Találatok a következő kifejezésre: Mitol lehet 4 napja (187 db)

A bal oldali mikrofon.
Soha nem is szólt, és nem is fog szólni a másik, mivel csak 1 hangszórója van alul.
de mért lövitek le a poént? :D:D vicces lett volna, ha beviszi a boltba...XD egyébként ez benne van a használati útmutatóba..na de hát minek az, hiszen vettem egy iPhone-t...:D(nem irígykedek, nekem i4-em van)
LOL :D
A kérdező hozzászólása: Jólvan ezaz vicces :D honnan tudtam volna? elöször van ilyen telóm. De már 3 ember megmondta már de azért köszi!

2 napos menzesz mitől lehet? Első nap élénk piros volt, utána darabok jöttek ki. A 3-4-ik nap csak barnázás.

Ja és nagyon er?s hasfájásom volt az els? 2 nap.

Legjobb válasz: milyen jellegû, halmazállapotú a barnázás? lehet gyógyszerszedés miatt, gyulladás vagy ciszta miatt és méhenkívüli miatt. az utolsó esetben a barna kávézacc szerû folyás a gyengeség érzet és a fájdalom nem enyhül, hanem társul hozzá a terhességi hányinger, szédülés. ha nem múlnak a panaszok, vizsgáltasd ki magad, lehet, h a hormonok játszanak, lehet, h nincs is gond, pár nap múlva eldõl.

milyen jellegû, halmazállapotú a barnázás? lehet gyógyszerszedés miatt, gyulladás vagy ciszta miatt és méhenkívüli miatt. az utolsó esetben a barna kávézacc szerû folyás a gyengeség érzet és a fájdalom nem enyhül, hanem társul hozzá a terhességi hányinger, szédülés. ha nem múlnak a panaszok, vizsgáltasd ki magad, lehet, h a hormonok játszanak, lehet, h nincs is gond, pár nap múlva eldõl.
Attól függ, hogy mennyi ideig tart átlagban Neked. És hogy babaprojekt közben vagytok-e. Ha igen, akkor még akár terhességet is jelenthet, de nem valószínû. Van, akinek pár hónapig még megjön a terhessége mellett is. De az nem túl jó jel. Én személy szerint hasonló cipõben járok. Szombatra nemvártam. De megjött. Nagyon erõs volt az elsõ nap, és oltárira fájt. Aztán másnap még megvolt, aztán harmadnap alig. Nekem 5 napig szokott tartani. Holnap csinálok egy tesztet, mert a terhes tüneteim megvannak.
szurkolok mindkettõtöknek, h az legyen, amit szeretnétek.ha babát szeretne mindkettõtök, akkor egy életerõs, egészséges csöppséget.( a kérdezõnél sajna nem tudtam eldönteni terhességre vágyik, vagy arra, h ne legyen terhes)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát.

4 napja érzek a hasam bal oldalán furcsak zsibbadó, bizsegő érzést. Szerintetek mitől lehet? 3 nap múlva nem várom. Érzett már valaki hasonlót? Ez nem fájdalmas, inkább furcsa lüktetészerű. Vélemények?

Legjobb válasz: Nekem a nem várt elõtt 1 héttel jelentkezett,3 nappal elõtte csináltam tesztet ami nagyon halvány pozi lett,így megvártam a nem várt napját,akkor is az lett csak kicsivel erõsebb,most a nem várt után 8 nappal egyértelmû pozitív lett! Hozzá teszem,nem mindenki egyforma,mindenkinek más- más a tünete!De az is lehet,hogy csak menzesz elõtti fájdalmak...Ha nem jön meg csinálj tesztet reggel és kiderül!

