Találatok a következő kifejezésre: Mitcsináljak ha szeretnék (5 db)

növessz dudákat!
probáld meg felhívni a figyelmét, beszélj, nevess vele többet.Légy aktívabb a közelében.Ammén is 13 vok nekem is volt ilyen problémám de én már megoldottam.
vagy ha ez enm jön be váltsd le rám!!!! na jó amm nem (bár kitudja hmmm????)de mégis váltsd le rám ha nem müködik

Most mit csináljak ha elkezdtem a fgyokurát de 5napig birtam? Nem akarok tovább igy élni, de dagadt se akarok lenni mármint a kezemröl fgyoni szeretnék mert ugye jön a nyár. :S Mitcsináljak ha nem eszem meghalok:S

Az a problémám: Hogy hajlamos vagyok nagyonis a hízásra nem vagy kövér,de van rajtam5kilo felesleg(hasamon és a felsö karomon ami nagyon zavar föleg nyáron).

Legjobb válasz: Ne éhezz, hanem egyél. Csak nem mindegy, hogy mit. Ha nem bírod a 90 naposat, legalább a reggeli gyümölcsöt próbáld betartani illetve néha tartsál víznapot. ha nincs elég kitartásod és akaraterõd, akkor úgyse fogsz fogyni. Keress egy pozitív példát, pl. járj fogyis fórumokra. Úgy vettem észre, hogy a környezetemben én vagyok a pozitív példa, 3-man is elkezdtek fogyózni, gondolom az én hatásomra. -8 kiló eddig.

Ne éhezz, hanem egyél. Csak nem mindegy, hogy mit. Ha nem bírod a 90 naposat, legalább a reggeli gyümölcsöt próbáld betartani illetve néha tartsál víznapot. ha nincs elég kitartásod és akaraterõd, akkor úgyse fogsz fogyni. Keress egy pozitív példát, pl. járj fogyis fórumokra. Úgy vettem észre, hogy a környezetemben én vagyok a pozitív példa, 3-man is elkezdtek fogyózni, gondolom az én hatásomra. -8 kiló eddig.
Pont a kritikus ponton álltál le! Csak az elsõ hét nehéz! Én is nehezen bírtam eleninte, de már 1 hónapja csinálom eredményesen! Abszolult nem éhezek, csak figyelek, hogy helyesen táplálkozzak!

Mitcsináljak ha már szeretnék vele együtt lenni, de ha odakerül a sor mindig visszariadok?

Nagyon szeretem a barátom és az agyamban úgy gondolom h én télleg nagyon szeretném meg kivánom is de amikor már ott vagyunk kb h gatya le akkor stoppot intek.Tudom h nem kéne,meg nem kéne ilyen drasztikusan felfognom,de én még nem voltam senkivel.és emiatt eléggé önbizalom hiányos vagyok ezen a téren.hogy tudnék "kikapcsolni"?

Legjobb válasz: (a második válaszoló vagyok) 20évesen veszítettem el..

(a második válaszoló vagyok) 20évesen veszítettem el..
az atlag 13-14 evesen :P Ne felj nem maradtal le semmirol...amugy en is igy vagyok (18.) viszont a pettinggel mar nincs bajom...a baratom nagyon rendes volt...sosem eroltetett semmit, ha latta rajtam g feszult vagyok, mindig azt mondta "nyugi van"...nem kell eroltetni semmit, ha szeret a srac ezen nem megy tonkre a kapcsolat:) UDV
Egy kis pezsgõzés elõtte segíhet.
Én is így voltam ezzel, pedig tudtam, h a párom szeret és én is õt..de nem ment! Szakítottunk (nem e miatt, de ez is közre játszott)! És a szakítás után (sokkkal )jöttem rá, h mekkora hülye vagyok.. és aztán csak lefeküdtünk! Ne légy ilyen hülye mint én! A szex, a szeretkezés.. egy másik lépcsõfok a kapcsolatban és megéri föllépni arra a lépcsõre! Én késõn gondolkodtam, te ne hagyd ki, mert ha szeretitek egymást, akk az annyira csodálatos tud lenni! Elõtte egy kis pezsgõ télleg segíthet..jah és nem készülj rá.. engedd a pettinget.. aztán engedj lassacskán egyre többet! (Egyébként hány éves vagy?)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) 19 vagyok..hát nem siettem el a dolgot tudom ..és amugy nem vagyok ien szégyenlös csak az ágyban:S
A kérdező hozzászólása: ezt nagyon jo volt most hallani:) csak mert nem rég járok ide és az átlag már 16-17 évesen elveszítette.Persze abszolut nem itélem el.
Örülök, hogy segítettem! Írj még, ha kérdésed, aggodalmad van.. Nekem is sokat segített volna akkoriban egy jó tanács! (a második válaszoló)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) segítettetek:)


