Találatok a következő kifejezésre: Mitol lehet 4 (453 db)

Mitöl lehet? 4 éves gyerek koszorukat lát a házban és nem lehet egyedül hagyni mert fél?

Legjobb válasz: Sok mindentõl lehet, beszélgess vele errõl hosszasabban és ha figyelsz meg leled a választ. Lehet, hogy azt gondolod hülyeség, de ha beszéltek róla, kitárgyaljátok lehet, hogy a félelem is megszûnik azzal, hogy beszél róla és elemzi.

Sok mindentõl lehet, beszélgess vele errõl hosszasabban és ha figyelsz meg leled a választ. Lehet, hogy azt gondolod hülyeség, de ha beszéltek róla, kitárgyaljátok lehet, hogy a félelem is megszûnik azzal, hogy beszél róla és elemzi.
lol, lassan azért le kéne szedni az adventi dekorációt
Még annyit! Felesleges felszenteltetni a házat, és valami csalót hívni. Ez csak sok pénzbe kerül, de semmi eredménye nem lesz.
Az enyém is kérdezgette a minap, hogy mi az a koszorú, kik csinálják, kinek és miért. Nem értettem a kérdést, és kiderült, aznap tanulták az oviban a "Koszorú, koszorú, mért vagy olyan szomorú" dalt.
lehet fény utóképe. az amikor belenézel a lámpába és utána még marad egy ilyen valami ami ha forgatod a szemed is ott lesz ahova nézel.
A gyerek érzékenyebb az átlagnál. Szerintem is hivass papot (persze házat csak katolikus szentel). Ez elûzi a rosszat, mármint ha tényleg van valami rossz, de mindenféleképpen beszélgess vele arról, hogy mit lát, mit érez. Szkeptikusoknak: nálam nagyobb szkeptikus az életben nem létezett, de a családban egy kisgyerek megváltoztatott. Persze aki nem élte át, soha nem fogja elhinni, én sem hittem volna soha!! De ez jól is van így, mert egyéni megtapasztalás van, vagy semmi. Gyõzködni akárkit is, vitákat nyitni felesleges és értelmetlen.
4/4. A kisgyerekek NEM látnak sem aurát, sem szellemeket. Nagyon élénk a fantáziájuk. Hallhatott valamit, vagy láthatott valamit a TV-ben, vagy álmodhatott is valamit. Beszélgessetek vele, hogy milyen lehet ez a koszorú? Lehet, hogy még a szó értelmét sem ismeri? Nem kell az ilyen babonákban hinni.
az aurákat meg én is látom, fõleg azt szeretem ami + attack speedet ad meg resistet
a Kisgyerekek látják az aurát és érzékelik az asztrálvilágot amit mi nem. Valami baj tõrtént abba a házba. Meg kell nyugtatni, hogy nekik nincs testük és papot kell hívni felszentelni a házat ! Imádkozzatok sokat, miatyánkat és hívjatok egy paralátót
látják az asztrálvilágot xdddddd faszorrúak
mami válasza: 34/ Írd be a keresõbe még egyszer, ha nekem kijött és naponta 400-500 látogatónak akkor neked is sikerülnie kell http://tervszeruen-nyitottan-egyszeruen-elni.blogger.hu Elõször kiírja, hogy hiba, ilyen blog nincs létrehozva, aztán bejön :) ))
Látod tisztelt kérdezõ, mondta, hogy megoldódik magától, és olyan gyorsan és hirtelen, hogy még ti is csodálkozni fogtok rajta.Örülök!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy levettèk annak a beszologatosnak a provokàlo vàlaszàt!
A kérdező hozzászólása: Ki a fogyatèkos??Esetleg senki nem kèrt rà hogy irj ide 0%-os hasznos vàlaszado!Ez totàl szànalmas!Amugy a gyerköc mar semmi koszorut nem làt amit eddig làtott!Boldog vagyok, ès köszönöm a vålaszokat!
Kedves kérdezõ! A 10-es válaszoló vagyok. Kár, hogy sokan úgy válaszoltak, hogy megtapasztalásuk nincs. A lényeg: a gyermeked érzékenyebb az átlagnál, ez mûvészekre, tehetséges emberekre jellemzõ. Pl. Polcz Alaine, a nagyon híres pszihológus, tanatológus is látott "angyalszemeket" gyermekkorában, így fogalmazta meg késõbb. Ami nálatok kicsit aggasztó, az az, hogy a gyermeked fél. Ennek nem lenne szabad így lennie, ha a jó erõkrõl lenne szó. Nem tudok jobb szót rá. Vallásos vagy? Mi a véleményed a papokról? Ha nem tiszteled õket, nem hiszel a házszentelés erejében, akkor ez nem járható út, de hidd el, már sokakon segített. Fennáll még a probléma? Neked milyen volt a viszonyod a dédivel? Nem lehet, hogy szeretne valamit mondani, csak neked nem tud? Csak találgatok.
