Találatok a következő kifejezésre: Mitol lehet hogy nem tapad (2 db)

Mitol lehet az hogy nem tapad meg a mehfalban a megtermekenyitett pete?

Ha van koztetek olyan aki ilyen problemak miatt nem tud teherbe esni kerlek irjatok.Nekem mostanaban minden mensim alvadt veres darabos es ugy olvastam veteles.Homerozok peteeres biztos van kesni is szokott par napot ami elozoleg nem volt jellemzo.Tud-e valaki biztatni legalabb,mar tobb mint egy eve probalkozunk.

Legjobb válasz: Nekem az orvos azt mondta, hogy lehet genetikai probléma, de elõfordulhat az is, hogy az anya szervezete "idegen anyagként" érzékeli a megtermékenyített petesejtet, s kilöki magából. Érdemes palástfûteát inni a ciklus második felétõl, tehát kb. a megtermékenyítéstõl, ez segítheti a beágyazódást. Sok sikert! Szorítok neked!

Nekem az orvos azt mondta, hogy lehet genetikai probléma, de elõfordulhat az is, hogy az anya szervezete "idegen anyagként" érzékeli a megtermékenyített petesejtet, s kilöki magából. Érdemes palástfûteát inni a ciklus második felétõl, tehát kb. a megtermékenyítéstõl, ez segítheti a beágyazódást. Sok sikert! Szorítok neked!
Szia! Én is így tengetem a hónapjaimat. Volt, hogy a tesztem is + lett, de sajnos mindig megjött a végén. Én most kaptam progesteron tablettát, amit ha elmarad a mensim akkor kell elkezdeni szedni, hogy a babó be tudjon ágyazódni.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen orulok hogy van ra megoldas koszi

Sárgatest elégtelensége mitől van valakinek? Illetve mik a tünetek? Lehet ettől, hogy nem tapad meg a baba, ha ez van valakinek?

Legjobb válasz: Endokrin gondok (hormonális), vagy anyagcsere gondok okozzák, és okozhatja azt, hogy nem tud megtapadni a megtermékenyített petesejt, vagy jellemzõen még a 9-11. hét között okoz gondot, vetélést ne adj'Isten. Progeszteron pótlással kezelhetõ.

Endokrin gondok (hormonális), vagy anyagcsere gondok okozzák, és okozhatja azt, hogy nem tud megtapadni a megtermékenyített petesejt, vagy jellemzõen még a 9-11. hét között okoz gondot, vetélést ne adj'Isten. Progeszteron pótlással kezelhetõ.
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!