Találatok a következő kifejezésre: Mitol lesz ferfi (35 db)

Más kultúrában követelik, ki a férfi és ki a nő. Nálunk meg se tanították, mitől lesz férfi és nő valaki?

Pl. Ázsiai, Arad, Afrikai kultúrákban rituális szertartások vannak ilyen felnőtté avatásokra. Nálunk pedig egy torta, ami semmit nem szimbolizál. Ezért lesz ilyen sok pasi egy ilyen nyálas valaki aki csak fut a lányok után, de nem tesz érte semmit hogy FEL lehessen nézni rá, mint egy FÉRFIRE?

Legjobb válasz: pont a fent felsorolt kultúrákban a férfire nem lehet fenézni max késõbb. Mivel a legtöbb esetben megmondják a lánynak, hogy ehõ hozzá kell menni, vita nincs. Kész. Aztán késõbb elválik milyen férj lesz.

pont a fent felsorolt kultúrákban a férfire nem lehet fenézni max késõbb. Mivel a legtöbb esetben megmondják a lánynak, hogy ehõ hozzá kell menni, vita nincs. Kész. Aztán késõbb elválik milyen férj lesz.
A hajam befonom ezektõl az értelmes válaszoktól... Te kérdezõ, kicsit gondolkozz logikusan: 1. Egy rituális szertartástól lennék felnõtt ember/vennéd fel a biológiai nemedhez társított viselkedési formákat? Az ilyesmi nevelés kérdése. 2. A nem "nyálas valakik" sem esnek át semmilyen rituális szertartáson errefelé, azt pedig igazán nem állíthatod, hogy Magyarország összes férfi lakosa egy nyálas valaki lenne.
Tök furcsa, önálló felnõtt nõ vagyok, normális értékrenddel és önképpel, lehet ezért találkozom mindig normális férfiakkal. Ha valaki nincs tisztában magával, ne várja, hogy a külvilág a helyén kezelje.
Na, akkor kedves kérdezõ itt az alkalom, hogy kifejtsd mitõl lesz férfi a férfi és nõ a nõ? Az én véleményem errõl: A férfiak többsége megmaradt férfinak, a nõk viszont nem maradtak meg nõnek, hanem kezdenek elférfiasodni. Ennek oka az emancipáció. Mivel már alig töltik be a nõi szerepeket, így lehetetlen megfelelni nekik. Sokan azt hiszik, hogy akkor inkább nyálas fiúként több szerencséjük lesz, és van is, hiszen rájuk buknak a nõk, a nyallerekre.
Üdv Magyarországon.
Én úgy látom hogy a mostani oktatási rendszer pont arra épül hogy nehogy a fiúkat férfiasra neveljék.Lehet hogy a emanciknak így lesznek szépen kényelmesen kezelhetõk. Általános iskolákban pl. a fiúkat fõzni, varrni tanítják.De egy szerszámot se tudnak rendesen használni...
Számomra az ember max. annyiból különíthetõ már el nõre és férfire, hogy mi van a lába között. Személyiségben mindenki olyan, amilyen, nemétõl függetlenül.

Mitől lesz férfi egy férfi?

1 óra múlva megkérdezem ennek a n?i változatát is.

Legjobb válasz: számomra a férfi: határozott,de nem erõszakos, oltalmazó,de nem elnyomó, szeretõ,de nem megalázkodó, ambiciózus,de nem õrült karrierista, magabiztos,de nem öntelt, gyengéd,de nem gyámoltalan, tisztelettudó,de nem gyenge gerincû, szenvedélyes,de nem agresszív... szóval csupa olyan tulajdonsága van,amire bárki képes,ha egy nõt igazán szeret.

