Találatok a következő kifejezésre: Mitol ilyen az Angol Font arfolyama (1 db)

Mitol ilyen rossz az Angol Font arfolyama a Forinttal szemben?

Az Euro nem romlik csak a Font, ha jol tudom. Az viszont mar majd 100 Ft-t esett egy ev alatt.

Legjobb válasz: miért rossz ez? olcsóbb mint volt! most kell venni. miért? és miért gyengül folyamatosan a dollár?? az már csak felét éri 5-6 évvel ezelõtti értékének a Forinttal szemben... most kell Dollárban vásárolni! most kinn minden "olcsóbb"mint itthon :) ui. szerintem nincs olyan, hogy jó vagy rossz! gyenge, vagy erõs! elõrsödhet, illetve gyengülhet egy árfolyam, de nem lehet erõs, illetve gyenge önmagában! Vételi ill. eladási pozíciók vanak a piacon, nem jó, és rossz helyzetek. ha van Fontod, akkor talán érdemes 1. megtartnai, és kivárni 2. Angliában elkölteni.

miért rossz ez? olcsóbb mint volt! most kell venni. miért? és miért gyengül folyamatosan a dollár?? az már csak felét éri 5-6 évvel ezelõtti értékének a Forinttal szemben... most kell Dollárban vásárolni! most kinn minden "olcsóbb"mint itthon :) ui. szerintem nincs olyan, hogy jó vagy rossz! gyenge, vagy erõs! elõrsödhet, illetve gyengülhet egy árfolyam, de nem lehet erõs, illetve gyenge önmagában! Vételi ill. eladási pozíciók vanak a piacon, nem jó, és rossz helyzetek. ha van Fontod, akkor talán érdemes 1. megtartnai, és kivárni 2. Angliában elkölteni.
azért rossz pl, mert sokan dolgozunk Nagy-Britanniában, és fontban kapjuk a fizetésünket, aminek az árfolyamesés miatt nagyon romlik a hazai vásárlóértéke. "csökken a fizetésünk" valaki tudja az okát??
A kérdésre a válasz nagyon egyszerû. Ha jártál már Angliában láthattad hogy mennyire pazarolnak ott az emberek. Nekik minden szemét, nincs üvegvisszaváltás, mindenbõl vesznek inkább újat, és kivágják a régi használható dolgokat a szemétbe. A válság így eléggé felkészületlenül érte õket, hiszen még a takarékos, jól vezetett vállalatok is nehéz sorra jutottak. Bezárták a Woolworth (nem biztos hogy így írják) hatalmas üzletláncot is. Szvsz az angol font 4-5 évig nem fog visszaerõsödni, esetleg ha kilépnek az Unióból. De akkor se valószínû. Tavaly októberben még 1.38 euró volt egy font, most már az 1.1 is nagyon jó váltásnak számít. Szóval kb 20%-ot esett. De ne aggódj, ott is volt pár botrány a banki szféra prémiumjai miatt, miközben elvesztették az emberek pénzét. Az biztos, hogy most nem éri meg beváltani forintba, ismerõsöm azt mondja odakint 6% körüli a banki kamat, ha van rá lehetõség érdemes kinn lekötni 6 hónap-1 évre. (Itthon 1-2%nál jobbat nem nagyon találsz.)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Amerika császára bolond volt vagy zseni?

4

Angela Merkel politikája (gazdaság+kultúr) mennyiben különbözik Orbán Viktorétól, a Fidesztől?

Igaz az az állítás, hogyha a CDU rezsicsökkentést hajtott volna végre, akkor bőven 50% fölött teljesítettek volna és 2/3-al ülhetnének a Reichstagban?

Csak nem merték ezt megtenni? (a rezsicsökkentést)

9

Elment teljesen az eszuk az embereknek?

A mai" eredmenyek"
Kenya 59 halott ( egyenlore )
Pakistani robbantas : 75 halott
Iraqi robbantas 60 halott
Es meg nincs is vege a napnak

14

Guam mikor lesz az USA szövetségi állama és erre mennyi az esély?

1

Szerintetek a Szíriai vegyifegyver támadásról is filmet készítenek?

Mint a 9/11-ről?

2

Mit akartak Bolíviában Eduardó Flores, és Tóásó Előd elérni? Tényleg megakarták ölni Eva Morales elnököt?

5

Jó ötletnek tartjátok?

