Találatok a következő kifejezésre: Mitol lehet h (255 db)

Mitől lehet h valaki aki -igaz h délben evett utoljára- és ivott alkoholt este, de nem olyan sokat és teljesen kiütötte? Nem is volt magánál pofozgatni kellett, hányt stb, pedig máskor többtől jobban bírta.

Legjobb válasz: Éhgyomorra sokkal jobban üt a pia, és elõbb is szívódik fel a vérben, én is jól lakva, normális hõmérsékleten meg tudok inni 2-3 óra alatt 7-8 sört, és nincs semmi bajom, míg éhgyomorra a napon 40 fok melegben megiszok 3-at és már alig bírok járni.

Éhgyomorra sokkal jobban üt a pia, és elõbb is szívódik fel a vérben, én is jól lakva, normális hõmérsékleten meg tudok inni 2-3 óra alatt 7-8 sört, és nincs semmi bajom, míg éhgyomorra a napon 40 fok melegben megiszok 3-at és már alig bírok járni.
Lehet, hogy bevett valami gyógyszert (fájdalom csillapìtó pl), csak nem gondolta, hogy kiüti magát...
Ez bizony nem csak a kajától függ. Mennyit pihentél, milyen az idõjárás, milyen a hangulatod stb. Ittam már 10 sört éhgyomorra és nem volt különösebb baj. Közvetlen kaja után viszont ártott már meg 5-6
mert az este már bõven éhgyomorra van
Nyilván azért, mert délben evett utoljára.
kérdés hogy az este az mennyire este, az alkohol fogyasztás mennyi ideig tartott... stb mert mondjuk ha valaki délben eszik rendesen azt 11 órakor egyszuszra megiszik egy üveg pezsgõt pl, vagy rövid idõ alatt nagyobb mennyiséget fogyaszt az jól kiüti magát persze a másik verzoó lehet az is, hogy valamit tettek az italába

Mitől lehet h mindennap 37, 5 és 38 a lázam? De nem fáj semmim.

A bölcsességfogammal volt gond 1 hónapja , de már lement a gyulladás lehet h attól van?

Legjobb válasz: Szia! Semmiképpen nem jó, ha hõemelkedésed - lázad van. Mindenféleképpen javasolnám, hogy csináltass egy vérképet, melyben megnézik a süllyedésedet. Abból sok minden kiderül. Nekem is volt olyan, hogy tartósan 37,2 - 37,3 volt a hõemelkedésem - nem fájt semmim, mégis 6 hónapra bekerültem egy tüdõszanatóriumba. Ugyanis egy ki nem feküdött megfázás ráhúzódott a tüdõmre. Úgyhogy elõzd meg a bajt, futás egy orvosi vizsgálatra! Jobbulást kívánok!

Szia! Semmiképpen nem jó, ha hõemelkedésed - lázad van. Mindenféleképpen javasolnám, hogy csináltass egy vérképet, melyben megnézik a süllyedésedet. Abból sok minden kiderül. Nekem is volt olyan, hogy tartósan 37, 2 - 37, 3 volt a hõemelkedésem - nem fájt semmim, mégis 6 hónapra bekerültem egy tüdõszanatóriumba. Ugyanis egy ki nem feküdött megfázás ráhúzódott a tüdõmre. Úgyhogy elõzd meg a bajt, futás egy orvosi vizsgálatra! Jobbulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszi.csak az a baj h azóta csináltak vérképet és semmi gyulladás nincs, minden rendben.de terhes meg nem lehetek m gyógyszert szedek.

Mitől lehet h berepedezik a szám széle? 20 hetes vagyok. Azt olvastam, h vas vagy B vitamin hiány, kezdjem el szedni?

Legjobb válasz: Mért nem szedsz magzatvédõ vitamint abban van mindenféle fontos vitamin, B és vas is? Ha vitaminhiányod lenne abban biztosan benne van minden. Amúgy nem lehet, hogy keveset iszol?