számomra a férfi: határozott, de nem erõszakos, oltalmazó, de nem elnyomó, szeretõ, de nem megalázkodó, ambiciózus, de nem õrült karrierista, magabiztos, de nem öntelt, gyengéd, de nem gyámoltalan, tisztelettudó, de nem gyenge gerincû, szenvedélyes, de nem agresszív... szóval csupa olyan tulajdonsága van, amire bárki képes, ha egy nõt igazán szeret.
Attól, ha nemet tud mondani az ösztönösen beleprogramozott szereotipiáknak. Azaz nem tud mondani álmai pucér nõjének, nemet tud mondani a talált millióknak, nemet tud mondani mások provokációi által felkorbácsolt indulatainak. Attól, ha megtesz olyasmiket is az elvei miatt, amirõl tudja, eleve tudja, hogy késõbb hátrányára lesznek. Attól, ha saját sportteljesítményeit úgy tudja becsülni, ha arról nem tud senki más. stb stb.
Szerintem önismerettel kezdõdik. Tisztában van saját magával, erõsségeivel és hibáival együtt. Ugyanis ahhoz, hogy "Igazi férfi" legyen elõször reális alapok (nem önhazugság)mellett el kell hinnie ezt magáról. Mert ha saját magában nem hisz akkor hogyan várhatná, hogy más ilyennek lássa? Fentebb leírt tulajdonságok számomra is vonzóak:) )
Attól hogy szõrös a f.sza. Meg hogy chuck norris.

Mitől lesz férfi egy férfi?

Legjobb válasz: Attól hogy [email protected] van alatta. :)

Attól hogy [email protected] van alatta. :)
farka van+ férfiasan viselkedik, kivéve ha meleg, szóval attól lesz férfi ha farka van
Errõl hosszasan lehetne elmélkedni. Kitûnõ téma Szirmai Gergelynek! http://www.youtube.com/watch?v=1D64DYV4ho0
az alfahím a referencia keress ráá a viselkedés beli jelezõkre s ott a válaszod

Mitől lesz férfi egy férfi? Minden esetben a külső számít?

Például, mint ez a srác is:

Legjobb válasz: A viselkedés és a gondolkodásmód a normálon túl csak a sznobokat érdekli. Légy önmagad és legyél nyitott és elõbb utóbb biztos megtalálod aki azért kedvel aki vagy. Miért jobb ha megjátszod magad? Egyszer úgyis kibújik a szög a zsákból.

A viselkedés és a gondolkodásmód a normálon túl csak a sznobokat érdekli. Légy önmagad és legyél nyitott és elõbb utóbb biztos megtalálod aki azért kedvel aki vagy. Miért jobb ha megjátszod magad? Egyszer úgyis kibújik a szög a zsákból.
A kérdező hozzászólása: *annyival
Ez egy bu*i, olyat mutass, akire valóban illik ez.
Nem minden esetben a külsõ számít, de õ még gyerek, semmilyen módon nem lesz férfias, csak ha már felnõtt lesz.
Akkor leszel férfi, ha tudod magadról, hogy férfi vagy. http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/p..
ilyen kinézettel soha nem lesz férfias! már ránézni is rossz az ilyen palikra, pfuuuj 18L

Nagyon sok mindent hallottam már az igazi férfi megnevezésről. De nem vagyok benne biztos, hogy ezek az igazi férfi megnevezései. Lehet, hogy a kérdésem nem lesz nagyon konkrét és világos. Mi számít egy férfiban mitől igazi férfi egy férfi?

Arra szeretnék rávilágítani : Például helyes,

Legjobb válasz: Nem kretén,nem páva,nem beképzelt,nem beszari,nem nagyképû,nem bunkó,nem ribizik össze-vissza,figyel rám,meghallgat,megvéd ha baj van,stb.

Nem kretén, nem páva, nem beképzelt, nem beszari, nem nagyképû, nem bunkó, nem ribizik össze-vissza, figyel rám, meghallgat, megvéd ha baj van, stb.
Felõlem lehet a világ leghelyesebb pasija, ha kretén akkor nem érdekel!Helyes?A helyes NEM egyenlõ a férfiassal, sõt, a legtöbbször nem férfias pasira mondják ezt a jelzõt, hanem a szõrmentes fiúkákra, picifiúcskák
pénisze van és férfinak vallja magát.
Az igazi férfi, szoknyát hord. (Gryllus Vilmos dala ;D)

Szerinted mitől lesz egy férfi, FÉRFI?

