Találatok a következő kifejezésre: Mitol ilyen az Angol Font (1 db)

Mitol ilyen rossz az Angol Font arfolyama a Forinttal szemben?

Az Euro nem romlik csak a Font, ha jol tudom. Az viszont mar majd 100 Ft-t esett egy ev alatt.

Legjobb válasz: miért rossz ez? olcsóbb mint volt! most kell venni. miért? és miért gyengül folyamatosan a dollár?? az már csak felét éri 5-6 évvel ezelõtti értékének a Forinttal szemben... most kell Dollárban vásárolni! most kinn minden "olcsóbb"mint itthon :) ui. szerintem nincs olyan, hogy jó vagy rossz! gyenge, vagy erõs! elõrsödhet, illetve gyengülhet egy árfolyam, de nem lehet erõs, illetve gyenge önmagában! Vételi ill. eladási pozíciók vanak a piacon, nem jó, és rossz helyzetek. ha van Fontod, akkor talán érdemes 1. megtartnai, és kivárni 2. Angliában elkölteni.

miért rossz ez? olcsóbb mint volt! most kell venni. miért? és miért gyengül folyamatosan a dollár?? az már csak felét éri 5-6 évvel ezelõtti értékének a Forinttal szemben... most kell Dollárban vásárolni! most kinn minden "olcsóbb"mint itthon :) ui. szerintem nincs olyan, hogy jó vagy rossz! gyenge, vagy erõs! elõrsödhet, illetve gyengülhet egy árfolyam, de nem lehet erõs, illetve gyenge önmagában! Vételi ill. eladási pozíciók vanak a piacon, nem jó, és rossz helyzetek. ha van Fontod, akkor talán érdemes 1. megtartnai, és kivárni 2. Angliában elkölteni.
azért rossz pl, mert sokan dolgozunk Nagy-Britanniában, és fontban kapjuk a fizetésünket, aminek az árfolyamesés miatt nagyon romlik a hazai vásárlóértéke. "csökken a fizetésünk" valaki tudja az okát??
A kérdésre a válasz nagyon egyszerû. Ha jártál már Angliában láthattad hogy mennyire pazarolnak ott az emberek. Nekik minden szemét, nincs üvegvisszaváltás, mindenbõl vesznek inkább újat, és kivágják a régi használható dolgokat a szemétbe. A válság így eléggé felkészületlenül érte õket, hiszen még a takarékos, jól vezetett vállalatok is nehéz sorra jutottak. Bezárták a Woolworth (nem biztos hogy így írják) hatalmas üzletláncot is. Szvsz az angol font 4-5 évig nem fog visszaerõsödni, esetleg ha kilépnek az Unióból. De akkor se valószínû. Tavaly októberben még 1.38 euró volt egy font, most már az 1.1 is nagyon jó váltásnak számít. Szóval kb 20%-ot esett. De ne aggódj, ott is volt pár botrány a banki szféra prémiumjai miatt, miközben elvesztették az emberek pénzét. Az biztos, hogy most nem éri meg beváltani forintba, ismerõsöm azt mondja odakint 6% körüli a banki kamat, ha van rá lehetõség érdemes kinn lekötni 6 hónap-1 évre. (Itthon 1-2%nál jobbat nem nagyon találsz.)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor fog már megbukni az USA úgy, mint anno a Szu?

Mar unalmas h mindenbe beleutik az orrukat. Több ezer km-re levő országok ügyeibe avatkoznak bele....
Ami pedig a legundorítóbb, hogy tonkreverik az országokat és mindezt a demokrácia letrejotteert.... Na persze...

14

Hány évesek azok, akik harmadik világháborút vizionálnak egy észak-koreai / szíriai cirkusz kapcsán?

13

Az elmúlt 70 évben az USA-nak hány kiemelkedőbb támadása volt? És kiket bombázott?

7

Amerika megtámadja Szíriát! Mit szóltok?

23

Megérné letelepedni Oroszországban?

10

Kik követték el a ciántámadást a szír gyerekekre?

10

Kínában miért építenek feleslegesen ekkora városokat?

http://www.origo.hu/utazas/hirek/20130828-mar-csak-a-lakok-h..

Az egész nem néz ki rosszul, bár az egyik képen azok az egyforma házak nem tetszenek, mindegy.

Miért építenek feleslegesen ekkora várost?

13

Jártak a mongolok annó portyázzni az általuk leigázott és behodoltatott, adózó népek földjeire vagy őket békénhagyták s beérték a tőlök jövő adóval?

1

Az EU-ban a fasizmus erősödése milyen jövőt rejthet?

Tele van fasiszta párttal ,némelyik közelít a 20 százalékhoz.

7

A csokis fánk az egy rasszista étel?

http://www.hir24.hu/kulfold/2013/08/30/rasszizmussal-vadolja..

Ezek szerint az lett.

Aki ilyet eszik az rasszista!

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!