Jah és tisztelt 33-as válaszoló már a százalék átlagodból, is látszik, milyen tökéletes ember vagy, mert ilyen alacsony százaléknál, valszeg mindenkit csak kiokítani tudsz, és fikázni, mert te mindent sokkal jobban tudsz.Szánalmas!
34/ Írd be a keresõbe még egyszer, ha nekem kijött és naponta 400-500 látogatónak akkor neked is sikerülnie kell http://tervszeruen-nyitottan-egyszeruen-elni.blogger.hu
Én tudom milyen élénk a gyerekek fantáziályuk! (12vok) Vagy az árnyékokat látja vagy mikor belenéz 1 lámpába akkor utánna lila zöld (talán sárga) foltokat is láthat! És emmi aura látás meg szellemek és papot se kel hívni egyszerüen kérdezd meg a gyereket hol látja.
blogger.hu vagy ez teljesen más???
Na én is örülök hogy a nullám segített és a gyerek "meg-gyógyult".
A kérdező hozzászólása: håt nem a te valaszod segitett:-)De nyugodtan hidd azt ha ez neked önbizalmat ad!:-)
Köszönöm 54.
Jobbulást kívánok !
Hát a baj nem jár egyedül-- a tetõt kijavítani lehetetlenség az idõ miatt csak fóliáztuk a megrepedt cserepeket is vissza tettük, mert várni kell a jó idõre. Aztán te3gnap becsípõdött a hátam közepe csigolya, de mivel allergiás vagyok az izomlazító fájdalomcsillapító lidokainra-- igy csak el kellett menni az orvoshoz- De mielõtt elindultunk volna a kocsi megfeneklett rükvercben az udvaron jó 3/4 óra mire kihúzták a kátyúból- aztán a baleseti aztán elküldtek a belgyógyászat ügyeletre, úgy hogy a család hajnali 2 órakor szakadó esõben végre hazatalált. szóval jól végig kínlódtuk az utat, de az allergiám miatt csak tb kaphattam. A jó az hogy nem törtem el és nem lett baja a szívemnek se amitõl a családom félt és csak behurcoltak éjjel-- az viszont igaz hogy kell egy kis idõ mire elmúlik az izom görcs és idegfájdalom
maminak: remélem elmúlt a veszély, és már nem ázik be a házatok, és az árvíz sem veszélyeztet. Én köszönöm a linket, (bár nem kimondottan nekem tetted ki, de nagyon jónak találom) Üdv.
Én talán olyan 3-4 éves lehettem amikor elmentünk a saját kis faházunkhoz nyaralni nyáron. Anya ölében ültem a földön és teletabit olvasott nekem. Halottam ilyen recsegést a kanapé felõl odanéztem és ott volt a nagymamám aki rá egy héttel meghalt. Még mindig nagyon nagy trauma ez nekem amikor visszagondolok erre az esetre. Azóta eltelt több mint 10 év és még mindig emlékszem ahogy rám mosolygott. Egyszerûen nem tudom elfelejteni. A legérthetetlenebb dolog ebben számomra az hogy én erre mégis miért emlékszem.
ha március 15.e körül irtad(nem figyeltem), nem tudom, mennyire hiszel ebben az elõzõ életes dologban, de lehet, hogy katona volt a szabadságkor, és van valami emléke a koszorúkkal
Mint már írtam 48/ az hamis illúzió, amit a fejlõdésbe levõ agy és a kicsiny lélek együtt tanulása okoz. Ha nem vált ki szorongást és nem ismétlõdik gyakran akkor el kell terelni róla a figyelmét, ki kell belõle szakítani a figyelmét valami valóságos izgalmasabb témával vagy játékkal. Az egy bõdületes marhaság hogy holt lelkek szellemek korzóznak, látogatnak jönnének ide oda a valóságban-- inkább felnõttkori hazugságok halmaza vagy épp egyértelmûen skizofrén tünet. Kérdezõ Neked küldtem üzenetet.
Édesanyám mesélte, hogy egyszer ketten voltunk otthona házban. Én pár éves voltam, 4-5 körül, amikor a sarokba mutattam és megkérdeztem hogy ki az a fekete ruhás néni?
