Találatok a következő kifejezésre: Mitol ilyen az Angol Font (1 db)

Mitol ilyen rossz az Angol Font arfolyama a Forinttal szemben?

Az Euro nem romlik csak a Font, ha jol tudom. Az viszont mar majd 100 Ft-t esett egy ev alatt.

Legjobb válasz: miért rossz ez? olcsóbb mint volt! most kell venni. miért? és miért gyengül folyamatosan a dollár?? az már csak felét éri 5-6 évvel ezelõtti értékének a Forinttal szemben... most kell Dollárban vásárolni! most kinn minden "olcsóbb"mint itthon :) ui. szerintem nincs olyan, hogy jó vagy rossz! gyenge, vagy erõs! elõrsödhet, illetve gyengülhet egy árfolyam, de nem lehet erõs, illetve gyenge önmagában! Vételi ill. eladási pozíciók vanak a piacon, nem jó, és rossz helyzetek. ha van Fontod, akkor talán érdemes 1. megtartnai, és kivárni 2. Angliában elkölteni.

miért rossz ez? olcsóbb mint volt! most kell venni. miért? és miért gyengül folyamatosan a dollár?? az már csak felét éri 5-6 évvel ezelõtti értékének a Forinttal szemben... most kell Dollárban vásárolni! most kinn minden "olcsóbb"mint itthon :) ui. szerintem nincs olyan, hogy jó vagy rossz! gyenge, vagy erõs! elõrsödhet, illetve gyengülhet egy árfolyam, de nem lehet erõs, illetve gyenge önmagában! Vételi ill. eladási pozíciók vanak a piacon, nem jó, és rossz helyzetek. ha van Fontod, akkor talán érdemes 1. megtartnai, és kivárni 2. Angliában elkölteni.
azért rossz pl, mert sokan dolgozunk Nagy-Britanniában, és fontban kapjuk a fizetésünket, aminek az árfolyamesés miatt nagyon romlik a hazai vásárlóértéke. "csökken a fizetésünk" valaki tudja az okát??
A kérdésre a válasz nagyon egyszerû. Ha jártál már Angliában láthattad hogy mennyire pazarolnak ott az emberek. Nekik minden szemét, nincs üvegvisszaváltás, mindenbõl vesznek inkább újat, és kivágják a régi használható dolgokat a szemétbe. A válság így eléggé felkészületlenül érte õket, hiszen még a takarékos, jól vezetett vállalatok is nehéz sorra jutottak. Bezárták a Woolworth (nem biztos hogy így írják) hatalmas üzletláncot is. Szvsz az angol font 4-5 évig nem fog visszaerõsödni, esetleg ha kilépnek az Unióból. De akkor se valószínû. Tavaly októberben még 1.38 euró volt egy font, most már az 1.1 is nagyon jó váltásnak számít. Szóval kb 20%-ot esett. De ne aggódj, ott is volt pár botrány a banki szféra prémiumjai miatt, miközben elvesztették az emberek pénzét. Az biztos, hogy most nem éri meg beváltani forintba, ismerõsöm azt mondja odakint 6% körüli a banki kamat, ha van rá lehetõség érdemes kinn lekötni 6 hónap-1 évre. (Itthon 1-2%nál jobbat nem nagyon találsz.)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Párizs csatlakozik, lesz harmadik világháború?

Sziasztok! Ha USA és Franciao. közösen lép fel és Oroszo. viszont védi Szíriát akkor nem lesz az hogy USA és Franciao. Oroszo. ellen fog háborúzni? Ellentétesek a céljaik, és az USA az NSA-val is lehallgatni akart minket, évek óta manipulálni akart, és szíriát írtotta az olaj miatt.

4

Miért tűri Európa, hogy a lengyelek is ellopják az emberek nyugdíját?

Úgy néz ki Orbán meggyőzte lengyel kollégáját.

15

Milyen hatásai lehetnek Magyarországra nézve annak, ha az USA letámadja a Bassár-el Aszad vezette szíriaiakat?

4

3. világháború? (! )

Nostredamus jóslata: "Arab vezér, Mars, Nap, Vénusz az
oroszlánban.
Az egyház uralma a tengeren
összeroskad,
Perzsia táján közel jó egymillió készen
Bizáncot, Egyiptomot kígyókkal(?)
megtámadni."
"Béke közeleg egy oldalról és háború
Soha nem volt szorongatás ilyen nagy,
Sírnak férfiak és asszonyok, ártatlan vér
a földön,
És ez lesz Franciaország egész
széltében."
"Tűz a levegőégből a királyi épületre,
Midőn a háború fénye alábbhanyatlik,,
Hét hónap nagy háború, gonosz
emberek halála,
Rouen, Evreux a királynak nem fog
hiányozni."

Ha összerakjuk a dolgokat, a jelenlegi helyzetet, akkor utalhat vajon a szírekre?

7

Mikor lesz a következő EU-bővítés?

3

Szerintetek az Amerikában élő őslakos indiánok éreznek valami féle gyűlöletet az amerikaiak iránt mert el vették a hazájukat?

8

Mit szóltok ehhez (videóban)? Mi a véleményetek erről (Videóban)?

http://www.youtube.com/watch?v=-eoYyRe-0n0

Csak kíváncsi lennék rá.
Például tudtatok-e erről?

2

Hongkong és Makaó miért került vissza Kínához?

6

Nem Magyarországon élők! Ti melyik párto (ka) t támogatjátok az országotokban?

Itt persze kivándorolt meg határon túli magyarok is válaszolhatnak... Esetleg a határon túli magyarok melyik nem magyar pártot támogatják leginkább?

6

Az osztrákok hogyan viszonyulnak a magyarokhoz?

Bécs lakosságának kb 5%-a már magyar, és egyre többen mennek ki. Tudja azért a magyarok többsége a németet, és dolgozni mennek ki.
Viszont az átlag osztráknak, a népnek mi a véleménye a bevándorló magyarokról?

Rühellik őket, vagy megtűrik, esetleg kedvelik őket? Révén, hogy a többségük Ausztriában (fog) dolgozni, és ott adózni.

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!