Nekem a nem várt elõtt 1 héttel jelentkezett, 3 nappal elõtte csináltam tesztet ami nagyon halvány pozi lett, így megvártam a nem várt napját, akkor is az lett csak kicsivel erõsebb, most a nem várt után 8 nappal egyértelmû pozitív lett! Hozzá teszem, nem mindenki egyforma, mindenkinek más- más a tünete!De az is lehet, hogy csak menzesz elõtti fájdalmak...Ha nem jön meg csinálj tesztet reggel és kiderül!
A kérdező hozzászólása: És te is hasonlót érzel? Nekem ez nemfájdalmas, csak furcsa. Meg még van 3 napom a menziig. Kicsit félek, annyira szeretnénk már a babát! :(
Várd meg amíg a mensid megjön-e ha nem csinálj tesztet az a biztos!Utána ha nem változik és nega a teszt menj orvoshoz...
A kérdező hozzászólása: Most [email protected] csak ugy spontán Nem Ertem en

Mitől lehet 2 napja a 17 hónapos kisfiam 3-4-szer felkel éjjel?

És csak mondja,hogy epi anya ez a szopit jelenti nála!Lehet,hogy keveset eszik napközben és éhes?Valaki azt modja adjak neki homeopatiás nyugtatót ,én nem mernék ilyet adni!

Legjobb válasz: kevés a tej neki, valószínû, hogy fogy a tejet, ne nyugtatót adj neki, hanem egészítsd ki a szopit babatejjel. Az én babámnál uez volt egyévesen, el is fogyott sajna a tejem, szegénykém mindig elaludt cicin, de pár óra múlva már ébredt is, hogy éhes. Majd vettem neki babatejet, elkészítettem neki 2,5 dl-t, szoptattam is (bár már nem nagyon lehetett benne) és végigaludta az éjszakát. Éhes a babád, azért ébred fel.

kevés a tej neki, valószínû, hogy fogy a tejet, ne nyugtatót adj neki, hanem egészítsd ki a szopit babatejjel. Az én babámnál uez volt egyévesen, el is fogyott sajna a tejem, szegénykém mindig elaludt cicin, de pár óra múlva már ébredt is, hogy éhes. Majd vettem neki babatejet, elkészítettem neki 2, 5 dl-t, szoptattam is (bár már nem nagyon lehetett benne) és végigaludta az éjszakát. Éhes a babád, azért ébred fel.
Hûvösebb van, mint a nyári napokon, több ételre vágyik, lehet, hogy a tejcsi nem elég mennyiségben van már. A babatejet adnám én is neki megnyugtatásul. Ha más az ok, lehet, hogy melege van és csak szomjas, víz is elég. A nyakánál megtapogatod és izzadt ebben az esetben.

Mitől lehet az hogy a mensim késett 4 napot, ebből a 2. naptól 1-2 csepp barnaa 3. napig, majd a 4. napon élénk piros vérzés, keveredve barnával, 5 . nap enyhe barna és déltől már semmi és a mai nap sem volt semmi?

A mensim nagyon pontos mindig 28 napos, els? 3 nap nagyon sok van, de nem élénk piros, hanem normális, és kb 5-6 napig tart.

Legjobb válasz: Ha a 4. napon már volt piros vérzés, akkor az már nem számít késésnek, hanem a menszesz elsõ napjának. Egyébként peig nagyon sok mindentõl késhet, változhat, hiszen nem vagy gép. (Nekem egyszer 6 napot késett, pedig nem szexeltem egyáltalán, gyerek kizárva.) Pár napos késés alkalmanként nem jelent semmit, sõt, akár teljesen ki is maradhat egy ciklus minden különösebb ok és következmény nélkül. Ha azt gyanítod, hogy terhes lehetsz, akkor vegyél terhestesztet, már ki kell mutatnia.