Az Antarktiszról szól a tervem és annak politikai helyzetét szabályozza:
A jelenlegi kb. 2000 antarktiszi lakos antarktiszi állampolgárrá válik. A területi igények érvényüket vesztik,és Antarktiszon a szigetekkel együtt létrejön egy Antarktiszi Állam,mint a világ második legnagyobb országa,bár a 2 ezres lakossága túl kicsinek bizonyulna. És ahhoz,hogy legalább 1 fő/km2-es népsűrűséget érjünk el,ahhoz körülbelül 15 millió embernek kellene Antarktiszra költöznie,de ez valószínűleg nem történne meg. Ettől függetlenül lakosokat toboroznánk,akiknek addig,ameddig nem építik fel a saját életüket,addig finanszíroznánk az életét - én például vállalnám,hogy Antarktiszra költözök,de persze csak a családdal és a barátaimmal együtt,a környezetem ugyanis rajong a hidegért,én pedig a politikáért és az államvezetésért. A létrejött Antarktiszi Államszövetséget a jelenlegi területek szerint osztanánk fel,a három átfedő igény pedig a szomszédos területhez kerülne. Ezek a területek az eredeti nevüket kapnák,azaz a következőket:

- Új-Britannia antarktiszi terület
- Ross antarktiszi terület
- Adélie antarktiszi terület
- I. Péter-sziget
- Új-Ausztrália antarktiszi terület
- Maud királyné föld
- Új-Argentína antarktiszi terület
- Új-Chile antarktiszi terület
- + egy kevésbé hideg,tehát partvidéki területen alapított város,az Antarktisz fővárosa,melynek nevét még nem terveztem meg.
Az egyes tagállamok hasonlóan működnének,mint a többi föderáció tagjai.
Ezek a területek a jelenlegi területi igényekből alakulnak át. Minden területen két-három települést alapítanánk egyelőre,majd később még többet. Igaz,hogy óriási munka lenne,de idővel meghozná gyümölcsét. Az Antarktiszi Szövetségi Köztársaság ezenkívül védené a környezetet,hogy a 14,5 millió négyzetkilóméteres köztársaság megmaradhasson az antarktisziaknak. Mivel a lakosok nem értenék meg egymást,az "alapító lakosok" körében megalkotnánk egy közös,könnyen elsajátítható nyelvet,mely az indoeurópai nyelvek keveréséből jön létre,és az állampolgárság alapfeltétele az antarktiszi nyelv tudása lenne. Ezenkívül szorgalmaznánk a külföldi befektetőket,és termőföldeket is vásárolnánk jó talajjal rendelkező országoktól,melyek közel vannak Antarktiszhoz,így nem kerül nagyon sokba a szállításuk,így nem kellene olyan sokat importálni,mert a saját termékünkről lenne szó,csak azt máshol termeltük meg. Amennyiben egy egységes antarktiszi állam létrehozásáról lenne szó,én azt garantáltan támogatnám. Kérlek,tűrhető hangnemben válaszoljatok,mert hogyha nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszoltok,azt nem fogadom el! Megmondhatjátok szépen is azt,hogyha szerintetek a tervnek nincs értelme. Köszönöm a válaszokat előre is!

11

Titónak hogyan sikerült ilyen eredményesen új nemzetet kreálnia?

Ugye Tito alkotta meg a modern macedón identitást, nyelvet és országot.
De hogy sikerült ilyen eredményesen? Mert a macedónok bolgárnak tartották magukat, ma pedig eszük ágában sem lenne közösködni a bolgárokkal, mert az ősi makedónok leszármazottainak tartják magukat, és hatalmas nemzettudatuk van.

4

Nyugat-Berlinbe hogyan szállítottak be az NSZK-ból nyugatnémet újságokat és pornót, amikor mindkettőt tilos volt bevinni az NDK-ba, és át kellett haladni kb.180km NDK-n az NSZK és Nyugat-Berlin között?

Valami speckó matricát ragasztottak az NSZK-NDK határon a keleti őrök a furgonok hátuljára, amit aztán megnéztek az NDK-NSZK határon, így meglátva, hogy nem nyitották ki a rakteret az NDK-ban útközben vagy mi?

3

Montenegrónak honnan jött ez a beteges ötlete? Vagy valóban jó lenne egy újabb Jugoszlávia?

http://index.hu/kulfold/2013/09/17/alakul_az_uj_jugoszlavia/

Csak azért kérdezem, mert eléggé véres volt a háború, ahogy Jugoszlávia szétesett, a horvátok és a szerbek utálják egymást, Bosznia a mai napig egy ingatag puskaporos hordó, Szerbia utálja az albánokat Koszovó miatt, Koszovó utálja a szerbeket, Macedónia az albánokat stb.
Erre Montenegró külügyminisztere kijelenti, hogy nem lenne rossz egy közös parlament, közös rendőrség stb. Akkor Montenegró minek vált ki Szerbiából?

Mit gondoltok az ötletről?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!