Találatok a következő kifejezésre: Mitol lehet, baboca (4 db)

Tegnap óta a hasszurkám alább hagyott. Tegnap óta azt érzem mintha le akarna szakadni a hátam. Feszít a méhem. A cickóm sem érzem most olyan érzékenynek? Mitől lehet? Ezek a babóca jelei?

Legjobb válasz: Szia. Ha a ciklusod vége felé jársz akkor lehet babóca jelei de én is oly sokszor éreztem már ezeket a tüneteket hogy , mikor érzem azt mondom magamnak hogy hülye vagyok csak beképzelem , mert ha mégsem baba könnyebb elviselni de neked kívánom hogy az legyen.

Szia. Ha a ciklusod vége felé jársz akkor lehet babóca jelei de én is oly sokszor éreztem már ezeket a tüneteket hogy , mikor érzem azt mondom magamnak hogy hülye vagyok csak beképzelem , mert ha mégsem baba könnyebb elviselni de neked kívánom hogy az legyen.
A kérdező hozzászólása: Szia!Szombatra nem várom!Persze próbálom magam nem beleélni magam!Már csalódtam.Tudom, h könnyen be tud csapni a szervezetem, ha nagyon akarom!De eddig ilyen érzésem még nem volt, mint amit most érzek.Remélem most sikerült!:

Este elkezdődött és egész éjjel szúrt a méhem. Akkor is amikor a babócám mozgolódott. Mitől lehet ez?

34 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én is 34 hetes vagyok és tegnap nekem is szurkált. Én még görcsölgettem is hozzá,és a baba mozgása is fájdalmat okozott. Szerintem azért nincs baj, de ma délelõtt a biztonság kedvéért felhívom az orvosomat. Lehet, hogy csak nagyot nõnek a kicsikéink és a méh tágulása okozza ezeket a tüneteket.

Szia! Én is 34 hetes vagyok és tegnap nekem is szurkált. Én még görcsölgettem is hozzá, és a baba mozgása is fájdalmat okozott. Szerintem azért nincs baj, de ma délelõtt a biztonság kedvéért felhívom az orvosomat. Lehet, hogy csak nagyot nõnek a kicsikéink és a méh tágulása okozza ezeket a tüneteket.
A kérdező hozzászólása: azzal még kiegészíteném a problémám hogy tegnap úgy izzadtam mint a ló.szabályossan folyt rólam a víz
A kérdező hozzászólása: írd majd légyszi hogy mit mondanak akár privibe is.egy kicsit aggódom.
Szia! Felhívtam a dokit. (egyébként az izzadás nekem is szinte minden éjszakás) Azt mondta ezek jóslófájások voltak, a szurkálás is ennek tudható be. Kérdezte, hogy nem csináltam-e valami megerõltetõt, akár a tüneteket megelõzõ napon. Mondtam, hogy vásárolni voltunk, sokat mászkáltam. Azt mondta, az is kihozhatta. Hozzátette, hogy ez ebben a terhességi korban a jóslófájás már normális és, ha elmúlt akkor nincs semmi gond, így nem is kell hozzá mennem, ráérek a legközelebbi megbeszélt idõpontban. ( remélem Neked is elmúlt már, de a szavaidból úgy vettem ki, hogy igen) Akkor viszont, ha visszatérne és rossszabbúl lennék, hívjam fel és megnéz. A baba mozgását is ajánlotta, hogy figyeljem. Nahát abban nincs hiány! :) Tehát lényegében, ha most jobban lettünk, és a baba is aktív akkor nincs gond, de, ha rosszabbodna a helyzet, akkor doki!
Ja, és azt mondta még, hogy 3x2 MagneB6!
A kérdező hozzászólása: igaza lehet a dokinak.tegnap egész nap talpon voltam.fõztem, ajtókat mostam(talán a sok hajulgatás tett be)a baba rendessen aktív(nyomja magát kifele)csak fura volt ez szúrkálás.az elsõ bébinél ilyen nem volt, pedig akkor sem pihiztem.most azért visszaveszek a tempóból mert nem szeretnék most megszülni.köszi hogy írtál és boldog babázást kívánok
Szia.Mindenképpen doki.Házi orvos elözször...Lehet, hogy valami vírus.igyál-- normaflort--
Azt te érzed a legjobban, hogy mi okozhat mit. A hasmenéstõl görcsölsz és fáj a derekad, vagy a görcstõl lehet hasmenésed és emellett fáj a derekad. Ha az elõbbi, akkor a második válaszolónak lehet igaza.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igazából a tegnap óta éreztem h napközben hasmenéses görcsöm volt meg úgy a gyomrom fájt, pocaklakó rengeteget mozgott, és hát elég híg volt a székletem és sokszor!aztán éjjel 2x keltem fel h görcsölgetek de egyszerûen enm tudtam eldönteni h h görcsölök, tehát nem volt anniyra nagy görcs-és rájöttem h akkor görcsöltem mikor hosszú ideig oldaltfeküdtem aztán amikor vissza hanyatt akkor meg szép lassan elmúlt és azonnal kellett mennem wc-re! Jövõ héten megyek dokihoz-nõdokihoz!azt mondjátok menjek el elõbb v még azért várjka hátha csak nyomja a beleim és azért! Ugye nme fogok megszülni!Nagyon ficánkol!ezek a tünetek nem lehetnek attól h befordult a babó???
Szia, én a helyedben elmennék dokihoz, biztos, ami biztos. Lehet tényleg csak benyaltál valamit, de azt is kezelni kéne. Az elsõ válaszoló én voltam, nem akartalak megrémíteni, ne haragudj, ha esetleg sikerült, egyszerûen csak ez történt velem. Nálam a doki a görcsöket ráfogta a hasmenésre, miközben én tudtam, hogy a méhem görcsöl és amiatt van hasmenésem. Szerintem egy nõ el tudja az ilyet dönteni, nekem a menstruációs görcsöknél is elõfordult hasmenés, viszont egyéb hasmenésnél nem görcsölt a méhem. Ha nem a méhed görcsöl, akkor nem fogsz megszülni idõ elõtt, de valahogy le kéne állítani ezt a hasmenést, mert valami oka van, és biztos, hogy nem jó. :) Majd írj, hogy mi történt veled!
A kérdező hozzászólása: oksi! Mindenképp jelzek h mi a helyzet velem! Köszi mindent!

Mitol lehet, talan baboca? Olyan feher kremes allagu folyasom van de nagyon pici mennyisegbe, remenykedhetek?

Legjobb válasz: Szerintem ezt így még nagyon korai lenne megmondani, sok más oka is lehet. Várd ki még ezt az egy hetet, és ha nem jön meg, amikor kellene, tesztelj. Ha túl korán tesztelsz, esetleg téves negatív eredményt kapsz, az pedig csak elkedvetlenít. Türelem! 38 hetes kismama

Szerintem ezt így még nagyon korai lenne megmondani, sok más oka is lehet. Várd ki még ezt az egy hetet, és ha nem jön meg, amikor kellene, tesztelj. Ha túl korán tesztelsz, esetleg téves negatív eredményt kapsz, az pedig csak elkedvetlenít. Türelem! 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: elfelejetettem ireni, hogy tervezuk is a babat, de sohasem tapasztaltam meg ilyent mitol lehet? Lehet a beagyazodastol is egy hetmulva nem kene megjojjon!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!