Találatok a következő kifejezésre: Mitol lehet hogy nem (1119 db)

Nem baj, még elõfordulhat ilyen
még nem állt be.
A kérdező hozzászólása: de az nem baj ha csak barna?
Talán hormoningadozástól.

Mitől lehet, hogy nem sikerül a lombik? Mitől nem ágyazódik be?

Esetleg tudtok praktikákat a beágyazódás el?segítésére lombik után?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de ha lombik projektben veszel részt itt arról a laikusoknak vagy annak a néhány unatkozó orvosnak, aki itt lóg halvány lila f. sincs. Miért nem az orvosodat kérdezed meg?

Ne haragudj, de ha lombik projektben veszel részt itt arról a laikusoknak vagy annak a néhány unatkozó orvosnak, aki itt lóg halvány lila f. sincs. Miért nem az orvosodat kérdezed meg?
szia! én nem lombikos vagyok, de ma kérdeztem én is, hogy a beágyazódást mi segítheti.. * palástfû tea *méhpempõ kapszula mindjárt megnézem miket írtak még..pill
napi 3 liter víz, fehérjedús étrend, méhpempõ kapszula. Ha nagyon elszánt vagy még az Arwen tornát és az Autogén tréninget is javasolom. ezeket írták nekem..pf.. de én a spermát is hallottam..nem tudom igaz-e!?
a lombiknál ha nem sikerül a beágyazódás, akkor ennyi... Ha sikerülne, akkor annak örülni kell, de a rossz sperma is befolyásolja, hogy késõbb vetéléshez vezet egy lombik... Sajnos a lombik az ilyen. Viszont vigaszul: egyik ismerõsömék 10 évig próbálkoztak, volt inszem, lombik meg gyógyszerek, meg minden ami kell. Ezekbõl vagy nem volt sikeres a beültetés, vagy elvetélt (asszem 3-szor). Majd amikor mentek újra vizsgálatra (uh-ra), hogy na akkor mikor következhet a következõ lombik, akkor az orvos gratulált egy 6 hetes magzathoz!!!! Csodák-csodájára természetes úton megfogant a baba! Majd spontán lett még egy gyerekük, amikor nem számítottak volna kistesóra! Biztatásul írtam, remélem felvidítottalak!
Azért nem ágyazódik be, mert nem elég vastag méhnyálkahártya. Ennek számos oka lehet, általában hormonális, de lehet a korai peteérés is és folyamat hormonálisan még nem ért oda, hogy elég vastag legyen. Nekem nem lombik, a kislányom, de szedtem 5 Clostyt a peteérés segítsége érdekében és várnunk kellett peteérést követõen még két napot az együttléttel, hogy biztosan elég vastag legyen a nyálkahártya. De ez nagyon lutris dolog. Nem figyelik a lombik mellett uh-val? Nem kapsz erre külön hormont, gyógyszert??
A kérdező hozzászólása: Állandóan figyelték uh-on a nyálkahártya vastagságát, és a doki szerint tökéletes volt. Ja, és utána több gyógyszert is kap az ember direkt erre, hogy a beágyazódást segítse a nyálkahártyába.
Hát nekem is elég jó volt a beültetéskor a méhnyálkahártya (12 mm) és mégsem tapadtak meg a babák, úgyhogy ez csak egy ok lehetne, de nálunk sem ez volt a probléma. Nekem a dokim igazából nem tudta megmagyarázni, hogy miért nem sikerülhetett. Azzal "vigasztalt", hogy a legritkább esetben sikerül elsõre. Akit én ismerek lombikost, az speciel kivétel, mert neki elsõre sikerült.
nem lehet jogosultsági probléma? Rendszergazdai jogod van?
A kérdező hozzászólása: igen, rendszergazda vagyok, de nagyon jó ötletet adtál! Hogyan is lehet meghívni azt a konzolt, amivel a jogosultságokat lehet szabályozni? Köszönöm !
mmc konzolra gondolsz? futtatásba beírod, hogy mmc Az elsõ válaszoló voltam
A kérdező hozzászólása: Az lesz az , köszönöm ! Remélem itt megtalálom amit keresek. Ha itt történt változás, valószínû lehet hogy egy vírus lesz az ami okozhatta?

Ez mitől lehet, hogy nem nő a hasam?

Mit gondoltok mitől lehet az hogy április 10-e óta egyszer 1 cm nőtt a hasam ápr végére, majd utána elkezdett kevesebb lenni és mára már 3-4 cm-vel kevesebb több mint egy hó alatt? Barátnőm 3 nap különbséggel van kiírva, neki ez idő alatt nőtt 10 cm-t. Más is járt már így? 26 hkm

Legjobb válasz: Lehet, erõsek a hasizmaid, hasfal, ezért még nem kifele nõ, hanem "befele". Kolléganõmnek dettó ilyen volt, nehezen is bírta a terhességet a vége felé. Majd elkezd kifele is terjeszkedni ne aggódj.

