Találatok a következő kifejezésre: Mitol ilyen az Angol Font (1 db)

Mitol ilyen rossz az Angol Font arfolyama a Forinttal szemben?

Az Euro nem romlik csak a Font, ha jol tudom. Az viszont mar majd 100 Ft-t esett egy ev alatt.

Legjobb válasz: miért rossz ez? olcsóbb mint volt! most kell venni. miért? és miért gyengül folyamatosan a dollár?? az már csak felét éri 5-6 évvel ezelõtti értékének a Forinttal szemben... most kell Dollárban vásárolni! most kinn minden "olcsóbb"mint itthon :) ui. szerintem nincs olyan, hogy jó vagy rossz! gyenge, vagy erõs! elõrsödhet, illetve gyengülhet egy árfolyam, de nem lehet erõs, illetve gyenge önmagában! Vételi ill. eladási pozíciók vanak a piacon, nem jó, és rossz helyzetek. ha van Fontod, akkor talán érdemes 1. megtartnai, és kivárni 2. Angliában elkölteni.

miért rossz ez? olcsóbb mint volt! most kell venni. miért? és miért gyengül folyamatosan a dollár?? az már csak felét éri 5-6 évvel ezelõtti értékének a Forinttal szemben... most kell Dollárban vásárolni! most kinn minden "olcsóbb"mint itthon :) ui. szerintem nincs olyan, hogy jó vagy rossz! gyenge, vagy erõs! elõrsödhet, illetve gyengülhet egy árfolyam, de nem lehet erõs, illetve gyenge önmagában! Vételi ill. eladási pozíciók vanak a piacon, nem jó, és rossz helyzetek. ha van Fontod, akkor talán érdemes 1. megtartnai, és kivárni 2. Angliában elkölteni.
azért rossz pl, mert sokan dolgozunk Nagy-Britanniában, és fontban kapjuk a fizetésünket, aminek az árfolyamesés miatt nagyon romlik a hazai vásárlóértéke. "csökken a fizetésünk" valaki tudja az okát??
A kérdésre a válasz nagyon egyszerû. Ha jártál már Angliában láthattad hogy mennyire pazarolnak ott az emberek. Nekik minden szemét, nincs üvegvisszaváltás, mindenbõl vesznek inkább újat, és kivágják a régi használható dolgokat a szemétbe. A válság így eléggé felkészületlenül érte õket, hiszen még a takarékos, jól vezetett vállalatok is nehéz sorra jutottak. Bezárták a Woolworth (nem biztos hogy így írják) hatalmas üzletláncot is. Szvsz az angol font 4-5 évig nem fog visszaerõsödni, esetleg ha kilépnek az Unióból. De akkor se valószínû. Tavaly októberben még 1.38 euró volt egy font, most már az 1.1 is nagyon jó váltásnak számít. Szóval kb 20%-ot esett. De ne aggódj, ott is volt pár botrány a banki szféra prémiumjai miatt, miközben elvesztették az emberek pénzét. Az biztos, hogy most nem éri meg beváltani forintba, ismerõsöm azt mondja odakint 6% körüli a banki kamat, ha van rá lehetõség érdemes kinn lekötni 6 hónap-1 évre. (Itthon 1-2%nál jobbat nem nagyon találsz.)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha Nagy Britannia kilépne az EU-ból, akkor az EU-s állampolgárok nehezebben telepedhetnének ott le? Miben változna még a helyzet?

Mostanában vitatkoznak sokat arról hogy bent maradjanak vagy ne?
Szigorítanák a bevándorlási törvényt is,ez mit jelent?
Mert India,Nigéria stb hozzájuk tartozott(most Brit Nemzetközösség azt hiszem)
Õk könnyebben bevándorolnának,mint egy magyar vagy lengyel?

4

Tibetben miért divat az önégetés?

7

A cionista femen miért nem megy Észak-Koreába "bevetésre", amiért Kim kivégeztette az exét?

23

Megéljük, hogy Észak-Koreában lecserélődjön a jelenlegi rezsim? Ha igen, hogy történhetne ez meg?

Nyilván senki se lát a jövőbe, csak érdekel mit gondoltok. Van bármi esély népfelkelésre, vagy külső beavatkozásra (nem csak katonai téren, pl. a segélyek elapadnak), vagy ez így fog menni amíg mi élünk és majd 40 év múlva jön egy másik kedves vezér, aki ugyanazt csinálja mint a mostani és marad minden a régiben?

12

Az al kaidának mi baja van Szíriával (Assad-al)?

2

Cornwall mikor kapja meg az autonómiát?

4

Az egyik ismerősöm kiment Angliába dolgozni, és szinte azonnal kapta a munkanélküli segélyt. Hogyan lehetséges ez?

Azért, szerintem ez ott sem ilyen egyszerű.

5

A közeljövőben milyen új országok fognak létrejönni Európában?

9

Jemen mitől van ennyire lerobbanva?

Még a szomszédos Omán is fényévekkel élhetőbb hely, pedig Ománnak is kevés az olaja.
Ománban úgy tudom, normálisan élnek az emberek.

De Jemen....amikor képeken megláttam az "átlagos" Jement, nem hittem a szememnek. Még csak nem is egy elmaradott Afrikai ország, mert tényleg szép tengerpartjuk van, amiből azért jönne némi pénz (turizmus), de az emberek kb a KÖZÉPKOR szintjén élnek.Mitől ilyen fejletlen, elmaradott putri ország Jemen a többi arab országhoz képest?

Ráadásul térképeknél is 2 fajta van, de miért?
Egyiken amikor Szaúd-Arábia mélyen benyúl Jemen területébe:


Másodszor, amikor a benyúló csücsköt levágják:


Most akkor?

9

Laoszban és Vietnamban tulajdonképpen kommunizmus van?

Vietnam szocialista köztársaság, Laosz pedig népi demokratikus köztársaság.
Akkor ezekben kommunizmus (szocializmus) van? Mert soha sem hallani arról, hogy ott kemény diktatúra lenne, mint pl Észak-Koreában.

Ráadásul Vietnam rohamosan fejlődik, és elég nyitott ország. Akkor ez most hogy van?

Laoszban, Vietnamban (és Kambodzsában) milyen az élet? Azt tudom, hogy Laosz elég szegény ország, de Vietnamban, pl a fővárosban nem jobb az élet?

Mit lehet ezekről tudni, főleg berendezkedésileg? Diktatúrák, vagy csak "épp hogy" szocialista országok? Csak azért érdekelne, mert "diktatúra megdöntése" témában ezek az országok sosem jönnek elő.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!