Legjobb válasz: a férfi akkor férfi ha ezt már nem kérdõjelezi meg :) v olyan mint hugh jackman 19F

Hugh Jackman-ahh egyetértek..na õ férfi.Férfias férfi. Külsõre és belsõre is vannak kritériumok. -Határozott, nem ijed meg semmitõl, pl ha a barátnõjét kell kísérgetni éjszaka az utcán és beléjük kötnek. -Már a hangja is férfias(nem nõies magas, hanem mély, szexi, komoly, csábító) -Kimondja amit gondol, nem tétovázik, nem kertel -Jó tartása van, nem görnyedt -Széles vállú, nem kisvállú -Vastagabb a karja mint nekem, de nem gyúrós, hanem természetes izma van(vagy valamit sportolt nagyon régen, vagy jók a génjei, de nem mesterséges kondigépes izmokkal rendelkezik!) -Ja és részemrõl a sötét hajú, sötét szemûek férfiasak, borostával. -Nem ropi a két lába se :D -És persze az ágyban is ott van a szeren, irányít, de elfogadja az irányítást, olykor vad, mindent elsöprõ d*gásra képes, olykor pedig könnyed szeretkezésre, de a férfiasságát tudja mire és hogy kell használnia. -Gáláns, a nõnek virágot vesz -Nem fél beismerni az érzéseit De ezeket igazából kár magyarázgatni, mert képtelenség :)
a férfi akkor férfi ha ezt már nem kérdõjelezi meg :) v olyan mint hugh jackman 19F
Attól hogy van nõ. Tehát van mitõl megkülönböztetni! Nagyjából az elõttem elhangzó válasszal értek egyet (1.)
Szerintem attól, hogy nem nõ.
ugyanmár emberek! ATTÓL HOGY FASZA VAN
"fasza van csávó"! Te akkora egy hülye vagy! attól, hogy valakinek érett a felfogása még lehet vicces is. És ha kis tollpihés a pofikája a srácnak még gyerekes a külsõje és a 18-20 éves srácok nagy általában még ilyenek. tehát, az én szememben még gyerekek!
Utolsó, te nagyon jól beszélsz :)
Azt is mondjak, hogy a ferfit a no teszi ferfiva, a no pedig a ferfitol lesz no! A ketto kiegesziti egymast, hatassal van egymasra. En szemely szerint nehezen tudnam elkepzelni, hogy egy ferfi igazan sikeres, onbizalomtol duzzado, magabiztos legyen es a valasztott teruleten kimagaslo eredmenyeket erjen el anelkul, hogy egy no megteremtene neki a biztos, nyugalmas hatteret, egy otthont, ahova ha hazamegy a ferfi, teljes nyugalom, bizalom es szeretet veszi korul es megerositest kap a notol! Ha ez megvan, akkor szerintem a no egy igazi magabiztos ferfit fog latni maga mellett, akitol kamatostul fogja visszakapni azokat az energiakat, amitol o is igazi nonek fogja erezni magat! Mondjuk ez egy ilyen klasszikus szerepmodell, a mai vilagban gyakran azokat tartjak igazi ferfinek(/nak?), aki minden szembejovo lanyt megfektet, kidolgozott a teste, nagy a szerszama es a hetvegi partykban a legmenobb (kamu)dumakkal tud elohozakodni es sajnos sok fiu el is hiszi, hogy ez lenne az etalon! 25/F
ki az a Hugh Jackman?
A kérdező hozzászólása: Csernus szerint az a Férfi, aki szembe mer menni a félelmeivel. Bár ezt a Nõre is mondhatjuk, de most csak a Férfiról van szó. Attól, hogy valakinek hímnemû teste van, még nem Férfi. És mi van a családdal? Hogy viszonyul hozzá, mikor alapít családot, mi van a magányos hõs típussal? Hihetetlen, hogy Jackman mindenkinek bejön.
Attól hogy élõben látta Chuck Norrist pörgõ forgó rúgását.
Egy fiú nem tudja megmondani mitõl Férfi egy Férfi, hiába erõlködtök.
