Találatok a következő kifejezésre: Mitol ilyen az Angol Font arfolyama (1 db)

Mitol ilyen rossz az Angol Font arfolyama a Forinttal szemben?

Az Euro nem romlik csak a Font, ha jol tudom. Az viszont mar majd 100 Ft-t esett egy ev alatt.

Legjobb válasz: miért rossz ez? olcsóbb mint volt! most kell venni. miért? és miért gyengül folyamatosan a dollár?? az már csak felét éri 5-6 évvel ezelõtti értékének a Forinttal szemben... most kell Dollárban vásárolni! most kinn minden "olcsóbb"mint itthon :) ui. szerintem nincs olyan, hogy jó vagy rossz! gyenge, vagy erõs! elõrsödhet, illetve gyengülhet egy árfolyam, de nem lehet erõs, illetve gyenge önmagában! Vételi ill. eladási pozíciók vanak a piacon, nem jó, és rossz helyzetek. ha van Fontod, akkor talán érdemes 1. megtartnai, és kivárni 2. Angliában elkölteni.

miért rossz ez? olcsóbb mint volt! most kell venni. miért? és miért gyengül folyamatosan a dollár?? az már csak felét éri 5-6 évvel ezelõtti értékének a Forinttal szemben... most kell Dollárban vásárolni! most kinn minden "olcsóbb"mint itthon :) ui. szerintem nincs olyan, hogy jó vagy rossz! gyenge, vagy erõs! elõrsödhet, illetve gyengülhet egy árfolyam, de nem lehet erõs, illetve gyenge önmagában! Vételi ill. eladási pozíciók vanak a piacon, nem jó, és rossz helyzetek. ha van Fontod, akkor talán érdemes 1. megtartnai, és kivárni 2. Angliában elkölteni.
azért rossz pl, mert sokan dolgozunk Nagy-Britanniában, és fontban kapjuk a fizetésünket, aminek az árfolyamesés miatt nagyon romlik a hazai vásárlóértéke. "csökken a fizetésünk" valaki tudja az okát??
A kérdésre a válasz nagyon egyszerû. Ha jártál már Angliában láthattad hogy mennyire pazarolnak ott az emberek. Nekik minden szemét, nincs üvegvisszaváltás, mindenbõl vesznek inkább újat, és kivágják a régi használható dolgokat a szemétbe. A válság így eléggé felkészületlenül érte õket, hiszen még a takarékos, jól vezetett vállalatok is nehéz sorra jutottak. Bezárták a Woolworth (nem biztos hogy így írják) hatalmas üzletláncot is. Szvsz az angol font 4-5 évig nem fog visszaerõsödni, esetleg ha kilépnek az Unióból. De akkor se valószínû. Tavaly októberben még 1.38 euró volt egy font, most már az 1.1 is nagyon jó váltásnak számít. Szóval kb 20%-ot esett. De ne aggódj, ott is volt pár botrány a banki szféra prémiumjai miatt, miközben elvesztették az emberek pénzét. Az biztos, hogy most nem éri meg beváltani forintba, ismerõsöm azt mondja odakint 6% körüli a banki kamat, ha van rá lehetõség érdemes kinn lekötni 6 hónap-1 évre. (Itthon 1-2%nál jobbat nem nagyon találsz.)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A románoknak hol van ilyenkor a nagy nemzeti tudatuk, nem hatalmas öngól ez nekik?

http://kuruc.info/r/3/116847/

Nem ciki nekik hogy a magyaroknak sokkalta jobb a megítélésük a világban mint nekik?
Ilyenkor már egyből nem gáz a kettős állampolgárság amikor hasznot lehet belőle húzni?
Szokás bocskoros köpönyegforgatás? Oda állnak ahol éppen hasznunk van? Ha éppen a saját nemzeti becsületüket kell suttba dobni az sem baj nekik? Ráadásul egy miniszter? Akik vitatja hogy irigyek ránk a környező népek, és ezért utálnak minket, itt a bizonyíték.

18

Miért olyan fontos az angoloknak Gibraltár?

5

Európának mi kell ahhoz, hogy végre ne az USA bólogatós kutyája legyen?

Ha egy háború tor ki bármikor, akkor az USA belerangatja Európát is....

5

Lehetne vonalatt huzni hátrahagyva adóságot, válságot és új rendszerben békésen élni e világ országainak?

De jó lenne már végre nyugodtan élni,dolgozni és élvezni a munkánk gyümölcsét

4

Hol lehet megnézni azt, hogy a Föld országainak a GDP hány százaléka az államadósság?

4

Mennyi az esélye annak, hogy Ausztriában ismét bevezetik a tandíjat?

2001-ben bevezették, 2009-ben eltörölték.
Az ÖVP támogatja, az SPÖ határozottan nem. Az SPÖ jelenleg 26% (szept.ben választások), az ÖVP 24, de a korábbi választáson is ennyi volt az eredmény.

Ausztriában mekkora az esélye, hogy ismét bevezetik a tandíjat? A nép, és a tanulók mennyire támogatják?

"A Der Standard megbízásából készült felmérés szerint a két jelenlegi kormánypárt közül a nagyobbikra, az Osztrák Szociáldemokrata Pártra (SPÖ) a biztos pártválasztók 26 százaléka szavazna. A kisebbik kormánypártra, a konzervatív Osztrák Néppártra (ÖVP) 24 százalék adná a voksát.
Az eredmény alapján a jelenlegi koalíció pártjai szűken ugyan, de elnyerhetik együtt a szavazatok abszolút többségét. "

Ugye nem fogják bevezetni?

6

Kinek mi a véleménye? Valóban szarin gázt vetettek be a "szabadságharcosok" Szíriában?

Viszonylag friss hír, de kíváncsi vagyok a véleményekre.


Van hozzá angol felirat is.

Megjegyezném, hogy ha ez igaz, és a mérges gázok miatt lépne be az USA Szíriába, akkor szerintem hatalmas botrány lenne.

3

Tényleg igaz lehet az a kijelentés, miszerint "Addig nem lesz változás, amíg el nem csattan az első pofon a parlamentben"?

Lehet hogy hülyeség, de én már csak a képviselők öklének hiszek.

Ez szerintem bebizonyítaná, hogy az ellenségeskedés valós, és nem csak a népnek adják a műsort, miközben megy az összekacsintgatás, üzletelés, stb.

10

Lengyelország ennyire gazdag?

A strand tele van velük. Néztem a google street view-t Lengyelországról, nagyon szép. Az összes épület felújítva, rengeteg a családi házas övezet szép, új házakkal, melyek minimum 2 szintesek. Az utcák tiszták, rendezettek. Hallottam még, hogy nem tűrik el a kisebbséget, nem is nagyon van az országukban, valamint eléggé vallásosak.

19

Milyen a náci és kommunista rendszer megítélése Magyarországon?

39

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!