Találatok a következő kifejezésre: Mitol ilyen az Angol Font arfolyama (1 db)

Mitol ilyen rossz az Angol Font arfolyama a Forinttal szemben?

Az Euro nem romlik csak a Font, ha jol tudom. Az viszont mar majd 100 Ft-t esett egy ev alatt.

Legjobb válasz: miért rossz ez? olcsóbb mint volt! most kell venni. miért? és miért gyengül folyamatosan a dollár?? az már csak felét éri 5-6 évvel ezelõtti értékének a Forinttal szemben... most kell Dollárban vásárolni! most kinn minden "olcsóbb"mint itthon :) ui. szerintem nincs olyan, hogy jó vagy rossz! gyenge, vagy erõs! elõrsödhet, illetve gyengülhet egy árfolyam, de nem lehet erõs, illetve gyenge önmagában! Vételi ill. eladási pozíciók vanak a piacon, nem jó, és rossz helyzetek. ha van Fontod, akkor talán érdemes 1. megtartnai, és kivárni 2. Angliában elkölteni.

miért rossz ez? olcsóbb mint volt! most kell venni. miért? és miért gyengül folyamatosan a dollár?? az már csak felét éri 5-6 évvel ezelõtti értékének a Forinttal szemben... most kell Dollárban vásárolni! most kinn minden "olcsóbb"mint itthon :) ui. szerintem nincs olyan, hogy jó vagy rossz! gyenge, vagy erõs! elõrsödhet, illetve gyengülhet egy árfolyam, de nem lehet erõs, illetve gyenge önmagában! Vételi ill. eladási pozíciók vanak a piacon, nem jó, és rossz helyzetek. ha van Fontod, akkor talán érdemes 1. megtartnai, és kivárni 2. Angliában elkölteni.
azért rossz pl, mert sokan dolgozunk Nagy-Britanniában, és fontban kapjuk a fizetésünket, aminek az árfolyamesés miatt nagyon romlik a hazai vásárlóértéke. "csökken a fizetésünk" valaki tudja az okát??
A kérdésre a válasz nagyon egyszerû. Ha jártál már Angliában láthattad hogy mennyire pazarolnak ott az emberek. Nekik minden szemét, nincs üvegvisszaváltás, mindenbõl vesznek inkább újat, és kivágják a régi használható dolgokat a szemétbe. A válság így eléggé felkészületlenül érte õket, hiszen még a takarékos, jól vezetett vállalatok is nehéz sorra jutottak. Bezárták a Woolworth (nem biztos hogy így írják) hatalmas üzletláncot is. Szvsz az angol font 4-5 évig nem fog visszaerõsödni, esetleg ha kilépnek az Unióból. De akkor se valószínû. Tavaly októberben még 1.38 euró volt egy font, most már az 1.1 is nagyon jó váltásnak számít. Szóval kb 20%-ot esett. De ne aggódj, ott is volt pár botrány a banki szféra prémiumjai miatt, miközben elvesztették az emberek pénzét. Az biztos, hogy most nem éri meg beváltani forintba, ismerõsöm azt mondja odakint 6% körüli a banki kamat, ha van rá lehetõség érdemes kinn lekötni 6 hónap-1 évre. (Itthon 1-2%nál jobbat nem nagyon találsz.)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bulgáriának mitől fogy ilyen brutálisan a népessége?

-1,1%-os a csökkenés (Mo. kb -0.3)

A kivándorlás is rátesz egy lapáttal, de nem az növeli meg ennyire. Bulgáriában mitől lett ilyen katasztrofális a népességcsökkenés?

A cigányok száma növekszik rohamosan, még a törököké is csökken.
Becslések szerint 2060-ra 7 millió helyett 5 millió lakosa lesz Bulgáriának, és ha már most van az országban 1 millió cigány akkor nem kell ugye mondanom az arányukat.

Macedónia, Koszovó, Szerbia is szegény ország, mégsem csökken ennyire a lakosság.

Mi lesz a jövőben Bulgáriával? Már csak a cigányok miatt is kérdezem.....

18

Ki/mi az a "Fake syrian army"?

Beírom google-be, és csak olyan videók jönnek ki, hogy élő embereket ásnak el, vagy lőnek fejbe az utcán...azt még megérteném, ha Army lenne csak, de akkor most ez mi, hogy Fake? (a szó jelentését tudom, csak itt nem...)

5

Melyik volt az Öbölháború?

Eddig úgy tudtam, hogy a japán-amerikai háborút hívták öbölháborúnak, de most valami olyat olvastam, hogy irak-amerika háborúját hívják annak. Akkor most mi az igazság? És mi volt akkor az a háború Midway-en, és Iwo Jima-n?

5

A többi ország közemberei közül miért csak a lengyelek és az angolok állnak ki mellettünk?

A többi ország "aggódik a kialakuló diktatúra" miatt vagy éppen véres szájjal támad minket, csak a varsói gyorssal ideutazó lengyel szimpátiatüntetők és a Daily Mail nevetséges diktatúrát kiáltó cikkeire racionálisan reagáló jobboldali angol emberek vannak velünk.

4

Amikor a románok mondják, hogy ők a rómaiak leszármazottjai, mondjuk egy olasz nem kap röhögőgörcsöt?

11

Amerikában igaz, hogy ezért van felfegyverkezve a lakosság?

Azért,hogy ha a kormány nem a nép érdekeit szolgálja,akkor elkergethessék őket,fellázadhatnak. Persze a másik ok az,hogy meglehessen védeni magukat,házukat a bűnözőktől.

7

Akik baromságnak titulálják a háttérhatalom témát, azok mivel tudják indokolni döntésüket?

13

Ez hogy lehetséges? Valaki tudta előre a denveri lövöldözést?

A denveri mozis lövöldözés 2012.július 20-án történt.
Ezt az oldalt pedig jóval előtte hozták létre:
Az elkövetőről szól az oldal. Holmes-nak pedig nem volt saját FB oldala,szóval biztos nem ő kreálta ezt...

3

Svájci kutatók egzaktúl bebizonyították, hogy az Illuminátusok irányítjáka világot?

Eddig Jómagam, kétkedve olvastam azokat az írásokat, melyek szerint a háttérhatalom irányítja a világot. Most azonban a híreket olvasva elakadt a szavam !!

Az illuminátusoknak nevezett háló gazdasági befolyása révén irányítja a világot?

9

Az USA világháborút szeretne? Hogyan tovább?

Gazdasági hódító világháború után kiber-háború is kezdetét vette:

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!