Mami! http://tervszeruen-nyitottan-egyszeruen-elni.blogger.hu/ - "HIBA! Ilyen néven nincs blog létrehozva!"
Te nem értesz sok mindenhez de legfõképp a gyerek neveléséhez. Gondolkodj el miért nem lehet már már 1 percre sem egyedül hagyni??? Páran itt már próbálták megmagyarázni de nem fogadtad el !! Ha nem vagy képes nevelni akkor fordulj szakértõhöz. Máskülönben magánügy de nekem a 6 gyerekem közül egyik sem volt ilyen pánikbeteg!!!Ugyanis normális családi környzetben élnek ami nállad???
A gyermekben félelmet kelthet bármi, ami a megszokott környezetét változással fenyegeti. A szülõk veszekedése, válása, egy ismerõs v. rokon halála vagy végleges eltûnése a környezetébõl, lakóhelyváltozás, testvér érkezése vagy egyszerûen látott vagy hallott valami fenyegetõ dolgot a tv-ben vagy a felnõttek beszélgetésében. Ennek egyetlen gyógymódja van, minél többet vele lenni, minél több szeretetet adni és elõsegíteni, hogy biztonságban érezze magát.
Ja, én is annyi háromszemû kisgyereket láttam a minap, hogy már kezdem megszokni. Hívd a papot, mert elûzi a rosszat? Maximum telerejszolja a lakást... és meg van szentelve.
Lehetséges mert már a szûlök sem éppek !! Négy éves gyereket egyedül hagyni ????
Mami egyetértek! Bizony, a kicsi gyerek még keveri a valóságot és a képzeletet, nagyon könnyen beleéli magát bármely képzelt dologba, és könnyen alakulnak ki indokolatlan szorongások, félelmek. Az idegrendszer fejlõdésének velejárói. Ezeket a játéktevékenység során levezeti, kiéli. Lehet, hogy ezen a fogalmon õ valami egészen mást ért. Az is lehet, hogy látott egy koszorúzást valahol, és mindenki szomorú volt. Ha a koszorútól fél, kérd meg, hogy rajzolja le! Meséld el, hogy a koszorú a dicsõség, a gyõzelem jele is lehet!
Abban a korban a látás a gondolkodás és az agy mûködés még fejlõdésben van, tehát vagy látott hasonlót és nem tudja hova tenni a képi adatot igy kivetíti, vagy az agy vetíti ki, mint formát mert a látás és az agy nem mûködik még harmonikusan.-- ehhez társulhat a kis gyermek hihetetlen gyors gondolat képzése fantáziája.Nem kell megijedni, mert épp a felsorolt okok miatt a gyermeki látás hamar kialakít magának képzelt gondolat alkotásokat, válaszokat feléd. Elég csak egyszer mesélni neki a tündérrõl ami pillangó szerû és a legkisebb fényt vagy árnyékot annak fogja képzelni és szövögetni a saját meséjét hozzá. Semmi miszticizmus se babonaság nincs mögötte nem is szabad ilyen felé terelni a gondolatodat.
Tudtommal a kisgyerekeknek nyitva van a harmadik szemük ami 4-6 éves korukban záródik vissza, ebbõl adódóan látnak olyanokat amit mi nem (pl: szellemek és egyes elementálokat).
Kisöcsém is kb. 3 éves lehetett amikor nem olyan rég halott nagypapámmal "beszélgetett". Én elhiszem, hogy vannak ilyenek. A legjobb, ha leülsz vele beszélgetni. Elmondja, mi is az amit lát és nyugodtabb lesz...
Én hiszek az ilyenekbe. Nem egy gyerek mondta már el kit lát a házban, el mondta hogy nézett ki és bizony nagyon hasonlított a leírás arra a nénire/bácsira aki ott lakott, vagy épp egy elhunyt rokonra aki akkor halt meg mikor õ még meg sem született. szerintem beszélgess vele errõl, ne mondd neki hogy á nincs ott semmi, higgy neki nyugtasd meg.