Lehet, erõsek a hasizmaid, hasfal, ezért még nem kifele nõ, hanem "befele". Kolléganõmnek dettó ilyen volt, nehezen is bírta a terhességet a vége felé. Majd elkezd kifele is terjeszkedni ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: köszi :) az elõfordulhat :) annyira nem zavar, ha nincs baja a babának :) ))
attól is függ hogy fekszik a baba, meg lehet a következõ hónapban a bnõdé nem fog nõni és a Tiéd indúl meg majd ... ha a baba nõ rendesen akkor lényegtelen a pocak mekkora :)
A kérdező hozzászólása: Valószínû az elsõnek lesz igaza, védõnõ is hasonlót mondott mivel ugye tornázom stb , erõsek a hasizmok és most van az amikor felfele is jön és valószínû kifele most nem engedi annyira a hasam, aminek kicsit örülök akkor ha valóban így van :) eddig szépen folyamatosan nõtt, nem csíkosodtam remélem már nem is fogok, pedig hát most fog igazán nõni a bébi, de azért még bízom
Én ezzel nem is foglalkoztam. Már kb 10 hete stangnál. A minap nõtt 2cm-t. 24hkm
A kérdező hozzászólása: Akkor hasonló a helyzet :)
Igen, úgyhogy ne aggódj. Nekem semmi bajom, Õ pedig nagyon jól érzi magát idebenn. Sokkal kevesebbet érzem rúgni õt, mint mások, áprilisban kéthetente egyszer, pár napja már minden nap egy kicsit. Szóval ha nem érzed õt rúgni nagyon, valószínûleg ez is ezért lesz. Ne aggódj emiatt sem.

Mitöl lehet hogy nem tudok rendesen kinyújtózni, mert abban a pillanatban begörcsöl a vádlim? Masszírozni se tudjuk, mert olyan érzékeny!

22 éves vagyok, és kb 1éve ez van.

Legjobb válasz: Valószínûleg elég rendesen fogyóban vannak a szervezetedben az ionok mennyisége, illetve a B-vitamin mennyisége. Pótold, fõleg a melegebb idõben, vagy a veséd terhelése esetén fokozottabban a "sókat", nevesen: Magnézium, Kálium, Nátrium, klorid! Plusz egy B-komplexet mondjuk, a B-vitamin vízoldékony (néhány kivétellel, mint pl. benfotiamin...) tehát ürül a vizelettel, nem igen lehet "túllökni"... Az ionok pótlására, a legjobb a húsleves, vagy egyéb izotóniás rehidráló készítmény (getarade stb..). Gyógyszertári Káliummal nem szabad ám szórakozni, így szedését csak szakorvos felügyeletében szabad alkalmazni. Kicsi túladagolása is komoly szívritmuszavarhoz vezethet!! Üdv!

Valószínûleg elég rendesen fogyóban vannak a szervezetedben az ionok mennyisége, illetve a B-vitamin mennyisége. Pótold, fõleg a melegebb idõben, vagy a veséd terhelése esetén fokozottabban a "sókat", nevesen: Magnézium, Kálium, Nátrium, klorid! Plusz egy B-komplexet mondjuk, a B-vitamin vízoldékony (néhány kivétellel, mint pl. benfotiamin...) tehát ürül a vizelettel, nem igen lehet "túllökni"... Az ionok pótlására, a legjobb a húsleves, vagy egyéb izotóniás rehidráló készítmény (getarade stb..). Gyógyszertári Káliummal nem szabad ám szórakozni, így szedését csak szakorvos felügyeletében szabad alkalmazni. Kicsi túladagolása is komoly szívritmuszavarhoz vezethet!! Üdv!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)
szia:) Nekem pont ugyanez van gyakran elõjõn reggelente az elsõ mozdulatnàl iszonyuan begörcsöl és megse birok mozdulni szörnyû:// de én ugy tudom hogy ha magnéziumot iszol elmùlhat ez

Mitől lehet hogy. Nem jött meg a menzeszem?

Január 1-re vártam. December 6- án jött meg. December 21-22-én volt köztes vérzésem (nagyon minimális barnázás). Ez a múlt hónapban is volt. Mondjuk nem szokott nekem lenni. Csináltam 2 tesztet mind a 2 negatív lett. Minimális görcseim vannak, pedig erősek szoktak lenni. Jövőhét szerdára van időpontom nőgyógyászhoz.

Legjobb válasz: Fennáll annak a lehetõsége hogy akár terhes is lehetsz? Ha igen akkor várj még pár napot és tesztelj megint! A barnázás babagyanús,de ugye ez sosem 100%!

Fennáll annak a lehetõsége hogy akár terhes is lehetsz? Ha igen akkor várj még pár napot és tesztelj megint! A barnázás babagyanús, de ugye ez sosem 100%!
A köztes vérzéskor volt ovud.
A kérdező hozzászólása: Fennáll a veszélye. Nem szedek gyógyszert mert szerettünk volna még 1 babát a férjemmel. Azóte felköltözött a férjem nagylánya hozzánk és nem férnénk el, úgyhogy lemondtunk róla, csak betegség miatt nem kezdtem el a gyógyszert. Most szerettem volna ismét elkezdeni dehát nem jött meg. A múlt hónapban csak egyszer közösültünk. 23-án. Sajnos így jött össze a fent már említett betegség miatt. Azt néztem, hogy az pont a barnázás után volt. Hát nem tudom. Köszi hogy válaszoltatok.
A kérdező hozzászólása: Annyit akartam még írni hogy a barnázás szerintem nem lehet baba miatt mivel utána közösültünk.

