Találatok a következő kifejezésre: Mitol fajhat koldokom (12 db)

Mitől fájhat a köldököm? Nem kívül, hanem a hasam belül, de olyan érzés, mintha a köldököm lenne belülről.

Legjobb válasz: Ennek elég sok oka lehet. Ugyanez volt a bajom nekem is, rákerestem googlen, kidobott egy csomó találatot. Már meg is voltam ijedve a sok szörnyûségtõl. Most már tudom, hogy a terhesség egyik jele volt nálam (elég ritka).

Ennek elég sok oka lehet. Ugyanez volt a bajom nekem is, rákerestem googlen, kidobott egy csomó találatot. Már meg is voltam ijedve a sok szörnyûségtõl. Most már tudom, hogy a terhesség egyik jele volt nálam (elég ritka).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! Nekem a baba most nem lehetséges opció.
epe bántalom is lehet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is! Néha jobb, néha rosszabb. Általában tompa érzés.

Mitől fájhat a köldököm?

Ha mosom ha hozzá érek fájni szokott,mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Nincs begyulladva? Attól fájhat. Kezeld kamillával, mosd le esténként vele és ha nem javul, akkor irány a bõrgyógyászat.

Nincs begyulladva? Attól fájhat. Kezeld kamillával, mosd le esténként vele és ha nem javul, akkor irány a bõrgyógyászat.
A kérdező hozzászólása: nincs begyulladva csak vmiért fáj érintésre.Már régebb óta csak nem mertem eddig feltenni kérdésként meg nem rég találtam meg ezt az oldalt azért köszi

28. hetes kismama vagyok, köldököm mellett a jobb oldal eléggé fáj, már egy jó hete, egy uh vizsgálat óta. Másnak is volt ilyen. Elég kellemetlen, pláne ha köhögök. Mitől fájhat?

Legjobb válasz: Nem tudom, de 23 hetes vagyok és pont ott szúr tegnap este óta. :-) Nekem a levegõvételkor is fáj néha. Szerintem idegi alapú.

Nem tudom, de 23 hetes vagyok és pont ott szúr tegnap este óta. :-) Nekem a levegõvételkor is fáj néha. Szerintem idegi alapú.
A kérdező hozzászólása: nekem is fáj, már akkor is :( lehet idegi alapú... nem tudom.


Mitől fájhat a köldököm?

Ritkán,de szokott fájni a köldököm,nyomó érzést szoktam érezzni.Valamikor hirtelen belenyom a fájdalom,de nem tart sokáig.Mitől lehet szerintetek,mitől fájhat?

Legjobb válasz: vakbél

vakbél
A kérdező hozzászólása: Baj lehet a vakbelemmel? A vakbél mitõl fájhat ás mit tehetek ellene, hogy ne fájjon?
A vakbélgyulladás tulajdonképpen az egyik nyirokszervünk, a féregnyúlvány megbetegedése. Nehéz megállapítani, hogy valakinél a köldöktáji fájdalom erre a betegségre utal-e vagy másra. De ha vakbélgyulladásról van szó, akkor késõbb görcsös fájdalom jelentkezik gyomortájékon, de a hasmenés, láz, keménnyé váló hasfal is gyakori tünete. megelõzni hogyan lehet? helyes, változatos táplálkozással. Említeni szokták még, hogy a gyümölcsmagok lenyelése elzárhatja a féregnyúlvány nyílását.

Mitől fájhat a köldököm jobb oldalán picit lenebb?

Nem mindig fáj, és semmi más tünet nem társúl melléje!

Legjobb válasz: Gyomorproblémád lehet. Allergiás lehetsz valamilyen ételre, felborulhatott a bélflórád. Emésztési gondod nem van?

Gyomorproblémád lehet. Allergiás lehetsz valamilyen ételre, felborulhatott a bélflórád. Emésztési gondod nem van?
A kérdező hozzászólása: Sohasem volt ilyen dolgokkal problémám! Most is olyan diszkomfort érzésem van, és van mikor fáj is.

A köldököm tájékán mitől fájhat a hasam nyomás hatására?

Voltam orvosnál, de nem igazán tör?dött velem. Gondoltam bár ultrahangra elküld, de ayt sem. Már hónapok óta fel vagzok fújódva, meg mintha valmi kemény dolog lenne ott a hasamban, és ha 2cm mélyen megnyomom fáj. Ez lehet valami komoly, vagy mennyek rendesebb orvoshoz?

Legjobb válasz: Inkább menj el egy normálisabb orvoshoz. Emésztési zavar, bélprobléma és még más dolgok is állhatnak a háttérben. Jobb, ha szakorvos lát.

Inkább menj el egy normálisabb orvoshoz. Emésztési zavar, bélprobléma és még más dolgok is állhatnak a háttérben. Jobb, ha szakorvos lát.
Én azt mondom hogy sérv. Menj el egy normális orvoshoz.

Mitől fájhat a köldököm belülről? Tegnap óta.

Legjobb válasz: Kezdõdõ köldöksérv jele is lehet, de emésztõrendszeri probémák /hasfájás, puffadás, reflux/ is állhatnak a háttérben.

Kezdõdõ köldöksérv jele is lehet, de emésztõrendszeri probémák /hasfájás, puffadás, reflux/ is állhatnak a háttérben.
Jobb ha orvoshoz mész.

Mitől fájhat a köldököm?

pontosabban sajog (alig 1 hete),..és úgy érzem, hogy keményebb is a szokottnál. a terhesség egy jele lenn? vagy valami gyomor/emésztési probléma?

Mitől fájhat a köldököm?

Már kb. 3szor el?fordult. mitha egy t? lenne a köldökömben és kifele szúrkálnánk vele.nagyon kellementlen és ha szúr még kiegyenesedni sem tudok...

Mitől fájhat a köldököm alatt kb 2 centivel?

itkán fáj és nem nagyon, csak ha picit megnyomom. De nem tudom semmihez sem kötni (néha mozgás közben, néha mikor csak simán ülök) magától elmúlik

Legjobb válasz: Lehet,egy kezdõdõ sérv.De ezt biztosan csak sebész tudja megállapítani,keress fel egyet ha nem múlna a fájdalom.

Lehet, egy kezdõdõ sérv.De ezt biztosan csak sebész tudja megállapítani, keress fel egyet ha nem múlna a fájdalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!