Mi az, hogy rossz játékra? Gyenge, mint állat, persze, de az volt a vásárlásod elõtt is. :D Azt várod, hogy kicseréljék neked? :)
játékra nem ilyen kártyát veszünk, van olyan apu amelyik gyorsabb ennél, ha játszani szeretnél akkor minimum egy hd 7750 kell
Utolsónak idézet a kérdésbõl: "Most vettem egy 3 hete a gt630 at a PCX árúházból..." Kérdezõnek: 10.000-et kaphatsz még érte, de ezt vissza ne küldd!
7 munkanapon belül indok nélkül küldd vissza nekik, kötelesek cserélni, bár eléggé paraszt dolog ez tõled, de más opció nincs. G.
A kérdező hozzászólása: 17000 vettem telyesen új 16000 ért szerinted?
Ezt ne erõltesd náluk, szerintem. :) Nem az õ hibájukból futnak szarul a játékok, a vga tökéletesen üzemel, egyszerûen ennyit tud. Vásárlás elõtt kellett volna informálódnod. Add el valakinek.
A kérdező hozzászólása: hogy szarulfutnak a játékok és leszeretném cserélni
És mi az indok?
A kérdező hozzászólása: ja ha lehett
Na, 3 hetes dolog elkerülte az én figyelmem is. Igen, így maximum eladni próbálhatod, de ezen bukni fogsz, nem is keveset. Nem sokan keresnek ilyen VGA-t, mivel nem tud sokkal többet, mint egy mai APU...
11 évesen ezen jár az eszed? Anyukádat kérdezd meg hogy mit szól ehhez!!
figyu.... sztem egyszerûen legyél vele kedves! :) ÉS NE BESZÉLJ CSÚNYÁN MERT AZT NEM BÍRJÁK A CSAJOK
mondd meg neki :) és beszéld meg vele..
szerintem még ne mond el neki! elõször figyeld egy kicsit hogy érdekled-e, figyel-e rád stb.. magadon ne változtass csak azért hogy tetszél neki, mert hidd el én tudom hogy nem lehet elég fiatalon elkezdeni tanulni a szerelmet, de még (bármennyire is furcsa ezt elhinni) még messze nem õ az igazi..
ezt csak bátorításból mondtam ;)
Azon nem gondolkoztál miért is utasított el 3 lány is? Tán, mert béna a módszered?
a 14 et valamié 2 x írtam sry xD
Honnan szedted 11 évesen ezt a nyálas dumát h "a szívnek nem lehet parancsolni"
Engem 3 lány is visszautasított már és hidd el túl lehet élni:D / néhány jó tanács: haverkodj vele össze, ne nagyon nyomulj, legyél vele kedves, viselkedj vele úgy mint más barátaiddal.De mondjuk ez a 11 éves fiúknál úgy megy h kinevetik azt aki szerelmes valakibe , szerintem várj még 1-2 évet. 14F 14
Nem kell megmondani neki, amikor én voltam 11 éves és nekem valaki bevallotta akkor én nem tudtam mit kezdeni a helyzettel (ezért visszautasítottam) kicsi voltam még ehhez nagyon. Szerintem csak menj oda hozzá, barátkozz, a többiekkel pedig ne foglalkozz.
Ha te is fiú vagy, mond meg neki. Ha te lány vagy, mond meg neki. Ha szereted, ne foglalkozz senki másnak a véleményével. Ha fontosabb neked az, ki mit gondol rólad, akkor nem szereted igazán. És mi van, ha nem szeret? Pici sírdoglás, ami teljesen érthetõ. Elfecsérelted rá az ifjúságod. Az a 60-80 év, ami még hátra van, nem hozhat semmit. ;-) Azért a sulit se hanyagold, mert jó sok hiba van a kérdésedben.
A kérdező hozzászólása: a *****életbe má hogy mindenki ilyen szarokat ír és nemtudtok egy normális választ!!
de izék vagytok......tud valamelyik barátnöd rola hogy tetszik neked? 14l
Akkor majd jól visszautasít, lejáratod magad mindenki elõtt és mehetsz apácának.
A kérdező hozzászólása: de hát most mit csináljak?! a szívnek nemlehet parancsolni
Ki a fr_ancot érdekelnek a többiek??????Ez a te döntésed te hozd meg mér zavarna ha a többiek ezt mondanák??Ettõl csak õk fognak lúzernak látszani!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!