Találatok a következő kifejezésre: Mitol lehet Ugy gondoltam hogy (3 db)

Fél éve időnket szorít a szívem, eddig nem vettem komolyan mert úgy gondoltam, hogy ebből semmi baj nem lehet. De néhány napja már egyre rosszabb Mitől lehet ez, mi okozhat ilyen tünetet?

kértem is id?pontot orvoshoz de nincs mostanában id?pont és nem tudom kivárni

Legjobb válasz: Látatlanban nem lehet választ adni a kérdésre. Ha van beutalója kardiológiára akkor szerintem elmehet a vizsgálatra, nem tudom miért kapott idõpontot? Ha tovább romlik az állapota és szükségesnek érzi akkor hívhat mentõt vagy keresse fel a legközelebbi sürgõsségi osztályt, ott fogadni tudják.

Látatlanban nem lehet választ adni a kérdésre. Ha van beutalója kardiológiára akkor szerintem elmehet a vizsgálatra, nem tudom miért kapott idõpontot? Ha tovább romlik az állapota és szükségesnek érzi akkor hívhat mentõt vagy keresse fel a legközelebbi sürgõsségi osztályt, ott fogadni tudják.
Menj orvoshoz!!!

Mitol lehet ez? Ugy gondoltam hogy az elozo menszim elott teherbe estem mert azota mar vagy 5 het telt el es kb.2 hete terhessegre utal jeleim vannak:fej fajas, derek fajas, hanyinger....

Penteken nem kellene megjonne viszont most du. pisiles utan halvany rozsaszines volt a papir.Sose szokott megjonni hamarabb.Olyan 28-30 napra szokott megjonni.Most miert jon meg 3 nappal hamarabb?Maskor meg elotte 1-2 napig barnazok most semmi ilyen!!!Lehet baba?

Legjobb válasz: Csinálj reggel tesztet.

Csinálj reggel tesztet.
ne legyél szomorú, de nekem a barna az van hogy rózsaszín. És akkor meg pont idõben vagy... :-( szorítok hogy nálad másképp legyen!
nekem is rózsaszín, vagy néha barna szokott lenni mensi elõtt 2-3 nappal.szerintem meg fog jönni.:-( de azért tesztelj egyet, hátha!már ki kell akkor mutatnia.

Egyszer úgy ébredtem, hogy el volt zsibbadva a bal karom, egyből arra gondoltam, hogy a szív miatt van.! Azóta rendszeresen bebeszélem magamnak, hogy zsibbad a karom, fáj a szívem és hogy szívrohamom lesz! Mitől lehet ez?

Addig jár ezen az agyam ameddig el nem zsibbad a karom, és nem kezd el fájni a szívem! Nem tudom mit csináljak, hogy ezek elmúljanak! Eddig csak este jött ez rám, most már nappal is, ha eszembe jut! Csináltattam egy EKG ahol akkor minden rendben volt.! Mit csináljak?

Legjobb válasz: ez egyértelmûen pszichés probléma, fordulj szakemberhez vele. A zsibbadás attó volt mert elfeküdted. mindnekivel elöfordul néha, semmi köze a szivedhez.

ez egyértelmûen pszichés probléma, fordulj szakemberhez vele. A zsibbadás attó volt mert elfeküdted. mindnekivel elöfordul néha, semmi köze a szivedhez.
az elsõnek igaza van, pszichés probléma, szakemberhez kellene fordulnod vele. Mondjuk a legjobb egy pszichoterápia ilyenkor, azt meg nem mindenki tud. Csak gondolkodj pozitívan, a rossz gondolatoktól érzed úgy. Hidd el, aki meg az agydaganatra gondol, az rögtön úgy érzi hogy fáj a feje, vagy valami más tünetet érez. Sok minden okozhat mellkasi fájdalmat, zsibbadás biztos attól volt hogy elfeküdted.
Elfeküdted a kezed, kiszorult belõle a vér, ezért elzsibbadt, ettõl lett érzéketlen. Teljesen normális dolog, én is gyakran elfekszem a kezem. Viszont hatalmas tehetség vagy, ha pusztán a gondolataidtól el tud zsibbadni a kezed! Miért nem nyugszol meg, hogy nem lesz szívrohamod, csak elfeküdted a kezed és gondolsz inkább arra, hogy "miért lenne szívrohamom". Ha zsibbadást elõ tudsz idézni, akkor javulást is tudsz. Miért akarod ennyire, hogy szívrohamod legyen?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat és tanácsaitokat!! Tisztában vagyok vele, hogy akkor azért zsibbadt el, mert elfeküdtem! De azóta beszélem be rendszeresen magamnak ezeket a dolgokat!
ezt értjük és épp ezért pszichés eredetû a probléma nem testi. Ezen egy hozzáértö szakember tud segiteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ha tudnád, nekem hányszor volt már "szívrohamom"... Volt, hogy egy nap 3-szor is. Most már csak nevetek rajta, akkor nem volt ilyen vicces. Ugyanúgy bebeszéltem magamnak, hogy most zsibbad a karom, szúr a szívem, úristen és már a gyomorszájamnál is fáj, nem érzem a karom stb. de nem lett belõle semmi! Csak én pánikbeteg vagyok. Nekem ettõl volt! De volt már refluxom is, agyvérzésem is szóval amirõl éppen olvastam, azt simán be tudtam képzelni magamnak. Csak az agyad játszik, valószínûleg azért mert unatkozol. Egyébként pszichológus, ha nem segít akkor pszichiáter, nyugtató! Sajnos nekem is ez a megoldás maradt. Vagy pedig próbálj rendet tenni a fejedben! Ha nem vagyok túl tolakodó, megkérdezhetem, hány éves vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!