Mért nem szedsz magzatvédõ vitamint abban van mindenféle fontos vitamin, B és vas is? Ha vitaminhiányod lenne abban biztosan benne van minden. Amúgy nem lehet, hogy keveset iszol?
Szia!Sajnos ez velem is elõfordult, nem egyszer, amióta terhes vagyok.Semmi köze a vitamin - és vashiányhoz.Egyszer elmentem vele a háziorvoshoz (akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok), õ azt mondta, gomba okozza.Írt fel Nizoral tablettát ( de terhesen nem lehet szedni), és olyan gyógyszertári kenõcsöt, amit a berepedezett mellbimbóra írnak fel.Akkor be is gyógyult.Megtudtam, hogy jön a baba, és most már csak 3 hetem van szülésig.De sajnos havonta-2 havonta egyszer magától, egyik napról a másikra kiújul.Nem tudom, mi hozza elõ.És már végképp nem tudom, mi újság, mert a kozmetikusom szerint meg erythema.(bõrpír) Szerinte a terhesség hozza elõ, sé szülés után magától elmúlik.Hát, remélem így lesz, mert nagyon tud fájni, ha eszem, és tovább reped.Egyelõre csak annyit tudok tenni, ha elõjön, hogy éjszakára bekenem azzal a kenõccsel ( ami egyébként nagyon jó), és egy pár napig eltart így is.Szóval nem tudom 100 %-ra hogy mi ez, mert mindenki mást mond.A bõrgyógyászhoz meg nem mentem el.
Második vagyok.Én a pozitív teszt óta szedem a terhesvitamint.(37 hetes vagyok)Minden nap beveszem, a vérképemen jó a vasam, és minden jó.Nem gondolnám, hogy vashiány okozza.Ebben a vitaminban 100%-os a B vitamin, és 200 %-os a vastartalom.És ennek ellenére kiújul rendszeresen!Nem attól van.
Ladeevitet szedek, és abban nincs A vitamin.De ha lenne is, nem hiszem, hogy egy magzatvédõ vitaminba magzatkárosító mennyiséget tennének bele bármelyik vitaminból is.Az ételekkel bevitt vitminokból csak annyi szívódik fel, amennyire szükség van.A B vitamint nem lehet túladagolni, mert vízben oldódik, és a felesleget kipisiled.Vasból se gondolom azt, hogy túl sok lenne.Nyilván akik ezeket a terhesvitaminokat összeállítják, okosabbak nálunk, és nem fognak belerakni mérgezõ mennyiséget.Mindezt csak azért írtam le neked, hogy lásd, hogy ennyi vas és B vitamin bevitel mellett nem valószínû, hogy vitaminhiánytól repedne ki a szád.Lehet, hogy régebben attól volt.De most más okozza.Azért az vicces, hogy ahány szakember, annyi diagnózis.Magyarul: senki nem tudja, mi ez:) )
A kérdező hozzászólása: Pontosítanálak, mivel vegyész vagyok, a gyümölcs szerves és ami szerves, az felszívódik, a vitamin tabletta, tehát valószínû, hogy mesterségesen elõállított vitamin, emiatt szervetlen, tehát nem szívódik fel, csak részben. Ha figyelmesebben elolvasod amit írtam kiderül, h nem a vitamintablettától félek, hanem a sok gyümölcs miatt, h ne legyen túl sok a vitamin, de köszi mindenkinek. (Egyébként eltûnt a berepedezés, most h naponta szedem, úgyhogy lehet mégiscsak vassal, vagy b vitaminnal van összefüggésben). Ez nem kioktatás, köszi mégegyszer mindenkinek!

Mitől lehet h a kislányom (aki elmúlt 2 éves) minden reggel lázasan ébred?

Ha lemegy neki akkor semmi baja,jól kiizzad és észre sem venni rajta!Tnap este is lázas volt,álmába is kiizzadt!Ez volt a 3. reggel h így ébredt!Eddig gond mentesen jöttek a fogai,egyszer volt csak amiatt lázas,egy éjszaka erejéig,de nem 3 napig minden reggel!Délután jön az orvosunk megnézi,? telóba azt mondta h mostanában sok ilyen van,a nagy h?ingadozás miatt.

Legjobb válasz: Szerintem a hõingadozástól nem szabadna belázasodnia. Én ilyenrõl még nem hallottam. Nem lehet, hogy nagyon be van takarva éjjel, ezért érzed melegebbnek és emiatt izzad?

Szerintem a hõingadozástól nem szabadna belázasodnia. Én ilyenrõl még nem hallottam. Nem lehet, hogy nagyon be van takarva éjjel, ezért érzed melegebbnek és emiatt izzad?
Érdekes dolog ez, a kislányomnál is ez volt. Nem is kis láza volt, 39 fok fölé is felment, majd napközben semmi, este megint lázas lett. Voltunk dokinál, semmit nem talált az ég világon, semmi egyéb tünete nincs. Kapott lázcsillapítót, ennyi. 5 napig volt ez, már épp gondolkodtam, hogy beviszem a kórházba vérvételre meg ilyesmi, de tegnapra nyom nélkül eltünt. Még hõemelkedése sincs..
Elõzõ vagyok, szintén 2 éves a gyerkõc
Elsõ vagyok megint. Nem lehet, hogy a 3 napos lázról van szó?? Annak nincs más tünete, de ahogy jön, úgy megy is.
A kérdező hozzászólása: Nekünk is 38.9 a reggeli láz, nem a betakarás miatt izzad, "szerencsére" ki tudja izzadni a lázat! Csak aggaszt h mitõl lehet...hét elején burult elég nagyot(leesett a kanapé hátuljáról)de mki azt mondja tuti nincs összefüggés, mert akkor hányt is vna!
A kérdező hozzászólása: Mi az a 3 napos láz?
A 3 napos láz nem csak este van!! Kérdezönek:A 3napos láz azt jelenti, hogy minden betegség nélkül felmegy a láza a gyereknek, semmi más baja nincs csak láz.3napig tart aztán kijönnek kiütések a testén ami nem fáj vagy viszket, csak elég ronda.De ez is általában 1-2nap alatt elmulik.Ilyenkor csak lázcsillapitás aánlott semmi más!
A kérdező hozzászólása: Nekünk csak reggel van lázunk...tnap volt elõször h este is!

