Találatok a következő kifejezésre: Mitol dugul az orrom (3 db)

Mitől van az, hogy mindig csak az orrom jobb oldali része dugul be?

Legjobb válasz: Oka lehet anatómiai tényezõ, a másiknál oldalinál szûkebb orrkagyló, vagy járat, ami már egy kis nyálkahártya duzzanat következtében is duguláshoz vezethet. Üdv!

Oka lehet anatómiai tényezõ, a másiknál oldalinál szûkebb orrkagyló, vagy járat, ami már egy kis nyálkahártya duzzanat következtében is duguláshoz vezethet. Üdv!
Ha más panasz nincs, akkor egy enyhe orrsövény ferdülésre gondolok.
Az egyik orrjárat szûkebb, esetleg a mandulád nagy. Sajnos mindkettõ mûtéttel hozható csak helyre, ami nem biztos hogfy megéri a kockázatot. Az öcsém megcsináltatta a mûtétet mert brutálisan horkolt és ilyen problémái voltak, mint neked, de nem segített túl sokat... :(
A kérdező hozzászólása: Én tudomásom szerint nem horkolok. :D Persze az is lehet, hogy allergiás vagyok pár dologra.
Nekem pl orrsövényferdülés miatt van ilyen panaszom...
Orrsövény-ferdülésem mûtéti helyrehozása sokat javított: nem mindegy, hogy megfázásos állapotban egy éjszaka 10 orrcseppentés - vagy elég egyszer, esetleg kibírom reggelig!
Esetleg csak szeret ott lenni. Nem hiszem, hogy ennek különösebb jelentõsége lenne.
Tegyél egy lámpát a kõ közelébe, hogy ré világítson, szeret a kövön melegedni.
Én is jártam így az enyémmel. Nekem az oldotta meg a dolgot, hogy egy naposabb ablak elé raktam az akváriumot, és, amikor oda sütött nap, akkor felmászott a kõre sütkérezni.
nemakar lebarnulni
Az én pézsmatekim kb.4 hónapos, és egy hónapja van meg.Van egy olyan mûnövény nála, amit az üvegre lehet tapasztani, és onnan lóg le.Ez nekem belóg a víz aljáig teljesen, és az elsõ 2 hétben csak ott volt elbújva.Már idegeskettem, hogy sosem fog elõbújni, de most már mászkál, nem fél, de azért szeret elbújni.Egyszerûen ilyenek a tekik, félõsek:)
Nem kell aggódnod, hiszen csak szeret ott lenni. Az is lehetséges, hogy hideg van neki, és oda bújik melegedni! Az akvárium mellé tegyél egy lámpát ( én az íróasztalit ajánlom, mert azt lehet állítani! ) és irányítsd a kõre! Meglátod így elõ fog bújni, és napozni fog!

Mitol dugul allandoan az orrom? Nem is vagyok megfazva. Nagyon idegesito. Allandoan orrspray-t kell hasznalnom, hogy kapjak normalisan levegot.

Legjobb válasz: hat en is ebben a hajoban utazom mar lassan 12 eve orrcsepp az eletem, nelkule halott vagyok.Vagy egy kikezeletlen homlokureg gyulladas esetleg arc ureg vagy polip.Nekem polipom van s kikell vettessem es felek egy kisse. Menj orvoshoz es ne vard meg azt h teljenek az evek mert olyan lesz mint a drog.En jovoheten vetetem ki

hat en is ebben a hajoban utazom mar lassan 12 eve orrcsepp az eletem, nelkule halott vagyok.Vagy egy kikezeletlen homlokureg gyulladas esetleg arc ureg vagy polip.Nekem polipom van s kikell vettessem es felek egy kisse. Menj orvoshoz es ne vard meg azt h teljenek az evek mert olyan lesz mint a drog.En jovoheten vetetem ki
lehet orrsövényferdülés is , polip is ! De nem szabad 2 hétnél tovább orrsprayt használni mert tönkreteszi a nyálkahártyát! Inkább menj el vele dokihoz!
Allergia? Nasya orrsprayt próbáld ki, egész sokáig kitart egy fújás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!