a "fasza van" csávó vok :D na ezt nem lehet 2 mondatban leírni, nem is fogom, de annyit h ez a 25 éves kortól dolog ez hülyeség, és egy férfi nem attól férfi h nagyon komoly, lehet humoros is, mert ezek szerint a nagypapám egy 86 éves srác volt
attól, hogy "fasza van" valakinek még lehet egy taknyos tacskó is. abból, hogy nem gyerekes a külsõd, viselkedésed és komolyabb a gondolkodásod. de szerintem a férfi 25 éves kortól kezdõdik, a többi még csak srác.
A válasz megírásának idõpontja: ma 00:16 jah bocs, nem tudtam h nem h travik is vannak uram/hölgyem/mindkettõ
"A válasz megírásának idõpontja: ma 00:00" Te csak azt hiszed, kisfiam. Attól, hogy kinõtt ott neked egy pattanás, még nem leszel nagybetû Férfi :)
Olyan, aki ha rám néz, "beájuljak az ágyába"... =)
Ha erre hirtelen akarnék válaszolni, azt mondanám: a kisugárzásától, és személyiségétõl. Hosszan ki lehetne fejteni, de felesleges.
vannak 18 éves emberek akik pénzhiány miatt nem tudnak továbbtanulni, ezért dolgoznak és véletlenül még hamar meg is nõsülnek, és felelõsségteljes emberekké válnak na akk õk mik kedves "akkora hülye vagy" csávó? "fasza van csávó" (akkora hülye vagy, a vicces-komoly dologgal csak egy elõzõ hozzászóló szavait forgattam ki )
Szõr.
Orv dolog, pszichikai tesztet alkalmazni gyanútlan Gyikos kommentelõkön:DD
Megvéd, oltalmaz, mitõl? Miért kell téged megvédeni? Ezt sosem érettem. Nem kell olyan helyre menni, ahol beléd köthetnek. Vagy mitõl kell megvédeni? Ha már meg kell védeni mert nem tudsz egyedül létezni, akkor ott bajok vannak. Anyám 61 éves, mégsem kellett apámnak puskával megvédenie. Ha meg valaki meg akar támadni, akkor nem akkor fog, amikor többed magaddal vagy.
-megvéd -oltalmaz -udvarias -jól bánik velem -gyengéd -imád velem szexelni :P -egyéniség 22/l
A szõrös mellkas. :D
Alattomos, semmirekellõ, hazug, aljas, kétszínû, beképzelt, egoista, nagyképû, sznob idióta majmok.
megevéd, oltalmaz, udvarias, gyengéd, állja a szavát-->férfi Szex, határozottság, önbizalom, lazaság, humor--> pasi "Megvéd, oltalmaz, mitõl? Miért kell téged megvédeni?" Azért kíváncsi lennék, hogy sötétedés után ha csaj lennél-az vagy?- ki mellett lennél nyugodtabb egy rosszabb környéken? A trendi pasiddal cuki csõnacival, aki hû de nagy egyéniség, aki ugye férfi, mert ott fityeg neki.... vagy egy klasszikus férfi szerepeket és értéket valló emberrel, aki eltöri minden csontját annak, aki bántani akarja a szeretteit.
férfi - szánalmas
" Velem nem ba_szott ki egy férfi sem, csak szimplán ezek a meglátásaim, mint kívül álló :]" Másoknak külföldön is ha meghallják, hogy magyar nõ egybõl a könnyen kaphatóságotokról juttok az eszükbe, szóval feleslegesen vered magad. :) Nekem meg ezek mit kívülállónak.
Attól lesz férfi, hogy van farka :D
Céltudatos.
Hiányoltam az egy szavas összefoglalást: Leszarom. :-) Na ez az igazi férfi. :-)
- intelligens, okos - vicces - amikor kell, határozott - biztonságban érzem magam mellette - nem erõvel próbálja megoldani a gondjait - képes sírni - persze nem hiszti-kategória -, és segítséget kérni - gyengéd (Azért az ágyban is legyen jó;))
Az elsõ szó, ami eszembe jut, az az erõ.
