Találatok a következő kifejezésre: Mitol lehet Ugy gondoltam (4 db)

Fél éve időnket szorít a szívem, eddig nem vettem komolyan mert úgy gondoltam, hogy ebből semmi baj nem lehet. De néhány napja már egyre rosszabb Mitől lehet ez, mi okozhat ilyen tünetet?

kértem is id?pontot orvoshoz de nincs mostanában id?pont és nem tudom kivárni

Legjobb válasz: Látatlanban nem lehet választ adni a kérdésre. Ha van beutalója kardiológiára akkor szerintem elmehet a vizsgálatra, nem tudom miért kapott idõpontot? Ha tovább romlik az állapota és szükségesnek érzi akkor hívhat mentõt vagy keresse fel a legközelebbi sürgõsségi osztályt, ott fogadni tudják.

Látatlanban nem lehet választ adni a kérdésre. Ha van beutalója kardiológiára akkor szerintem elmehet a vizsgálatra, nem tudom miért kapott idõpontot? Ha tovább romlik az állapota és szükségesnek érzi akkor hívhat mentõt vagy keresse fel a legközelebbi sürgõsségi osztályt, ott fogadni tudják.
Menj orvoshoz!!!

Ez mitől lehet? Már vagy 3 hónapja nem honfoglalóztam de ma eszembe jutott és gondoltam belépek játszani egy kicsit. Mikor írtam be a felhasználó nevet ugye az enyém már régóta meg van jegyezve.

Beírtam az els? bet?jét és ki is adta viszont egy másik felhasználó név is volt alatta ami nem az enyém, sose léptem be olyannal nem is ismerem. Ez azt jelentheti hogy vírus által valaki feltörte a gépemet és hozzáfér? Két vírusírtó van a gépen: Malwarebytes és Spyware. Ezek jók? A NODot már nem engedte feltenni. Téli szünetben újra lesz telepítve a gép de addig mit csináljak? Honnan tudhatom, milyen jelei vannak annak, hogy ha más is hozzáfér a gépemhez?

Legjobb válasz: Egyszerû megoldás lehet, hogy valaki más (családtag?) használta a gépet? Másik megoldás: A böngészõ nem feltétlenül csak az adott oldalra jegyzi meg a feladható input mezõ tartalmakat, hanem az input mezõ nevéhez is párosítja azokat. pl. ha van egy gyakran használt email nevû input mezõ mondjuk weboldal1-en, amit te kitöltöttél már, akkor ha a weblap2-n is van egy ilyen nevû input mezõ hogy email, akkor feldobhatja az imént említett lehetõset is, pedig még nem is jártál az adott oldalon.

Egyszerû megoldás lehet, hogy valaki más (családtag?) használta a gépet? Másik megoldás: A böngészõ nem feltétlenül csak az adott oldalra jegyzi meg a feladható input mezõ tartalmakat, hanem az input mezõ nevéhez is párosítja azokat. pl. ha van egy gyakran használt email nevû input mezõ mondjuk weboldal1-en, amit te kitöltöttél már, akkor ha a weblap2-n is van egy ilyen nevû input mezõ hogy email, akkor feldobhatja az imént említett lehetõset is, pedig még nem is jártál az adott oldalon.
Szia. Nem semmi ilyesmitõl nem kell félned, hogy valaki hozzáfért a gépedhez. Azért láttad azt a másik felhasználónevet, mert ha be van kapcsolva, hogy a windows jegyezze meg a felhasználói név jelszó párost, akkor azt a windows csak azonositók alapján tudja eltárolni. No most a honfoglalon a belépésnél magának az Edit mezõnek van egy azonositója (A következõ módszerrel lehet kideriteni: Szerkeszteni kell a weblapot - majd kijelölni az edit mezõt - Ürlapmezõ tulajdonságainál : megkapod az Edit mezõ azonositóját), ami a honfoglaslónál a következõ : loginname Ha másik lapon, (vagy esetleg egy harmadikon) egy másik Edit mezõnek ugyanez a neve, akkor azon a lapon is és a honfoglalónál is felajánlja mindkét nevet a letároltak közül. Tehát egy másik lapon valaki (öcséd/hugod/bátyád/nõvéred, anyukád, apukád, egy haverod vagy esetlegesen Te magad) belépett mondjuk egy levelezõrendszerbe, ahol az Edit mezõ neve szintén : loginname a windows padig szépen megjegyezte, és alig vár az alkalomra, hogy felajálhassa belépéshez. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem írtam le elég konkrétan :S Írtam, hogy nem ismerem és azt arra értettem, hogy nem családtag se barát tehát ilyen felhasználója senkinek sincs se a családban se a barátaimnak.. Teljesen ismeretlen.. És már nagyon régóta honfoglalózok de ilyet még sosem csinált :/ Ezért ijedtem meg.. De akkor nincs okom az aggodalomra? Egyébként köszönöm a válaszokat :)

Egyszer úgy ébredtem, hogy el volt zsibbadva a bal karom, egyből arra gondoltam, hogy a szív miatt van.! Azóta rendszeresen bebeszélem magamnak, hogy zsibbad a karom, fáj a szívem és hogy szívrohamom lesz! Mitől lehet ez?