Istenem, egy ilyen szimpla kérdés milyen fórum harcot tud kirobbantani. Tisztelt kérdezõ, beszéljetek róla a kisgyermetekkel, ezzel tudtok a legtöbbet elérni, kérdezzetek rla, hagyjátok, hogy a maga módján mesélje el, és ha kicsit összeállt a kép, mit is láthat, akkor próbáljátok elmagyarázni neki hogy mi az, és mit jelent amit lát, akkor is ha esetleg ti nem értitek, Próbáljátok megnyugtatni, hogy semmi oka nincs rá, hogy fél, mert anya is látja, és apa is.Idõvel így megszûntethetõ a félelem, és elfogadja a helyzetet, és megnyugszik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon aggodtam azèrt kèrdeztem meg ezt!1.nincs fent sehol az ajton adventi koszoru, es semmi hasonlo a hàzban!2.Nem hagyom egyedül csak mig kimegyek a mosdoba, oda nem viszem magammal!3.Most halt meg dèdmami ès ö velünk èlt, ès a gyerekünket nem tudtunk elvinni otthonrol a temetès idejère, mert nem volt hovà, semmi rokon vagy közeli baràt akikre ràbiznàm a gyerekeket!Idegenre meg szerintem senki nem biznà rà!Probaltunk beszèlni vele, es megnyugtatni h nincs ott semmi de hiaba!
Bárkinek lehetnek még felnõttkorban is feszültségei, szorongásai ezeket nagyon sok esetben gyógyszer nélkül is megszüntethetjük, és mint meséltem vannak te4vhnikák amelyek gyerekeknek szorongásainak megszüntetésére is használható. Ilyenek a saját kis kezük használata valamint saját kis gondolatuk használata. http://A-letezes-fantasztikuma-.blogger.hu http://tervszeruen-nyitottan-egyszeruen-elni.blogger.hu Ebben a két blogban megtalálhatóak ezek a módszerek de még más, több és súlyosabb betegség öngyógyításának gyakorlata is.
A kérdező hozzászólása: Hàt nem èrtem, te nem èrted hogy nem hagyom egyedül, csak 1percre mig kimegyek a mosdoba!Ha van gyereked gondolom tesem viszed magaddal a wc-re?Vagy igen?Ha meg nincs gyerköcöd itt neokoskodj!Az orvos elbeszèlgetett a gyerekkel, ès semmi gond, csak gyàszol, felkell dolgoznia a mama halàlàt!Mar bànom h itt kèrdeztem meg ezt a dolgot!Mert van itt egy-kèt NAGYOKOS aki beszólogatni jar erre az oldalra!Ennyi ja ès köszönöm azoknak a kedves embereknek akik segiteni akartak, bennük van embersèg!
Drága 25-ös, olvassad el az utánnad kommentelõket és majd megvilágosodsz. Elõszõr is a szülökkel van baj mert egy 4 éves gyereket egyedûl hagyni??? A gyereket meg ha õk nem tudják megnyugtatni vannak szakemberek és ahhoz forduljanak !!!
Szerintem kérdezd meg, hol látja azt a koszorút, és miután kiderül, hogy mi az, próbálj neki valami kedves dolgot mondani. Én például a falon lógó szarvas-koponyáktól féltem, de megvígasztaltak, hogy õk nem akarnak rosszat nekem, meg ilyenek
Szóval Kérdezõ ha nem értesz a gyermekedhez, mert nem mindenki ért a lelki dolgokhoz, akkor el kell mondani a gyermekorvosodnak aki beutalja a gyermeket egy gyermek pszichológushoz-- Õ elbeszélget a gyermekeddel és persze Téged is ellát tanácsokkal olyanokkal amelyek már helyesek lesznek.-- De arra nem szabad gondolnod hogy bármi baja lenne a kicsinek-- élénk a fantáziája, látott valamit ami megrémisztette és sajnos a félelem feszültséggel telített gondolat, lassan simul el és képes elõhívni a memóriából a képi emlékeket amit kivetít a gyermek szemgolyójába a látóideghez és a pupillához amit úgy él meg, mint ha a valóságban látná. Itt egyébként se jó helyen kérsz tanácsot ilyen témában. Ehhez szakember kell és maga a gyermek is egy beszélgetéshez. Egyet viszont mint valamikori idegklinikai intenzív nõvér tanácsolhatok-- hogy lehetõleg a gyakorlati tanácsokat fogadd el!-- a gyógyszerest azt nem tartom jónak!!! Nekem van egy kis unokám helyesebben van nagy unokám is, szóval én nevelem õket mert itt felejtették a szülõk 9 éve nálam. De mivel az anya csodálatos anyuka volt a gyerekek nagyon szerették, bizony lelkileg megviselte a gyerekeket. A nagyobbik zárkózottá vált afféle harapófogó kell hozzá tipus most 18.