"Megvéd, oltalmaz, mitõl?" Megnézhetek egy horrorfilmet erõs karjai között, mikor fázom, odaadja a kabátját, mikor szeretetre vágyom, simogat, cirógat, tanácsot ad, elmondja a véleményét, egy alpári stílusú beszólás után férfiasan rendre utasítja az adott férfit, hogy hogy kell egy nõvel beszélni, ha megbotlok, beütöm magamat, stb., megkérdezi hogy megsérültem-e, ha bemegyünk egy szórakozóhelyre, vigyáz, óv testileg is, hogy ne jöjjenek nekem a részegen táncolók, mikor egy lépcsõn jövök le magas sarkúban, nyúl a kezemért és megfog, segít lejönni, ha 15 kilós táskát cipelek, akkor átveszi tõlem, és még sorolhatnám. Lelkileg még fontosabb: ha mástól kellemetlen megjegyzést kapok, vagy épp nem vagyok formában, biztosít, hogy még mindig nagyon szépnek tart, és megvigasztal. Apróságok, de ezektõl érzem úgy személy szerint, hogy nõként kezel. "Miért kell téged megvédeni?" Lásd fentebb, ezekre a dolgokra értettem azt hogy megvéd. Az alpári "demegb**sználak" beszólásoktól, apróbb sérülésektõl, és a lelki világomat védi. "Ezt sosem érettem. Nem kell olyan helyre menni, ahol beléd köthetnek. Vagy mitõl kell megvédeni? Ha már meg kell védeni mert nem tudsz egyedül létezni, akkor ott bajok vannak. " Remélem most már világos. :)
"Nem kell olyan helyre menni ahol beléd köthetnek." Nem járok diszkóba, kocsmába, nem öltözködöm r**bancosan, sõt, elég visszafogott vagyok, mégis rendszeresen megkörnyékeznek rosszarcú figurák és "jólbenyomnámrád" jellegû megjegyzéseket kapok, volt, hogy egy egész banda részletezte a fülem hallatára hogy mit csinálna velem. 20 év körüli suhancok. Kérdés van? Bizony jobban érzem magam egy lelkileg erõs férfi mellett, aki rendre utasítja õket. Én is megtehetném, persze, meg is tettem..még keményebben mondták el a véleményüket.
Férfi
" -megvéd -oltalmaz -udvarias -jól bánik velem -gyengéd -imád velem szexelni :P -egyéniség" Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!
" Alattomos, semmirekellõ, hazug, aljas, kétszínû, beképzelt, egoista, nagyképû, sznob idióta majmok." Mondja az együgyû, anyagias, beképzelt, értéktelen k rv! :D
Felsoroltak itt sok dolgot, de szerintem a legfontosabb kimaradt, ez pedig a gerinc. Egy férfi állja az adott szavát, viseli a tettei következményét, vannak elvei és hû is marad hozzájuk. Mindemellett legalább a párjával, szeretteivel õszinte. Ezért kihaló faj...
húha, hármaskának milyen érvei vannak:D hivatalosan több dologból áll össze egy ember neme -testileg micsoda (lsd elsõ válasz) -lelkileg minek érzi magát -melyik nemhez vonzódik -a társadalom (a nem gúnyolódos fajta) minek mondja (ez pl a transziknál fontos) tehát ha egy férfi szereti a nõket, az még nem feltételezi, hogy ízig-vérig hetero.. lehet, hogy õ csak egy férfi testben egy leszbikus nõ!:D és mielõtt fikáznátok, ez tankönyvbõl lett kimásolva (csak érthetõre írtam át) amúgy a sör és a szõr jut eszembe a férfirõl.. az illatom is férfi!:D
Farok:D
*lehet, hogy õ csak egy férfi testben egy leszbikus nõ!:D Lehet bizony:D
Elnézést: *szõrös majmok. :]
Elnézést, KILL YOURSELF!
utolsó.: remélem megváltozik a rólunk alkotott kép. velem is b*sztak már ki a nõk, de nem mondom, hogy mind idióta rbanc :)
Velem nem ba_szott ki egy férfi sem, csak szimplán ezek a meglátásaim, mint kívül álló :]
Hát nem te!
Szex, határozottság, önbizalom, lazaság, humor, rugalmasság, intelligencia, empátia.
nekem sör és szakáll
Egy olyan ember jut az eszembe, akinek nincs szüksége senkire sem (fõleg nõkre), hogy sikeres legyen.