Addig jár ezen az agyam ameddig el nem zsibbad a karom, és nem kezd el fájni a szívem! Nem tudom mit csináljak, hogy ezek elmúljanak! Eddig csak este jött ez rám, most már nappal is, ha eszembe jut! Csináltattam egy EKG ahol akkor minden rendben volt.! Mit csináljak?

Legjobb válasz: ez egyértelmûen pszichés probléma, fordulj szakemberhez vele. A zsibbadás attó volt mert elfeküdted. mindnekivel elöfordul néha, semmi köze a szivedhez.

ez egyértelmûen pszichés probléma, fordulj szakemberhez vele. A zsibbadás attó volt mert elfeküdted. mindnekivel elöfordul néha, semmi köze a szivedhez.
az elsõnek igaza van, pszichés probléma, szakemberhez kellene fordulnod vele. Mondjuk a legjobb egy pszichoterápia ilyenkor, azt meg nem mindenki tud. Csak gondolkodj pozitívan, a rossz gondolatoktól érzed úgy. Hidd el, aki meg az agydaganatra gondol, az rögtön úgy érzi hogy fáj a feje, vagy valami más tünetet érez. Sok minden okozhat mellkasi fájdalmat, zsibbadás biztos attól volt hogy elfeküdted.
Elfeküdted a kezed, kiszorult belõle a vér, ezért elzsibbadt, ettõl lett érzéketlen. Teljesen normális dolog, én is gyakran elfekszem a kezem. Viszont hatalmas tehetség vagy, ha pusztán a gondolataidtól el tud zsibbadni a kezed! Miért nem nyugszol meg, hogy nem lesz szívrohamod, csak elfeküdted a kezed és gondolsz inkább arra, hogy "miért lenne szívrohamom". Ha zsibbadást elõ tudsz idézni, akkor javulást is tudsz. Miért akarod ennyire, hogy szívrohamod legyen?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat és tanácsaitokat!! Tisztában vagyok vele, hogy akkor azért zsibbadt el, mert elfeküdtem! De azóta beszélem be rendszeresen magamnak ezeket a dolgokat!
ezt értjük és épp ezért pszichés eredetû a probléma nem testi. Ezen egy hozzáértö szakember tud segiteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ha tudnád, nekem hányszor volt már "szívrohamom"... Volt, hogy egy nap 3-szor is. Most már csak nevetek rajta, akkor nem volt ilyen vicces. Ugyanúgy bebeszéltem magamnak, hogy most zsibbad a karom, szúr a szívem, úristen és már a gyomorszájamnál is fáj, nem érzem a karom stb. de nem lett belõle semmi! Csak én pánikbeteg vagyok. Nekem ettõl volt! De volt már refluxom is, agyvérzésem is szóval amirõl éppen olvastam, azt simán be tudtam képzelni magamnak. Csak az agyad játszik, valószínûleg azért mert unatkozol. Egyébként pszichológus, ha nem segít akkor pszichiáter, nyugtató! Sajnos nekem is ez a megoldás maradt. Vagy pedig próbálj rendet tenni a fejedben! Ha nem vagyok túl tolakodó, megkérdezhetem, hány éves vagy?

Mitol lehet ez? Ugy gondoltam hogy az elozo menszim elott teherbe estem mert azota mar vagy 5 het telt el es kb.2 hete terhessegre utal jeleim vannak:fej fajas, derek fajas, hanyinger....

Penteken nem kellene megjonne viszont most du. pisiles utan halvany rozsaszines volt a papir.Sose szokott megjonni hamarabb.Olyan 28-30 napra szokott megjonni.Most miert jon meg 3 nappal hamarabb?Maskor meg elotte 1-2 napig barnazok most semmi ilyen!!!Lehet baba?

Legjobb válasz: Csinálj reggel tesztet.

Csinálj reggel tesztet.
ne legyél szomorú, de nekem a barna az van hogy rózsaszín. És akkor meg pont idõben vagy... :-( szorítok hogy nálad másképp legyen!
nekem is rózsaszín, vagy néha barna szokott lenni mensi elõtt 2-3 nappal.szerintem meg fog jönni.:-( de azért tesztelj egyet, hátha!már ki kell akkor mutatnia.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!