nagyon kimerítõ! Nappal próbáltam meg valamennyit aludni, amíg õ aludt, bár az éjszakai fennlétet nehéz volt más pihenéssel pótolni. Esetleg próbáld meg este jobban megetetni, hátha úgy eltelõdik a pocija, hogy ritkábban fog kelni. Kitartást kívánok, hidd el, jobb lesz!!!!

Nálunk is hasonló volt a helyzet. Éjszaka 3-4x keltem, majd a 4. betöltött hónap után már csak 1x kelt, most, hogy már lassan 7 hós végigalussza az éjszakákat. Tudom, hogy nagyon kimerítõ! Nappal próbáltam meg valamennyit aludni, amíg õ aludt, bár az éjszakai fennlétet nehéz volt más pihenéssel pótolni. Esetleg próbáld meg este jobban megetetni, hátha úgy eltelõdik a pocija, hogy ritkábban fog kelni. Kitartást kívánok, hidd el, jobb lesz!!!!
Szia. Hát ezt ki kell bírni... Én is nagyon irigylem azokat az anyukákat akiknek jól alszik a babájuk. Nekem 7 hónapos lesz jövõhéten a babám és egy olyan éjszakám volt eddig, hogy egyszer kelt fel. Általában 2-3szor szopik az éjjel-és nem az éhségtõl kel- Szerintem így szoktattuk. Neked sokat sírt kicsinek? Mert nekem igen és állandóan a szopival nyugtattam amit jól megszokott. Én erre tudok gondolni. De remélem Te szerencsésebb leszel!!! Én is mindig vártam valamit 6 hét, 3 hónap, 6 hónap. De változás semmi. Azt nem tudom mi lesz ha ha elapad a tej, mert már nem annyira sok...:( fel a fejjel, valahogy csak kibírjuk. Sajnos ötletekkel nem szolgálhatok, de hátha lesz valaki aki bemond valami használhatót:)
Én tudom mi ez. Mi 7 hónapos koráig nem aludt el éjszak. MÍg nem tanácsolták azt, hogy rakjuk máshová a kiságyat. Rá két napra már a fiam végig aludta az éjszakát egyedül a szobájában. és most már 19 hónapos és a mai napig ott van a kiságya ahova átfordítottuk, és alszik. ez csak egy tanács. ki lehet próbálni hátha jobb lesz. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a biztatást!Egyébként én is gyanitom, hogy megszokta a szopit, mert mindig nem éhes.Csak az nyugtatja meg, hogy visszaaludjon.Könnyebb így visszaaltatni, minthogy 1 órán keresztül nyüglõdjön.Ugy látszik ez a sorsunk!Azért reménykedem hogy lesz jobb.
alkati kérdés fõleg--szerintem az enyém 8 hónapos és SOHA nem alussza végig az éjszakát min. 2szer, max. 15ször kel---pedig nem szopik 2 hónapos kora óta :) aki szoptatással altatja vissza, azt ajánlom cumit adjon neki, mert úgysem éhes, és fárasztó lehet ez az állandó szoptatás nagyon kimerítõ....
Én adnék a kis drágámnak cumit ha kérné...De sajna hiába próbálkozom...Pedig próbáltunk vagy hatfélét:) 2.válaszoló.
Én is adnék neki cumit azt úgyis hallod és látod ha éhes, akkor persze cicit de tuti hogy nem mindig éhes, csak a cicid neki a nyugtatószer:) )nálunk is így volt az esti órákban, kipróbáltam a cumit és azóta alszik mint a bunda:)
érzelemmentesség miatt.
pl ha nem figyel rám oda, csak magára..
Pl. önzõ, gyors, nem tudja, hogy mûködik a vagina, vagy mi az, hogy csikló, és hogy alapból mit kéne kezdeni bármelyikkel is. biológiából egyes volt, ilyesmi...
ha szerelmes vagy, és figyel rád a pasi/csaj, akkor jó a szex:) volt pasim az Istenért sem akarta megérteni, hogy vannak olyan dolgok, amiket utálok az ágyban... õ szerinte minden lánynak szeretnie kéne és sokadik kemény lecseszés után hagyta csak abba... -.-" a mostani barátom viszont egy szexisten :)
Például ha elhízott, igénytelen az illetõ és nem lehet rá beindulni. Vagy ha durva és úgy fûrészel mint a gép, nincs benne semmi érzékiség. Illetve ha nincs benne kreativitás / nem meri elmondani az ötleteit akkor rövid idõ alatt rá lehet unni.

Mitol lesz egy lany JO CSAJ?

Legjobb válasz: Nem a caps lock használatától, az biztos.

Nem a caps lock használatától, az biztos.
gratulálok te vagy az 500. aki felteszi ezt a kérdést nyertél egy képzeletbeli krumplit komolyan ha érdekel nézd meg a 499 kérdést nem hetente változik az ideál.
Csinosan öltözködik, de nem kihívóan. Mindig kellemes az illata és smink nélkül is jól mutat. Vannak életcéljai, önálló véleménye a dolgokról, de kompromisszumokra képes persze. Ja és nyeli a spermát, mint kacsa a nokedlit. :D
Két ismérve van annak ha egy csaj jó nõ, mindkettõ a hastól felfelé és a nyaktól lefelé található, szépek, formásak. Muha.
Öltözködés viselkedés alak ilyesmik.
Jó csaj akarsz lenni kedves kérdezö?
Jó csaj: miniszoknya, kirakott csöcsök, csücsörítõs fotók, hidrogénhaj, conserv cipõ, 2 centis alapozóréteg. Szép lány/nõ: ízléses öltözködés és smink, ápolt bõr és körmök, kellemes viselkedés, humorérzék.
attól, hogy ad, magára, és nõiesen viselkedik...

16éves lány vagyok és kiderült hogy le van bénulva az arcom jobb oldala (perifériás facialis paresis-om van. Mitől lehet igazából? Milyen módon fog ez elmúllani? 100%-an jó lesz utána?

Kb.1évvel ezelött vettem észre,hogy pl. nem tudom a jobb szemem lecsukni egyedül aztán,hogy a jobb szájzugom nem tudom oldalra "húzni" és fél éve kb. vettem észre,hogy a jobb mellizmom se m?ködik megfelel?en.Késöbb jött a fülfájás,gyakori hányinger és fejfájás. Kick-boxoltam amit 1éve hagytam abba,lehet hogy ott kaptam egy akkora ütést amit?l ez lett?

Legjobb válasz: Hát nem tudom... Ha bokszoltál, valszeg attól van. Nem biztos, hogy elmúlik. De van torna, kifejezetten erre a célra.

Hát nem tudom... Ha bokszoltál, valszeg attól van. Nem biztos, hogy elmúlik. De van torna, kifejezetten erre a célra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!