-- a kicsi érzelmes, romantikus típus... Õ érzelmileg másképp szenvedte meg-- s ha ritkán eljött az anya akkor beteg lett, hogy ne menjen el aludjon a szobájában mellette és ápolja-- de sajnos az anya beteg lett, agyilag szétesett és elment mindig-- telefonált ekkor akkor jövök és fél évig, nem láttuk...A lényeg hogy a gyermek a látogatások miatt a szívével beteg lett és egyre nagyobb anginás rohamai voltak és galoppólt a kis szíve ha csak érzelmi terhelés érte, muszáj volt elsõsegélyben részesítenem és akkor jobban lett--- de utána bevittem EKG az ismét jó lett-- feküdt kardiológián és beszélgettünk a problémákról is- mi váltotta ki mióta van-- Így gyógyszereket kapott de pszichiátriai nyugtatókat akkor volt 9 éves-- de durván megváltoztatta a viselkedését- itthon, iskolában, utcán tört zúzott, verekedett üvöltözött. -- Amikor az anyja jött, azt kidobta! Utána rosszul lett a kis szívével a gyógyszer ellenére és akkor elõvettem a saját módszereimet a gyógyszert pedig naponta feleztem, majd negyedeltem majd elhajítottam! Elmondtuk a klinikán is, mit alkalmazunk. Öcsi szó szerint rátett egy lapáttal-- utólag azzal indokolta, hogy "ahogy te tanítottad mami a gyakorlatokat, abból semmi nem látszik, csak mintha aludnék- így viszont egész jól mutathatott mert tettszett a professzor néninek" kb félév alatt vált tünetmentessé ma 13 éves és csodálatos, nyugodt boldog határozott-- ha jön az anyja már nem fáj neki ha elmegy két óra múlva.. leül játszik az anyjával vagy épp zongorázik az anyjának. azóta, csak egyszer csapta le a telefont is, ha hívta az anyja-- melyik kedden vagy melyik vasárnap jössz? Tudod mit? inkább ne ígérgess! Jössz jössz nem jössz nem jössz! minél kisebb a gyermek (gondolok a 4 éves korú gyermekedre) annál könnyebb lelkileg hatni rá, mert még szereti és hiszi a meséket, de már megtanítható játékosan öngyógyító trükkökre is.Amikor óvodás volt akkor próbálkoztam elõször bár még kicsi problémák voltak akkor bevált-- csak utána lett több a "szülõ okozta szégyen miatt, és akarlak, maradj velem"- ellentétes érzések miatt. Sokkal jobban féltem a nagyobbikat-- Mindennel próbálkozom nála.-- most épp levelezni kezdtem vele, mert beszélni arról ami benne van, ami fáj, ami feszültté teszi... képtelenség. Orvosnak, idegennek kibeszélni? Õt nem lehetett rávenni.
Még nagyon sok minden okoz majd szorongást, vagy félelmet a gyerekben, amíg felnõ! Az elõzõekben már leírtam, hogy ez nem ritka, csak fel kell oldani. A gyerek általában eljátssza, és kijátssza a félelmeit, és ezzel fel is oldja. A másik a rajz! Rajzolja le! Az is feloldja. Lehet róla beszélgetni, de annak van egy olyan veszélye, hogy még inkább szorong, hiszen az, amit a felnõtt elmond, és az õ fejében errõl világos képek alakulnak ki, ez a gyerek fejében ez nem mindig így alakul! Jóval kevesebb emlékképe van, és a túlmagyarázás az ellenkezõjét váltja ki annak, amit akarunk. Akkor már inkább a mese! Ki kell találni egy szép mesét, amelyben vannak koszorúk, és jó a vége! De ne magyarázzuk meg!!!! Érteni fogja anélkül is. A rajz és a mese!! Két jó módszer a gyerek szorongásainak oldására!
Kedves utolsó! mit mesélt vagy csinált az a gyerek ami megváltoztatta a hozzá állásodat? engem tényleg érdekel mert hiszek az ilyenbe. ha itt nem szeretnéd leírni írd meg privátba légyszi!
Hát ... 1/ van vagy nincs koszorú a házban? 2/ ha van akkor mi a gond? 3/ ha nincs akkor elõször a szülõk menjenek tanácsadásra 4/ ha a szülök már tisztában vannak a helyzettel akkor ne maradjon a gyerek egyedûl!
most akkor ad valaki nekem aurát A KURVÁKFASZÁT