Mitől lesz egy férfi, igazán férfi?

Legjobb válasz: Attól h nem gyerekesen viselkedik.

Attól h nem gyerekesen viselkedik.
Ha jóképû és magas. Legalábbis a nõk szemében.
Határozottság, céltudatosság, magabiztosság, következetesség a tipikus férfi erények, amik eszembe jutnak.
Vonzó és ért a nõkhöz!:)
Csernus Imre: A Ferfiban nagyon sok meghatarozas van ra. A legfontosabb tulajdonsagnak a felelossegvallalast tartom. Az, hogy ami okozok magam korul, mind anyagi, mind parkapcsolati szinten azert en vagyok a felelos nem anyam, a kormany, vagy eppen Kiss Pista. A masodik legfontosabb pedig a magabiztossag. Az, hogy ami celokat kituzok magam ele azokat megtudjam mind rovid es mind hosszutavon valositani. A harmadik pedig a turelem. Ha ugy erzem igenis mindent megtettem azert, hogy anyagilag, erzelmileg, a Top-on legyek , de valamiert meg sem akar osszejonni legyen turelmem kivarni, hogy a befektettt munkamnak egyszer csak meglesz a jutalma. Mert elvek nelkul meg embernek sem erzem magam, nemhogy ferfinak.
A magasság(alapvetõen)nem számít.Miért lenne elõny? A legtöbb magas(190cm +) ember(steroid és egyéb nélkül)puhány, lassú, kevés izommal rendelkezik, lófejû, pocsék állóképességû, fáradékony, aránytalan testû, ügyetlen, csúnya arcú , rövid élettartamú. Naturálisan hány jó tornászt, súlyemelõt, futót(hosszú táv) stb. ismertek 190 cm felett?A magasság kultuszt a sajtó egy gusztustalan része erõlteti a business és az extrémitások miatt. Én a saját(magán , utcai stb.) tapasztalatomból mondom:A magasság nem elõny a csajozásnál(jellemzõen)!Persze vannak kivételek de tapasztalataim szerint azok a lányok akik magasság mániások elég igénytelen kinézettel bírnak.

Fiúk/lányok! Mit vártok egy kapcsolattól? Nektek mitől lesz egy fiú/lány JÓ? Milyen tulajdonságok fontosak, és milyen kapcsolati célból? Akár a saját nemetek szempontjából is leírhatjátok, hogy milyennek kellene lennie egy jó férfinak/nőnek.

Remélem érthet? a kérdés, nemi érdekl?dést?l függetlenül is jöhet. Kíváncsi vagyok, ti mire vágytok egy kapcsolatban, milyen kapcsolatra van szükségetek, mit vártok a másiktól, mit tudtok nyújtani...

Legjobb válasz: Legyen jó beszélgetõpartner, õszinte és megbízható, hûséges, családcentrikus, kreatív, spontán, rajongással szeressen, mûvelt, figyelmes, legyenek fontosak számára az élmények (kicsit éljünk a mának szellemmel, de csak mértékkel), tudjon nagyokat álmodni, ne legyen annyira földhözragadt. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Ez lenne körülbelül, még annyi, hogy fogjon meg valami a külsejében is. (--férfi ideál--) Egy kapcsolat szerintem többnyire attól jó, ha sok minõségi idõt tölt együtt a pár, ha kölcsönösen megtudják nevettetni egymást, önmagukat tudják adni a kapcsolatukban, ez maga után vonja az õszinteséget is, hasonló az értékrendjük, felnéznek egymásra és nem utolsó sorban nem unatkoznak egymás mellett! Mindkét listát tudnám bõvíteni, még sok dolog van a fejemben, de ha mind kiírnám ijesztõ lenne ez a sok "elvárás".

Legyen jó beszélgetõpartner, õszinte és megbízható, hûséges, családcentrikus, kreatív, spontán, rajongással szeressen, mûvelt, figyelmes, legyenek fontosak számára az élmények (kicsit éljünk a mának szellemmel, de csak mértékkel), tudjon nagyokat álmodni, ne legyen annyira földhözragadt. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Ez lenne körülbelül, még annyi, hogy fogjon meg valami a külsejében is. (--férfi ideál--) Egy kapcsolat szerintem többnyire attól jó, ha sok minõségi idõt tölt együtt a pár, ha kölcsönösen megtudják nevettetni egymást, önmagukat tudják adni a kapcsolatukban, ez maga után vonja az õszinteséget is, hasonló az értékrendjük, felnéznek egymásra és nem utolsó sorban nem unatkoznak egymás mellett! Mindkét listát tudnám bõvíteni, még sok dolog van a fejemben, de ha mind kiírnám ijesztõ lenne ez a sok "elvárás".
Szerintem 1 lányban fontos:haj, arc, magasság, jófejség, duma!!!!, SZERESSEN!!
Fiú voltam
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válasz kellemes meglepetés volt. :)
Miért is? :-) Elsõ válaszoló vagyok

Mitől lesz egy férfi férfias?

Sok helyen olvasom, hogy XY-nak a férfias pasik jönnek be? Pontosan mit jelent ez?