Mitől lehet, hogy nem kaptam meg még az sms-t pedig feltöltöttem a kártyámat?

Másfél órája már hogy feltöltöttem a benzinkúton a kártyámat (telenor) rendesen ütöttem be a számot minden, de még mindig nem kaptam semmilyen üzenetet. Leellen?riztem a számlán is a telefonszámot és minden rendben. akkor mi leheta probléma? meg fogom kapni még ezt a feltöltést?

Legjobb válasz: Jártam már így, de én megkaptam a ft-ot rá, te amúgy megkaptad? Nézd meg. Lehet, hogy csak az SMS maradt el.

Jártam már így, de én megkaptam a ft-ot rá, te amúgy megkaptad? Nézd meg. Lehet, hogy csak az SMS maradt el.

Az mitől lehet, hogy nem látja a laptopom az itthoni WiFi-t?

Rengetek vezetek nelkuli halozatot latok, de az itthonit nem jeleniti meg, telefonrol viszont elerem. Mi lehet a baj? Windows 7-et hasznalok

Legjobb válasz: Lehet hogy gyenge a laptopod wifije.

Lehet hogy gyenge a laptopod wifije.
A kérdező hozzászólása: azt kétlem, zsír új a laptop, és elég drága is volt :(
Lehet, hogy el van rejtve az ESSID, csak a telefonodban hozzá lett adva a hálózat, a laptopon meg, mivel új, nem lett.
A kérdező hozzászólása: és mi az az ESSID? És hogy tudom megcsinálni?
A kérdező hozzászólása: aha közben rájöttem, hogy mi az az essid , de nemhiszem hogy el lenne rejtve mert haverom laptopja is egybõl észreveszi csak ez nem...
Lehet kompatibilitási gond. Firmware frissítés a router -en, driver frissítés a laptop Wi-Fi adapterén, hátha..
A kérdező hozzászólása: Koszonom, felraktam hozza egy uj drivert es sikerult :) )
Gond szokott még az lenni, hogy a wifi az 1-es vagy a 12-es (a két szélsõ) csatorna valamelyikére van állítva. Esetleg még az is lehet, hogy az eredetileg beállított csatornán nagy interferencia van. Ilyenkor megoldás lehet a 4-5-6-7-8 csatornák végigpróbálgatása is. Mivel a te problémád már megoldódott, így neked ezt már nem kell megcsinálni. Csak ha más valaki hasonló problémába ütközik, lássa a választ.

Mitől lehet hogy nem szimmetrikus?

A fitymám a fék két oldalán nem szimmetrikus. Az egyik oldal lejjebb van egy kicsit mint a másik. ernyedt állapotban sem fedi teljesen a makkom, max félig, akkor jobban látni hogy nem szimmetrikus. Ezt ugyanígy merev állapotban is látni, mikor teljesen hátramegy a fitymám.

Legjobb válasz: lehetséges, hogy volt. de lehet szimplán csak genetikailag is ilyen

lehetséges, hogy volt. de lehet szimplán csak genetikailag is ilyen
Nem, nekem sem szimmetrikus, bár nekem fedi a makkom a fitymám.

Mitől lehet, hogy nem akar megjönni rendesen, csak iszonyú görcseim vannak és barnás-bordó vérzés szerű valami van rendes menzi helyett és nem érzem magam túl jól (hányinger, émelygés)?

Tegnapra nem vártam.Este csináltam tesztet, ami negatív lett.

Legjobb válasz: ez még lehet menzi is. milyen állagú a vérzés? nem zacc szerû? esteleg terhességi tünetek? nem akarlak megijeszteni. én egyszer voltam méhen kívüli terhes. idõben jött meg, legalábbis azt hittem ez menzi. aztán mikor már 2 hete nem akart elmúlni a vérzés, elmentem dokihoz. nagyon erõs görcsöket okoz, fáradtságot, szédülést, általános terhességi tüneteket. ha biztos akarsz lenni abban, h minden rendben van-e menj dokihoz. remélem csak felfázás miatt görcsölsz, nem más betegség v méhenkívüli miatt.

ez még lehet menzi is. milyen állagú a vérzés? nem zacc szerû? esteleg terhességi tünetek? nem akarlak megijeszteni. én egyszer voltam méhen kívüli terhes. idõben jött meg, legalábbis azt hittem ez menzi. aztán mikor már 2 hete nem akart elmúlni a vérzés, elmentem dokihoz. nagyon erõs görcsöket okoz, fáradtságot, szédülést, általános terhességi tüneteket. ha biztos akarsz lenni abban, h minden rendben van-e menj dokihoz. remélem csak felfázás miatt görcsölsz, nem más betegség v méhenkívüli miatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!