Méhszájseb lehet? Amikor a párommal együtt vagyunk úgy, hogy hátulról történik a behatolás, bele nyilallásokat érzek a méhszájnál. Ez mitől lehet? ! 4 éve szültem, lehet hogy a szülés miatt?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell aggódnod, szembõl is nagyon fájna ha méhszájseb lenne. Hátulról valószínûleg azért fáj mert túl nagy neked a férjed/párod, és hátulról megy a legmélyebbre. Nekem is belenyilall néha. Azért ha nagyon izgulsz menj el nõgyógyászhoz de sztem semmi baj nincs.

Szerintem nem kell aggódnod, szembõl is nagyon fájna ha méhszájseb lenne. Hátulról valószínûleg azért fáj mert túl nagy neked a férjed/párod, és hátulról megy a legmélyebbre. Nekem is belenyilall néha. Azért ha nagyon izgulsz menj el nõgyógyászhoz de sztem semmi baj nincs.
A mészájseb erõs folyással jár amit fehér színûû és sokszor véres is :( De ha nincsenek ilyen jelek akk nem kell agódnod, de ha tuvábbra is fájni fog menj el dokihoz
Attól zöld mert többet evett, sok az adag neki! 5gyermekes anyuka
Annyit egyen, amennyit kér. Nem emészti meg rendesen, ettõl zöld. Nem baj az.
Nekem azt mondták erre, hogy a tápszer okozhatja
Enyém is szopizik és neki is szokott néha zöld lenni.NEkem is azt mondták azért mert túlette magát. 3 hónapos ma :) ))
Tápszertõl zöld
A bal oldali mikrofon.
Soha nem is szólt, és nem is fog szólni a másik, mivel csak 1 hangszórója van alul.
de mért lövitek le a poént? :D:D vicces lett volna, ha beviszi a boltba...XD egyébként ez benne van a használati útmutatóba..na de hát minek az, hiszen vettem egy iPhone-t...:D(nem irígykedek, nekem i4-em van)
LOL :D
A kérdező hozzászólása: Jólvan ezaz vicces :D honnan tudtam volna? elöször van ilyen telóm. De már 3 ember megmondta már de azért köszi!
Igen igen, alakul vissza a szervezet, hormon háztartás!
nekem a szopi abbahagyása után nyomásra még 8 hónap után is jött a tejcsi. Azt mondták, a prolaktin szint nem állt helyre, és hogy így nehezen jön majd össze a kistesó. A 8. hóban sikerült a kicsi, a nagy az elsõben. Vegyél ovu tesztet, hogy van-e már peteérésed, abból sok mindenre lehet következtetni, hogyan állank a hormonjaid.
A kérdező hozzászólása: ok, köszi:-)