Ha a 4. napon már volt piros vérzés, akkor az már nem számít késésnek, hanem a menszesz elsõ napjának. Egyébként peig nagyon sok mindentõl késhet, változhat, hiszen nem vagy gép. (Nekem egyszer 6 napot késett, pedig nem szexeltem egyáltalán, gyerek kizárva.) Pár napos késés alkalmanként nem jelent semmit, sõt, akár teljesen ki is maradhat egy ciklus minden különösebb ok és következmény nélkül. Ha azt gyanítod, hogy terhes lehetsz, akkor vegyél terhestesztet, már ki kell mutatnia.
Szia! Én ugyanígy voltam/vagyok. Írj, hogy mi lett az eredmény, érdekel nagyon! És drukkolok, hogy baba legyen!!
A kérdező hozzászólása: ma voltam vérvételen holnap lesz eredmény, doki szerint valószínûleg terhes vagyok, ha nem akkor lehet korai vetélésrõl van szó
A kérdező hozzászólása: Szióka! Sajnos nem vagyok terhes, de vetélésem sem volt. Örülök hogy nem volt vetélésem, de annak nem hogy terhes nem vagyok:-( Te tudsz már valamit?Terhes vagy? Szorítok neked nagyon:-)
A kérdező hozzászólása: Egyébként elkezdtem inni a málnalevél teát meg majd inni fogom a palástfüvet, meg Clostyt és Duphaston-t szedek! Nem volt peteérésem, és emiatt nem sikerült eddig. Nálad minden rendben?
Hány éves vagy, és mióta menstruálsz?
A kérdező hozzászólása: 23, 11 éves korom óta, de sosem volt rendszeres.
Igen ez most engem is érdekel. Ma jött meg reggel. És már abba is maradt. De ezelõtt 4 hónapja volt az utolsó. Nem szedek semmit, és nem is fogyózom... Szóval erre a kérdésre engem is érdekel a válasz ... :S

Lassan 3 éve szedek fogamzásgátlót. A 7 napos szünetbe mindig a 3.4. napon szokott megjönni, a második napon barna folyásom volt. Aggódom egy keveset, mert még ilyen nem fordult elő. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Nekem is a 3.4. napon szokott ,a barna folyás leeht elõjel is hogy meg fog jönni ,de legrosszabb esetbe elméeltileg valami fertõzés lehet ! De szerintem nem lesz semmi gond!

Nekem is a 3.4. napon szokott , a barna folyás leeht elõjel is hogy meg fog jönni , de legrosszabb esetbe elméeltileg valami fertõzés lehet ! De szerintem nem lesz semmi gond!
Lehet hogy a peteéréseddel van valami gubanc. Mindenképpen a kivizsgálást ajánlom!
Szerintem keress fel mihamarabb egy dokit! Nem lehet, hogy mégis terhes vagy?

Mitöl lehet az hogy már 4. -ik hónapja késik a menstruációm 8-10 napokat?

Legjobb válasz: Enyhe hormonális zavar a pajzsmirigyben, vagy a petefészkedben. Lehet hirtelen fogyástól, hízástól, életmód váltástól, vagy valamilyen tápanyaghiánytól. A 8-10 nap nem vészes, ha abszolút kimaradna 3-4 hónapot, akkor lenne nagy a baj.

Enyhe hormonális zavar a pajzsmirigyben, vagy a petefészkedben. Lehet hirtelen fogyástól, hízástól, életmód váltástól, vagy valamilyen tápanyaghiánytól. A 8-10 nap nem vészes, ha abszolút kimaradna 3-4 hónapot, akkor lenne nagy a baj.

Rosszul alszotok pár napja? 4 hónaposkám eddig végigaludta az éjszakát, 3-4 napja 2től dorbézol. Mitől lehet? Mit tegyek?

Legjobb válasz: poár napja minden éjfélkor felébred. Jön a foga, csak kúppal és egy kis tejcsivel tud visszaaludni. Tegnap éjjel egy órán át szenvedtünk, megpróbáltam, hátha visszaalszik anélkül is, de csak magunkkal toltam ki:(

poár napja minden éjfélkor felébred. Jön a foga, csak kúppal és egy kis tejcsivel tud visszaaludni. Tegnap éjjel egy órán át szenvedtünk, megpróbáltam, hátha visszaalszik anélkül is, de csak magunkkal toltam ki:(
hát mi szerencsére nem dorbézolunk, de megint 3 óránként kelünk :( állítólag az idõjárás, meg a hideg miatt, majd visszaáll... remélme!
5, 5 hónapos, 4.napja kel éjfélkörül-eddig 9-4ig aludt-kicsit eszeget(50-100ml)és alszik tovább.2-3(!)órát, és megint és megint...reggel pedig dünnyög... remélem hamar visszaáll a rend, mert így elég fárasztóak a napok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!