Sürün amikor masztizok akkor vérzek is egyben. Vajon mitol? Lehet h mindig megsertek vmit a puncimban s az verzik?

16eves csajszi vok..s meg szuz...

Legjobb válasz: hat igen ha ujjazod magad akkor felsertheted a szuzhartyadat es az verezhet picit.nekem is verzett eleinte mikor ujjazott a baratom de csak ameddig kitagultam egy kicsit.szerintem neked is az lehet a baj h nem vagy meg eleg tag.

hat igen ha ujjazod magad akkor felsertheted a szuzhartyadat es az verezhet picit.nekem is verzett eleinte mikor ujjazott a baratom de csak ameddig kitagultam egy kicsit.szerintem neked is az lehet a baj h nem vagy meg eleg tag.
Hogy mindenhol találni olyan hülyét aki azt írja hogy terhes vagy. Val.színû te szeretnél már terhes lenni! Hajrá! De miért kell másoknál ilyeneket írkálni? Ez annyira szánalmas! Sok hülye 1 rakáson. Nincs jobb elfoglaltságotok? Bocsi az OFF-ért! Már nem tudtam megállni h ne írjak.
A züzhártya és a tág hüvely nem függ össze! Az akkor vérzik ha túl mélyre dugod az újjad. Ám én ilyet sosem tapasztaltam!
09:43 Te is terhes vagy.
Ez a terhesség biztos jele!
Pjóbájkoszhatsz kisz szivályványosz köszögöcke :P
12:56osnak üzenem, hogy egy vadmagyar traktoros zsellér-gyökér, és a disznóölõ kést neki kéne felnyomni tövig... >.<
Esetleg ha nem a disznóölõ késsel csinálnád, nem véreznél.
*szûzhártya*
A kérdező hozzászólása: az elsö meg az ötödik válaszolónak köszönöm a választ :) a harmadik meg a nyolcadik válaszolóknak meg köszi h megvédtetek :) )

Az mitől lehet h lassabb lett a gépem?

Van egy 1,4 Celeron, 512 sdram, geforce 5200 es gépem, aztán régen elég "gyors" volt, szal minden féle töltés nélkül megnyitotta a mappákat meg egyebek, képes volt több ablakot egyszerre kezelni. Aztán el lett rakva, most meg kb 3 év után el?vettem, új wint tettem rá, meg raktam bele új winyót, mert régi már eléggé "kattogott". Aztán elég lassú most és bas*zottul zavar, aztán arra gondoltam h attól lehet h full poros és a meleg miatt lassú? mert jobbat nem tudok, gondolom a proci meg ilyenek nem öregednek úgy el mint egy winyo:S

Legjobb válasz: lehet h elszoktál tõle és azért tûnik lassúnak ,meg azért mert az sp3as xp lassabb mint a sima sp-k nélküli meg az sp2es

lehet h elszoktál tõle és azért tûnik lassúnak , meg azért mert az sp3as xp lassabb mint a sima sp-k nélküli meg az sp2es
A kérdező hozzászólása: hmmm, amit mondtál az nem hülyeség, mert régen mindig sima xp volt rajta, az meg h elszoktam... hát most se egy komoly géprõl írok, bár az h ez laptop.. nekem csak filmre meg netre kellene, játékra ott az xboxom..
Igyál többet, holnap esetleg kezd a napot citromos vízzel.
Gyovka! Hány éves vagy? Mellesleg egy kamasznak mindíg ennie kell, meg mindíg mozognia. Ez a sors...
A kérdező hozzászólása: Hat remeljuk holnapra ez elmulik, addigis megiszok vagy 3lizer vizet:D Koszonom
A kérdező hozzászólása: 19, szerencsere a kamaszkort mar kinottem ezert sem ertem, h mitol lehet nekem most ilyeb bajom, ugyanugy eszek iszok mint ezelott akarmikor...erdekes!

Az mitől lehet, h 4 hós babám cicizés közben ahogy mind2 kezecskéjével fogja a cicim, bedugja az ujját, és azt szopogatja?

nem cumizik, ujját szopja csak amúgy is.

Legjobb válasz: amikor eszt csinálta a lányom akkor vagy kivettem az ujját a szájábol vagy elvetem a cicit tõle és mondtam neki h vagy az ujja vagy a cici és 1 idõ után már nem csinálta

amikor eszt csinálta a lányom akkor vagy kivettem az ujját a szájábol vagy elvetem a cicit tõle és mondtam neki h vagy az ujja vagy a cici és 1 idõ után már nem csinálta
Hát ezt egy 4 hónaposnak hiába mondanád :) Enyém is sokszor ezt csinálja, ilyenkor nem enni akar, hanem egyszerûen csak cumizni, de mivel nagy cicifüggõ+hüvelykujjszopizó, ezért halmozza az élvezeteket :) Én ilyenkor kiveszem a szájából az ujjacskáját ha ennie kéne, és akkor rákap a kajára :)
Mi volt az a bibi??
Az orvos tudja mivel mûtött és neki vannak vizsgálati lehetõségei is ezért õ jöhet rá a bajodra tõle kérdezzed vagy ha kell fordulj másik szakorvoshoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!