Szülés utáni rózsaszines folyás mitől lehet? (4 hónapja szültem)

Pár hónapja szültem, és azóta nem volt menzeszem.Viszont 1-2 hete voltmár,de lehet hogy régebben, hogy 2 napig rózsaszines folyásom volt.És most két napja megint volt. Mi lehet ez. És nem voltunk elötte együtt a férjemmel egyik alkalommal sem, úgyhogy szerintem nem az volt a gond.

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy rendezõdik, helyreáll a hormonháztartásod és lassan visszajön a menstruációd.

Azt jelenti, hogy rendezõdik, helyreáll a hormonháztartásod és lassan visszajön a menstruációd.

Napok óta nyűgös a kislányom. Mitől lehet? Főleg esténként. Másfél óra mire sikerül elaltatnom, és éjfél mire elalszik. Közbe hisztizik miközbe altatom. Mitől lehet ez vele? 4 hós.

Legjobb válasz: Jön a foga, fáj a hasa, szar az idõ...stb. Nagyon sok minden lehet. Az én kisfiam is elég sokszor csinálja ezt, pl. tegnap este...De csak hiszti vagy fájdalmasan sír? Nem mindegy...Ha az enyém hisztizik elalváskor, akkor bent szoktam hagyni a kiságyban egy 5-10 percre, kifárad és utána sikerül elaltatni.

Jön a foga, fáj a hasa, szar az idõ...stb. Nagyon sok minden lehet. Az én kisfiam is elég sokszor csinálja ezt, pl. tegnap este...De csak hiszti vagy fájdalmasan sír? Nem mindegy...Ha az enyém hisztizik elalváskor, akkor bent szoktam hagyni a kiságyban egy 5-10 percre, kifárad és utána sikerül elaltatni.
A kérdező hozzászólása: inkább hiszti.mert ha rendesen sír, fájdalmában akkor a könnye is folyik.de ilyenkor nem.ha hasa fáj azt megismerem.és napközben is elég nyügi szegénykém.én is a fogára gondoltam, mert már egy hónapja nyálzik is elég rendesen, és állandóan eszi az öklét.4 hós lesz 17.-én.

4, 5 hónapos babám eddig átaludta az éjszakákat kb 8 hetes kora óta, 21-6 között aludt. Kb 3 hete szinte minden éjjel felébred olyan 4 körül. Ilyenkor csak játszik egy fél órát és utána visszaalszik. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Nálunk ugyanez van, szintén 4,5 hónapos, csak nálunk enni is kér hajnalban... Szerintem a foga bántja az én kislányomat, eléggé be van már dagadva az ínye. Lehet, hogy nálatok is ez van.