Legjobb válasz: egy férfi már akkoris férfias ha nem úgy néz ki mint sp..

egy férfi már akkoris férfias ha nem úgy néz ki mint sp..
' Az férfias, akire illik a következõ szólás: Pénz olvasva, asszony verve jó.' te meg egy szerencsétlen csicskavagy téged kéne verni (:
Szerintem egy igazán férfias férfi mindig egyenes jellemû, van erkölcsi tartása, és kimondottan családfõ-típus. Merjem rábízni magamat és a gyermekeinket. A határozott kiállás és az önálló vélemény, amit tud képviselni, abszolút alap! Külsõleg: viseljen övet a gatyájához, és ne hordjon rózsaszín inget, még akkor sem, ha az a divat!!!! :D
NEM ÚGY NÉZ KI MINT CRISTIANO RONALDO XDDDDD
Az férfias, akire illik a következõ szólás: Pénz olvasva, asszony verve jó.
Tartása, jelleme és helyes értékrendje van. Aki képes szeretni és szeretve lenni.
Kinézetre nálam attól, ha van szakálla :) Legalább is számomra a szakállas férfiak behozhatatlan elõnnyel rendelkeznek a szakáll nélküliekkel szemben. Viselkedésre attól, hogy határozott (ez nem azt jelenti, hogy mások véleményét nem veszi figyelembe), önálló, céltudatos és kitartó.
Én imádom a hódító típust, nálam õk is férfiasak. Szerintem egyszerûen annyit jelent, hogy udvarias, kedves, és képes normális ruhákba felöltözni, nem ezekbe a divatizékbe, amiket ruhának csúfolnak egyesek. Bocs, ha ezzel most valakit megsértek, de a személyes véleményem az, hogy a férfias férfi úriember, nem visel piercinget és nincs tetoválása, a haja nem hosszú és nem is kopasz (az más kategória, ha nem tehet a kopaszságról). A sportolt test engem spec. nagyon nem érdekel, imádom a mackós testalkatot.
Nem az a mérvadó férfiasság terén, hogy hogy néz ki. Egy homokos is lehet kisportolt, nagydarab. A férfias férfi határozott, magabiztos, ugyanakkor laza és nem törõdik túl sokat a külsejével, nem is játssza meg magát. Rosszul vagyok a rózsaszín pólós, borotvált testû, szolizott piperkõcöktõl, akik fogyókúráznak meg szálkásítanak meg csini divatos csíkot nyírnak a szakállukból. Lehet ezt is persze, de ez nem férfias.
Számomra a férfiasság kisugárzás, ami bármilyen külsõvel is párosul, mégis vonz magához. Még akkor is, ha amúgy nem tetszene a pasi! Határozottság, becsületesség, komolyság, felelõsségtudat, egyenesség párosul ehhez a szóhoz számomra, kívülrõl pedig egy visszafogott szerelésbe bújtatott (sportos vagy elegáns) teljesen átlagos férfi képét képzelném el hozzá. Borostások elõnyben..:) A macsókat én nem sorolnám a férfias kategóriába, számomra õk komolytalan érzelmileg éretlen kölykök, bár sokakat külsejük alapján õk hoznak lázba.
fingik, büfög, horkol, sört iszik, veri az asszonyt
Hát igen, ez nem a kinézeten múlik, egy alacsony, nem jó kinézetû férfi is lehet férfias. A férfias kinézethez mondjuk hozzátartozik, hogy szõrös, mély a hangja.:D Belsõleg meg talán azt takarja, hogy önálló, magabiztos és határozott.
ne legyen semmi rózsaszín a ruhatáradban, ne legyen a gatya ülepe térdednél, ne vasald a hajad, és ne hallgass nyálas popzenét!
Nincs szüksége állandóan új hódításokra ahhoz, hogy férfinak érezze magát. Képes hûségesen egy nõt szeretni és mindent megtenni a családjáért. De ehhez kell a megfelelõ nõ is.
Ez nem a külsõn múlik, Jack Nicholson egy kis dugasz, mégis nagyon férfias, a kisugárzása tehet egy férfit férfiassá.
Nem olyan mint SP, Fluor, Justin Bieber, Viccet félretéve. Magabiztos, határozott, nem olyan tutyimutyi, hogy mindent rámhagy, álljon ki magáért.
hát.. van férfi nemiszerve.. és szõrös a lába : o
Sportos, jó fizikumú, sármos, udvarias...
utolsónál ott az összes pont

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!