Nálunk ugyanez van, szintén 4, 5 hónapos, csak nálunk enni is kér hajnalban... Szerintem a foga bántja az én kislányomat, eléggé be van már dagadva az ínye. Lehet, hogy nálatok is ez van.
Nálunk ugyanez a helyzet. Már átaludta a kislányom az éjszakákat, mostanában viszont 3-4 körül enni kér, utána pedig nem alszik vissza. Egy darabig nézelõdik, "beszélget", aztán mikor jól elfáradt, elkezd sírni. és csak eztán tudom elaltatni. A fogzás szerintem nálunk még korai, még csak 3, 5 hónapos. Viszont más ötletem nincs. Minden jót nektek!

Mitől szaggathat a Chrome? 4 napja raktam újra a Windows 7-et, de mégis sokszor belassul, mitől lehet?

A gépem: Core i7 920, 12GB RAM, HD7870 a lényeg, hogy telepítés előtt nem szaggatott és vagy 1 millószor tettem már újra ezen a képen a rendszert és ilyen soha nem volt. Talán a különbség az, hogy grafikus driver nem ez volt fent előtte. régen: Catalyst 13.4 most 13.9. Valakinek ötlet?

Legjobb válasz: Talan az is lehetseges,a Chrome nalam is szokott akadozni,probald meg a Mozillat,ha az is akadozik,akkor lehet driverhiba.Nalam pl ha nem telepitem fel a videokartya hardveret,minen akadozik a gepen.Tegy egy probat Mozillaval,es lasd mi az eredmeny.

Talan az is lehetseges, a Chrome nalam is szokott akadozni, probald meg a Mozillat, ha az is akadozik, akkor lehet driverhiba.Nalam pl ha nem telepitem fel a videokartya hardveret, minen akadozik a gepen.Tegy egy probat Mozillaval, es lasd mi az eredmeny.
Frissítsd az Adobe Flash Playert, hátha.
A kérdező hozzászólása: Utolsó igen, próbáltam mozzillával és ott is videók lejátszása alatt: folyamatos.... aztán megakad egy pillanatra, majd folytatja, de idegesítõ ( youtube )
Probaltad a Mozillaval?
Igazság szerint így visszagondolva nekem is néha belassul a chrome viszont akkor lefuttatom ezt a progit és utána jó. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/wisecare365_2.63.201.html
A kérdező hozzászólása: http://www.speedtest.net/my-result/3050518848 most ezt mértem, elviekben 80-at tud lefele a net, de a ping az jó. Igazából itt most kutakodok hátha van megoldás ( a Chrome problémára )
Esetleg a net kapcsolat ingadozik.
A kérdező hozzászólása: A CPU nem problémázik, igazából folyamatos, csak idõnként megakad, aztán folytatja a dolgot.....
Ha túl maga a CPU használat nem driver hanem vírus vagy kémprogram.
Egy nap alatt is lehet vírusos, böngészési elõzmények törlése, rendszer karbantartás az említett dríver miatt más alkalmazások is belassulnának ahogy vírusnál is, böngészõ bõvítményekben nézz szét tilts le mindent ami felesleges.
A videokartya driver-et*nem a hardver-et, elnezest.
Probald meg visszatelepiteni a 13.4-es driver-t, ha azzal nem volt problema, akkor most se kene legyen.Ha minden igaz, akkor a 13.9-essel sem kene ilyet csinaljon.
Hány éves vagy, és mióta menstruálsz?
A kérdező hozzászólása: 23, 11 éves korom óta, de sosem volt rendszeres.
Igen ez most engem is érdekel. Ma jött meg reggel. És már abba is maradt. De ezelõtt 4 hónapja volt az utolsó. Nem szedek semmit, és nem is fogyózom... Szóval erre a kérdésre engem is érdekel a válasz ... :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!